-
…..μα ειδές φίλε μου την ‘γνώση’, στην ειδική που ήσουνα!!!.....
Και διαπίστωσες την διάθεση του , την ανυπαρξία λόγου.
Εάν δεν αντιβαίνει με τους κανόνες, που έχουν θεσπιστεί στο άθλημα, εάν στο πιθανό ΔΣ, δεν μπουν άνθρωποι χωρίς την πρέπουσα αξία, τότε όλοι μέσα?.
Μα με την τακτική του μυστικισμού, φως δεν βγαίνει.
Και πιο σωματείο είναι σωστό, όταν επιλεκτικά καλεί τα υποτιθέμενα μέλη του?. Μήπως πάει να γίνει ‘μαγαζάκι’ των ολίγων, για προάσπιση των ιδίων συμφερόντων τους?.
Ζήτησα από εσένα και τους άλλους φίλους, να μου στείλουν το καταστατικό. Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν το έκανε, ενόσω τον υποσχεθήκατε. Τουλάχιστον πέστε μου που μπορώ να πάρω αντίγραφο.
Βλέπεις φίλε δεν είμαι αρνησηματίας, μα μου δημιουργείται αμφιβολίες.
Δεν άκουσα κανένα ‘μανιφέστο’, δεν διάβασα κανένα καταστατικό…….περιμένω άμεσα.
Antonis-team. -
Αντωνη....
http://www.facebook.com/pages/PASKMAPAN ... 293?v=info
ναι καλα καταλαβες
facebook και εδω. -
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ για να φακελώνετε και όποιος απαντάει….
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
…..μα ειδές φίλε μου την ‘γνώση’, στην ειδική που ήσουνα!!!.....
Και διαπίστωσες την διάθεση του , την ανυπαρξία λόγου.
Εάν δεν αντιβαίνει με τους κανόνες, που έχουν θεσπιστεί στο άθλημα, εάν στο πιθανό ΔΣ, δεν μπουν άνθρωποι χωρίς την πρέπουσα αξία, τότε όλοι μέσα?.
Μα με την τακτική του μυστικισμού, φως δεν βγαίνει.
Και πιο σωματείο είναι σωστό, όταν επιλεκτικά καλεί τα υποτιθέμενα μέλη του?. Μήπως πάει να γίνει ‘μαγαζάκι’ των ολίγων, για προάσπιση των ιδίων συμφερόντων τους?.
Ζήτησα από εσένα και τους άλλους φίλους, να μου στείλουν το καταστατικό. Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν το έκανε, ενόσω τον υποσχεθήκατε. Τουλάχιστον πέστε μου που μπορώ να πάρω αντίγραφο.
Βλέπεις φίλε δεν είμαι αρνησηματίας, μα μου δημιουργείται αμφιβολίες.
Δεν άκουσα κανένα ‘μανιφέστο’, δεν διάβασα κανένα καταστατικό…….περιμένω άμεσα.
Antonis-team.Αντωνη μου να σου δωσω τι ??? κατι που δεν το εχω,απλα εχω λαβει γνωση απο την προφορικη αναφορα του.Υπαρχει Δ.Σ. και τα τηλ/να του διαθεσιμα (στη σχετικη ανακοινωση) για τις οποιες ερωτησεις εχει ο καθενας απο εμας.Την θεση μου την γνωριζεις και την γνωριζουν οσοι με γνωριζουν,οπως κ την εχω αναφερει στα αρμοδια οργανα σε συναντηση μαζι τους.
Απαντησεις λοιπον,πιστευω,οτι θα μπορεσεις να παρεις απο το Δ.Σ.και να κρινεις βαση των απαντησεων που θα λαβεις.
Χρηστος -
Ιδρύθηκε ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α., που σημαινει Πανελληνια Συνομοσπονδια Κριτων Μηχανοκινητου Αθλητισμου.
Επειδη ειθισται οταν ιδρυεται κατι τι, να δημοσιευονται τουλαχιστον τα ονοματα των μελων του ΔΣ, οι σκοποι κι ενιοτε το καταστατικο, αλλά στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εγινε 'τοιουτον τι', μηπως γνωριζει κανεις το κατι τι του?
