-
Κοινωνικές υποχρεώσεις με κράτησαν λίγο μακρυά....

-
-

-
Εξαφανιστήκατε.....

-
Κωνσταντινε αυτο ειναι για μενα το καλυτερο από οσα εχεις δειξει, φρεσκα σχεδιαστικα στοιχεια και δειχνει αμαξι από το μελλον...απλά θα του αλλαζα λιγο τα φωτα μπροστα με ενα πιο ιδιαιτερο σχεδιο που θα του εδινε λιγο περισσοτερο χαρακτηρα οπως πχ με τα μπροστα led φωτα της Pinifarina Rossa ...προσωπικη άποψη
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:

εβλεπα μερικα renderings απο τις φωτογραφίες του netcarshow και βλεπω οτι επιλεγουν να φαινονται καθαρα τα σχεδιαστικα στοιχεια του αυτοκινητου δεν ειναι τοσο καλλιτεχνικες οι εικονες αλλά απλές
πχ
http://www.netcarshow.com/audi/2011-a1/ ... per_20.htm
http://www.netcarshow.com/lotus/2010-ev ... per_3b.htm
http://www.netcarshow.com/lotus/2010-ev ... per_3c.htmειδικα το rendering της Evora μαματο, θα πρεπει να σκαναρε το σχεδιο μονο με τις βασικες γραμμες από μολυβι και μετα να περασε ενα ελαφρυ brush τις επιφανειες που ηθελε με μικρο δεικτη opacity του layer που χρησιμοποιούσε
-
ετοιμαζω updates και για το δικό μου
τα σχεδιαστικά στοιχεια που σχετιζονται με την πισω ροδα θελουν αλλαγη γιατι θυμιζαν καποιο αλλο και αυτο που σχεδιαζουμε ειναι Ιταλικό, αλλοιμονο μας αν μοιαζει με κατι αλλο
η γραμμη που αγκαλιαζε το παραθυρο κατω και εφτανε μεχρι τα φωτα, εσκιζε στη μεση τα φωτα...να βαλω διπλους ξεχωριστους προβολεις α λα Jaguar, Ε class κλπ κλπ μπααα θα αλαξω τη γραμμη να εχει την πορεια της 1, αλλά μετα θα μιρυνει το ανοιγμα του καπώ, αφου οι γραμμες του θα πρεπει για λογους αρμονιας να ειναι πανω στην 1... και τελος πρεπει να εχει καλο ταιριασμα με την 1και η 2 που θα οριοθετει την αρχη του παραθυρου(κατω από αυτην εχουμε μαυρο πλαστικό, το παραθυρο δε μπορει να φτανει τοσο κατω...) και το χερουλι για τις μπροστινες πορτες

-
ξεχασα να ποσταρω τραγουδακι
Youtube Video -
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Τίποτα το ιδιαίτερο ακόμα, κάποιες ιδέες για προφίλ με στοιχεία από το fiorino στα φτερά.Θανο απτα δικα σου ξεχωριζω αυτό εδω το ''φουσκωμα'' του καπώ φαινεται καλυτερο απο τα αλλα, και τα σχεδιαστικα στοιχεια στα φτερα πολύ ωραια, περιμενω ομως μια πιο επαναστατικη οροφή και οσον αφορα τα μπροστινα φωτα στα τελευταια σχεδιά σου ειναι τα καλυτερα πιστευω κομψο σχημα οπως στο 406 κουπε
-
Εγώ τείνω περισσότερο προς τα τελευταία μου σχέδια. Αυτό με την οροφή είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ εύκολα να κάνω κάτι ιδιαίτερο γιατί θα καταλήξω να κάνω οροφή αλλα vengas Περιμένω να δω το ανανεομένο σου concept. Εγώ θα κάνω renderings με photoshop αλλά στα τελικά μου σχέδια.
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:slap: ξεχασα να ποσταρω τραγουδακι
Youtube Video -
ακουστηκε τιποτα για dιαγωνισμό της Peugeot? πριν από 2 χρονια τον Ιουνιο ειχαν διαγωνισμό και κανουν καθε 2 χρονια...
αν ειναι να κανουν, να ξεθαψω το Rhino3d και το V-ray να κανω κανενα σχεδιο σε 3d γιατί στο photoshop ειμαι αρχαριος ακομη... -

vengas...εισαι καλός στο Rhino?
Προτείνω...συνεργασία! -
http://www.cardesign.ru/forum/SketchFig ... 903/page1/
του Froct
-

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
-
vengas...εισαι καλός στο Rhino?
Προτείνω...συνεργασία!συνεργασια για το διαγωνισμό της Peugeot? αν το σχεδιό σου εχει απλες γραμμες οπως τα τελευταια σχεδια του Bravo σου δεν υπαρχει προβλημα το εγχειριδιο που δινουν μαζι με το προγραμμα εχω διαβασει καλά, αλλά δεν επεκταθηκα σε αλλα παραπανισια tutorial...αυτο που σχεδιαζω να στειλω εγω εχει παρα πολες κυρτες/κοιλες γραμμες-ουτε μια ευθεια ή γωνία-σε στυλ alfa 156- και θα θελει να αφιερωσω πολυ χρονο.... θα πρεπει να πιανω ενα ενα τα points του καθε nurbs και να τα βαζω στη σωστη θεση
μου φαινεται παντως πιο απλο και ευχρηστο από το 3ds max
θα ψαξω να βρω ενα αμαξακι που ειχα κανει πριν κανα 2 χρονια -
Εγώ είμαι Rhino level 2 certified user αλλά για σχεδιασμό αυτοκινήτου... χμμμ... καλό challenge!
-
Χθες πήρα ένα καινούριο παιχνιδάκι για να παίζω και έχω ενθουσιαστεί. Έφτιαξα ένα σχέδιο βάσει μιας ιδέας που είχα κάνει στο χαρτί, και σβήνοντας και ξανασχεδιάζοντας έφτιαξα παραλλαγές (η μία από το χαρτί μου έμοιαζε με Lancia οπότε τελευταία στιγμή προσπάθησα να βάλω τον θυρεό - θα είναι το rebadged αδελφάκι ).

Πρώτη φορά πιάνω pen tablet στα χέρια μου, μην φωνάζετε
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Χθες πήρα ένα καινούριο παιχνιδάκι για να παίζω και έχω ενθουσιαστεί. Έφτιαξα ένα σχέδιο βάσει μιας ιδέας που είχα κάνει στο χαρτί, και σβήνοντας και ξανασχεδιάζοντας έφτιαξα παραλλαγές (η μία από το χαρτί μου έμοιαζε με Lancia οπότε τελευταία στιγμή προσπάθησα να βάλω τον θυρεό - θα είναι το rebadged αδελφάκι ).

Πρώτη φορά πιάνω pen tablet στα χέρια μου, μην φωνάζετε
Μ αρέσει η προοπτική σου!
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου