-
Kατ' αρχάς σε πολλά posts που προηγήθηκαν υπήρξε και γκρίνια και κακεντρέχεια και κακοπροαίρετη κριτική απέναντι στο σωματείο, τουλάχιστον εγώ τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω, τόσο κακό είναι; Ο καθένας έχει τον τρόπο να βλέπει τα πράγματα γύρω του και -ξέροντας πρόσωπα και καταστάσεις- πιστεύω οτι κάποιες αντιδράσεις θα μπορούσαν να είναι πιο ήπιες ή να λείπουν τελείως, εφόσον τουλάχιστον μιλάμε για κάτι τελείως καινούριο. Αντί να υπάρχει ανακούφιση που επιτέλους έγινε και να ευχόμαστε να βρει το δρόμο του, το στήνουμε στον τοίχο πριν καν ξεκινήσει.
Σα να μου λες οτι είναι σωστό να στήσεις στον τοίχο έναν αγωνιζόμενο, που μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα, έχοντας κάθε καλή διάθεση να προσφέρει στο χώρο, αλλά έκανε κάποιο-α λάθος-η απειρίας. Αν θυμάμαι καλά, έχεις αναφέρει και μια δική σου αντίστοιχη περίπτωση που από άγνοιά σου έκανες ένα λάθος σχετικό με τεχνικούς κανονισμούς και τιμωρήθηκες αρκετά αυστηρά γι' αυτό. Το παραδέχεσαι, μετανιώνεις, αλλά το παράπονο για το οτι σε αντιμετώπισαν σαν 'εγκληματία' το έχεις, έτσι δεν είναι;
Αυτό με το ονοματάκι δεν το καταλαβαίνω. Με έχει ξαναρωτήσει κάποιος στο παρελθόν και συνέβη όταν ακριβώς διαφώνησε μαζί μου, ενώ σε 10 δημοσιεύσεις που είχαν προηγηθεί και τα είχαμε βρει σε όλα, ούτε καν είχε ασχοληθεί. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Τελικά έχει σημασία ποιος είμαι ή τι λέω; Όταν τα λέω σωστά -κατά δική σου οπτική- είμαι ΟΚ και όταν τα λέω λάθος είμαι 'ο ανώνυμος';
Στο κάτω-κάτω ποιος σου είπε οτι αναφερόμουν σε εσένα; Αν προσέξεις καλύτερα τι έγραψα, απευθυνόμουν στους κριτές που γκρινιάζούν (ή 'γκρινιάζουν' ή έχουν αντιρρήσεις ή απλά επιχειρηματολογούν, όπως θες εσύ), οι οποίοι αύριο-μεθαύριο θα είναι οι οφελημένοι της υπόθεσης, επειδή θα μπορούν να παίξουν επί ίσοις όροις με την όποια αρχή του σπορ, πράγμα που ως τώρα δε συνέβαινε.
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και κάτι ακόμα: αν δε σε σεβόμουν (όχι για τις κυπελλάρες σου, αλλά γι' αυτό που είσαι), δε θα είχα μπει καν στον κόπο να σου απαντήσω από την πρώτη στιγμή, σκέψου το.
Καλημέρα και επίσης.
-
Τωρα συμφωνω κι ευχαριστω. Το μονο που θα επισημανω ειναι οτι στις δημοσιευσεις μας, δεν ειναι καλο να γενικευουμε. Οσοι κακεντρεχεις κι αν υπαρχουν, αλλοι τοσοι εκφραζονται αρνητικα η θετικα, αλλά με το βλεμα μπροστα.Ας τους ξεχωριζουμε.
