-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Τα ερωτηματα δεν απαντηθηκαν..Και μια ακομα ερωτηση
ο αριθμός λογαριασμου τι ονομα πρεπει να βγαλει ως κατοχου του λογαριασμου?Απο πληροφοριες σημερινες τον Φεβρουαριο πολυ πιθανο να γινει σεμιναριο στη Αθηνα,για το λογαριασμο αγνωστο,καλο θα ηταν να υπαρχει αναφορα ονοματος.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Τα ερωτηματα δεν απαντηθηκαν..Και μια ακομα ερωτηση
ο αριθμός λογαριασμου τι ονομα πρεπει να βγαλει ως κατοχου του λογαριασμου?Μια ματια ριξε στα γραφομενα του Αποστολη.
-
εριξα.
δεν..πχ
ΠΡΕΠΕΙ να γραφτω σε λεσχη??? οχι τι ειναι 'καλό να'....
τι πρεπει..η εδρα της ΟΜΑΕ βαση του καταστατικου της ΠΟΥ ειναι???
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Αγαπητε γραψε μας τα ονοματα των κριτων που εχουν βγαλει τα χρηματα που λες να τα μαθουμε κ εμεις,να δουμε αξιζει τον κοπο.
Mα ποιος σου είπε οτι μίλαγα για κριτές; Αλλού ψάξε τα λεφτά που έχουν εισπραχθει ΚΑΙ από κριτές.
Τωρα για το τριανταρι που γραφεις η επανασταση λοιπον αν θελεις να μαθεις θα γινει οχι για το ποσο που γραφεις με τοσο σιγουρια αλλα για το λογο που εχει αναφερθει πιο πανω ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ! Τα υπολοιπα που γραφεις σχετικα με το πως κ ποιοι καπως ετσι ειναι.Τελος καλο θα ηταν να μας γραψεις απο πια θεση μιλας και επωνυμα,και σαφεστατα τις προτασεις κ τις ιδεες σου.
Και βέβαια διάβασα. Και συμφωνώ με τα περισσότερα. Απλά έδωσα και άλλη μια διάσταση, πιο... πιπεράτη. Εσύ αμφιβάλεις οτι υπάρχουν κριτές που βγάζουν και από τη μύγα ξίγκι;
Τις προτάσεις μου τις έχω κάνει εκεί που πρέπει, φίλτατε Χρήστο, γι' αυτό και έχω χαρακτηριστεί και αντιδραστικό στοιχείο. Είναι φάουλ όμως να μου ζητάς προσωπικά στοιχεία, πιστεύω οτι έχει περισσότερη σημασία τι λέει ο καθένας ή αν αυτά που λέει στέκουν και όχι ποιος είναι. Την ιδιότητά μου όμως μπορώ να στην πω: μπουχτισμένος άνθρωπος. -
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Αγαπητε γραψε μας τα ονοματα των κριτων που εχουν βγαλει τα χρηματα που λες να τα μαθουμε κ εμεις,να δουμε αξιζει τον κοπο.
Mα ποιος σου είπε οτι μίλαγα για κριτές; Αλλού ψάξε τα λεφτά που έχουν εισπραχθει ΚΑΙ από κριτές.
Τωρα για το τριανταρι που γραφεις η επανασταση λοιπον αν θελεις να μαθεις θα γινει οχι για το ποσο που γραφεις με τοσο σιγουρια αλλα για το λογο που εχει αναφερθει πιο πανω ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ! Τα υπολοιπα που γραφεις σχετικα με το πως κ ποιοι καπως ετσι ειναι.Τελος καλο θα ηταν να μας γραψεις απο πια θεση μιλας και επωνυμα,και σαφεστατα τις προτασεις κ τις ιδεες σου.
