-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ορεστη ενα τετοιο σετακι ξερεις ποσο παει;
φανταζομαι στα ιδια λεφτα θα εχει και για το μεγκαν ΙΙΙΘες να μην θυμηθώ καλύτερα γιατί κινδυνεύει η ζωή μου από τυχόν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο που θα με χτυπήσει μόλις θυμηθώ
καταλαβα, κανα 1000ρικο;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ορεστη ενα τετοιο σετακι ξερεις ποσο παει;
φανταζομαι στα ιδια λεφτα θα εχει και για το μεγκαν ΙΙΙΘες να μην θυμηθώ καλύτερα γιατί κινδυνεύει η ζωή μου από τυχόν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο που θα με χτυπήσει μόλις θυμηθώ
καταλαβα, κανα 1000ρικο;
Παρακάτω αλλά με την τοποθέτηση είναι πολλά
Βέβαια παίζεται με τον πόνο μου
Εδώ δεν ξέρω πόσο καιρό θα το έχω ακόμα ως Ορέστης(δηλαδή να μπορώ να καθορίσω την τύχη του αυτοκινήτου) κι όχι σαν οδηγός του κι εσείς μου γράφεται για βελτιώσεις 2 σελίδες τώρα -
Μην χαλιεσαι. Τετοια σετακια βγαινουν και για Vag
-
Αν το πουλησεις και μετα το παιρνεις πληρωνοντας μονο τις βενζινες εισαι πρωτος μαγκας
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μην χαλιεσαι. Τετοια σετακια βγαινουν και για Vag -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αν το πουλησεις και μετα το παιρνεις πληρωνοντας μονο τις βενζινες εισαι πρωτος μαγκαςΜάλλον σε τέτοιο καθεστώς πάμε
-
Αν το πουλησεις και μετα το παιρνεις πληρωνοντας μονο τις βενζινες εισαι πρωτος μαγκας
Μάλλον σε τέτοιο καθεστώς πάμε
Εγω ειμαι σε αυτο το καθεστώς
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@Paddler είναι δυνατόν να μην συμφωνώ σε τίποτα?
Κανένα diesel δεν ενοχλεί ηχητικά στον αυτοκινητόδρομο. Στην πόλη? Στα φανάρια και στο ρελαντί?
Και με ακουστικά στα αυτιά, τα χέρια στο τιμόνι το καταλαβαίνουν.
Τα πλαστικά του στο εσωτερικό -βλέποντας πολύ προσεκτικά το Fluence του Ορέστη- δεν μου 'έδειξαν' κακή ή έστω χαμηλή ποιότητα αν και κάποια 'θέματα' από πάντα θυμάμαι η Renault να τα 'παραβλέπει'. Παρατήρησε πχ τα λάστιχα οροφής στα Megane I f/l που 2 μήνες το πολύ αντεχαν τον ήλιο πριν σηκωθούν ανάποδα σαν κέρατα!
Η συμπεριφορά του καλή -κακώς για μένα σε συνδυασμό με την σχεδίαση του- για απλά οικογενειακό μικρομεσαίο 4θυρο που θα κινηθεί από το supermarket και θα διανύσει την απόσταση από Καλαματα σε Αλεξανδρούπολη με επιβάτες και αποσκευές.'είναι δυνατόν να μην συμφωνώ σε τίποτα;' Έλα ντε!
Φίλε cosneo πραγματικά έχεις καλύτερη γνώμη για το αυτοκίνητο απ' ότι οι ιδιοκτήτες του! Πάντως είσαι λίγο υπερβολικός λέγοντας πως τα πλαστικά σου δίνουν καλή εντύπωση, γιατί Megane δεν είναι. Επίσης δεν είναι 'ένα αρκετά ψαγμένο sportsedan' που γράφεις κάπου. Θα ήταν, αν είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής και άλλο στήσιμο, έτσι όπως είναι τώρα, ξέχνα το, με τίποτα. Ψαγμένο sportsedan λες το Α4, την 159 κλπ. στις καλές τους εκδόσεις. Συμφωνώ (και πολύ θα το ήθελα) πως έπρεπε να έχει πιο σπορ συμπεριφορά, αλλά αν δεις την αλήθεια κατάματα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ενα budget car, το οποίο είναι καλό σε χώρους και εξοπλισμό και κάνει άνετα και οικονομικά το ταξίδι από το Α στο Β. Στην πόλη είναι κουραστικό λόγω μεγέθους και κινητήρα.Επίσης, αν βρεις κάποιο diesel Fluence (ή το δικό μου αν συναντηθούμε), ποτέ δεν ακούς κάτι μέσα στο αυτοκίνητο και σίγουρα δεν το καταλαβαίνεις στο τιμόνι, εκτός αν έχω γίνει επικίνδυνος για να οδηγώ, γιατί δεν το καταλαβαίνω ούτε και εγώ. Ο κουμπάρος μου (με εμπειρία σε πολλά αυτοκίνητα), με τον οποίο είδαμε φετος και πάλι το ακρόπολις παρέα, είπε πως δεν καταλαβάινεις πως είναι diesel παρά μόνο από το τράβηγμα και το turbo-lag. Με ανοιχτά παράθυρα προφανώς και το καταλαβαίνεις, ακούγεται εξ' άλλου και το σφύριγμα της τουρμπίνας.