Το υφος ειναι ελαφρως ειρωνικο, και ειναι παντα οταν δεχομαι τηλεφωνημα με αποκρυψη κι ανακοινωση χωρις ονοματα.
Εγω τουλαχιστον στ' ονομα μου και τους σκοπους μου δεν ντρεπομαι ν αναφερθω... -
Διδονται αυτα τα κινητα για επικοινωνια
6977 741950, 6997 008766, 6974 558311.
Ποιος τα απανταει??? Αν μη τι αλλο δεν επρεπε να γραφτει εστω καποιο ονομα????
Τετοια 'μυστικοπαθεια' για ποιο λογο?'Δεν υπαρχει δευτερη ευκαιρία για μια καλη πρωτη εντυπωση' ( ρητό που εχω ακουσει...)
-
Μου ηρθε στον νου μια κακια, θα στη στειλω Π.Μ. ομως.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μου ηρθε στον νου μια κακια, θα στη στειλω Π.Μ. ομως.εεεεε εσωστρεφια
-
Κάτι μου λεει ότι θα υπάρξουν 2 διαφορετικές ομάδες Κρίτων , η μια ΕΘΕΑ & OMAE ,,
Ένας φίλος που είναι κριτής μου είπε ότι η μια θα είναι το ΔΝΤ και η άλλη το μνημόνιο .. λες ???? -
Καλέ μου φίλε, πήγες εκεί που πήγες, με τον φίλο που πήγες, δεν βαστούσε στα χέρια του το καταστατικό?. Στον δεύτερο όροφο έχει φωτοτυπικό!!!....
Άλλωστε εσένα σε αγαπάνε, πες στα παλικάρια να το αναρτήσουν εδώ μέσα…..καλώ θα κάνει κάθε εύστοχη παρατήρηση. Στην καφετερία και εκείνες της ώρες, δεν γίνετε σοβαρή συζήτηση, ούτε μελέτη του αντικειμένου.
Μήπως ρε Χρήστο έχει γραφτεί καμία ‘πατάτα’ και το κρύβουνε?.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλέ μου φίλε, πήγες εκεί που πήγες, με τον φίλο που πήγες, δεν βαστούσε στα χέρια του το καταστατικό?. Στον δεύτερο όροφο έχει φωτοτυπικό!!!....
Άλλωστε εσένα σε αγαπάνε, πες στα παλικάρια να το αναρτήσουν εδώ μέσα…..καλώ θα κάνει κάθε εύστοχη παρατήρηση. Στην καφετερία και εκείνες της ώρες, δεν γίνετε σοβαρή συζήτηση, ούτε μελέτη του αντικειμένου.
Μήπως ρε Χρήστο έχει γραφτεί καμία ‘πατάτα’ και το κρύβουνε?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Σιγουρα θα επρεπε να υπαρχει αυτο που ζητας τουλαχιστον στα ιδρυτικα μελη.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ιδρύθηκε ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α., που σημαινει Πανελληνια Συνομοσπονδια Κριτων Μηχανοκινητου Αθλητισμου.
Επειδη ειθισται οταν ιδρυεται κατι τι, να δημοσιευονται τουλαχιστον τα ονοματα των μελων του ΔΣ, οι σκοποι κι ενιοτε το καταστατικο, αλλά στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εγινε 'τοιουτον τι', μηπως γνωριζει κανεις το κατι τι του?
Το υφος ειναι ελαφρως ειρωνικο, και ειναι παντα οταν δεχομαι τηλεφωνημα με αποκρυψη κι ανακοινωση χωρις ονοματα.
Εγω τουλαχιστον στ' ονομα μου και τους σκοπους μου δεν ντρεπομαι ν αναφερθω...Γιατρε μου για αλλη μια φορα εχεις απολυτο δικιο.
