-
Ο χρήστης van έγραψε:
426 ατομα παρουσιαζονται σε σχετικη λιστα κριτων, μεσα υπαρχουν ατομα που φωναζουν ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ! τελικα ΝΑΙ η ΟΧΙ ? μηπως πρεπει να μας πουν τελικα πια ειναι η θεση τους???
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει :'ΟΧΙ ΤΟ 30αρι'
Ο οδηγός-συνοδηγός= πλήρώνει λισανς και συμμετοχή αγώνα, για να κάνει το χόμπυ του.
Ο κριτής για τι να μην πληρώνει, εστω την αδεια για να κάνει το χόμπυ του?
Αφού και ορειβασία να κάνεις, το 30αρι της αδειας θα το πληρώσεις...Πως να το κάνουμε.Ειναι μια οργάνωση που πρέπει να φροντίσει και εσένα...Αρα κάτι πρέπει να εισπράξει.Ο κριτής έχει δόσει ήδη αρκετά για το χόμπι του, από χαμένες εργατοώρες, μέχρι σπασμένα αυτοκίνητα και σπασμένα νεύρα εξ αιτιας του κάθε μαλάκα που την έχει δει παντογνώστης της πλαγιάς. Η οργάνωση από την άλλη ουκ ολίγα έχει εισπράξει από τους κριτές κατά καιρούς, ιδιαίτερα σε αγώνες που περιλαμβάνουν διανυκτέρευση, και ο νοών νοήτω...
-
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Για πες μας ποιος έχει πληρώσει δηλαδή... Καλό θα ήταν να μην παραπληροφορείς τον κόσμο, σε ένα χώρο μάλιστα που δεν έχεις αντίλογο... Το οτι βλέπεις κάποιους στη λίστα, δε σημαίνει οτι πλήρωσαν κιόλας. Υπάρχουν αρκετά άτομα, ιδιαίτερα μέσα από το ΠΑΣΚΜΑ, που έκαναν μεν τα αντίστοιχα χαρτιά για εγγραφή, λεφτά όμως δεν έδωσαν ποτέ. Και ούτε πρόκειται, από τη στιγμή που ήταν αόριστος και ετσιθελικός ο λόγος που ζητήθηκαν αυτά τα λεφτά. Ούτε καν επίσημος λογαριασμος της ΟΜΑΕ δε δόθηκε για να γίνουν οι καταθέσεις, αν αυτό σου λέει κάτι.Δε χρειαζεται να σου πω εγω.ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝκ σε οτι αφορα τον αντιλογο ας το καλυτερα ...
-
426 ατομα παρουσιαζονται σε σχετικη λιστα κριτων, μεσα υπαρχουν ατομα που φωναζουν ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ! τελικα ΝΑΙ η ΟΧΙ ? μηπως πρεπει να μας πουν τελικα πια ειναι η θεση τους???
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει :'ΟΧΙ ΤΟ 30αρι'
Ο οδηγός-συνοδηγός= πλήρώνει λισανς και συμμετοχή αγώνα, για να κάνει το χόμπυ του.
Ο κριτής για τι να μην πληρώνει, εστω την αδεια για να κάνει το χόμπυ του?
Αφού και ορειβασία να κάνεις, το 30αρι της αδειας θα το πληρώσεις...Πως να το κάνουμε.Ειναι μια οργάνωση που πρέπει να φροντίσει και εσένα...Αρα κάτι πρέπει να εισπράξει.Ο κριτής έχει δόσει ήδη αρκετά για το χόμπι του, από χαμένες εργατοώρες, μέχρι σπασμένα αυτοκίνητα και σπασμένα νεύρα εξ αιτιας του κάθε μαλάκα που την έχει δει παντογνώστης της πλαγιάς. Η οργάνωση από την άλλη ουκ ολίγα έχει εισπράξει από τους κριτές κατά καιρούς, ιδιαίτερα σε αγώνες που περιλαμβάνουν διανυκτέρευση, και ο νοών νοήτω...
Aγαπητε μου ανωνυμε φιλε παθων ειμαι κ εγω κ σιγουρα κ αλλοι πολλοι αλλα δε μας υποχρεωσαν να παμε θελουμε και παμε.
-
«Ο οδηγός-συνοδηγός= πλήρώνει λισανς και συμμετοχή αγώνα, για να κάνει το χόμπυ του.»