Οταν καποιος μπαινει σπιτι σου, χαιρεσαι να τον δεις να σκουπιζει πρωτα τα ποδια του, μετα να συστηνεται και μετα να κανει το πρωτο βημα μεσα, ετσι δεν ειναι? Ε αυτο ζητησα κι εγω.Ετσι εχω μαθει. (Το γραφω και για την ελευση ΠΑΣΚΜΑ αλλά και για την ανωνυμια στη συζητηση)
Ναμαστε ολοι καλα, γιατι.... -
«Βρε μάστορα, τη μία αναρωτιέσαι ΕΑΝ είναι αλήθεια και την άλλη οτι τα έχεις ηχογραφημένα;»
Και σίγουρα την πρώτη φορά δεν το έκανα, διότι το άτομο που το μετέφερε είναι αξιόπιστο. Όταν είδα όμως της αντιρρήσεις, προσπάθησα να ‘γαϊδουροδέσω’.
Και αυτό γίνετε εύκολα, όταν διαθέτης BZT D130 693JF, πατώντας απλά 1 κουμπί. Βλέπεις στο επάγγελμα μου, επενδύουμε στην τεχνολογία.«τσιτώνεις και τους φίλους τους τετρακίνητους δεν είναι και τόσο ηθικά σωστό.»
εάν είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι που τα γραφείς είναι ΑΝΗΘΙΚΟ. Μην παίζεις μαζί μου, και με λέξεις - κλειδιά μετριοπάθειας.
«Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχεις αντίλογο ΕΔΩ ΜΕΣΑ από το ίδιο το σωματείο.»
Αντίλογο κάνουν οποίοι έχουν λόγω……
«Πού είδες 'βήμα' με το προσωνύμιο 'ΠΑΣΚΜΑ' εδώ μέσα, δεν το καταλαβαίνω.»
…απλά γύρνα σελίδα 16 15……μετά?, δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω….κάπου διάβασα «κατά συγχώνευση».
«Πρέπει δηλαδή να βγάζουν δελτίο τύπου οι άνθρωποι για τον Αντώνη,»
Για τον ΑΝΤΩΝΗ και το κάθε Αντώνη, που είναι ότι και αυτοί, και ορισμένοι καλύτεροι….
«να παίξεις στο μέλλον εσύ»
Εεεεεεεεε το παραξήλωσες…..εγώ γνωστός και καταξιωμένος, σχολιάζετε από ποιόν?...... όταν συμφωνούμε, τότε δεν υπάρχει αντίλογος, μα όταν διαφωνώ, θέλω να ξερώ το ποιόν του απέναντι. Για να μην τσακώνομε με τα εγκώνια μου.
«δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός στην τελική.»
Και εφόσον φίλε μου, μας βεβαιώνεις ότι δεν είσαι ‘παπαγάλος’ κανενός, προς τι οι παραθέσεις σου, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, τα άτυπα, τα αντισυμβατικά?.
'Οταν καποιος μπαινει σπιτι σου, χαιρεσαι να τον δεις να σκουπιζει πρωτα τα ποδια του, μετα να συστηνεται και μετα να κανει το πρωτο βημα μεσα, ετσι δεν ειναι? Ε αυτο ζητησα κι εγω.Ετσι εχω μαθει. (Το γραφω και για την ελευση ΠΑΣΚΜΑ αλλά και για την ανωνυμια στη συζητηση)
Ναμαστε ολοι καλα, γιατι....'Φιλικά
Antonis-team. -
Και κάτι ενημερωτικό!.
Χτες το απόγευμα και στο εντευκτήριο της λέσχης μου, συγκεντρωθήκαμε μέλη και φίλοι, και το προεδρείο της ΠΑΣΚΜΑ.
Έγιναν οι κατάλληλες εξηγήσεις αμφίπλευρα, (δεν σημαίνει ότι συμφωνάμε σε όλα). Μα δώσαμε ραντεβού μετά της γιορτές για να ανταλλάξουμε άποψης.
Διαγράφονται λοιπόν οι διαφορές μετάξι φίλων. Διαγράφονται βιασύνες αντεγκλήσεις, θέσεις που βιαστικά πάρθηκαν, η ενόχλησαν. Έχουμε μείνει ελάχιστοι, οι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι εργάτες του σπορ, δεν περισσεύει κανένας.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΑ)
Και είχα γράψει 23/12/10, και είχαμε συμφωνήσει λεκτικά και με τον υπερεσιακό πρόεδρο, να συναντηθούμε μετά της γιορτές, για αλλήλων ενημερώσεις.
