-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σε αυτό το μίτινγκ με τους γερμανικούς ματρακάδες κάποιος πρέπει να εκπροσωπήσει επάξια την ιταλική σχολή οπότε αν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ.Ραψτους κι ενα κοστουμι οπως θα σκασεις μυτη.. Θα εφερνα το αγριμι να τους τρομοκρατησω αλλα μονο που σκεφτομαι την ασΚημια που θα εχει στο παρκιν με πιανει 45 πυρετος... Δεν αντεχεται αυτο το πραμα..
παιδια το 10400 της ελπα μην ξεχνατε..
-
Ρε συ Πάσχο, μήπως είσαι κρυφο-aud-άκιας?όλο σε τέτοια θέματα σε βλέπω να γράφεις.
Εσύ γιατί δεν έρχεσαι?
Φοβάσαι μην σε κεράσει κανείς τσάι όπως θα έρχεσαι? (αν και το 'τσάι' μετράει αν μείνεις στην αρχή-μέση της 'κόντρας'? ) -
Το σκέφτεται να έρθει γιατί σου λέει εγώ θα ξεκινήσω για εκεί και τελικά πάλι θα πιω καφέ στα γραφεία της οδικής,οπότε άστο καλύτερα.
Πάντως αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν και ας μην έχω Audi.
-
Παιδια σας παρακαλω κατω τα χερια απο τον Πασχο.Μαζι με μερικα αλλα
παιδια απο εδω ανηκουν στο σπανιο ειδος Alfisti-Alfisti το οποιο τεινει προς
εξαφανιση.Στο κατω κατω εχουν και αυτα τα παιδακια ψυχη.Για την ωρα ειμαι οκ.Ελπιζω μονο να μη χαθω.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
dum
vellerefontis
dimgsterείστε ΟΚ με την ώρα? (ή έστω να έρθετε λίγο αργότερα αν δεν μπορείτε στις 19:00 )
Ρωτάω γιατί δε βλέπω απάντηση (μετά την οριστικοποίηση της ώρας)...η σιωπή μας τα λέει όλα, θα μιλήσουν τα α΄λογα!
εγώ εκεί θα είμαι με τελειωμένο δίσκο... οουουφ... πάλι λεφτά θα σκάσω
-
Ρε συ Πάσχο, μήπως είσαι κρυφο-aud-άκιας?όλο σε τέτοια θέματα σε βλέπω να γράφεις.Εσύ γιατί δεν έρχεσαι?
Φοβάσαι μην σε κεράσει κανείς τσάι όπως θα έρχεσαι? (αν και το 'τσάι' μετράει αν μείνεις στην αρχή-μέση της 'κόντρας'? )Δεν αντεχω τοση συγκινηση,να βλεπω μαζεμενη τοση αμορφη μαζα σιδηρικωνε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ Πάσχο, μήπως είσαι κρυφο-aud-άκιας?όλο σε τέτοια θέματα σε βλέπω να γράφεις.
Εσύ γιατί δεν έρχεσαι?
Φοβάσαι μην σε κεράσει κανείς τσάι όπως θα έρχεσαι? (αν και το 'τσάι' μετράει αν μείνεις στην αρχή-μέση της 'κόντρας'? )Δεν αντεχω τοση συγκινηση,να βλεπω μαζεμενη τοση αμορφη μαζα σιδηρικωνε..
Ρε πασχο παραδεξου οτι φοβασαι να ερθεις...βρες τα με τον εαυτο σου .......αντε,αντε ελα και δεν θα σε κοντραρουμε,δεν θα το αναφερουμε καν!!
-
Με τι να με κοντραρετε;Με ψοροκο; Ιεροσυλια.. Με 1.8Τ by audi? Παλι ιεροσυλια.. Με το ες3;Θα πρεπει να περιμενει (αιωνια) ο κιουσης να μπει προγραμμα by autodelta.. Με λιγα λογια το αλατι σας..
Ειπαμε θα μπορουσα να ερθω με το αγριμι αλλα δε λεει να καψω τοση βενζινη για να αντικρυσω ενα...Σσσσσσσωρο απο μεταλλο. (παχι το σ) Εχω προβλημα με την αισθητικη και δε γινεται.. Με χαλναει ρε παιδι μου.. Οπως θα περνατε απ το δρομο μην ξεχασετε να παρετε σακουλες να μοιραζετε στους περαστικους μη σας κατηγορησουν για μολυνση περιβαλλοντος.. -
αντε σηκω κι ελα ρε βλακα που θα μας το παιξεις και βαρυ πεπονι
εκτος κι αν φοβασαι τη κατακραυγη των δικων σου -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αντε σηκω κι ελα ρε βλακα που θα μας το παιξεις και βαρυ πεπονι
εκτος κι αν φοβασαι τη κατακραυγη των δικων σουΘα τον αφορισουν απο την αυτοκινητιστικη Σιων!!!Δεχομαστε και ΠΜ Πασχο και δεν θα σε καταδωσουμε
-
Έλα, έλα...θα έχει και BMW
-
Ρε ας πάει κάποιος με ένα ιαπωνικό να δείξει στο Πάσχο πως είναι τα αμάξια που δεν χαλάνε
-
ρε Πάσχο τόσο παρακαλιτό και να μην έρχεσαι?
I for one want you to come! Αλήθεια!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ρε Πάσχο τόσο παρακαλιτό και να μην έρχεσαι?I for one want you to come! Αλήθεια!
+1 και στα 2.
(εκτός κι αν ντρέπεται να εμφανιστεί με το 'θηρίο' -ή και φοβάται με τόσα άλογα μαζεμένα γύρω του )
-
οχι Πασχο δε μπορω να περασω να σε παρω, να παρεις το καρο σου και να πας μονος.
εκτος αν εχεις ακομη το κουβα στο συνεργειο Θυμησε μου, ειναι ακομη εκει για λαδια απο το ...Μαρτιο?
-
dum
vellerefontis
dimgsterείστε ΟΚ με την ώρα? (ή έστω να έρθετε λίγο αργότερα αν δεν μπορείτε στις 19:00 )
Ρωτάω γιατί δε βλέπω απάντηση (μετά την οριστικοποίηση της ώρας)...Για εμενα ισχύει το μετά τις 8 (ή περίπου εκεί).
Εσείς που θα βρίσκεστε?
Υπάρχει περίπτωση να είστε εκει? Η οταν φτανω παίρνω τηλ και μου λέτε που είστε?
-
Tους αγωνιστικους μου χαιρετισμους τους εδωσα στο κιουση να σας τους μεταφερει
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Tους αγωνιστικους μου χαιρετισμους τους εδωσα στο κιουση να σας τους μεταφερει -
Έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού στις 5 στη Παλλήνη, λογικά θα κρατήσει 1 άντε το πολύ 1.5 ώρα...Αττική Οδό και μάλλον θα είμαι ακριβώς στις 7, άντε 7και
Κιούση...θέλω βόλτα
-
Kαλα εννοειται οτι θα μας κανεις με το ξερατο σου βολτα! Το S3 ειναι το μονο γληγορο που δεν εχω μπει
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)