-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μαυρη ηταν,ηταν γνησια ειχε κατι φρεναρες και εναν ηχο....αφου μιλησαμε κιολας με το παιδι και μας ειπε οτι δεν υπαρχουν πολλες
Σιγά τα φρένα...ο Κιούσης έχει μεγαλύτερα! Όσο είναι οι ζάντες της GTA είναι οι δίσκοι του Κιούση!!
ουστ ρε που θα με κοροιδεψεις επειδη εκανα ενα λαθος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@stef
ρε φιλε θελαμε παρκινγκ για τα αυτοκινητα μας, εμενα προσωπικα δε με νοιαζει που θα κατσω για καφε αλλα με ποιουςφαινεται δεν ειμαστε αρκετοι για σενα
Πάνε λίγο πιο πάνω στο ViveMar να ανοίξει και το ματάκι σου! Μου κάτσατε 14 κάγκουρες στη σειρά και κοιτάγατε τα μουστάκια σας και λέγατε για κολάρα και τουρμπίνες...
-
Ρε συ ο ανθρωπος το πηγαινε τελεια...δεν φοβασαι σε καμια περιπτωση,καλα εμπνεει και το αμαξι μια ασφαλεια.Δε λες καλα που μου εκοψε να βαλω ζωνη πισω Μπαλακι θα χα γινει
-
@stef
ρε φιλε θελαμε παρκινγκ για τα αυτοκινητα μας, εμενα προσωπικα δε με νοιαζει που θα κατσω για καφε αλλα με ποιουςφαινεται δεν ειμαστε αρκετοι για σενα
Πάνε λίγο πιο πάνω στο ViveMar να ανοίξει και το ματάκι σου! Μου κάτσατε 14 κάγκουρες στη σειρά και κοιτάγατε τα μουστάκια σας και λέγατε για κολάρα και τουρμπίνες...
Ρε Στεφανε λες να μην ξεραμε το Vive mar η το balux κλπ....απλα θελαμε δικο μας μεγαλο παρκιν
-
ΠΜ
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
@stef
Ρε Στεφανε λες να μην ξεραμε το Vive mar η το balux κλπ....απλα θελαμε δικο μας μεγαλο παρκιν
Κατάλαβα...θα δώσαν και θα πήραν οι σβούρες!! Πριν χρόνια εξάλλου εκεί ήταν η χαρά του κάγκουρα! Ωραίες εποχές...ότι είχα πρωτοπάρει δίπλωμα και χάλαγα 20€ τη μέρα σε βενζίνες! Τελικά vag-com είχε η υπόθεση ή ασχοληθήκατε μόνο με το να ευλογάτε τα γένια σας??
-
Ουτε καν ασχοληθηκαμε τελικως...
-
το ξεχασαμε και περασε η ωρα με τις κουβεντες
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε συ ο ανθρωπος το πηγαινε τελεια...δεν φοβασαι σε καμια περιπτωση,καλα εμπνεει και το αμαξι μια ασφαλεια.Δε λες καλα που μου εκοψε να βαλω ζωνη πισω Μπαλακι θα χα γινειναι ρε συ ειναι καλος..τον εβλεπα και στο γυρνα που γυρισαμε μαζι
-
Κάνα βιντεκάκι από τις υπερασφαλείς δοκιμές σας στην πίστα ( ) τραβήξατε να το ανεβάσετε σε κάνα tube??
-
Κάνα βιντεκάκι από τις υπερασφαλείς δοκιμές σας στην πίστα ( ) τραβήξατε να το ανεβάσετε σε κάνα tube??η αληθεια ειναι οτι δε βγαλαμε καν φωτο ολα τα αυτοκινητα της συναντησης
-
Tην επομενη πρεπει να βγαλουμε προγραμμα για να μη ξεχασουμε τιποτα
-
Μα όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?? Άντε τώρα να πιστέψω τον Κιούση που θα λέει ότι πέτυχε 8C Competizione και της έριξε 3 καρότσες..!!
-
Κιουση του το πες ρε????Ειπαμε να μην το πουμε....
-
Μα όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?? Άντε τώρα να πιστέψω τον Κιούση που θα λέει ότι πέτυχε 8C Competizione και της έριξε 3 καρότσες..!!λεω κακιες , κανω πειραγματα , αλλα τετοια μουφα δε θα λεγα..
-
χάρηκα πολύ ρε παιδιά...
αλλά δεν μίλησα αρκετά με όλους σας, να το επαναλάβουμε καμιά πρωία να βλέπουμε κιόλας!
με τον dimgster φύγαμε και μου άρχησε τα κολπάκια μπροστά μου, μες στις στροφές, τον ακολουθούσα πιστά αλλά από απόσταση γιατί (να προσέχεις ρε φίλε) πήρε την τελευταία δεξιά πατημένος και, όλως τυχαίως, εμφανίστηκε μπροστά του ένας υπεραργός και το πάτησε το φρένο του! άν ήμουν από πίσω κολλημένος θα είχαμε τρεχάματα...