Οι γιορτές πέρασαν, και σήμερα 08/02/2011, η ‘μούγκα στην στρούγκα’, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ και με προβληματίζει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ οφίτσια και καρέκλες, μα βλέπω, ότι παρουσιάζονται, νέες σκέψεις και βίτσια. Δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!..... μα είμαι αποδειγμένα καλύτερος από πολλούς, και θέλω να πω και την άποψη μου, για το καλό του σπορ. Μάλλον αυτό φοβούνται.
Φιλέ μου ΜΑΚΗ, τι γίνετε?.
Φίλε μου ΧΡΗΣΤΟ, τι γίνετε?.
Φίλοι μου, σκοτεινές φυσιογνωμίες μεταξύ μας δεν στέκουνε. Εμείς βρίζαμε για δουλείες κάτω από το τραπέζι, βρίζαμε για δουλείες της νύχτας, που βλέπαμε την μέρα και ντρεπόντουσαν. Βρίζαμε για δουλείες πίσω από την κουρτίνα. Βρίζαμε για κραυγαλέες διακρίσεις. Πίναμε και τσιπούρα μαζί!!!....ΤΩΡΑ?.
Τώρα ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΤΕ?. ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ?. ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ?. ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ?. Και όταν σας κοιτάζουν φάτσα, τι βλέπουν?.
Ότι κι αν είσαι , ότι κι αν κάνεις , αν δεν είσαι άνθρωπος δεν είσαι τίποτα .
Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, οι εχθροί συσσωρεύονται!...άρα εδώ υπάρχουν μόνον φίλοι!!!.....και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Θα περιμένω για λίγο ακόμα. Τα τηλέφωνα μου τα ξέρετε όλοι.
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΑ)
Και είχα γράψει 23/12/10, και είχαμε συμφωνήσει λεκτικά και με τον υπερεσιακό πρόεδρο, να συναντηθούμε μετά της γιορτές, για αλλήλων ενημερώσεις.
Οι γιορτές πέρασαν, και σήμερα 08/02/2011, η ‘μούγκα στην στρούγκα’, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ και με προβληματίζει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ οφίτσια και καρέκλες, μα βλέπω, ότι παρουσιάζονται, νέες σκέψεις και βίτσια. Δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!..... μα είμαι αποδειγμένα καλύτερος από πολλούς, και θέλω να πω και την άποψη μου, για το καλό του σπορ. Μάλλον αυτό φοβούνται.
Φιλέ μου ΜΑΚΗ, τι γίνετε?.
Φίλε μου ΧΡΗΣΤΟ, τι γίνετε?.
Φίλοι μου, σκοτεινές φυσιογνωμίες μεταξύ μας δεν στέκουνε. Εμείς βρίζαμε για δουλείες κάτω από το τραπέζι, βρίζαμε για δουλείες της νύχτας, που βλέπαμε την μέρα και ντρεπόντουσαν. Βρίζαμε για δουλείες πίσω από την κουρτίνα. Βρίζαμε για κραυγαλέες διακρίσεις. Πίναμε και τσιπούρα μαζί!!!....ΤΩΡΑ?.
Τώρα ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΤΕ?. ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ?. ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ?. ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ?. Και όταν σας κοιτάζουν φάτσα, τι βλέπουν?.
Ότι κι αν είσαι , ότι κι αν κάνεις , αν δεν είσαι άνθρωπος δεν είσαι τίποτα .
Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, οι εχθροί συσσωρεύονται!...άρα εδώ υπάρχουν μόνον φίλοι!!!.....και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Θα περιμένω για λίγο ακόμα. Τα τηλέφωνα μου τα ξέρετε όλοι.
Antonis-team.Αντωνη σε διαβασα με προσοχη,λοιπον εγω πριν απο τις γιορτες ανακοινωσα οτι ειμαι φιλος με τα παιδια αλλα και φιλος με οποιον θελει να παει μπροστα στο σπορ που δε γουσταρει αντιπαλοτητες με κανεναν κατι το οποιο ηταν και ειναι το πιστευω μου,καπου το πραγμα εστριψε και βεβαια αυτο ειναι κατι δυσαρεστο για εμενα,δε γνωριζω τιποτε παραπανω, οταν δω πραγματικα στοχους εφικτους με σκοπο να παμε ολοι μαζι μπροστα θα ειμαι μεσα διαφορετικα οχι,ειμαι στο χωρο για να εχω και να κανω φιλους οχι αντιπαλους.Δε φτιαχνω χαρακτηρα, ουτε εχω δυο προσωπα, εχω αποψη την εκφραζω τη στηριζω δημοσια και επωνυμα.Καθησα σε ενα τραπεζι στο δευτερο οροφο της Μεσογειων με καποιους ανθρωπους εγινε μια αναφορα της σκεψης μας, ακουστηκε θετικα, μας προτειναν να προχωρισουμε με προσοχη και ωριμη σκεψη αλλα και καθαρο μυαλο εγω μενω σε αυτη τη κουβεντα δε λοξοδρομω ουτε γλυφω κανεναν.
Τελος θα σου πω οτι ουδεποτε ελαβα απο την τελευταια φορα που μιλησαμε προσκληση - ενημερωση απο κανεναν και για τιποτε!!!
Το συμπερασμα δικο σου.
Τελικα οι απαντησεις που ζητας αν τις παρεις??? να μου τις πεις κ εμενα.
Χρηστος -
Κατι ακομα,για να ειμαι απολυτα σαφης στα γραφομμενα μου ΔΕ ΜΕΤΕΧΩ στο σχημα, ειμαι μελος λεσχης, ειμαι εγεγραμμενος στη λιστα της ΟΜΑΕ ,εαν και εφοσον δω και πιστεψω οτι αυτο που παει να γινει εχει την πορεια της αρχικης ιδεας- σκεψης δε θα με βρει αντιθετο σε καμια περιπτωση, πιστευω τα παιδια να καταφερουν κατι θετικο εμπρακτα!!!και εγω θα ειμαι εκει,παντα με βαση την αρχικη ιδεα το τονιζω!!!
Υ.Γ. Δε συμμετεχω σε κρυφες ιδεες κ παντα φωναζα-ζω ,οχι στα κρυφα και προχειρα. -
Mαθαινω οτι ατομα που φωναζουν οχι στο τριανταρι τα ονοματα τους φιγουραρουν στη λιστα με τακτοποιημενες υποχρεωσεις απο τους ιδιους αλλα και με εμεσο τροπο σιγουρα γνωριζουν το τι συμβαινει αλλα σιωπουν φωναζοντας οχι στο τριανταρι!!! Λοιπον οφειλουν να βγουν και να πουν ξεκαθαρα τη θεση τους αποχωρωντας απο καταστασεις περιεργες .Δε μπορεις να λες οτι δε πρεπει κανεις να δωσει τιποτε και το ονομα σου να φιγουραρει στη λιστα και να καλεις τον κοσμο να μη πληρωσει!!! Διαλεγεις θεση και την υποστηριζεις δε παιζεις γιατι εκτιθεσαι.
-
…και σίγουρα εάν είναι έτσι, τότε η κίνηση τους δεν έχει ηθικό υπόβαθρο.
Θα μπορούσαν να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι θα κάνουν ότι κάναμε εμείς, μα επιμένουν στην όπια προσπάθεια κάνουν……
Το «ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ» δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό από μέρους τους, γιατί ορισμένες καταστάσεις που για εμάς είναι «περίεργες», από αυτούς δεν είχε λεχθεί έτσι….
Αυτό καθ’ αυτό, θα ήταν περίεργο αποχωρώντας…… τότε, τι και γιατί το έλεγαν. Χρειάζεται εξήγηση…..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Θα μπορούσαν να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι θα κάνουν ότι κάναμε εμείς, μα επιμένουν στην όπια προσπάθεια κάνουν……
Το «ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ» δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό από μέρους τους, γιατί ορισμένες καταστάσεις που για εμάς είναι «περίεργες», από αυτούς δεν είχε λεχθεί έτσι….
