-
Ερχονται μετατροπες Ορεστη;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ερχονται μετατροπες Ορεστη;Κάτσε να ξεμπλέξουμε με την εγγύηση
-
καλησπερα παιδια
θελω να απαντησετε οσοι εχουν το αυτοκινητo και να μην γραφετε μ............ς αμα δεν το εχετε το συγκεκριμενο αυτοκινητο (αγγλομαθης)
σαφως δεν εχει το κυρωσ που εχει μια mercedes.αυτα τα αυτοκινητα ειναι για λιγους λεφταδες που τα χαιρονται(εαν δεν τα χαρει η τραπεζα σε τρια χρονια εξαρτατε σε πιο κατηγορια εισαι).οκ γνωριζω οτι πλαστικα δεν ειναι καλης πιοτητας αλλα και φθηνο και καλο σε ολα δεν γινεται.εγω το μονο που θελω με το αυτοκινητο ειναι να μετακινουμε ανετα μεσα στην πολη και να κανω ενα ανετο ταξιδι με την οικογενια μου με 140 χλμ,και οχι ραλι?το μονο που ελπιζω και θελω να μαθω ειναι να οτι η ρενο εχει κανει οικονομια μονο στα πλαστικα και σε αλλα σημεια του αυτοκινητου (οργανα καπακι πολαπλης φαναρια )και σε οχι σε θεματα αξιοπιστιας.συγνωμη για τον φιλο που γραφω αυτα αλλα και η μ.......α εχει τα ορια της
THANKS A LOT MY FRIEND**Νέος, ηρέμησε λίγο.[mod] **
-
Ο χρήστης kostas7 έγραψε:
καλησπερα παιδια
θελω να απαντησετε οσοι εχουν το αυτοκινητo και να μην γραφετε μ............ς αμα δεν το εχετε το συγκεκριμενο αυτοκινητο (αγγλομαθης)
σαφως δεν εχει το κυρωσ που εχει μια mercedes.αυτα τα αυτοκινητα ειναι για λιγους λεφταδες που τα χαιρονται(εαν δεν τα χαρει η τραπεζα σε τρια χρονια εξαρτατε σε πιο κατηγορια εισαι).οκ γνωριζω οτι πλαστικα δεν ειναι καλης πιοτητας αλλα και φθηνο και καλο σε ολα δεν γινεται.εγω το μονο που θελω με το αυτοκινητο ειναι να μετακινουμε ανετα μεσα στην πολη και να κανω ενα ανετο ταξιδι με την οικογενια μου με 140 χλμ,και οχι ραλι?το μονο που ελπιζω και θελω να μαθω ειναι να οτι η ρενο εχει κανει οικονομια μονο στα πλαστικα και σε αλλα σημεια του αυτοκινητου (οργανα καπακι πολαπλης φαναρια )και σε οχι σε θεματα αξιοπιστιας.συγνωμη για τον φιλο που γραφω αυτα αλλα και η μ.......α εχει τα ορια της
THANKS A LOT MY FRIENDΦίλε Κώστα ο φίλος που στα έγραψε(είναι και συνονόματός σου) μάλλον το έχει το θέμα παρότι δεν είναι κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και δεν τα λέει στο βρώντο και χωρίς να ξέρει
Μην κάνετε επιθέσεις χωρίς να γνωρίζετε τον άλλο παρακαλώ
Λοιπόν τα πλαστικά δεν είναι άσχημα ποιοτικά.Μια χαρά είναι απλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα λόγω συγγένειας με το Megane στο οποίο είναι πολύ καλύτερα
Στις πρώτες παρτίδες του αυτοκινήτου υπάρχουν κάποια προβλήματα νεότητας που είναι κάτι φυσιολογικό(έχει δύο ανακλήσεις μέχρι στιγμής).Εμένα ας πούμε μου ξεφλούδισε το τιμόνι και ο λεβγές των ταχυτήτων(βέβαια να πω την αλήθεια φαινόταν εξαρχής ότι κάτι τέτοιο πάει να γίνει από την αίσθηση που έδινε το τιμονι στην αφή) και από το εργοστάσιο υπάρχουν κάποια θέματα με τα λάστιχα στις πίσω πόρτες(εγώ αυτά δεν τα θεωρώ προβλήματα αξιοπιστίας αλλά πρώιμα κατασκευαστηκά λάθη.)
Τα μηχανικά μέρη του αυτοκινητου είναι κοινά με το Megane το οποίο μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί πολύ καλό σε επίπεδο αξιοπιστίας και για την χρήση που περιγράφεις το αυτοκίνητο είναι ταμάμ.
Άνετο με χώρους και πολύ καλή ποιότητα κύλισης.Εξοπλισμό άνεσης που πραγματικά δεν θα βρεις παρα μόνο στα προαιρετικά άλλων αυτοκινήτων κι όλα αυτά σε πολυ καλή τιμή.Πιστευω πως εξαιτίας του ότι το δικό σου θα είναι σαν παραγωγή πολύ μετά από το δικό μου και του φίλου paddler που είναι από τα αρχικά τα τυχόν μικροπροβλήματα θα έχουν λυθεί.Ελπίζω να σε κάλυψα -
Πολύ όμορφο ... 'φτιάξιμο'!
-
Διαφωνώ Κώστα. Κολλημένα σπόιλερ στους προφυλακτήρες; Νonono..
-
Αρη έξτρα body kit είναι. Αναγκαστικά θα κολληθούν!
Ο πίσω προφυλακτήρας του με τον διαχυτη μου άρεσε ιδιαίτερα.
