-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαμαράς από πού κι ως πού;με επιχείρηση κομμάντο σαν τον Καταλληλότερο τον Α' (σημίτης)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μάλλον πάμε για απίστευτη διαφοράμ αρέσει που μερικοί δεν κρατιούνται καθόλου και βγάζουν χολή
μονο απίστευτη? Μιλάμε για το απόλυτο χάος... ειδικά αν σκεφτεί κανεις οτι πλέον έχουμε 2009 και δεν υπάρχει πλέον εκείνη η παλιά πόλωση!!! Προσωπικά εξεπλάγην μιας και περίμενα κάτι σε 4% διαφορά και ενδυνάμωση των μικρότερων κομμάτων.
Τελικά η αγανάκτηση/απογοήτευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη απο όσο πίστευα, επικοινωνιακά η ΝΔ χειρίστηκε το θεμά των εκλογών λάθος και το Πασόκ πολύ σωστά.
Προσωπικά θα ήθελα να δω ένα ισχυρότερο ΚΚΕ καθώς και να μπούνε στην βουλή και οι Οικολόγοι (αν και διαφώνω αρκετά μαζί τους). Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης θα έπρεπε να φύγει απο την βουλή... πιάνει χώρο...
Τεσπά, η νίκη είναι μεγαλειώδης... εξίσου μεγάλες είναι και οι ελπίδες των πολιτών για κάτι καλύτερο... μακάρι να δουμε κάτι καλύτερο.
-
Καλά ρε τριφτη, εσύ δεν ήσουν που δεν επιανες μεγκα? ( )
Τον ακούσατε τον Κύριο Καθηγητή, πως προφερε το ΕΣ-ΑΡ-ΤΙ? Πως φαίνονται οι ακαδημαϊκοί τελος πάντων...
Τλσπντν, αν όντως πάει για ιστορικό χαμηλό η νδ, παραμένει το ερώτημα: τι τις ήθελε τις εκλογές ο στοργικός πατήρ? (ρητορικό είναι, μην τρελαθούμε κιόλας). Τον περιμένουν τα δελφινάκια στη γωνία? Αμαν και πως να δούμε τη δρακουμελίτσα ηγέτιδα! (δώστε μου ενα εμότικον με 'halleluja' )
Για τη νεά (δια)κυβέρνηση, ίδωμεν: θα βάλει στο ράφι τους ευτραφείς αντιπάλους του? Τόοοσοι και τόοοσοι τον ακολουθούσαν στα συνέδρια (... ) ανα το Αιγαίο. Veremos.
Το κκε ψιλο-έπεσε ή μου φαίνεται? Μήπως παρουσιάζει φθορά το beton armee?
Ο τσιριζάκος την έσωσε την παρτίδα. ΙΜΟ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η στάση του απελευθερωμένου από τον Αλαβάνο Τσίπρα.
Ο Καρατέτοιος εξακολουθεί να ψαρεύει όπου έχει πέρασμα. Μιαμιση μοναδούλα πάνω, δεν θα τον χαλάσει καθόλου. Είναι νοικοκύρης αυτός.Για πε....
-
Ποιός Σαμαράς ...δε παίζει.
Νομίζω ότι η ήττα της ΝΔ οφείλεται στο γεγονός ότι το στενό του περιβάλλον ήταν μπλεγμένο σε σκάνδαλα. Τους έδιωξε (και καλά έκανε) και ιδού το αποτέλεσμα.
Το είπε και ο Καψής στο MEGA.
-
Αναμένω δηλώσεις του ΚΑΚ...Αλλά πιο πολύ αναμένω δηλώσεις ισουφλια ντορας και σαμαρα. οπως επισης και την σειρα με την οποια θα βγουν να κανουν δηλωσεις...
-
O σουφλιας μιλησε...
-
Μερικές inside pasokoinformation...