Και βέβαια διάβασα. Και συμφωνώ με τα περισσότερα. Απλά έδωσα και άλλη μια διάσταση, πιο... πιπεράτη. Εσύ αμφιβάλεις οτι υπάρχουν κριτές που βγάζουν και από τη μύγα ξίγκι;
Τις προτάσεις μου τις έχω κάνει εκεί που πρέπει, φίλτατε Χρήστο, γι' αυτό και έχω χαρακτηριστεί και αντιδραστικό στοιχείο. Είναι φάουλ όμως να μου ζητάς προσωπικά στοιχεία, πιστεύω οτι έχει περισσότερη σημασία τι λέει ο καθένας ή αν αυτά που λέει στέκουν και όχι ποιος είναι. Την ιδιότητά μου όμως μπορώ να στην πω: μπουχτισμένος άνθρωπος.Καλο θα ηταν να μπουν ολοι στο ιδιο καζανι,υπαρχουν ατομα που εκμεταλευονται καταστασεις κ κανουν παιχνιδι αλλα αυτοι μοναδες,τωρα για τις εισπραξεις εχω ακουσει διαφορα αλλα κανεις δε μιλα συγκεκριμενα,εαν γνωριζει καποιος κατι γιατι δε το βγαζει στη φορα κ το αφηνει να πλαναται οτι κατι τρεχει?Οπως γραφεις ο καθενας γραφει κ λεει κ καλα κανει, ομως να μιλα με βαση οχι στον αερα.Σχετικα με αυτους που βγαζουν απο τη μυγα ξιγκι εχω να σου πω απλα οτι ναι υπαρχουν αλλα ειναι λιγο συνθετο το θεμα,ενα παραδειγμα του συνθετου ας πουμε' ο Χ κριτης παιρνει π.χ. 10 ευρω ημερησια αποζημιωση κ θελει 12 ευρω για την διαμονη του συν 2 ευρω να φαει ενα σουβλακι ειναι μειον 4 αρα εχει κερδος 1,για τα καυσιμα τωρα,ναι με την τιμη λιτρου γυρω στο 1ευρω ναι κατι εμενε αλλα πολλες φορες χανοταν απο μια ζημια του αυτ/του η ενα απλο λαστιχο.
Πιστευω οτι ειναι ενας λογος κ αυτος για το ξιγκι.
Αν λοιπον εισαι αντιδραστικο στοιχειο οπως γραφεις και εχεις χαρακτηριστει με αυτο τον τροπο, ειναι οτι βλεπεις τα στραβα κ αυτο ειναι πιθανο να μην αρεσει,αρα μπορεις να επιβεβαιωσης η και να διαψευσης τα γραφομενα μου.
Τελος δεν εισαι ο μονος μπουχτισμένος. -
Το 30αρι, θα το δώσω και εγώ και η γυναίκα μου. Σκοπό θα έχει για εμένα ότι θα αποτελώ πλέων ένα άτομο, με μια διοικητική έδρα, ΑΡΑ θα πρέπει να ακούνε τον λόγω και της παρατηρήσεις μου θεσμικά και κατοχυρωμένα.
Το εάν υπάρχουν κριτές, που είναι φτωχοί άνθρωποι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Άλλωστε για την περίπτωση μου, μου αρέσουν οι αγώνες, και έτσι και αλλιώς θα πάω. Τώρα για της μεγάλες μπάζες των κριτών……ανάγετε στην κουταμάρα του γράφοντα το εν λόγω κείμενο. Εκτός τους άλλους αγώνες που πήγα πέρσι, πήγα και στους δυο αγώνες της ΕΛΠΑ. Η ΕΛΠΑ, δίνει έναντι στους αγώνες, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εξοφλεί. Από πέρσι και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει την εξόφληση του ακρόπολης και του ράλι ελπα!!!.....μάλιστα στο ράλι ελπα στην Ιτέα, είπα να μην μου δώσουν το ξενοδοχείο, για να ελαφρύνω την ήδη βεβαρημένη οικονομικά κατάσταση.
Πριν κάποια χρόνια, όταν μεσουρανούσε στην ΕΘΕΑ ο μεγάλος άσπονδος φίλος του ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, είχε ζητηθεί στο ακρόπολης (μέχρι τότε η ημερησία αποζημίωση ήταν 50ε) να γίνει αύξηση στους κριτές. Ο ‘αφέντης’ είπε μείωση για αντιπερισπασμό, και έτσι έμεινε 50ε!!!.
