-
Τελικα αυτη η συναντηση προεκυψε σε μια πολυ ωραια βραδια με πολυ καλη παρεα,
ενδιαφερουσες συζητησεις(που οπως ειπε και ο κιουσης κατεληξαμε ομοφωνα οτι τα
ιταλικα ειναι λιγο χειροτερα απο τα κινεζικα )και ομορφα και αξιοπιστα αυτοκινητα
Πραγματικα χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους.
Δυστηχως επρεπε να φυγω για Χαλκιδα και δεν ακολουθησα στην πιστα για
τα φιλικα ανοιγματακια που ακολουθησαν αλλα επιφυλασσομαι για την επομενη συναντηση
που ελπιζω να γινει συντομα.Υ.Γ. Στην ευθεια του Σηρειου 230αρισα για λιγο και πολυ μου αρεσε
-
Περασαμε παρα πολυ ωραια.Τα παιδια ειναι ενα και ενα Καναμε ομορφη παρεα με ωραιες φυσικα ιταλοφιλες συζητησεις Ο βολβοδιας εχει χερι μεγαλο...και το βολβο φοβερα ακλονητο και.....πισωκινητο Η 1 του Νικου ειναι κουκλι....Παιδια γυριζοντας εκανα βολτα με τον Κικιζα με το αμαξι μου και μαντεψτε τι αμαξι σταματησε να μου πει ποσο ομορφο ειναι το δικο μου ...147 GTA...και εγω φυσικα ανταπεδωσα μιας και το αμαξι πραγματι τα σπαει!Δεν ειχα ξαναδει!Πασχο μας κυνηγουσε μια μακαρονιλα η αληθεια ειναι,σε ο,τι καναμε
Nα ξανακανονισουμε...ρε κοτετσι...ηθελα να το κανω εκπληξη για τις Lsd -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ρε συ εννοειται.. Αν και ο κιουσης ξερω ποιος ειναι..Τα χοντικα κλπ δεν ειναι να ασχοληθεις,μονο το ες κατι κανει απ αυτα που βλεπω.. Αλλα λογω οδηγου παιζει και να μην κανει..
για πες μου ρε συ ποιος ειμαι?
παντως εχασες που δεν ηρθες, εισαι βλακας
και ο stefan 147 επρεπε να παρει το περιπτερο του και να ρθει -
Μάγκες όλα καλά?? Γυρίσατε σώοι και αβλαβείς?? Δεν πιστεύω να επιδοτηθήκατε σε καγκουροσπόρ...καλά παιδιά φαίνεστε παντως...αν ξέρατε και από αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Περασαμε παρα πολυ ωραια.Τα παιδια ειναι ενα και ενα Καναμε ομορφη παρεα με ωραιες φυσικα ιταλοφιλες συζητησεις Ο βολβοδιας εχει χερι μεγαλο...και το βολβο φοβερα ακλονητο και.....πισωκινητο Η 1 του Νικου ειναι κουκλι....Παιδια γυριζοντας εκανα βολτα με τον Κικιζα με το αμαξι μου και μαντεψτε τι αμαξι σταματησε να μου πει ποσο ομορφο ειναι το δικο μου ...147 GTA...και εγω φυσικα ανταπεδωσα μιας και το αμαξι πραγματι τα σπαει!Δεν ειχα ξαναδει!Πασχο **μας κυνηγουσε μια μακαρονιλα **η αληθεια ειναι,σε ο,τι καναμε:shifty:
Nα ξανακανονισουμε...ρε κοτετσι...ηθελα να το κανω εκπληξη για τις Lsd:shifty:H πλακα ειναι οτι ο τυπος γουσταρε τοσο πολυ ΑΚΡΙΒΩΣ το αμαξι του jntaras οπως ηταν,
που φαινοταν ΕΤΟΙΜΟΣ ακομα και για για ανταλλαγη...
Το μοτορι του βεβαια ακουγοταν πολυ ωραια, το ειχε προσεγμενο
και χωρις καμμια μετατροπη, απ' οσο φαινοταν. -
Άντε παιδιά και την επόμενη φορά να κανονίσουμε πιο κοντά στον Ασπρόπυργο.
Δεν κάνω μεγάλες διαδρομές με το Punto μου...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άντε παιδιά και την επόμενη φορά να κανονίσουμε πιο κοντά στον Ασπρόπυργο.Δεν κάνω μεγάλες διαδρομές με το Punto μου...
Μπορουσες να ερθεις μαζι μου!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μάγκες όλα καλά?? Γυρίσατε σώοι και αβλαβείς?? Δεν πιστεύω να επιδοτηθήκατε σε καγκουροσπόρ...καλά παιδιά φαίνεστε παντως...αν ξέρατε και από αυτοκίνητα...πολυ λιγο καγκουροσπορ δεν γινεται στη βαρκιζα να μην κανεις εστω και το παραμικρο
εμεις μια χαρα παιδια ειμαστε , ΕΛ και αριοι μαζι υπηρετουμε την αυτοκρατορια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μάγκες όλα καλά?? Γυρίσατε σώοι και αβλαβείς?? Δεν πιστεύω να επιδοτηθήκατε σε καγκουροσπόρ...καλά παιδιά φαίνεστε παντως...αν ξέρατε και από αυτοκίνητα...