-Ο ΓΑΠ έχει συστήσει από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας στα πολύ κοντινά στελέχη της Giorgakis limited corporation αυτοσυγκράτηση και να μην τάζουν διορισμούς αλλά αντίθετα να λένε ότι δεν υπάρχει σάλιο
-Αρκετά από αυτά τα στελέχη (ονόματα δεν λέμε) το έχουν κάνει πράξη και μάλιστα σε αρκετές 'κλειστές' ομιλίες τους
-Τα γνωστά χουλιγκαναριά του patsok στο δημόσιο έχουν αρχίσει εδώ και εβδομάδες ένα πόλεμο νεύρων στους δηλωμένους ΝΔκράτες του τύπου 'θα σας σκίσουμε' κλπ. Συμπέρασμα είναι ότι δεν μπορεί ο ΓΑΠ να ελέγξει όλο το κόμμα.
-Υπάρχει μια υποψία ότι ο χοντρός αποφάσισε εκλογές -έστω και με σίγουρη ήττα- επειδή ξέρει πόσο χάλια είναι το ταμείον και ότι του χρόνου όπως και να χει θα ακούσουμε κανά βαρύ κανόνι, οπότε σου λέει άσε να τα λουστεί το αμερικανάκι και εμείς να επανέλθουμε ως σωτήρες...Φαίνεται ότι πάει να κάνει αυτό που δοκίμασε ο Σημίτης, ήτοι να προωθήσει πολλούς τεχνοκράτες. Το δύσκολο θα είναι να βρεί την ισορροπία γιατί ο Σημίτης απομακρύνθηκε από τους κλασσικούς κομματικούς πυρήνες και έχασε τη μπάλα.
Πάντως και οι πασόκοι πέσαν έξω στις προβλέψεις τους κατά 5%
ΥΓ: Βενιζέλος για πρόεδρος της Βουλής ή κάτι σαν αναπληρωτής πρωθυπουργός.
16 υπουργεία στα οποία τα 9 θα τα έχουν γυναίκες
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ποιός Σαμαράς ...δε παίζει.Νομίζω ότι η ήττα της ΝΔ οφείλεται στο γεγονός ότι το στενό του περιβάλλον ήταν μπλεγμένο σε σκάνδαλα. Τους έδιωξε (και καλά έκανε) και ιδού το αποτέλεσμα.
Αφου το ειπε κι ο ...καψης...!
Για τον σαμαρα μαγκες ακουστε και τον balo που κατι παραπανω ξερει! -
Π.Καμμενος στον αντ1!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ποιός Σαμαράς ...δε παίζει.
Νομίζω ότι η ήττα της ΝΔ οφείλεται στο γεγονός ότι το στενό του περιβάλλον ήταν μπλεγμένο σε σκάνδαλα. Τους έδιωξε (και καλά έκανε) και ιδού το αποτέλεσμα.
Αφου το ειπε κι ο ...καψης...!
Για τον σαμαρα μαγκες ακουστε και τον balo που κατι παραπανω ξερει!Πέρα απ'αυτό...makes sense...υπήρχε ένας Ρουσόπουλος που έκανε παιχνίδι...τώρα τίποτα.
Τέσπα...πάει για 10% διαφορά...πρέπει να γίνεται χαμός στη Ριγηλής
-
Δεν ξέρω αν θα ζητήσει να γυρίσει η ΝΔ ως σωτήρας, αλλά το να λένε εν χορώ άπαντες στη ΝΔ προεκλογικά ότι χρειάζονται σοβαρά μέτρα, κάτι θα σημαίνει.
Αν τα λάβει ο ΓΑΠ, θα τον κράξουν γιατί προεκλογικά έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά.
Αν δεν τα λάβει, μπορεί να χρεωκοπήσει στ' αλήθεια η Ελλάς (να ζητάει πχ δάνεια και να της τα δίνουν με διπλάσια επιτόκια από αυτά που έδιναν ως τώρα και να απαιτούν κηδεμονία του Υπ. Οικονομικών από κανένα ΔΝΤ), οπότε πάλι θα τον κράξουν γιατί δεν έκανε αυτά που έπρεπε και έλεγαν αυτοί. -
78% σχεδόν ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα!
Μπράβο στους ψηφοφόρους αυτούς!