Λέγοντας ημερησία αποζημίωση, θα πω ένα παράδειγμα.
Όντας με τσιφ τον ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗ της Λαμίας, (ωραίο οργανωτή), είχαμε ραντεβού 30 χιλιόμετρα από την Αθήνα 2πμ!!. Κάναμε ακόμη 15 χιλιόμετρα, μέχρι το ΣΕΧ, και άλλα 10 περίπου χώμα μέχρι την θέση μας.
Σχολάσαμε περίπου στης 8μμ !!!. 20 ώρες σύνολο, και σίγουρα η επιστροφή άλλη μια ώρα. 21 ώρες ακατουριτοι, με σκόνη μέχρι κολ….δας, ξενυχτισμένοι, βραχνιασμένοι από τους ‘ανυποψίαστους’ θεατές κλπ. Το να μιλάμε για ‘κονομα’, είναι τουλάχιστον και λίαν επιεικώς μ@λ@κια.
Το 2004 το γνωστό σε όλους τους ανακατεμένους LADA NIVA μπλε χρώματος, βγήκε από το συνεργείο μου πλήρως ανακαινισμένο. 4000ε προσωπικό μου κόστος. Ο προορισμός του ήταν ΜΟΝΟΝ για αγώνες από πλευράς οργάνωσης, Και όχι μόνον σαν αυτοκίνητο μεταφοράς εμένα και της γυναίκας μου, μα και για άλλους κριτές και φύλακες που εξυπηρετούσα, μα και σαν ‘ρεσκιου’. Αύγουστο του 2009 κρίθηκε ως μη αξίζοντας να επισκευαστεί, και πουλήθηκε μπιλ παρά.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ…….εεεε άντε να μην πω τίποτα……
ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΑΡΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ, γι’ αυτό το ελάττωμα μας ‘χώστε’ μας τα!!!.
Τώρα πήρα καινούργιο 4Χ4!!.....είμαι αθεράπευτος?, εεεε ΝΑΙ.
Τώρα οι λέσχες πρέπει να δυναμώσουν. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται οι αγώνες τύποις από αυτούς μα στην ουσία από την Αθήνα. Όταν έμαθα ότι στον Πύργο αλυτάρχης ήταν ο φίλος μου της ντόπιας λέσχης, η χαρά μου για το σπορ πέταξε στον ουρανό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ λέσχη, να μην έχει αλυτάρχη αγωνοδίκες τραπεζάκια, τεχνικό έφορο. Αν δεν τους έχει να πάει να ξύνει πατσες…..
Antonis-team. -
Καλά, μερικοί κριτές είναι τόσο φραγκοφονιάδες που αν ακούσουν για 30άρι, θα γίνει επανάσταση. Από την άλλη, σιγά μην ασχοληθεί μια λέσχη αν έχει τη νέα κάρτα ο Χ κριτής που είναι κάτι χρόνια στις επάλξεις και πολύ έμπειρος. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς οι ίδιοι και οι ίδιοι πάνε κάθε φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Η όλη ιστορία πάντως μου λέει οτι σε κάποιους δεν έχουν φτάσει τα πάρα πολλά χρήματα που έχουν βγάλει από την υπόθεση αγώνες-κριτές.Αγαπητέ κύριε πως γράφεις για φραγκοφονιάδες έχεις αποδείξεις? και αν ναι βγες και μίλα με ονόματα
επίσης διάβασε τι γράφει ο antonis-team για το αυτοκινητό του και ρώτα γύρω σου να μάθεις για αποζημιώσεις κριτών τις ώρες που είναι στα βουνά κλπ.
ΥΓ.Ότι γράφω το τεκμηριώνω και το υπογράφω με το ονομά μου,αν θες γράψε και εσύ το ονομά σου. -
Φιλοι μου ο κοσμος μπορει να λεει κ θα λεει παντα διαφορα,αυτο δε μπορουμε να το αποφυγουμε!αυτο που μπορουμε ειναι,το να γραφουμε με το ονοματακι μας εδω μεσα.Ενας ανθρωπος εχει την αποψη του,ισως δε γνωριζει,ισως ομως γνωριζει κ γραφει με την ασυλια του ψευδωνυμου αυτο ειναι κατι που αφορα τους διαχειριστες εδω μεσα.
