-
ο καθενας εχει τις αποψεις του.
εγω πιστευω οτι πληρωνω αρκετους φορους για καυσιμα,τελη,τσιγαρα με 3 πακετα την ημερα υπολογισε τι φορο δινω τον χρονο ,ποτα,κινητα ,ιντερνετ,ρουχα,διοδια,κρατικη τηλεωραση.
ειναι και τα επαγγελματικα εξοδα πετρελαια,συνεργεια,ανταλλακτικα.
δλδ δεν ειναι οτι δεν πληρωνω απλως προσπαθω οταν μπορω να γλυτωσω ορισμενες φορες,μπορω να σου πω οτι πληρωνω πιο πολλα απο ορισμενους εδω περα που το παιζουν εντιμοι πολιτες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο καθενας εχει τις αποψεις του.εγω πιστευω οτι πληρωνω αρκετους φορους για καυσιμα,τελη,τσιγαρα με 3 πακετα την ημερα υπολογισε τι φορο δινω τον χρονο ,ποτα,κινητα ,ιντερνετ,ρουχα,διοδια,κρατικη τηλεωραση.
ειναι και τα επαγγελματικα εξοδα πετρελαια,συνεργεια,ανταλλακτικα.
δλδ δεν ειναι οτι δεν πληρωνω απλως προσπαθω οταν μπορω να γλυτωσω ορισμενες φορες,μπορω να σου πω οτι πληρωνω πιο πολλα απο ορισμενους εδω περα που το παιζουν εντιμοι πολιτες.
Αναλογικά κι εγώ το πιστεύω
-
παιδια δεν αφηνετε τα λογια να βαλετε καμια υποψηφιοτητα να σωσετε την ελλαδα που τοσο πολυ αγαπατε και δεν την κλεβετε???μονο απο εδω μεσα ποσους ψηφους θα παρετε...δημιουργηστε ''το κομμα των (δηθεν)εντιμων πολιτων''...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ζητω αποδειξεις γιατι πολυ απλα δεν θελω να πληρωνω ΦΠΑ δεν με ενδιαφερει αν θα πληρωσω τελη και εμμεσους η αμεσους φορους γιατι και αυτους παλι θα προσπαθησω να τους γλιτωσω οσο μπορω βεβαια.
αλλα και αν ολοι πληρωναμε κανονικα τους φορους ολο και καποιος πολιτικος η κανα μεγαλο λαμογιο θα βρισκοταν να τα φαει τα λεφτα ,στην ελλαδα ζεις φιλε .
αυτη η χωρα πρεπει καποτε να καταλαβει οτι δεν μπορει να επιβιωσει με φορους αλλα με αναπτυξη της βιομηχανιας και οτι αλλο μπορει να υπαρξει .η βιομηχανια δε πληρωνει φορους?
για να μη σχολιασω τα υπολοιπα....
προφανως αγνοεις πολιτικες υπερτιμολογησης και υποτιμολογησης..που τα φερνουνε ολα εκει που θελουνε και πληρωνουνε οσα θελουνε...εκει πεφτει η χοντρη φοροδιαφυγη αλλο ολοι εκει μαμα κακα..κανενας δεν βαζει χερι...
-
μα ηδη πληρωνουμε φορο για τα καυσιμα ολοι μας και μαλιστα αρκετο αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο ακριβως.
πληρωνω το νοικι μου 370 ευρω ,το τεβε μου 550ευρω καθε διμηνο,τα τελη μου για 3 οχηματα .
αμα πληρωσω και εφορια δεν θα εχω να πληρωσω το τεβε.
ειναι δυσκολα τα πραγματα και οχι απλα οπως νομιζετε .ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ δλδ κοιταζω την παρτι μου.
Βρε το καταλάβαμε ΕΣΥ γιατί φοροδιαφεύγεις, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ δε μας είπες γιατί τους αφήνεις να φοροδιαφεύγουν εις βάρος σου με το να μην τους ζητάς αποδείξεις ακόμα κι όταν τους πληρώνεις ΦΠΑ.
-
...τα τελη μου για 3 οχηματα ...δε βγαινουμε, δε βγαινουμε, αλλα 3 αυτοκινητα τα εχουμε...
-
τα δυο ειναι για επαγγελματικη χρηση.
-
Ο χρήστης sofoklis_A3TFSI έγραψε:
η βιομηχανια δε πληρωνει φορους? ...
προφανως αγνοεις πολιτικες υπερτιμολογησης και υποτιμολογησης..που τα φερνουνε ολα εκει που θελουνε και πληρωνουνε οσα θελουνε...εκει πεφτει η χοντρη φοροδιαφυγη αλλο ολοι εκει μαμα κακα..κανενας δεν βαζει χερι...
Προφανώς δεν έκανες τον κόπο να σκεφτείς!
Η βιομηχανία (που ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα παρά σε ελάχιστο βαθμό, αλλά ο κάθε αφελής την πιπιλάει σαν καραμέλα) και φόρους πληρώνει (πολλαπλάσιους όσων πληρώνει αλλού), και θέσεις εργασίας ειδικευμένου προσωπικού προσφέρει, και στην ανάπτυξη του τόπου όπου είναι στημένη προσφέρει - στην Ιταλία, ας πούμε, έφτιαξε τους κεντρικούς οδικούς άξονες.
Στην Ελλάδα η αποκαλούμενη 'βιομηχανία' (κυρίως κάτι μικρομάγαζα τύπου ελαιοτριβείου ή λίγο μεγαλύτερα τύπου τουβλάδικου) ενίοτε προσφέρει και στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Μην τ' αφήσουμε όλα στους άλλους καταπατητές! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
η βιομηχανια δε πληρωνει φορους? ...
Προφανώς δεν έκανες τον κόπο να σκεφτείς!
Η βιομηχανία (που ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα παρά σε ελάχιστο βαθμό, αλλά ο κάθε αφελής την πιπιλάει σαν καραμέλα) και φόρους πληρώνει (πολλαπλάσιους όσων πληρώνει αλλού), και θέσεις εργασίας ειδικευμένου προσωπικού προσφέρει, και στην ανάπτυξη του τόπου όπου είναι στημένη προσφέρει - στην Ιταλία, ας πούμε, έφτιαξε τους κεντρικούς οδικούς άξονες.
Στην Ελλάδα η αποκαλούμενη 'βιομηχανία' (κυρίως κάτι μικρομάγαζα τύπου ελαιοτριβείου ή λίγο μεγαλύτερα τύπου τουβλάδικου) ενίοτε προσφέρει και στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Μην τ' αφήσουμε όλα στους άλλους καταπατητές!με το θεμα μας τι σχεση εχουνε αυτα που λες??
-
με το θεμα μας τι σχεση εχουνε αυτα που λες??Μα ... όση έχουν κι αυτά που λες εσύ! Σ' αυτό που έγραψες για την 'βιομηχανία που δεν πληρώνει φόρους' απάντησα.
Και για να είμαι εντός θέματος, αναφέρθηκα κ στον κλάδο που αποκαλείται 'βιομηχανία' στην Ελλάδα (κι ένα μέρος του οποίου εκτός από το να φοροκλέβει, να εισάγει εξοπλισμό κατασκευασμένο κυρίως στην Τουρκία κ να υποβαθμίζει το περιβάλλον δεν προσφέρει τπτ ουσιαστικό). -
αχαχαχ...ποια βιομηχανια εφερε εξοπλισμο απο την τουρκια? και μολυνει την ελληνικη γη??οχι γενικοτητες συγκεκριμενα μιλα...θα μας τρελανεις... δωσε ονοματα και τα αρθρα που τα διαβασες..εκτος και αν η πηγη σου ειναι ανωνυμη...
να σου κανω μια ερωτηση??τι ηλικια εχεις??
πς πολυ με το περιβαλλον ασχολεισαι...οικολογοι πρασινοι??
-
παιδια δεν αφηνετε τα λογια να βαλετε καμια υποψηφιοτητα να σωσετε την ελλαδα που τοσο πολυ αγαπατε και δεν την κλεβετε???μονο απο εδω μεσα ποσους ψηφους θα παρετε...δημιουργηστε ''το κομμα των (δηθεν)εντιμων πολιτων''...Τελευταία επεξεργασία από sofoklis_A3TFSI και 07/09/09 10:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Ρίξε άλλη μια επεξεργασία, γιατί έτσι όπως το γράφεις τώρα είναι σαν να μη χωράει καν στο μυαλό σου το ότι υπάρχουν κι αυτοί που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους και δε γουστάρουν να τους κοροϊδεύουν κάποιοι 'ξύπνιοι'.
-
αχαχαχ...ποια βιομηχανια εφερε εξοπλισμο απο την τουρκια? και μολυνει την ελληνικη γη??οχι γενικοτητες συγκεκριμενα μιλα...θα μας τρελανεις... δωσε ονοματα και τα αρθρα που τα διαβασες..εκτος και αν η πηγη σου ειναι ανωνυμη...να σου κανω μια ερωτηση??τι ηλικια εχεις??
πς πολυ με το περιβαλλον ασχολεισαι...οικολογοι πρασινοι??
Τα λιοτρίβια, τα ξέρεις; Που τους πηγαίνεις τις ελιές κ τις κάνουν λάδι, λέω. 'Βιομηχανίες' τις λένε στην Ελλάδα, ο εξοπλισμός τους είναι πλέον 90+ % από Τουρκία και τ' απόβλητά τους, λιόζουμα τα λένε χαϊδευτικά, γεμίζουν λαγκάδια, ποταμάκια κ τη θάλασσα κάθε χρόνο. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του αγροτικού εξοπλισμού (η αγροτική βιομηχανία που λέγαμε) κατασκευάζεται στην Τουρκία. Τι πηγές θέλεις να αναφέρω; Τα πουλάω, λες δεν ξέρω από που τα παίρνω;
Για να μην αναφερθούμε σε κάθε λογής οχήματα και χάσουμε την μπάλα...
18 είμαι, αλλά δείχνω 30άρης γμτ.
Εσύ;
Οικολόγοι εναλλακτικοί. -
Οικολόγοι ανταλλακτικοί.
- Δημοσθένης Βεργής
-
ψευτη, περυσι ησουν 18
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψευτη, περυσι ησουν 18
Μάλλον πέρυσι είχε 18 παιδιά θες να πεις...
-
Τα 100 πρόσωπα του Αρτέμη Μάτσα...
-
Εγώ το αντίθετο....
-
Και η κόρη μου ρε παιδιά πόσο είναι;;;; Μείον 75;;;;
-
Κύριοι,
το να φοροδιαφεύγετε είναι αντίθετο με τους κανόνες της εκκλησίας.
Νομιμες αποδειξεις, κολπακια και λαμογιες