Θα ανοίξω κλινική εμφύτευσης μυαλού,αλλά κάτι μου λέει οτι θα χρεωκοπήσω!
Πασοκάρα κ Τζέφρυ ρούλς!
πλήρως απογοητευμένος,αν κ το περίμενα.
Ήλπιζα για μια μικρή αποδυνάμωση του διπόλου βέβαια,αλλά φεύ!
Μπράβο ψηφοφόροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Κατι ατομακια που εκαναν αγωνα να ριξουν την κυβερνηση απο μεσα..οταν αλλαξουν τα κοζια θα φανε τρελο πουλι...Κατι το οποιο δν θα γινοταν αν εχανε η ΝΔ με ενα ποσοστο της ταξεως του 5%
-
Μια μεγαλη εκλογικη ηττα ειναι σαν μια πλημμυρα..τα ξεπλενει ολα και ΟΛΟΥΣ. αναμενω με ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφερον τους σταυρους..
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
78% σχεδόν ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα!Μπράβο στους ψηφοφόρους αυτούς!
Θα ανοίξω κλινική εμφύτευσης μυαλού,αλλά κάτι μου λέει οτι θα χρεωκοπήσω!
Πασοκάρα κ Τζέφρυ ρούλς!
πλήρως απογοητευμένος,αν κ το περίμενα.
Ήλπιζα για μια μικρή αποδυνάμωση του διπόλου βέβαια,αλλά φεύ!
Μπράβο ψηφοφόροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και όμως. Αυτή η 'μικρή αποδυνάμωση' ισχύει:
http://ekloges.ypes.gr/history.html -
ο Καρμανλής έχει τελειώσει, ως πρωθυπουργός, ως πρόεδρος να μην πω και ως πολιτικός.
κάτι σαν επίτιμος και πολύ του είναι. και εδώ τελειώνει η ενασχόληση μου με τη ΝΔ και πολύ της ήτανε.στα της νέας κυβέρνησης. πιστεύω οτι οι πρώτες 100 ημέρες που λένε και οι US θα είναι και ενδεικτικές και καθοριστικές.
περιμένω να δω τι θα γίνει με Ολυμπιακή,ΟΤΕ, προυπολογισμό, Σκόπια σε αυτές τις πρώτες 100 ημέρες, για τα υπόλοιπα ίσως σοβαρότερα αλλά και πολυπλοκότερα προβλήματα θα κριθεί πιο μεσοπρόθεσμα και για να απαντήσω στο ερώτημα που είχα θέσει χθες,πλέον πιστεύω οτι για ένα χρόνο είναι ανέγγιχτη η κυβέρνηση νο μάτερ γουατ. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εδιτ: παπαθανασιου στο μέγκα δίνει ρεσιτάλ
Τώρα γύρισα από την ποδηλαδάδα μου.. Τι έλεγε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ήμουν έτοιμος να ορκιστώ ότι σε είδα στο Καστρί τάσο, μπας κι έχεις wirelessH New Democracy μίλησε με αληθειες που δεν τις αντέχει ο λαός, γι αυτό την πάτησε
εαν πέσει μέσα ο Νικολακόπουλος, μιλάμε για πανωλεθρία.
Ότι θα κατάφερνε τέτοια νίκη ο ΓΑΠ, δεν πιστεύω να το περίμενε σώφρων άνθρωποςΑσε τις αηδίες, απόψε νίκησε η δημοπρασία
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Βενιζέλος για πρόεδρος της Βουλής ή κάτι σαν αναπληρωτής πρωθυπουργός.
16 υπουργεία στα οποία τα 9 θα τα έχουν γυναίκες
de νομίζω για πρόεδρος της βουλής . συνήθως εκεί βάζεις όποιον θες να παροπλίσεις ή έχει τελειώσει. αν θέλει να τον φθείρει, θα τον βάλει σε ζόρικο υπουργείο .δεν είναι και στο χέρι του ολοκληρωτικά. συνήθως τέτοια στελέχη παίρνουν όποιο υπουργείο θέλουν.
-
άνοιξε ο δίαυλος διρτούλιε
Εκλογές 2009