-
Να σας καλησπερισω και να σας συστηθω!!
Δ Κατηγοριας Πολιτης, κατοχος ενος απαχθες και απαξιοτικου 20χρονου citroen zx, που στο περασμα του οι εχοντες και κατεχοντες,οικολογοι,πρασινοι,υπουργοι,βολεμενοι καθε λογης,με βλεπουν σαν να ειμαι εγω αυτος που εβαλα φωτια στα δαση ανα την Ελλαδα,η αυτος που μολυνω τα ποταμια και την θαλασσα,η που δεν βρισκουν τα πουλια στο ταξιδι τους απο την Αφρικη ενα δεντρο να ξαποστασουν.Εγγραφτικα στο forum για να ζητησω την βοηθεια σας για το πως να σκεφτω.
Πραγματικα δυσκολευομαι να παρω αποφαση για το τι πρεπει να κανω.α.Να κρατησω το παλιο zx και να πληρωνω τα δυσβασταχτα τελη?(και να μου μεινουν τα λιγα λεφτα που
εχω στην τραπεζα για να βοηθησω τα παιδια μου στις σπουδες?)
β.Να αγορασω μεταχειρισμενο μετα του 2005 γιατι ετσι δεν θα με γονατισει οικονομικα?( αλλα και παλι θα
με περιμενει στην γωνια ο Νομος και τα τελη συντομα)
γ.Να αγορασω ενα ολοκαινουργιο χρεωνοντας με (πραγμα που δεν το εχω κανει ποτε) για μερικα χρονακια
και δυσκολευοντας την ηδη δυσχερεστατη οικονομικη κατασταση) αλλα ικανοποιοντας το αισθημα οτι
σε αυτη την χωρα ειμαστε ολοι Α κατηγοριας η αλλιως Euro 4,5 πολιτες?Και επιδη σαν εμενα νομιζω οτι ειμαστε αρκετοι θα ηθελα να μου γραψουν τι θα κανουν και οι συντροφοι
μου στην ιδια κατηγορια με εμενα, το σκεπτικο τους.Αλλα και οι ποιο πανω κατηγοριας πολιτες την γνωμη τους για το τι θα ηταν καλυτερο και πρέπον.Σας ευχαριστω που διαβασατε το μυνημα μου.
Πολ.
-
Δ Κατηγοριας Πολιτης, κατοχος ενος απαχθες και απαξιοτικου 20χρονου citroen zx, που στο περασμα του οι εχοντες και κατεχοντες,οικολογοι,πρασινοι,υπουργοι,βολεμενοι καθε λογης,με βλεπουν σαν να ειμαι εγω αυτος που εβαλα φωτια στα δαση ανα την Ελλαδα,η αυτος που μολυνω τα ποταμια και την θαλασσα,η που δεν βρισκουν τα πουλια στο ταξιδι τους απο την Αφρικη ενα δεντρο να ξαποστασουν.Εγγραφτικα στο forum για να ζητησω την βοηθεια σας για το πως να σκεφτω.
Πραγματικα δυσκολευομαι να παρω αποφαση για το τι πρεπει να κανω.α.Να κρατησω το παλιο zx και να πληρωνω τα δυσβασταχτα τελη?(και να μου μεινουν τα λιγα λεφτα που
β.Να αγορασω μεταχειρισμενο μετα του 2005 γιατι ετσι δεν θα με γονατισει οικονομικα?( αλλα και παλι θα
γ.Να αγορασω ενα ολοκαινουργιο χρεωνοντας με (πραγμα που δεν το εχω κανει ποτε) για μερικα χρονακια
και δυσκολευοντας την ηδη δυσχερεστατη οικονομικη κατασταση) αλλα ικανοποιοντας το αισθημα οτι
σε αυτη την χωρα ειμαστε ολοι Α κατηγοριας η αλλιως Euro 4,5 πολιτες?Και επιδη σαν εμενα νομιζω οτι ειμαστε αρκετοι θα ηθελα να μου γραψουν τι θα κανουν και οι συντροφοι
μου στην ιδια κατηγορια με εμενα, το σκεπτικο τους.Αλλα και οι ποιο πανω κατηγοριας πολιτες την γνωμη τους για το τι θα ηταν καλυτερο και πρέπον.Σας ευχαριστω που διαβασατε το μυνημα μου.
Πολ.
-
Πολ.
-
τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές
-
Καταλαβες φιλε μου ετσι δεν ειναι?
-
Να πουλίσεις και το zx και να κινήσε με ποδήλατο μ.μ.μ. ή με τα πόδια . Αν κάναμε όλοι έτσι θα έβλεπες από που θα εισέπραταν.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Να πουλίσεις και το zx και να κινήσε με ποδήλατο μ.μ.μ. ή με τα πόδια . Αν κάναμε όλοι έτσι θα έβλεπες από που θα εισέπραταν.Θα εισεπραταν απο τις (αυξημενες) τιμες εισητηριων....
Εμεις παντως το ΖΧ (1,4 1992) προς το παρων θα το κρατησουμε, φιλε polmoutz.
-
αν ψήφισες οτι κατάλαβα θα κάνεις τα εξής:
α. Θα πας στην αρμόδια υπηρεσία για τους εκλογικούς καταλόγους και θα ζητήσεις να σε σβήσουν απο αυτούς. Αν σου ζητήσουν αιτιολογία θα πείς οτι 'είμαι χαζός και δεν μπορώ να παίρνω στο λαιμό μου συμπολίτες μου με τις άστοχες επιλογές μου'
β. Πουλάς το zx και αγοράζεις κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα MMM ή αγοράζεις ενα ωραίο ποδήλατο (υπάρχει και σχετικό τοπικ στο forum το οποίο θα σε βοηθήσει)
γ. Είσαι χαρούμενος (ξεχνάς τα με τράκαραν, που θα βρω παρκινγκ κλπ) και οικολογικός
regards
υγ.