Και είναι λογικό. Όλα τα χόμπι πληρώνονται κατά κάποιο τρόπο! Μα ο κριτής είναι το εργαλείο για να γίνει ο αγώνας. Και δεν είναι η σχεδίασης, δεν είναι ιδέα, μα η εκτελεστική εξουσία. Σαν τέτοια πρέπει να πληρώνετε σφαιρικά. Αντί αυτού, αποδέχεται (και είναι αντάξιος ενός ευχαριστώ από μέρος των αγωνιζόμενων), να παίρνει ακριβός την βενζίνη του, μια ημερήσια αποζημίωση της τάξης περίπου των 40ε , για 12+ ώρες πολλές φορές, καθώς και μένει σε κλισμένο από την οργάνωση OTEL (2 μέρες αγώνα) που της περισσότερες φορές δεν είναι της αξίας που του αξίζει….. και σίγουρα όταν η απόσταση δεν συμφέρει να πληρωθεί βενζίνη!.
Σίγουρα στα δυο αυτοκίνητα που είχα αποκλειστικά για αγώνες και κατεστράφησαν, δεν σκεπτικά να ζητήσω τίποτα. Και σίγουρα όλοι θα θυμούνται το μπλε niva με της πολλές κεραίες και προβολείς, ΠΟΥ ΑΝΙΓΕ ΚΑΙ ΙΔΙΚΕΣ, για να περάσουν μετέπιπτα με ασφάλεια τα αγωνιστικά των φίλων πληρωμάτων.
Οπωσδήποτε ο αγωνιζόμενος, σπάει το αυτοκίνητο του, προσδοκώντας τα οποία οφέλη ανάλογα της επιδόσεις του, ο κριτής ποια προσωπικά ωφέλει έχει?. Μόνον την κ@υλ@ του ικανοποιεί, όταν βλέπει τους ‘χεράδες’ να περνάνε, που και αυτοί τελευταία έχουν γίνει λίγοι….
Θα παρακαλούσα όχι άλλη απαξίωση, από τους φίλους οδηγούς….«Πως να το κάνουμε.Ειναι μια οργάνωση που πρέπει να φροντίσει και εσένα...Αρα κάτι πρέπει να εισπράξει.»
Και εδώ κάλε μου Βασίλη, επέτρεψε μου να σου κάνω μια μικρή διόρθωση, άλλωστε είμαι και 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον πατερά σου……..
Δεν μας «φροντίζει» η οργάνωση, μας επιλέγει για να την βγάλουμε ασπροπρόσωπη…… και αυτό το φροντίζουμε εμείς!!!..... ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.Η γνώμη μου για τα 30 αργύρια…….
Και οι καιροί είναι δύσκολοι. Δίνω πολύ περισσότερα για να τρέχουν ορισμένοι, με 0 οικονομικό όφελος.
Με τα 30ε θα βγει η δική μας license. Θα γίνει η ηλεκτρονική μας καταγράφει, με τα κατάλληλα ψαχτήρια, θα γίνετε η επιμόρφωση μας, και η όποια ασφάλιση μας. Μακάρι να μην χρειαστεί, όπως άλλωστε μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε…….
Εγώ τα έδωσα, για να έχω το δικαίωμα να ρωτώ, να κρίνω, και για τι όχι και να ελέγχω, με σκοπό την δημοκρατική τήρηση ενός αγώνα. ΜΑ ΣΥΓΟΥΡΑ για να βοηθήσω και εκεί το σπορ.
Ροτόντας τηλεφωνικά 3 πρωτοκλασάτους οδηγούς, που χαλάνε πολλές χιλιάδες για τα τσιγκακι της απονομής, ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπαν….. «εμείς θα σου πληρώσουμε το 30αρι?.»!!!!. ροτόντας και 11 δεύτερους….. «και βεβαίως, μας εξυπηρετείται…»….. για αυτούς το έδωσα…..
Δεν θέλω εδώ μέσα να απολογηθεί κανένας για της πράξεις του, και δεν εσθάνομε αδικημένος……
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/77
Με μια παρατηρηση
Δε γραφει πουθενα το λογαριασμό -
Eίσαι σίγουρος οτι υπάρχει λογαριασμός; Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου (ίσως και όχι άδικα) οτι δεν υπάρχει ούτε ΟΜΑΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από το κράτος ακόμα.