Αυτό καθ’ αυτό, θα ήταν περίεργο αποχωρώντας…… τότε, τι και γιατί το έλεγαν. Χρειάζεται εξήγηση…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.…και σίγουρα εάν είναι έτσι, τότε η κίνηση τους δεν έχει ηθικό υπόβαθρο.
Θα μπορούσαν να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι θα κάνουν ότι κάναμε εμείς, μα επιμένουν στην όπια προσπάθεια κάνουν……Αντωνη
Περιμενεις απαντηση??? γνωριζεις οτι διαβαζουν αλλα θεση δε παιρνουν,αυτο και μονο λεει πολλα και αμαυρωνει την οποια προσπαθεια ξεκινησαμε και απλα εχασαν το δασος προσπαθωντας να φυλαξουν το δεντρο,κριμα η προσπαθεια αυτη να παρει τετοια τροπη. -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ.…και σίγουρα εάν είναι έτσι, τότε η κίνηση τους δεν έχει ηθικό υπόβαθρο.
Θα μπορούσαν να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι θα κάνουν ότι κάναμε εμείς, μα επιμένουν στην όπια προσπάθεια κάνουν……Αντωνη
Περιμενεις απαντηση??? γνωριζεις οτι διαβαζουν αλλα θεση δε παιρνουν,αυτο και μονο λεει πολλα και αμαυρωνει την οποια προσπαθεια ξεκινησαμε και απλα εχασαν το δασος προσπαθωντας να φυλαξουν το δεντρο,κριμα η προσπαθεια αυτη να παρει τετοια τροπη.Και ξερεις Αντωνη,οταν ενα λαθος προερχεται απο αγνωστους, λες ενταξη,αλλα οταν ειναι απο φιλους λες,γιατι ρε φιλε???
-
«Και ξερεις Αντωνη,οταν ενα λαθος προερχεται απο αγνωστους, λες ενταξη,αλλα οταν ειναι απο φιλους λες,γιατι ρε φιλε???»
Εμείς παρόλα ταύτα, τους αισθανόμαστε φίλους, αυτοί μας αισθάνονται?….
Ορισμένοι δεν θυμούνται ότι είμαστε μια οικογένεια…..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
«Και ξερεις Αντωνη,οταν ενα λαθος προερχεται απο αγνωστους, λες ενταξη,αλλα οταν ειναι απο φιλους λες,γιατι ρε φιλε???»
Εμείς παρόλα ταύτα, τους αισθανόμαστε φίλους, αυτοί μας αισθάνονται?….
Ορισμένοι δεν θυμούνται ότι είμαστε μια οικογένεια…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.Εμείς παρόλα ταύτα, τους αισθανόμαστε φίλους, αυτοί μας αισθάνονται?….
-
Και κάτι που έχει σχέση (ΚΑΙ) με κριτές και ενδιάμεσους...
...ένα βίντεο που κοινοποίησε στο φάτσαμπουκ ο φίλος μας Αντρέας Hunter, το κοινοποιώ και εδώ γιατί πολλοί δεν χρησιμοποιούν φάτσαμπουκ και αξίζει να το δούμε όλοι...
http://www.youtube.com/watch?v=v6UMjz6t18I
...αυτά βέβαια γίνοντε στο εξωτερικό που αυτοί δεν ξέρουν τόσο καλά όσο εμείς...
...αλλά ας το 'χουμε στην άκρη του μυαλού μας... -
Δυστυχώς δεν μπορώ να το ανοίξω…….
Α. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Και κάτι που έχει σχέση (ΚΑΙ) με κριτές και ενδιάμεσους...
