-
Όπως υποσχέθηκα άνοιξα το topic γιατί στο τέλος θα γράφουμε παντού για συνάντηση και άντε να συνεννοηθούμε.
Λοιπόν, εγώ βολεύομαι ή αυτό το σ/κ κάποιο βραδάκι (βλέπε βάρκιζα πχ ) ή μετά...από Οκτώβρη δυστυχώς.
Η αλήθεια είναι ότι δε θα με χάλαγε μία διπλή συνάντηση μιας και τον Οκτώβρη (που είναι και 1 μήνας μετά και θα έχω ξεχάσει τις τυχόν μπιχτές σας ) υποσχέθηκα στον dum να περάσω να πάρω από Χαλκίδα το πίσω spoiler και να το συνδυάσουμε και με ένα καϊφέ.
Για δηλώστε πότε βολεύεστε.
Αρχίζω με την 'πάρτη μου':
Αυτό το Παρασκευο-σαββατο-κύριακο (ΑΝ υποθέσουμε ότι και σήμερα ίσως κανονιστεί κάτι επειδή θα βολεύει τους περισσότερους ή όλους) εγώ μπορώ και τις 3 μέρες αρκεί να είναι από τις 18:00-19:00 και μετά η συνάντηση (να βγούμε από το στρατόπεδο πρώτα ) -
Όπως υποσχέθηκα άνοιξα το topic γιατί στο τέλος θα γράφουμε παντού για συνάντηση και άντε να συνεννοηθούμε.
Λοιπόν, εγώ βολεύομαι ή αυτό το σ/κ κάποιο βραδάκι (βλέπε βάρκιζα πχ ) ή μετά...από Οκτώβρη δυστυχώς.
Η αλήθεια είναι ότι δε θα με χάλαγε μία διπλή συνάντηση μιας και τον Οκτώβρη (που είναι και 1 μήνας μετά και θα έχω ξεχάσει τις τυχόν μπιχτές σας ) υποσχέθηκα στον dum να περάσω να πάρω από Χαλκίδα το πίσω spoiler και να το συνδυάσουμε και με ένα καϊφέ.
Αυτό το Παρασκευο-σαββατο-κύριακο (ΑΝ υποθέσουμε ότι και σήμερα ίσως κανονιστεί κάτι επειδή θα βολεύει τους περισσότερους ή όλους) εγώ μπορώ και τις 3 μέρες αρκεί να είναι από τις 18:00-19:00 και μετά η συνάντηση (να βγούμε από το στρατόπεδο πρώτα ) -
Εγώ είμαι μέσα για τέτοιου είδους συναντήσεις,μόνο που αυτό το σ\κ δεν θα μπορώ.
(Δεν μένω μόνιμα Αθήνα αλλά κατεβαίνω συχνά γιά πσκ ή τεραήμερα και έχω βάση στα νότια προάστια)Ίσως κατέβω στις 18\9.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτό το Παρασκευο-σαββατο-κύριακο (ΑΝ υποθέσουμε ότι και σήμερα ίσως κανονιστεί κάτι επειδή θα βολεύει τους περισσότερους ή όλους) εγώ μπορώ και τις 3 μέρες αρκεί να είναι από τις 18:00-19:00 και μετά η συνάντηση (να βγούμε από το στρατόπεδο πρώτα )Εγώ Σάββατο και Κυριακή μπορώ, τις ιδιες ώρες με τον Κάβουρα.
Υπάρχει ενα μικρό θεματάκι, αλλα νομιζω οτι μπορω να το ρυθμισω.
Αν η συνάντηση πάει για Οκτώβριο θα έχω προλάβει να στρώσω κιόλας οπότε...δε θα σφυράω αδιάφορα
-
δε βλέπω πολύ κίνηση και 'ανησυχώ'
-
Καλή ιδέα αλλά δυστυχώς μένω Β.Ελλάδα..
Αν κανονιστεί κάτι προς τα εδω πολύ ευχαρίστως -
Κάβουρα και Q-sis συγνώμη που κάνω την ερώτηση αυτή αλλά ως μικρότερος και επειδή δεν το ξέρω θα ήθελα να μου εξηγήσετε περιληπτικά τι είναι το vag-com!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Κάβουρα και Q-sis συγνώμη που κάνω την ερώτηση αυτή αλλά ως μικρότερος και επειδή δεν το ξέρω θα ήθελα να μου εξηγήσετε περιληπτικά τι είναι το vag-com!διαγνωστικο το οποιο συνδεεις στα vag και βλεπεις βλαβες (ή σβηνεις βλαβες) και μπορεις επισης να κανεις καποιες μικρορυθμισεις στο αυτοκινητο σου
ειναι ενα προγραμμα το οποιο περνας σε laptop και μαζι με το ειδικο καλωδιο συνδεεις στο αυτοκινητο σου και νομιζω οτι μπορεις να το χρησιμοποιεις και εν κινησει
καβουρα οκτωβριο αλλη μια φορα απο μενα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κάβουρα και Q-sis συγνώμη που κάνω την ερώτηση αυτή αλλά ως μικρότερος και επειδή δεν το ξέρω θα ήθελα να μου εξηγήσετε περιληπτικά τι είναι το vag-com!