Οι φωτό από το 'φτιαγμένο' είναι απαράδεκτες, ούτε το χειρότερο καγκούρι...
Φίλε kostas7, στα είπα στο προηγούμενο post, οικονομικό με 140, εκεί είσαι ΟΚ με το Fluence, αλλά όχι στην πόλη, στο supermarket πάω με το μικρό...
-
Paddler σίγουρα η γνώμη σου όμως είναι πιο ακριβής και συγκεκριμένη γιατί το ζεις το αυτοκίνητο.
-
Λοιπόν δεν έχω ενημερώσει αρκετό καιρό
14700 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα μέχρι στιγμής μη το ματιάσω .Την άλλη βδομάδα καθώς φαίνεται πάμε συνεργείο για καλοκαιρινό service (φίλτρο καμπίνας και έλεγχο) και λαδάκια-φίλτρο καθώς συμπληρώνουμε 15000
Έφαγε ένα σκίσιμο την προηγούμενη βδομάδα στην Πεντέλη που το χάρηκε κι αυτό και εγώ
Όσο πάει ανοίγει το μοτεράκι και το αυτοκίνητο ζωηρεύει αν κι από ότι φαίνεται έχει καιρό να ανοίξει καλά μπροστά του (το χει το συγκεκριμένο μοτέρ αυτό )
Τριγμούς (εκτός ενός μέσα στο τιμόνι ο οποίο θα διορθωθεί χωρίς συζητήσεις στην αντιπροσωπία) δεν έχουμε
Επίσης το δικό μου δεν ήταν στα υπο ανάκληση για την ανάκληση που είχε βγει για το τιμόνι (ίσα το πανδαιμόνιο που προκάλεσα )
Πάμε για αλλαγή και της άλλη πίσω τσιμούχας (η αριστερά ακόμα να έρθει και όταν το είπα στον πατέρα πήρε ανάποδες.Μάλλον δεν την γλιτώνουν την αγωγή οι φίλοι της αντιπροσωπίας) καθώς σαν να κάνει κι αυτή κόλπα τελευταία και για λεβγιέ ταχυτήτων-τιμόνι καθώς ξεφτίζουν
Καταναλώσεις είμαστε από 8-8.8 (εντός πόλης πάντα) αναλόγως το οδήγημα και μόνο ευχαρηστημένος μπορώ να δηλώσω
Θα πέσει και μια περιποίηση όλα τε λεφτά σε μερικές μερούλες(έκανα τα απαραίτητα ψώνια σήμερα ) -
10 emoticons limit reached? Check
-
Μα πρέπει να δώσετε έναν αέρα +2 ακόμα
Όχι για μένα.Για τον Ζήση ( ) και τον Θωμά που σβήνει απο τα post των άλλων και αλλάζει το νόημα -
...........
Θα πέσει και μια περιποίηση όλα τε λεφτά σε μερικές μερούλες(έκανα τα απαραίτητα ψώνια σήμερα )Ψωνια ακουω για πες
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
...........
Θα πέσει και μια περιποίηση όλα τε λεφτά σε μερικές μερούλες(έκανα τα απαραίτητα ψώνια σήμερα )Ψωνια ακουω για πες
Καθαριστηκά για ζάντες λάστιχα,γυαλιστικά ταμπλό,κρεμα περιποήσης δερμάτων,σαμπουάν με κερί κι όλα τα καλά
Βέβαια μάρκες δεν λέω μην αρχίσουμε και την διαφήμιση -
...........
Καθαριστηκά για ζάντες λάστιχα,γυαλιστικά ταμπλό,κρεμα περιποήσης δερμάτων,σαμπουάν με κερί κι όλα τα καλά
Βέβαια μάρκες δεν λέω μην αρχίσουμε και την διαφήμισηΚαλο τριψιμο λοιπον
Νομιζα οτι ελεγες για πιο ζωτικης σημασιας πραγματα -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
...........
Βέβαια μάρκες δεν λέω μην αρχίσουμε και την διαφήμισηΚαλο τριψιμο λοιπον
Νομιζα οτι ελεγες για πιο ζωτικης σημασιας πραγματαΌχι προς στιγμήν τίποτα
-
Να το και το 4ο!!!!
(το χρωματακι γ@μει )
-
Λίγα έχεις δει πάντως
Εγώ παίζει να πλησιάζω τα 15
Ναι είναι πολύ συμπαθές το μπεζ (σ' ένα τέτοιο είχα κάνει test drive )
edit το ποιο γ@μηστερο χρωματάκι κατά την γνώμη μου είναι αυτό![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqIOKnUE1OgsKgivBNe6b0Wpjg~~_19.JPG)
![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqMOKpYE1q65p+bWBNe6,s,9kw~~_19.JPG)
-
Αλλά το κουκλάκι είναι στον φόντο!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αλλά το κουκλάκι είναι στον φόντο!
Renault Fluence