Τωρα αν η τσεπη μας ειναι βαθεια κ γεματη...?αποψεις,τι να κανουμε!
Αντωνη ενα διαλυμενο ρουλμαν σε ενα σταρλετακι εμπρος δεξια κοστιζει 220,00 ευρω μια αλλαγη λαδια φιλτρο 70,00 κ ποσα αλλα διαφορα σχετικα,μια φορα επεστρεψα απο τη Στρωμη στη Λαμια με την πολαπλη στο χερι κ εψαχνα τι νυχτα να βρω συνεργειο ωστε στις 04.00 να φυγω για Δικαστρο,καπως ετσι ειναι τα κερδη!!! Η ΛΟΞΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ κ οποιος θελει ας ερθει η παρεες μας χωρουν,να ζησει τις στιγμες μας καλες η και περιεργες.
Υ.Γ.5 ρουλμαν εφαγα σε τρια χρονια. -
Φιλοι μου ο κοσμος μπορει να λεει κ θα λεει παντα διαφορα,αυτο δε μπορουμε να το αποφυγουμε!αυτο που μπορουμε ειναι,το να γραφουμε με το ονοματακι μας εδω μεσα.Ενας ανθρωπος εχει την αποψη του,ισως δε γνωριζει,ισως ομως γνωριζει κ γραφει με την ασυλια του ψευδωνυμου αυτο ειναι κατι που αφορα τους διαχειριστες εδω μεσα.
Τωρα αν η τσεπη μας ειναι βαθεια κ γεματη...?αποψεις,τι να κανουμε!
Αντωνη ενα διαλυμενο ρουλμαν σε ενα σταρλετακι εμπρος δεξια κοστιζει 220,00 ευρω μια αλλαγη λαδια φιλτρο 70,00 κ ποσα αλλα διαφορα σχετικα,μια φορα επεστρεψα απο τη Στρωμη στη Λαμια με την πολαπλη στο χερι κ εψαχνα τι νυχτα να βρω συνεργειο ωστε στις 04.00 να φυγω για Δικαστρο,καπως ετσι ειναι τα κερδη!!! Η ΛΟΞΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ κ οποιος θελει ας ερθει η παρεες μας χωρουν,να ζησει τις στιγμες μας καλες η και περιεργες.
Υ.Γ.5 ρουλμαν εφαγα σε τρια χρονια. -
Για τα πολλά λεφτά που ανέφερα, εξήγησα και πιο πριν:
Χμ, ναι! Τώρα κατάλαβα. Δεν το έκανα λιανά. Εννοούσα οτι κάποιοι έχουν εισπράξει ΚΑΙ από τους κριτές.
Μη μου πειτε οτι δεν ξέρετε ονόματα ανθρώπων που έχουν βγάλει χρήμα χρησιμοποιώντας ΚΑΙ τους κριτές;Όσο για το αν είναι ορισμένοι φραγκοφονιάδες, μη μου πεις οτι δεν έχεις δει μερικούς να τη βγάζουν ολόκληρο ακρόπολις με σάντουιτς και σουβλάκι, να κοιμούνται στο αμάξι για να μην πληρώσουν ξενοδοχείο και να κατεβαίνουν ολόκληρα βουνά με νεκρά νομίζοντας οτι έτσι κάνουν οικονομία και καθυστερώντας έτσι και το κονβόι; Ξέρεις πόσες φορές η πρώτη ερώτηση που άκουσα σε συζήτηση μεταξύ κριτών για έναν αγώνα ήταν 'πόσα θα πάρουμε'; Το οτι εσύ και κάμποσες άλλες περιπτώσεις που γνωρίζω έχουν μπει αρκετές φορές μέσα, είτε επειδή δεν τσιγκουνεύτηκαν φαγητό-ύπνο, είτε επειδή έσπασαν τα αυτοκίνητά τους, αυτό δε σημαίνει οτι όλα τα δάχτυλα είναι ίδια.
