-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ο νικος120i πρεπει γρηγορα να αλλαξει ονομα και να γινει **nikos3 **
- Sportback (S-tronic)
Νίκο, αν το αποφασίσεις...θα σου μπαστακώνομαι κάθε μέρα για βόλτα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να βαζεις τα κουτσουβελα πισω να τους ανακατεβεις τα αντεραΑφού το δώσω όμως στον VolvoZeus να δούμε...κάνει παντηλίκια ο haldex του S3 όπως στο Τ5?
ο νικος120i πρεπει γρηγορα να αλλαξει ονομα και να γινει **nikos3 **
- Sportback (S-tronic)
Νίκο, αν το αποφασίσεις...θα σου μπαστακώνομαι κάθε μέρα για βόλτα...
No problem
Θα δούμε, θα δούμε...την υγειά μας να'χουμε...
-
να βαζεις τα κουτσουβελα πισω να τους ανακατεβεις τα αντερα
Αφού το δώσω όμως στον VolvoZeus να δούμε...κάνει παντηλίκια ο haldex του S3 όπως στο Τ5?
ναι ρε συ το ιδιο ακριβως χαλντεξ φοραμε, απλα εγω ειμαι λιγο πιο κουλος
πεταξα ομως ενα κωλαρακι με τον κικιζα συνοδηγο, γιατι το χα παρει προσωπικα το οτι δεν δεχοταν οτι πεταει κωλο μονο με γκαζι
μου ειπε μετα ομως οτι ο βολβοδιας του εκανε παντα διαρκειας , εγω μονο κατα τυχη εχω κανει τετοια
-
Αφού το δώσω όμως στον VolvoZeus να δούμε...κάνει παντηλίκια ο haldex του S3 όπως στο Τ5?
ναι ρε συ το ιδιο ακριβως χαλντεξ φοραμε, απλα εγω ειμαι λιγο πιο κουλος
πεταξα ομως ενα κωλαρακι με τον κικιζα συνοδηγο, γιατι το χα παρει προσωπικα το οτι δεν δεχοταν οτι πεταει κωλο μονο με γκαζι
μου ειπε μετα ομως οτι ο βολβοδιας του εκανε παντα διαρκειας , εγω μονο κατα τυχη εχω κανει τετοια
Καλά ο βολβοδιάς ζωγράφισε κυριολεκτικά...ούτε Μ3 να ήταν
Πήγαινέ το μια μέρα εκεί που είμασταν και μάθε το...αλλά πρέπει να επιμένεις στο γκάζι...μη το σηκώσεις.
-
ναι ακομα το φοβαμαι, αυτο ειναι σιγουρο , αλλα μαθαινω με τον καιρο
στην αρχη ημουν πολυ πιο κοτα (για αυτο και το εχω ατρακαριστο )
αλλα ας μαθω πρωτα να στριβω πιο γρηγορα και μετα κοιταμε τις παντεςη ψευδοτετρακινηση τελικα δεν ειναι και τοσο ψευτικη
-
Συνάντηση Αουντάκηδων και τρίχες... ΟΥΟΥΟΥ κρυφο-ιταλάκηδες! Υπάρχουν ντοκουμέντα!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Συνάντηση Αουντάκηδων και τρίχες... ΟΥΟΥΟΥ κρυφο-ιταλάκηδες! Υπάρχουν ντοκουμέντα!Enzo cafe
-
Και όχι μόνο...
-
Συνάντηση Αουντάκηδων και τρίχες... ΟΥΟΥΟΥ κρυφο-ιταλάκηδες! Υπάρχουν ντοκουμέντα!
Enzo cafe
που να δεις και την άλλη φωτγραφία...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Enzo cafe
που να δεις και την άλλη φωτγραφία...
Δηλαδή?
Ανεβάστε υλικό ρε σεις...
Να σας πω...τελικά δε φωτογραφήσαμε τα αυτοκίνητα??