Επισήμως ο λογαριασμός που έχει ανακοινωθεί είναι του μανάβη. Αν αυτό δε φωνάζει 'προχειρότητα' και δεν εγείρει ερωτήματα, τότε τι άλλο θες;
Και πριν παρεξηγηθώ, το θέμα δεν είναι 'γιατί να έχουν δωσει το λογαριασμό του μανάβη;' Το θέμα είναι 'γιατί δεν έφτιαξαν/έδωσαν επίσημο λογαριαμό ΟΜΑΕ;' Μήπως επειδή ΕΠΙΣΗΜΩΣ και νομότυπα η ΟΜΑΕ ακόμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;@CHRISTOS KOUTRAS
Όπως σου έχω ξαναπεί, εδώ μέσα αντίλογο δεν έχεις, για τον α' ή τον β' λόγο. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει και αν θες τη γνώμη μου, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει εδώ μέσα, γι' αυτό φτιάχτηκε εξάλλου το site και έχουν βγει τα όποια δελτία τύπου. Μη μου πεις όμως οτι θες δελτίο τύπου που να απαντάει αποκλειστικά ΣΤΗ ΔΙΚΗ σου απορία, θα είναι φαιδρό... Στο κάτω-κάτω, ΟΛΑ τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα, τα παιδιά τα γνωρίζεις, σήκωσε το ακουστικό και θα πάρεις απάντηση στις ερωτήσεις σου. Με τα παραπάνω δεδομένα, το να δημιουργεις εντυπώσεις δεν είναι και τόσο ευγενικό πιστεύω.Για να σου απαντήσω στο αν μας υποχρέωσαν ή όχι να πάμε... σαφώς και κανείς δε σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο. Αλλά, βασιζόμενοι στην καυλα των κριτών, βρίσκουν και τα κάνουν. Άσε που κάποιες φορές είσαι και λίγο... 'υποχρεωμένος' να πας στον τάδε αγώνα, έστω και αν εκείνο το σ/κ ήθελες να το αφιερώσεις στη γυναίκα σου βρε αδερφέ, για να σε καλέσουν και στον 'δείνα' που πάντα γούσταρες και θες να πας οπωσδήποτε. Και μη μου πεις οτι δε συμβαίνει και αυτό. Και αν θες να μιλήσουμε για υποχρεώσεις, ας αναφέρουμε και τις περιπτώσεις που κάποια συνεργεία είναι υποχρεωμένα να διανυκτερεύουν εκεί που θέλει το 'αφεντικό', όταν όμως πληρώνουν οι ίδιοι τη διανυκτέρευσή τους και όχι η οργάνωση.
Αυτά...
-
Αγαπητε.
Το δημοσιευσα μονο και μονο επειδη σε αυτη την ανακοινωση δεν υπαρχει ο αρ. λογαριασμου οπως υπηρχε σε παλαιωτερες δημοσιευσεις για αυτο το θεμα. -
Μολις ειδα οτι βγηκε ΝΕΑ λιστα σε σχεση με την πρωινή..
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/krites2%20ΣΤΕΛΕΧΟΙ-ΚΡΙΤΕΣ.pdf
δεν καλοδουλευει το λινκ οποτε εναλλακτικα χρησιμποιηστε αυτο
-
Aχαχαχαχα! Μερικοί από αυτούς έχουν να κάνουν αγώνα από την εποχή του Δαρδουφα και άλλοι δεν έχουν κάνει ποτέ. Μας δουλεύετε κύριοι;
Επίσης ξέρω για τουλάχιστον 3 άτομα της λίστας οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ το 30άρι.
-
Eίσαι σίγουρος οτι υπάρχει λογαριασμός; Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου (ίσως και όχι άδικα) οτι δεν υπάρχει ούτε ΟΜΑΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από το κράτος ακόμα.
Επισήμως ο λογαριασμός που έχει ανακοινωθεί είναι του μανάβη. Αν αυτό δε φωνάζει 'προχειρότητα' και δεν εγείρει ερωτήματα, τότε τι άλλο θες;
Και πριν παρεξηγηθώ, το θέμα δεν είναι 'γιατί να έχουν δωσει το λογαριασμό του μανάβη;' Το θέμα είναι 'γιατί δεν έφτιαξαν/έδωσαν επίσημο λογαριαμό ΟΜΑΕ;' Μήπως επειδή ΕΠΙΣΗΜΩΣ και νομότυπα η ΟΜΑΕ ακόμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;@CHRISTOS KOUTRAS
Όπως σου έχω ξαναπεί, εδώ μέσα αντίλογο δεν έχεις, για τον α' ή τον β' λόγο. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει και αν θες τη γνώμη μου, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει εδώ μέσα, γι' αυτό φτιάχτηκε εξάλλου το site και έχουν βγει τα όποια δελτία τύπου. Μη μου πεις όμως οτι θες δελτίο τύπου που να απαντάει αποκλειστικά ΣΤΗ ΔΙΚΗ σου απορία, θα είναι φαιδρό... Στο κάτω-κάτω, ΟΛΑ τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα, τα παιδιά τα γνωρίζεις, σήκωσε το ακουστικό και θα πάρεις απάντηση στις ερωτήσεις σου. Με τα παραπάνω δεδομένα, το να δημιουργεις εντυπώσεις δεν είναι και τόσο ευγενικό πιστεύω.Για να σου απαντήσω στο αν μας υποχρέωσαν ή όχι να πάμε... σαφώς και κανείς δε σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο. Αλλά, βασιζόμενοι στην καυλα των κριτών, βρίσκουν και τα κάνουν. Άσε που κάποιες φορές είσαι και λίγο... 'υποχρεωμένος' να πας στον τάδε αγώνα, έστω και αν εκείνο το σ/κ ήθελες να το αφιερώσεις στη γυναίκα σου βρε αδερφέ, για να σε καλέσουν και στον 'δείνα' που πάντα γούσταρες και θες να πας οπωσδήποτε. Και μη μου πεις οτι δε συμβαίνει και αυτό. Και αν θες να μιλήσουμε για υποχρεώσεις, ας αναφέρουμε και τις περιπτώσεις που κάποια συνεργεία είναι υποχρεωμένα να διανυκτερεύουν εκεί που θέλει το 'αφεντικό', όταν όμως πληρώνουν οι ίδιοι τη διανυκτέρευσή τους και όχι η οργάνωση.
