-
Ok , αλλά με τσοκ και ανεβασμένες στροφές δεν κόβει καποιος κυλινδρος μαρσάρει κανονικα. Αν έκοβε λόγω φλάτζας , όσο και να το γκάζωνες πάλι θα έκοβε...
-
Όχι δεν κόβει ίσως μπορεί να κόψει αν πατήσει απότομα το Γκάζι και είναι κρύο παει λίγο σαν να σβήσει αλλά μόνο αν πατησω απότομα τέρμα το Γκάζι! Κοίταξα και
το ψυγείο έχει πέσει γύρω στα τρία δάχτυλα η στάθμη αλλά είναι από τις αρχές του χειμώνα που είχε βάλει αντιψυκτικο ο παππούς μου! Η στάθμη του λαδιού έχει πέσει ελάχιστα! Σε
κανένα μήνα που θα πάω Καλαμπάκα θα αλλάξω λάδια και θα δω αν βγάλει πάλι κάτι τέτοιο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! -
Αστερια του φορυμ θελω βοηθεια!!!! σκεφτομαι το καλοκαιρι να περασω ενα χερι λουστρο το 304 για να γυαλισει και απο χριστουγεννα που θα μπορει και ο φανοποιος θα το βαψω!! υπαρχει καποιο σπρει η καποια αλιφη για αυτον τον σκοπο?
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Αστερια του φορυμ θελω βοηθεια!!!! σκεφτομαι το καλοκαιρι να περασω ενα χερι λουστρο το 304 για να γυαλισει και απο χριστουγεννα που θα μπορει και ο φανοποιος θα το βαψω!! υπαρχει καποιο σπρει η καποια αλιφη για αυτον τον σκοπο?Φυσικά και υπάρχει. Το τι θα επιλέξεις, εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος (κατά πόσον δηλαδή έχει κόψει). Πιο ταλαιπωρημένα χρώματα χρειάζονται πιο ¨χοντρή' αλοιφή. Ενα κατάστημα χρωμάτων ή αξεσουάρ θα σε βοηθήσει στην επιλογή. Με το τρίψιμο, καλό κουράγιο
-
μπορω να το κανω και μονος μου αυτο? μετα οταν θα το βαψω κανονικα θα ειναι ποιο δυσκολο στο τριψιμο η δεν παιζει ρολο?
-
Βεβαια και μπορεις μονος σου, και στο βαψιμο δεν παιζει ρολο.
-
εχετε να μου προτεινετε καποια μαρκα βαφης η εστω καποιο μαγαζι με χρωματα?
-
Επιτελους τελειωσα με τις πανελληνιες! ξερετε καποιο μαγαζι με χρωματα που μπορω να βρω την αλοιφη για την αποκατασταση του χρωματος???
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Επιτελους τελειωσα με τις πανελληνιες! ξερετε καποιο μαγαζι με χρωματα που μπορω να βρω την αλοιφη για την αποκατασταση του χρωματος???Υπάρχει μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτων χαμηλά στην Κατεχάκη λίγο πριν βγεις στην Μεσογείων δίπλα σε συνεργείο Πεζώ (νομίζω). Αλλά έχουν παντού, ακόμη και στο Πράκτικερ ή το Καρφούρ
-
Υπάρχει κάποια μάρκα που γνωρίζετε καλύτερα για πολύ ξεθοριασμενο χρωμα;;; Και από τιμές περίπου;; Ευχαριστώ niga
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Υπάρχει κάποια μάρκα που γνωρίζετε καλύτερα για πολύ ξεθοριασμενο χρωμα;;; Και από τιμές περίπου;; Ευχαριστώ nigaελα στην ηλιουπολη, να σου δωσω σ ενα μπουκαλακι μια μικρη ποσοτητα, να κανεις την δουλεια σου
-
θα βρεις πολυ σημαντικες πληροφοριες σχετικα με της αλοιφες γυαλισματα πλυσιμο κτλ
-
ρεζερβουαρ βοηθεια............!!!!!!!
μετα απο 2 χρονια επισκεφτηκα το ritmo μου οπου διπιστωσα και παλι οτι ειχε μαζεψει βρωμα το φιλτρο παρολο που ειχα βαλει μεσα διαφορα χημικα που υποτιθεται το καθαριζαν
Υπαρχει περιπτωση αυτη η βρωμια να ειναι απο τα σωληνακια ?????