πολυ λιγο καγκουροσπορ **δεν γινεται στη βαρκιζα να μην κανεις εστω και το παραμικρο **
Ναι ρε συ,ειδικα εγω τοσο δρομο εκανα...το δικαιουμουν το καγκουριλικι
-
Περασαμε παρα πολυ ωραια.Τα παιδια ειναι ενα και ενα Καναμε ομορφη παρεα με ωραιες φυσικα ιταλοφιλες συζητησεις Ο βολβοδιας εχει χερι μεγαλο...και το βολβο φοβερα ακλονητο και.....πισωκινητο Η 1 του Νικου ειναι κουκλι....Παιδια γυριζοντας εκανα βολτα με τον Κικιζα με το αμαξι μου και μαντεψτε τι αμαξι σταματησε να μου πει ποσο ομορφο ειναι το δικο μου ...147 GTA...και εγω φυσικα ανταπεδωσα μιας και το αμαξι πραγματι τα σπαει!Δεν ειχα ξαναδει!Πασχο μας κυνηγουσε μια μακαρονιλα η αληθεια ειναι,σε ο,τι καναμε
Nα ξανακανονισουμε...ρε κοτετσι...ηθελα να το κανω εκπληξη για τις LsdΑυτό σόρρυ κιόλας αλλά αδυνατώ να το πιστέψω!!
Είσαι σίγουρος?? Ήταν GTA?? Αν ήταν ασημί είναι γνωστή στα νότια προάστια και μάλιστα είχα πάει να τη δω γιατί την πούλαγε αλλά μετάνιωσε στο τέλος ο καραγκιόζης... -
επρεπε να σε παω και λιγο στροφες.. το ξερω το μπρικι μου δε στριβει σαν αλφα αλλα καπως θα τη παλευε
-
Μαυρη ηταν,ηταν γνησια ειχε κατι φρεναρες και εναν ηχο....αφου μιλησαμε κιολας με το παιδι και μας ειπε οτι δεν υπαρχουν πολλες
-
του κανει εντυπωση του στεφανου περιμενε να σου βγαλει οπλο και να σε σκοτωσει
-
πολυ λιγο καγκουροσπορ δεν γινεται στη βαρκιζα να μην κανεις εστω και το παραμικρο
Αν κρίνω και από το μαγαζί που κάτσατε...άστα να πάνε! Και μετά λέγατε και στους αλφίστι να έρθουν! Μα είναι δυνατόν?? Οι αλφίστι είναι εθισμένοι στο στυλ...αν το μαγαζί δεν έχει δερμάτινους καναπέδες Pieno Fiore εγώ δεν κάθομαι...
-
επρεπε να σε παω και λιγο στροφες.. το ξερω το μπρικι μου δε στριβει σαν αλφα αλλα καπως θα τη παλευε
Εσενα ειναι σκετη αλητεια το εργαλειο...πως παει το διαολεμενο ...απο στροφες ασε,πηρα καλη δοση βολβοδια
-
@stef
ρε φιλε θελαμε παρκινγκ για τα αυτοκινητα μας, εμενα προσωπικα δε με νοιαζει που θα κατσω για καφε αλλα με ποιουςφαινεται δεν ειμαστε αρκετοι για σενα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
πολυ λιγο καγκουροσπορ δεν γινεται στη βαρκιζα να μην κανεις εστω και το παραμικρο
Αν κρίνω και από το μαγαζί που κάτσατε...άστα να πάνε! Και μετά λέγατε και στους αλφίστι να έρθουν! Μα είναι δυνατόν?? Οι αλφίστι είναι εθισμένοι στο στυλ...αν το μαγαζί δεν έχει δερμάτινους καναπέδες Pieno Fiore εγώ δεν κάθομαι...
Νταξει μωρε το πρωτο που βρηκαμε μπροστα μας ηταν τι ψαχνεις ...η παρεα ειναι...
-
Μαυρη ηταν,ηταν γνησια ειχε κατι φρεναρες και εναν ηχο....αφου μιλησαμε κιολας με το παιδι και μας ειπε οτι δεν υπαρχουν πολλεςΣιγά τα φρένα...ο Κιούσης έχει μεγαλύτερα! Όσο είναι οι ζάντες της GTA είναι οι δίσκοι του Κιούση!!
-
Εσενα ειναι σκετη αλητεια το εργαλειο...πως παει το διαολεμενο ...απο στροφες ασε,πηρα καλη δοση βολβοδια
καλα τοσο πολυ φραπε σας εκανε ?
-
Άντε παιδιά και την επόμενη φορά να κανονίσουμε πιο κοντά στον Ασπρόπυργο.
Δεν κάνω μεγάλες διαδρομές με το Punto μου...
Μπορουσες να ερθεις μαζι μου!
Έτσι το έγραψα αυτό για το Punto γι'αυτό έβαλα και το εγκάθετο smilie .
Κανόνικα έπρεπε να έχω μάθημα τις ώρες που ήταν η συνάντηση αλλά το ΤΕΙ τον παίζει.
Μετά ήταν αργά.Thanks για την προσφορά!
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)