...ένα βίντεο που κοινοποίησε στο φάτσαμπουκ ο φίλος μας Αντρέας Hunter, το κοινοποιώ και εδώ γιατί πολλοί δεν χρησιμοποιούν φάτσαμπουκ και αξίζει να το δούμε όλοι...
http://www.youtube.com/watch?v=v6UMjz6t18I
...αυτά βέβαια γίνοντε στο εξωτερικό που αυτοί δεν ξέρουν τόσο καλά όσο εμείς...
...αλλά ας το 'χουμε στην άκρη του μυαλού μας...O φωτογράφος στο τέλος του βίντεο δεν υπάρχει !!!!! Η δεν έχει συναίσθηση τι έγινε ή το τύπος ήταν πολεμικός ανταποκριτής παλιότερα και δεν χαμπαριάζει πλέον απο τέτοια 'πταίσματα' .
-
426 ατομα παρουσιαζονται σε σχετικη λιστα κριτων, μεσα υπαρχουν ατομα που φωναζουν ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ! τελικα ΝΑΙ η ΟΧΙ ? μηπως πρεπει να μας πουν τελικα πια ειναι η θεση τους???
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
426 ατομα παρουσιαζονται σε σχετικη λιστα κριτων, μεσα υπαρχουν ατομα που φωναζουν ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ! τελικα ΝΑΙ η ΟΧΙ ? μηπως πρεπει να μας πουν τελικα πια ειναι η θεση τους???Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει :'ΟΧΙ ΤΟ 30αρι'
Ο οδηγός-συνοδηγός= πλήρώνει λισανς και συμμετοχή αγώνα, για να κάνει το χόμπυ του.
Ο κριτής για τι να μην πληρώνει, εστω την αδεια για να κάνει το χόμπυ του?
Αφού και ορειβασία να κάνεις, το 30αρι της αδειας θα το πληρώσεις...Πως να το κάνουμε.Ειναι μια οργάνωση που πρέπει να φροντίσει και εσένα...Αρα κάτι πρέπει να εισπράξει. -
Ο χρήστης van έγραψε:
426 ατομα παρουσιαζονται σε σχετικη λιστα κριτων, μεσα υπαρχουν ατομα που φωναζουν ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ! τελικα ΝΑΙ η ΟΧΙ ? μηπως πρεπει να μας πουν τελικα πια ειναι η θεση τους???
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει :'ΟΧΙ ΤΟ 30αρι'
Ο οδηγός-συνοδηγός= πλήρώνει λισανς και συμμετοχή αγώνα, για να κάνει το χόμπυ του.
Ο κριτής για τι να μην πληρώνει, εστω την αδεια για να κάνει το χόμπυ του?
Αφού και ορειβασία να κάνεις, το 30αρι της αδειας θα το πληρώσεις...Πως να το κάνουμε.Ειναι μια οργάνωση που πρέπει να φροντίσει και εσένα...Αρα κάτι πρέπει να εισπράξει.Εγω περιμενω απαντηση απο τα προαναφερθεντα ατομα γιατι σε αλλους λενε δε πληρωνει κανεις!!! ενω εχουν πληρωσει οι ιδιοι και δε μιλουν...βεβαια γι αυτο.
-
Για πες μας ποιος έχει πληρώσει δηλαδή... Καλό θα ήταν να μην παραπληροφορείς τον κόσμο, σε ένα χώρο μάλιστα που δεν έχεις αντίλογο... Το οτι βλέπεις κάποιους στη λίστα, δε σημαίνει οτι πλήρωσαν κιόλας. Υπάρχουν αρκετά άτομα, ιδιαίτερα μέσα από το ΠΑΣΚΜΑ, που έκαναν μεν τα αντίστοιχα χαρτιά για εγγραφή, λεφτά όμως δεν έδωσαν ποτέ. Και ούτε πρόκειται, από τη στιγμή που ήταν αόριστος και ετσιθελικός ο λόγος που ζητήθηκαν αυτά τα λεφτά. Ούτε καν επίσημος λογαριασμος της ΟΜΑΕ δε δόθηκε για να γίνουν οι καταθέσεις, αν αυτό σου λέει κάτι.
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)