Μου ειπε ο φαναρτζης μου οτι ξερει καποιον που το περναει με ενα υλικο σαν πολυεστερα (φανταζομαι σαν αυτο που εχω περασει στο σιδερενιο ρεζερβουαρ απο το 500αρακι μου) μονο που το δικο μου ειναι πλαστικο και δεν ξερω αν αυτη η εφαρμογη θα εχει αποτελεσμα!!!!!!!!!
Αλλες λυσεις?????
Ξερετε καπου εστω και εξωτερικο που να το εχει καινουργιο????
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Υπάρχει κάποια μάρκα που γνωρίζετε καλύτερα για πολύ ξεθοριασμενο χρωμα;;; Και από τιμές περίπου;; Ευχαριστώ niga
ελα στην ηλιουπολη, να σου δωσω σ ενα μπουκαλακι μια μικρη ποσοτητα, να κανεις την δουλεια σου
ευχαριστω πολυ! απλως εγω θελω να το κανω ολο το αυτοκινητο! δεν εχω προβλημα να αγορασω καινουριο!! απλως περιμενω καποια καλη μαρκα με δεδομενο οτι το χρωμα ειναι τελειως ματ στα περισσοτερα σημεια! και εαν μπορειται να μου πειτε και πως θα κανω την διαδικασια με το τριψιμο κτπ!!!!!!!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
ελα στην ηλιουπολη, να σου δωσω σ ενα μπουκαλακι μια μικρη ποσοτητα, να κανεις την δουλεια σου
ευχαριστω πολυ! απλως εγω θελω να το κανω ολο το αυτοκινητο! δεν εχω προβλημα να αγορασω καινουριο!! απλως περιμενω καποια καλη μαρκα με δεδομενο οτι το χρωμα ειναι τελειως ματ στα περισσοτερα σημεια! και εαν μπορειται να μου πειτε και πως θα κανω την διαδικασια με το τριψιμο κτπ!!!!!!!
το πιο σωστο θεωρω ειναι να κανεις πρωτα μια δοκιμη, σ ενα κομματι, για να διαπιστωσεις αν βελτιωνεται η κατασταση. υπαρχει περιπτωση, η αλοιφη να μην διορθωσει απολυτως τιποτα. η γνωμη μου ειναι να αγορασεις μια της 3M, η μια της farecla, και οι δυο ειναι λιγακι τσιμπημενες αλλα αξιζουν τα χρηματα που θα δωσεις.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το πιο σωστο θεωρω ειναι να κανεις πρωτα μια δοκιμη, σ ενα κομματι, για να διαπιστωσεις αν βελτιωνεται η κατασταση. υπαρχει περιπτωση, η αλοιφη να μην διορθωσει απολυτως τιποτα. η γνωμη μου ειναι να αγορασεις μια της 3M, η μια της farecla, και οι δυο ειναι λιγακι τσιμπημενες αλλα αξιζουν τα χρηματα που θα δωσεις.
περιπου ποσο κοστιζουν και που μπορω να τις βρω? γινεται και με το χερι να το κανω η θελει σβουρακι?
-
-
ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΑ απο αλοιφαδορους και μηχανηματα, αν δεν γνωριζουμε καλα τον χειρισμο! με το χερι και υπομονη θα γινει καλη δουλεια
το αυτοκινητο ειναι αθηνα? αν ναι, θαθελα να σου δειξω τον τροπο στο δικο σου αυτοκινητο. αν παλι εισαι μονο εσυ στην αθηνα, μπορεις να ερθεις να σου δειξω σ ενα αλλο αυτοκινητο
κοστος περιπου απο 30ε για μικρουλα συσκευασια, αν θυμαμαι καλα
-
viewtopic.php?f=6&t=45121
Ηντάνε τούτο μωρέ;
Σκαραβαίος ράπινκ γίνεται;
Τα σάπια καλύπτονται, άραγες; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=45121
Ηντάνε τούτο μωρέ;
Σκαραβαίος ράπινκ γίνεται;
Τα σάπια καλύπτονται, άραγες;Τι το θες το ράπιγκ αφού σε έχει πάρει το μάτι μου να δουλεύεις καλλιτεχνικό πινέλο σε σκαραβαίο θύμα......
TΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