(ή το έχασα ανάμεσα στις βόλτες?)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
που να δεις και την άλλη φωτγραφία...Να σας πω...τελικά δε φωτογραφήσαμε τα αυτοκίνητα??
(ή το έχασα ανάμεσα στις βόλτες?)Έχει και αμάξια η 'άλλη' φωτογραφία
-
πασχο εχασες που δεν ηρθες, θελαμε αντιλογοΤι να μου κλ@σετε ρε; Αφου ξερεις οτι σας σβηνω ο,τι και να μου πειτε. Βαζελοι της αυτοκινησης..
Δε χρειαζεται να μπουν μεσα...
Οσο για τις φωτο,κλασσικα θα βγαλατε καμια αλφα..
-
Εδώ βλέπουμε καθαρά τα φιλο-ιταλικά αισθήματα των, κατά τα άλλα, πιστών της VAG:
Η συνάντηση:
Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα, οι συζητήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Q μη στεναχωριέσαι που δε συνοδήγησα... είναι που είναι το φιατάκι σαν καρότσι με ρόδες, μετά ξέρεις πώς θα μου φαινόταν.
Ενδιαφέρον είχε η μάζωξη του corsaclub (λέμε τώρα... ). Τι διάολο, group buy έκαναν αυτοί όλα τα opc; Πάντως οι LSD σε ένα εκ των κορσακίων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του jntaras, σε βαθμό που να θέλει να βάλει κι αυτός στο Scirocco.
-
-
Πασχάλη, αν θέλουν θα αποκαλυφθούν μόνοι τους. Κακώς πάντως που δεν ήρθες, περνούσαν κάτι «γλήγοροι» με χοντικά, φορντικά κλπ μπανανικά, τα οποία τα είχες για απεριτίβο.
-
Ναι ρε συ εννοειται.. Αν και ο κιουσης ξερω ποιος ειναι..
Τα χοντικα κλπ δεν ειναι να ασχοληθεις,μονο το ες κατι κανει απ αυτα που βλεπω.. Αλλα λογω οδηγου παιζει και να μην κανει..
-
Ποια Χόντα βλέπεις ρε; Η συνάντηση δεν είχε τίποτε άλλο πέραν από γερμανικά (α ναι, κι ένα σουηδικό κι ένα βραζιλιάνικο). Λέω για τους υπόλοιπους που περνούσαν, χάζευαν τα Audi και περίμεναν κόντρα.
Επίσης, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά η τοποθέτηση των αυτοκινήτων στις δύο πρώτες φωτο δε σου θυμίζει κάτι;
-
Για τα χοντικα που ειπες οτι περνουσαν μιλησα κι εγω.. Δεν το καταλαβα ειναι η αληθεια πριν το πεις για τον σχηματισμο σημαιας.. Φανταζομαι τυχαια θα γινε.. Ο κιουσης φανταζομαι θα μιλουσε συνεχεια για ιταλικα..ερωτας αυτο το παιδι.. Ελπιζω να κρατησες τα προσχηματα και να τους εβαζες στη θεση τους οταν παρεκτρεπονταν..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν το καταλαβα ειναι η αληθεια πριν το πεις για τον σχηματισμο σημαιας.. Φανταζομαι τυχαια θα γινε..Κοίταξε... τυχαία δεν το λες...
Ελπιζω να κρατησες τα προσχηματα και να τους εβαζες στη θεση τους οταν παρεκτρεπονταν..
Προσπαθούσα Πασχάλη μου αλλά ποιος με άκουγε με το 1/3 (στην καλύτερη) των ίππων που είχα σε σχέση με τον καθέναν από τους υπόλοιπους...
-
Οι αλλοι ειναι αψυχοι ρε... Μπου τους κανεις και σκιαζονται.. Δεν ειναι τιποτα.Απλα χρειαζεται ψυχολογια γαυρου οταν μιλαει σε βαζελο. Φλαπ κι αγιος ο θεος..
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)