ρε dimgster μην προσπερνάς ρε αντικανονικά! τι κουλό ήταν αυτό!? είχες τόσο χώρο!?
αλλά σε συγχωρώ γιατί έβλεπα το ωραίο κ@λαράκι του Golf!
πρέπει να το σανιδώσουμε καμιά φορά σε καμιά /αδεια εθνική, να δούμε που φτάνει ο καθείς!
QsisVTS ωραία καθίσματα!
άσπρε το δικό σου ήταν το πιο φρέσκο και το πιο όμορφο! θέλει μαύρη μάσκα μπορστά!
Κάβουρα θα σε πάω βόλτα στα του Διονύσου ένα πρωινό... να καταλάβεις τι σημαίνει στροφή με Haldex S3!
-
Μπορει να μην ειχαμε 'ψυχη' αλλα περασαμε ωραια! Χαρηκα πολυ για την γνωριμια...βαλαμε και τα προσωπα πισω απο τα ονοματα...συντομα να το ξανακανονισουμε και οι αλλοθρησκοι ειναι ευπροσδεκτοι
Οσο για τον Nikos120i τον βλεπω VolvoNikos...θα χαρει κι η πεθερα..
Και το Kotetsi πολυ αδικιμενος ρε παιδια...αλλα δεν μιλας κι εσυ...την αλλη φορα ετοιμασου!!
jntaras η ζωνη στο πισω καθισμα επιβαλετε εχουμε και υπενθυμιση!! Αλλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να φοβηθηκες? Δεν τρεχαμεΥΓ: Ρε γιωργο νομιζα οτι θα εστριβες μαζι μου για αιξωνη...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μπορει να μην ειχαμε 'ψυχη' αλλα περασαμε ωραια! Χαρηκα πολυ για την γνωριμια...βαλαμε και τα προσωπα πισω απο τα ονοματα...συντομα να το ξανακανονισουμε και οι αλλοθρησκοι ειναι ευπροσδεκτοι
Και το Kotetsi πολυ αδικιμενος ρε παιδια...αλλα δεν μιλας κι εσυ...την αλλη φορα ετοιμασου!!
jntaras η ζωνη στο πισω καθισμα επιβαλετε εχουμε και υπενθυμιση!! Αλλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να φοβηθηκες? Δεν τρεχαμεΥΓ: Ρε γιωργο νομιζα οτι θα εστριβες μαζι μου για αιξωνη...
καλημέρα Volvoγρήγορε!
έμαθα εδώ μέσα ότι τους πήγες μια βόλτα...... Μπράβο! Να σου φέρω ένα S60R να το φχαριστηθείς! μαύρο με περτικαλί καθίσματα...
όσο για την ζώνη, εγώ δεν ξεκινούσα παλιά αν δε φορόυσαν όλοι ζώνη!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
καλημέρα Volvoγρήγορε!
έμαθα εδώ μέσα ότι τους πήγες μια βόλτα...... Μπράβο! Να σου φέρω ένα S60R να το φχαριστηθείς! μαύρο με περτικαλί καθίσματα...
Εφυγες νωρις ρε συ...Την αλλη φορα θα το οργανωσουμε καλυτερα.
Το R με μεγαλη μου χαρα ειδικα με τα πορτοκαλι φυσικα δερματα (ενταξει δεν ειναι αλφα δερματα, αλλα ξερεις!)...Ετσι κι αλλιως πρεπει να κανονιστει ανοιγμα με το RS του αδελφου ειπαμε! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
καλημέρα Volvoγρήγορε!
Εφυγες νωρις ρε συ...Την αλλη φορα θα το οργανωσουμε καλυτερα.
Το R με μεγαλη μου χαρα ειδικα με τα πορτοκαλι φυσικα δερματα (ενταξει δεν ειναι αλφα δερματα, αλλα ξερεις!)...Ετσι κι αλλιως πρεπει να κανονιστει ανοιγμα με το RS του αδελφου ειπαμε!rε δε μου αρέσουν τα στησίματα αλλά εντάξη, πάμε μια βόλτα κι ότι βγεί... τα έκανα παλιά αυτά με κάτι Evo που έπεφταν στα χέρια μου κ τελικά το πιο γρήγορο απλά βγαίνει μπροστά! Το νέο RS είναι σαφώς πιο δυνατό στις μεσαίες κι πιο ελαφρύ από το δικό μου οπότε δεν έχει νόημα.
Αν θες πάμε ευθεία Θηβών να τα τελικιάσουμε... Εκεί θα φανεί σε ποιές ταχύτητες είναι πιο δυνατό το ένα από το άλλο.
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)