-
Παληκαρια ΟΧΙ αλλη εσωστρεφεια βλεπεται οτι δε κολαει σε αυτο που παει να γινει.Συζητησεις σε προσωπικο επιπεδο και μεσω τηλ/κων επαφων δε βγαζουν προς τα εξω την οποια κινηση κ δινουν το δικαιωμα για διαφορες σκεψεις.
Χρ.Κουτρας -
Παληκαρια ΟΧΙ αλλη εσωστρεφεια βλεπεται οτι δε κολαει σε αυτο που παει να γινει.Συζητησεις σε προσωπικο επιπεδο και μεσω τηλ/κων επαφων δε βγαζουν προς τα εξω την οποια κινηση κ δινουν το δικαιωμα για διαφορες σκεψεις.
Χρ.Κουτρας -
Προσοχη οχι να φυλαξετε το δεντρο και να σας καει το δασος!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ[color=#000000]σε αντιπαλοτητα με την ηγεσια του σπορ>
Πρεπει να στηριζουμε τους αγωνες με τον σωστο τροπο.
Μιληστε και γραψτε ΕΠΩΝΥΜΑ.
[/color] -
Ολοι οι κριτες δινουμε λογο στην υπαρχουσα αρχη του σπορ σημερα.Αυριο στην νεα αρχη, ΔΕ μπορει κανεις να τη καταργησει
αυτο πρεπει να γινει σαφες απο ολους και σε ολους !!!
Αυτη ηταν ειναι και θα ειναι η αποψη μου.
Χρ.Κουτρας -
Ερωτησεις
Για να 'γραφτω' στην ΟΜΑΕ ειναι προυποθεση η εγγραφη στο Συλλογο??
Γιατί να εγγραφω στο συλογο?Εκτός απο το 30αρι που εμαθα οτι συζητηθηκε επισταμενα, τι αλλο συμαντικό αποφασιστικε?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ερωτησεις
Για να 'γραφτω' στην ΟΜΑΕ ειναι προυποθεση η εγγραφη στο Συλλογο??
Γιατί να εγγραφω στο συλογο?Εκτός απο το 30αρι που εμαθα οτι συζητηθηκε επισταμενα, τι αλλο συμαντικό αποφασιστικε?
Απαντηση στο πρωτο ερωτημα,ναι πρεπει να εισαι μελος καποιας λεσχης που και αυτη με τη σειρα της να ειναι μελος της ομοσπονδιας.
Απαντηση δευτερη,ζητας την απαντηση που θελεις απο αυτους που απαντουν στα τηλ/να που εχουν δωσει.
Απαντηση τριτη,ειναι κανονισμος της ομοσπονδιας στην οποια πλεον ειναι η αρχη του σπορ. -
απαντηση Α - το εχω
απαντηση Β - το ονομα τους ειναι μυστικό??? ( 3 ξερα τηλεφωνα??? για ονομα του θεου... εισπρακτικη εταιρεία ειναι????)
απαντηση γ - στο συλογο ειπα οχι στην ομαε.. καταλαβα κατι λαθος?απο κει και περα
εχω μιλησει με 3 παρισταμενους..και........
'ποτε δεν εχεις δευτερη ευκαιρία για μια καλη πρωτη εντυπωση'...... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
απαντηση Α - το εχω
απαντηση Β - το ονομα τους ειναι μυστικό??? ( 3 ξερα τηλεφωνα??? για ονομα του θεου... εισπρακτικη εταιρεία ειναι????)
απαντηση γ - στο συλογο ειπα οχι στην ομαε.. καταλαβα κατι λαθος?απο κει και περα
εχω μιλησει με 3 παρισταμενους..και........
'ποτε δεν εχεις δευτερη ευκαιρία για μια καλη πρωτη εντυπωση'......Απαντηση Β,ρωτα τους επωνυμα οχι με ψευδωνυμο να στα πουν.
Απαντηση Γ,ξαναρωτησε τους να σου πουν γιατι πρεπει και πραξε οτι νομιζεις οτι σε καλυπτει.
Καλε μου φιλε παρε απαντησεις απο τους αρμοδιους γραψε και την αποψη σου (επωνυμα επιμενω) εφοσον μας γραψεις πρωτα τις θεσεις τους.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)