Αυτά...
Σε οτι αφορα το ποσο προχειρα εστησαν το θεμα το γνωριζουμε ολοι μας κ εχω την ιδια αποψη μαζι σου,για τον αντιλογο ασε να γνωριζω κατι παραπανω, για τα δελτια τυπου προς προσωπικη ενημερωση που γραφεις ειναι αστειο,οσοι με γνωριζουν ξερουν αν ειμαι ανθρωπος αυτου του τυπου,τα παιδια τα ξερω και ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ το να μιλας εκφραζοντας μια αποψη -γνωμη χωρις να χαιδευεις αυτια, αυτο ειναι κατι που ενοχλει, ειμουν και ειμαι μαζι τους στην προσπαθεια τους και δε σαμποταρω κανεναν, αντιθετα ζητω να εχουν ξαστερη θεση.
Τα υπολοιπα ειναι τα γνωστα και ολοι μας δηλωνουμε παθοντες.
Αυτα τα λιγα. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μολις ειδα οτι βγηκε ΝΕΑ λιστα σε σχεση με την πρωινή..http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... krites2%20ΣΤΕΛΕΧΟΙ-ΚΡΙΤΕΣ.pdf
δεν καλοδουλευει το λινκ οποτε εναλλακτικα χρησιμποιηστε αυτο
Δε παιζει το συστημα ωστε να δουμε τη νεα λιστα.
-
Παιζει μια χαρα το δευτερο λινκ
παταμε το δευτερο λινκ, ανοιγοι η σελιδα και παταμε στην σελιδα που ανοιξε το 'κριτες- στελεχη'
ή΄αντιγραψτε την ακολουθη γραμμη στον περιηγητη σας
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/krites2%20ΣΤΕΛΕΧΟΙ-ΚΡΙΤΕΣ.pdf
το προβλημα μαλλον ειναι τα ελληνικα στο ονομα του αρχειου γι αυτο δεν το περνει κατευθειαν
-
Παιζει μια χαρα το δευτερο λινκπαταμε το δευτερο λινκ, ανοιγοι η σελιδα και παταμε στην σελιδα που ανοιξε το 'κριτες- στελεχη'
ή΄αντιγραψτε την ακολουθη γραμμη στον περιηγητη σας
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/krites2 ΣΤΕΛΕΧΟΙ-ΚΡΙΤΕΣ.pdf
> > >το προβλημα μαλλον ειναι τα ελληνικα στο ονομα του αρχειου γι αυτο δεν το περνει κατευθειαν Τιποτε,γνωριζεις αλλαξε αρχικη η λιστα?
-
η πρωτη ειχε 400τοσα ονοματα, αυτη εχει 292
δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας ανοιγει..
-
η πρωτη ειχε 400τοσα ονοματα, αυτη εχει 292δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας ανοιγει..
ok,σε ευχαριστω πολυ.Θα κανω και αλλη προσπαθεια μηπως και το καταφερω.
-
Σας την εστειλα με mail..
-
Σας την εστειλα με mail..Σε ευχαριστω και παλι.
-
Στο μεταξύ η ΕΛΠΑ (η οποία μην ξεχνάμε δεν είχε λεφτά να κάνει ευρωπαϊκό τον αγώνα), προτιμά να καλέσει στο ράλλυ ΕΛΠΑ στη Λαμία κριτές από Πάτρα και Πύργο (έχουν καλέσει ήδη από κει), παρά να πάρει Αθηναίους που δεν έχουν πληρώσει το 30άρι.
-
Για την ιστορία, εγώ είμαι αθηναίος και έχω πληρώσει….
Κούτρα τι λες για αυτό?.
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Για την ιστορία, εγώ είμαι αθηναίος και έχω πληρώσει….
Κούτρα τι λες για αυτό?.
Antonis-team.Αντωνη,δε γνωριζω εαν εχουν καλεσει απο τον Πυργο ατομα σιγουρα ομως απο τον Βολο τη Λαμια αλλα κ την Αθηνα.
Αυτο λεω εγω μια και το γνωριζω, το θεμα ειναι αλλο,θα γινει???
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ (& ΠΑΣΚΜΑ)