-
Μαμά φτιάξιμο είναι αυτό.Υπάρχουν αυτά τα κολλητά σπόιλερ από την Renault
Βέβαια εμένα δεν μ' άρεσε.Θα μπορούσαν ας πούμε αντί να μας το δείχνουν 'χαμηλωμένο' χωρίς να είναι λόγο σπόιλερ να το χαμήλωναν λίγο με άλλα ελατήρια αμορτισέρ κλπ.Το ζαντικό βέβαια τα σπάει κι αν είναι και στα 2.0 λίτρα το αυτοκίνητο τότε -
Η διάσταση του έξτρα ζαντολάστιχου πιθανό να αναγκάζει να αλλαχθούν και τα αμορτισέρ για να μικρύνει και η διαδρομή τους!!!
Και φυσικά με μια τέτοια εμφάνιση δεν αφήνεις την 'συμπεριφορά' του εργοστασιακού. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η διάσταση του έξτρα ζαντολάστιχου πιθανό να αναγκάζει να αλλαχθούν και τα αμορτισέρ για να μικρύνει και η διαδρομή τους!!!
Και φυσικά με μια τέτοια εμφάνιση δεν αφήνεις την 'συμπεριφορά' του εργοστασιακού.Πλάκα θα είχε αυτό
Εκέι που έχεις το ντουκιασμένο-πρησμένο με τη ζαντάρα 2.0-τρο να μπαίνεις στις στροφές σαν γριγρί σε τρικυμία -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και φυσικά με μια τέτοια εμφάνιση δεν αφήνεις την 'συμπεριφορά' του εργοστασιακού.Πλάκα θα είχε αυτό
Εκέι που έχεις το ντουκιασμένο-πρησμένο με τη ζαντάρα 2.0-τρο να μπαίνεις στις στροφές σαν γριγρί σε τρικυμίαΣτόχος να μπει στο 'carspotting' όχι στο ... αυστραλοτόπικ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκέι που έχεις το ντουκιασμένο-πρησμένο με τη ζαντάρα 2.0-τρο να μπαίνεις στις στροφές σαν γριγρί σε τρικυμίαΣτόχος να μπει στο 'carspotting' όχι στο ... αυστραλοτόπικ!!!
Νομίζω σε τέτοια πειράγματα οι ισοροπίες είναι λεπτές
-
Νομίζω σε τέτοια πειράγματα οι ισοροπίες είναι λεπτέςΣίγουρα. Και η 'καγκουριά' να είναι ένα μόλις βήμα από αυτό που μπορεί να είναι το ζητούμενο. Θέλει προσοχή.
-
Βέβαια εμένα δεν μ' άρεσε.Θα μπορούσαν ας πούμε αντί να μας το δείχνουν 'χαμηλωμένο' χωρίς να είναι λόγο σπόιλερ να το χαμήλωναν λίγο με άλλα ελατήρια αμορτισέρ κλπ.Το ζαντικό βέβαια τα σπάει κι αν είναι και στα 2.0 λίτρα το αυτοκίνητο τότεΠοτε ειναι τα γενεθλια σου ειπαμε?
Ωραιο γινεται.. αλλα πισω θελει μια μεγαλυτερη αεροτομουλα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ωραιο γινεται.. αλλα πισω θελει μια μεγαλυτερη αεροτομουλα.Γιώργο ... μόλις έγινε και 'το βήμα' στα προηγούμενα λεγόμενα μου!!!
-
Βέβαια εμένα δεν μ' άρεσε.Θα μπορούσαν ας πούμε αντί να μας το δείχνουν 'χαμηλωμένο' χωρίς να είναι λόγο σπόιλερ να το χαμήλωναν λίγο με άλλα ελατήρια αμορτισέρ κλπ.Το ζαντικό βέβαια τα σπάει κι αν είναι και στα 2.0 λίτρα το αυτοκίνητο τότεΠοτε ειναι τα γενεθλια σου ειπαμε?
Ωραιο γινεται.. αλλα πισω θελει μια μεγαλυτερη αεροτομουλα.
Σε παρολίγον έξι μήνες (18-12 )
Γιατί
Άλμα κώστα όχι βήμα -
Γιατί ?Ενα δωρακι βρε!
Γιώργο ... μόλις έγινε και 'το βήμα' στα προηγούμενα λεγόμενα μου!!!
Μα συγγνωμη.. Τι μοδα ειναι αυτη? Ενα απλο φιλετο που επεκτεινει το πορτ-παγκαζ? Και για το Focus sedan οταν κοιταζα για body kit ενα τετοιο ειδος αεροτομης ειχε.. Δεν μιλαω βεβαια για αεροτομες fast & furious αλλα κατι πιο ομορφο!
Αν βαφτουν και οι ζαντες ανθρακι στο Fluence της φωτογραφιας τοτε θα ειναι
-
Γιατί ?
Ενα δωρακι βρε!
Το σκέφτεσε? Σ' ευχαριστώ
τον τιμοκατάλογο της Ρένας τον έχεις δει.Αν το δεις όπως το σκέφτηκες θα το ξεχάσεις -
Ορεστη ενα τετοιο σετακι ξερεις ποσο παει;
φανταζομαι στα ιδια λεφτα θα εχει και για το μεγκαν ΙΙΙ -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ορεστη ενα τετοιο σετακι ξερεις ποσο παει;
φανταζομαι στα ιδια λεφτα θα εχει και για το μεγκαν ΙΙΙΘες να μην θυμηθώ καλύτερα γιατί κινδυνεύει η ζωή μου από τυχόν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο που θα με χτυπήσει μόλις θυμηθώ
Renault Fluence