Σημασία τελικά έχει το να 'αποκαλυφθώ' ή αν αυτά που γράφω/έχω γράψει έχουν μια οντότητα; Ο κυρ-Αντώνης ουκ ολίγες φορές έχει συμφωνήσει μαζί μου, τώρα που διαφωνεί (και σε λάθος πράγματα, αν θέλετε τη γνώμη μου) είμαι 'ο/η ανώνυμος/η';
-
Για τα πολλά λεφτά που ανέφερα, εξήγησα και πιο πριν:Αγαπητε γραψε μας τα ονοματα των κριτων που εχουν βγαλει τα χρηματα που λες να τα μαθουμε κ εμεις,να δουμε αξιζει τον κοπο.
Χμ, ναι! Τώρα κατάλαβα. Δεν το έκανα λιανά. Εννοούσα οτι κάποιοι έχουν εισπράξει ΚΑΙ από τους κριτές.
Μη μου πειτε οτι δεν ξέρετε ονόματα ανθρώπων που έχουν βγάλει χρήμα χρησιμοποιώντας ΚΑΙ τους κριτές;Όσο για το αν είναι ορισμένοι φραγκοφονιάδες, μη μου πεις οτι δεν έχεις δει μερικούς να τη βγάζουν ολόκληρο ακρόπολις με σάντουιτς και σουβλάκι, να κοιμούνται στο αμάξι για να μην πληρώσουν ξενοδοχείο και να κατεβαίνουν ολόκληρα βουνά με νεκρά νομίζοντας οτι έτσι κάνουν οικονομία και καθυστερώντας έτσι και το κονβόι; Ξέρεις πόσες φορές η πρώτη ερώτηση που άκουσα σε συζήτηση μεταξύ κριτών για έναν αγώνα ήταν 'πόσα θα πάρουμε'; Το οτι εσύ και κάμποσες άλλες περιπτώσεις που γνωρίζω έχουν μπει αρκετές φορές μέσα, είτε επειδή δεν τσιγκουνεύτηκαν φαγητό-ύπνο, είτε επειδή έσπασαν τα αυτοκίνητά τους, αυτό δε σημαίνει οτι όλα τα δάχτυλα είναι ίδια.
Σημασία τελικά έχει το να 'αποκαλυφθώ' ή αν αυτά που γράφω/έχω γράψει έχουν μια οντότητα; Ο κυρ-Αντώνης ουκ ολίγες φορές έχει συμφωνήσει μαζί μου, τώρα που διαφωνεί (και σε λάθος πράγματα, αν θέλετε τη γνώμη μου) είμαι 'ο/η ανώνυμος/η';
Kοιταξε να δεις,υπαρχουν κ αυτοι που κοιμουνται πεντε, πεντε σε ξενοδοχειο με μια τουαλετα για καθε οροφο κ ειναι τροπος ζωης γι αυτους αλλα αυτο δεν ενοχλει κανεναν αλλο,για το ποσα θα παρουμε μπορεις να δωσεις την ποια ερμηνεια θελεις,γιατι απλα εαν εισουν (εφοσον δεν εισαι???)στη θεση τους ισως ρωτουσες κ εσυ.Σχετικα με τον τροπο που οδηγει ο καθενας, ουδεν σχολιο.Το αν θελεις να αποκαλυφθεις η αποψη μου ειναι γραμμενη πιο πανω,οσο για την οντοτητα,υπαρχει οπως λες κ εσυ η διαφορα στα δακτυλα.
-
Για τα πολλά λεφτά που ανέφερα, εξήγησα και πιο πριν:Αγαπητε γραψε μας τα ονοματα των κριτων που εχουν βγαλει τα χρηματα που λες να τα μαθουμε κ εμεις,να δουμε αξιζει τον κοπο.