Το αυτό και για άλλους αγανακτισμένους -με τα τέλη- πολίτες -
zx for ever
μην το δωσεις για κανεναν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογέςΔεν ξερω τι ψηφισε και δεν με ενδιαφερει,αλλα δεν μπορει να ειναι μοναδικο κριτηριο το αν καποιος μας εβαλε ενα φορο,σαν να λεγαμε δηλαδη οτι η ΝΔ θα ειχε βαλει τα Σκοπια στην θεση τους,θα ειχε θωρακισει την ελληνικη οικονομια,θα ειχε εξαλειψει την διαφθορα ΑΛΛΑ ετσι και μας εβαζε εναν νεο φορο στα αυτοκινητα θα επρεπε να την καταψηφισουμε
-
Μην ξεφεύγετε από το θέμα
Αν έχεις λίγα χρήματα, καλά είναι να βρεις ένα του 05-06 στην κατηγορία του ΖΧ. Θα έχει καλή τιμή, τα τέλη θα είναι λογικά (μέχρι νεοτέρας), και σίγουρα θα χρειάζεται λιγότερα στην συντήρηση. Ένα αυτοκίνητο του 92, όσο καλοδιατηρημένο και να είναι, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά, θα βγάλει κάποια στιγμή ένα πιο σοβαρό πρόβλημα, ίσως θα χρειάζεται περισσότερα από το αυτοκίνητο.
-
Φιλε δεν ξερω εαν οντως εχεις zx ή κουβεντα να γινεται (γιατι zx εικοσαετιας και να κινειται ειναι λιγο απιθανο)παντως βαλε τα κατω με νουμερα,πχ ποσο παραπανω θα πληρωνεις με τα νεα τελη,ποσο θα εβγαινε μια δοση δανειου για καινουριο,τι μεταχειρισμενο θα μπορουσες να παρεις και με τι δοση, και αφου τα κανεις ολα αυτα θα σου βγει λιγο-πολυ απο μονο του το πραγμα για το τι πρεπει να κανεις.
Υποπτευομαι οτι εαν μπορεις να παρεις μετάχειρο με διακανονισμο ειναι μια καλη περιπτωση,θα ξεφορτωθεις και ενα αυτοκινητο εικοσαετιας,οκ δεν λεω να αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5 χρονια γιατι δεν εχει πολυ νοημα,αλλα καθε 20 οσο ναναι εχεις χασει εξελιξεις,ειδικα στον τομεα της ασφαλειας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
zx εικοσαετιας και να κινειται ειναι λιγο απιθανοOχι μονο κινειται, αλλα δουλευει αριστα...
Τα χρονια που περασαν αφησαν σημαδια μονο σε λαμαρινες, ταπετσαριες, πλαστικα κτλ. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην ξεφεύγετε από το θέμαΑν έχεις λίγα χρήματα, καλά είναι να βρεις ένα του 05-06 στην κατηγορία του ΖΧ. Θα έχει καλή τιμή, τα τέλη θα είναι λογικά (μέχρι νεοτέρας), και σίγουρα θα χρειάζεται λιγότερα στην συντήρηση. Ένα αυτοκίνητο του 92, όσο καλοδιατηρημένο και να είναι, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά, θα βγάλει κάποια στιγμή ένα πιο σοβαρό πρόβλημα, ίσως θα χρειάζεται περισσότερα από το αυτοκίνητο.
Στην κατηγορια zx ποιο απο τα σημερινα αυτοκινητα ταιριαζει?
Δωστε μου μερικα μοντελα και να κανω μια αναζητηση.
Ευχαριστω για τις πολυ καλες απαντησεις, μεσα ειστε,
Το καλοκαιρι αλαξα φλαντζα κεφαλης και εβαλα καινουργια michelin λαστιχα.
Η αληθεια ειναι οτι αρχισε να ζηταει ολο και περισσοτερα χρηματα το αμαξι μου. -
Ο χρήστης polmoutz έγραψε:
Πολ.
αν δεν μπαίνεις δακτύλιο, το Α.
-
αν δεν μπαίνεις δακτύλιο, το Α
Ευχαριστω.
-
κανενα kia Picando, hyundai atos μπορεις σιγουρα να βρεις σε πολυ καλη τιμη!
-
Αν αποφασίσεις να αλλάξεις αυτοκίνητο πάντως, κοίτα για μεταχειρισμένο του 2005.
Για παράδειγμα με την απόσυρση και την επιδότηση για νέας τεχνολογίας όχημα, μάλλον αγοράζεις C4 του 2005 με 6000€ ή και λιγότερα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές
Δεν ξερω τι ψηφισε και δεν με ενδιαφερει,αλλα δεν μπορει να ειναι μοναδικο κριτηριο το αν καποιος μας εβαλε ενα φορο,σαν να λεγαμε δηλαδη οτι η ΝΔ θα ειχε βαλει τα Σκοπια στην θεση τους,θα ειχε θωρακισει την ελληνικη οικονομια,θα ειχε εξαλειψει την διαφθορα ΑΛΛΑ ετσι και μας εβαζε εναν νεο φορο στα αυτοκινητα θα επρεπε να την καταψηφισουμε
ναι αλλα απο τη στιγμη που δεν εκανε τα υπολοιπα δε μπορει να ζηταει ΚΑΙ αλλον ενα φορο..
με τι μουτρα?
σιγουρα δεν ειναι μοναδικο κριτηριο , ειναι η σταγονα που ξεχυλισε
-
Νομίζω πως η ερώτηση του thread, απαντήθηκε με τα & ..
Δ Κατηγοριας Πολιτης....τι κανω?