διαγνωστικο το οποιο συνδεεις στα vag και βλεπεις βλαβες (ή σβηνεις βλαβες) και μπορεις επισης να κανεις καποιες μικρορυθμισεις στο αυτοκινητο σου
ειναι ενα προγραμμα το οποιο περνας σε laptop και μαζι με το ειδικο καλωδιο συνδεεις στο αυτοκινητο σου και νομιζω οτι μπορεις να το χρησιμοποιεις και εν κινησει
μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εν κινήση.(πχ δυναμομέτρηση μέσω εγκεφάλου )
Και δεν μπορείς να κάνεις απλώς μικρορυθμίσεις.Μπορείς να πειράξεις τα πάντα στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου...ό,τι μπορείς να φανταστείς...αλλά πρέπει να ξέρεις για να τα κάνεις αυτά.καβουρα οκτωβριο αλλη μια φορα απο μενα
κρίμα...
δεν πειράζει...τον οκτώβρη.
(μεταξύ μας...δεν τους βλέπω και τους άλλους πολύ θερμούς...μάλλον είμαι ο μόνος που ψήνεται έντονα γι'αυτό το σ/κ ) -
Γιατί δεν το γυρνάς σε κανονική καφεδοκατάσταση;
-
Ευχαριστώ για την διαφώτιση.Παρόλο που ασχολούμαι δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο σύστημα.Ωραίο όντως,αλλά όπως είπατε πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τέτοιες αλλαγές.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ευχαριστώ για την διαφώτιση.Παρόλο που ασχολούμαι δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο σύστημα.Ωραίο όντως,αλλά όπως είπατε πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τέτοιες αλλαγές.υπάρχει manual αλλά κάθε αμάξι έχει και τους δικούς του κωδικούς.Πχ μπορεί το block 34 στο επίπεδο ελέγχου της άνεσης κάνει άλλα πράγματα στο Golf IV, άλλα στο Α3 και άλλα στο Α6.
ΓΕΝΙΚΑ τα περισσότερα πεδία-ρυθμίσεις είναι κοινές.Υπάρχουν όμως και κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις που διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο αφού το κάθε αμάξι διαφέρει από το άλλο (πχ golf από Α3), αφού δε φοράνε όλοι τους ίδιους εγκεφάλους σε όλους τους τομείς (μηχανής, abs, άνεσης, κλιματισμού κτλ-κτλ)ΥΓ:αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, άνοιξε ένα θέμα στα τεχνικά.Κρίμα να χαλάμε το θέμα της συνάντησης...και ευχαρίστως να σου απαντήσω σε περισσότερες ερωτήσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν το γυρνάς σε κανονική καφεδοκατάσταση;εγώ εκεί θέλω να το πάω...δε χρειάζεται να είναι μόνο άτομα που έχουν audi.Απλά με αφορμή αυτή τη συνάντηση για ρύθμιση της σκληρότητας-ελαφρώματος του τιμονιού του Α3/S3, ξεκίνησε το topic.
Προφανώς και εγώ για καφέ ψήνομαι και απλώς στο τέλος θα ασχοληθούμε και με το συγκεκριμένο θέμα όσοι έρθουν και έχουν vag-group αμάξι.
-
Συγνώμη που ξέφυγα λίγο από το θέμα!Και εμένα με ενδιαφέρει να έρθω πάντως αν και δεν προλαβαίνω αυτό το ΣΚ λόγω...εξεταστικής.
-
Προτείνω Σάββατο πρωί, 3 του μηνός Οκτωβρίου, μία μέρα πριν τις εκλογές... όλοι θα ταξιδεύουν οπότε θα έχουμε την Αθήνα δική μας, προτείνω επίσης προς τα νότια που θα έχει ακόμη λιγότερο κόσμο λόγο φθινοπώρου!~
Στα λιμανάκια και μετά Βάρκιζα για καφέ ή ότι άλλο προκύψει φίλτατοι
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Προτείνω Σάββατο πρωί, 3 του μηνός Οκτωβρίου, μία μέρα πριν τις εκλογές... όλοι θα ταξιδεύουν οπότε θα έχουμε την Αθήνα δική μας, προτείνω επίσης προς τα νότια που θα έχει ακόμη λιγότερο κόσμο λόγο φθινοπώρου!~Στα λιμανάκια και μετά Βάρκιζα για καφέ ή ότι άλλο προκύψει φίλτατοι
εγώ δε θα μπορέσω Σάββατο πριν τις εκλογές
είμαι απο αυτούς που θα ταξιδεύω
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
εγώ δε θα μπορέσω Σάββατο πριν τις εκλογές
είμαι απο αυτούς που θα ταξιδεύω
δυστυχώς κι εγώ (κατεβαίνω στην 'πατρίδα' )
Από καθημερινές, δεν μπορείτε καμία μέρα?
Τρίτη?
Τετάρτη?
Πέμπτη?Τώρα...για καφέ?Για φαγητό-μεζέδες-ποτό?
Θα δείξει η διάθεση.Ας πάμε (πιστεύω) για καφέ και βλέπουμεΗ βάρκιζα μου αρέσει κι εμένα ως ιδέα.Θα έχει και 'άπλα' για τα αμάξια μας.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δυστυχώς κι εγώ (κατεβαίνω στην 'πατρίδα' )Από καθημερινές, δεν μπορείτε καμία μέρα?
Πέμπτη?Η βάρκιζα μου αρέσει κι εμένα ως ιδέα.Θα έχει και 'άπλα' για τα αμάξια μας.
Πεμπτη μπορώ
Η βαρκιζα ειναι πολύ καλη ιδέα.
-
βαρκιζα κι εγω μεσα.. την αλλη βδομαδα λετε?ειμαι ελευθερος απο τεταρτη μεσημερι και μετα
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)