Kοιταξε να δεις,υπαρχουν κ αυτοι που κοιμουνται πεντε, πεντε σε ξενοδοχειο με μια τουαλετα για καθε οροφο κ ειναι τροπος ζωης γι αυτους αλλα αυτο δεν ενοχλει κανεναν αλλο,για το ποσα θα παρουμε μπορεις να δωσεις την ποια ερμηνεια θελεις,γιατι απλα εαν εισουν (εφοσον δεν εισαι???)στη θεση τους ισως ρωτουσες κ εσυ.Σχετικα με τον τροπο που οδηγει ο καθενας, ουδεν σχολιο.Το αν θελεις να αποκαλυφθεις η αποψη μου ειναι γραμμενη πιο πανω,οσο για την οντοτητα,υπαρχει οπως λες κ εσυ η διαφορα στα δακτυλα.
-
Kαι κατι που ξεχασα,οποιος γνωριζει ονοματα κ μιλω γενικα ας μας τα,πει εστω τα μικρα τους.
-
Kαι κατι που ξεχασα,οποιος γνωριζει ονοματα κ μιλω γενικα ας μας τα,πει εστω τα μικρα τους.
Καλέ μου φίλε, δεν έχει σημασία.
Πάντως το ότι κάποιος τσιφ ξέχασε να δώσει τα υπόλοιπα χρήματα που πήρε από την ελπα, δεν είναι ψέματα……
Σίγουρα μια σοβαρή καταγγελία, πρέπει να συνοδεύεται με το όνομα του γράφοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέγεται το όνομα του ‘θήτη’ δημόσια.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Συνιστάται προσοχή να μην εκθέσουμε νομικά το χώρο που μας φιλοξενεί με αναφορές σε ονόματα συνδεδεμένες με επονείδιστες και πιθανά παράνομες πράξεις [Mod]
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντως το ότι κάποιος τσιφ ξέχασε να δώσει τα υπόλοιπα χρήματα που πήρε από την ελπα, δεν είναι ψέματα……
Σίγουρα μια σοβαρή καταγγελία, πρέπει να συνοδεύεται με το όνομα του γράφοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέγεται το όνομα του ‘θήτη’ δημόσια.Συνιστάται προσοχή να μην εκθέσουμε νομικά το χώρο που μας φιλοξενεί με αναφορές σε ονόματα συνδεδεμένες με επονείδιστες και πιθανά παράνομες πράξεις [Mod]
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Αντωνη μου στο θεμα των κριτων υπαρχουν εξελιξεις απ οσα γνωριζω,για τα υπολοιπα εχω παρει θεση.
-
Γραφτα μου φίλε, οπού θες.
Α. -
Α.Πως το βλεπεις???Θα κατσει η θα παει αυτανδρο στον πατο?
-
Σίγουρα μια σοβαρή καταγγελία, πρέπει να συνοδεύεται με το όνομα του γράφοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέγεται το όνομα του ‘θήτη’ δημόσια.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Συνιστάται προσοχή να μην εκθέσουμε νομικά το χώρο που μας φιλοξενεί με αναφορές σε ονόματα συνδεδεμένες με επονείδιστες και πιθανά παράνομες πράξεις [Mod]
Κανεις μας δεν εχει σκοπο κ λογο. Για τα παραπανω υποτιθεται, συγνωμη αλλα η ανωνυμια στα γραφομενα οτι ετσι ειναι ο ενας ετσι ο αλλος προσφερει χωρο στο να γραφει ο καθενας τις...του
-
Α.Πως το βλεπεις???Θα κατσει η θα παει αυτανδρο στον πατο?
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εάν δεν αποφασίσουμε άλλος να κάνει την δουλειά μας, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ . Από δευτέρα αρχίζω επαφές, πάρε τηλέφωνο .
Α. -
Ανακοινωσεις με λαθος τροπο, σε λαθος τοπο,σε λαθος χρονο απο λαθος ανθρωπους που διψουν για ηγεσιες κ λοιπες π...ριες εκθετουν ανεπανορθωτα κ χωρις ουσια λογο μια κινηση στον χωρο των κριτων που μονο σκοπο εχει η ειχε,την κοινη πορεια για τη αναπτυξη του σπορ που κανει η ηγεσια του αθληματος.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)