-
Ηλεκτρο-τρίκυκλο
Ενα ηλεκτροκίνητο τρίκυκλο που μοιάζει με... αλογάκι της Παναγίας οραματίστηκε ο Ελληνας κ. Δημήτριος Νιαβής. Το πρωτότυπο λευκό όχημα με τις πράσινες λεπτομέρειες έχει έναν τροχό πίσω και δύο μπροστά, προσφέροντας μιαν αίσθηση σταθερότητας κατά.....
«Βασικός στόχος πίσω από τη δημιουργία του Kaylad 2.0 ήταν ο σχεδιασμός μιας εναλλακτικής, οικολογικής, ασφαλούς, αξιόπιστης και διασκεδαστικής πρότασης για τις μετακινήσεις στις σύγχρονες μητροπόλεις. Ενα όχημα το οποίο θα συμβάλει στην απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και παράλληλα θα αυξάνει τα επίπεδα ευεξίας του χρήστη μέσω της βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης. Το Kaylad αποτελεί το τελικό προϊόν ενός εργαστηριακού μαθήματος του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου» μας εξηγεί ο κ. Νιαβής. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο Έλληνας που σχεδίασε το αυτοκίνητο του 2025http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=149140&catid=6
Ωραιότατο παράδειγμα κακής δημοσιότητας!
'...Τι κι αν δεν υπήρχε αντίστοιχη Πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα. Τι κι αν υπήρχαν μόνο δύο τέτοιες στον κόσμο, μια στην Αμερική κι άλλη μία στη Βρεττανία. Τι κι αν έπρεπε να διαπρέψεις σ΄αυτό το ανταγωνιστικό πεδίο για να έχεις ελπίδα να στεριώσεις....
...Ο Γιώργος ούτε στιγμή δεν το σκέφτηκε, γι΄αυτό και παράτησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου σπούδαζε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για να ζήσει το όνειρο του. Σύμφωνα με το cretalive.gr, φοίτησε στην Αγγλία και στο φημισμένο COVENTRY UNIVERCITY ART END DESIGN και όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του πριν μερικές εβδομάδες αλλά διέπρεψε κιόλας! ...'Κερδίζει κουλούρι όποιος καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής...
'Φέτος στον ετήσιο διαγωνισμό που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ο νεαρός φοιτητής κατέκτησε την πρώτη θέση σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρεττανικής Aston Martin το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο, για την επόμενη 25ετία. Και όταν το αυτοκίνητο που σχεδιάζεις απευθύνεται στους ιδιαίτερα απαιτητικούς και σφόδρα ανταγωνιστικούς Γιαπωνέζους, το βραβείο...έχει την αξία του'
-
Ενας μεγαλος σχεδιαστης εφυγε.
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=208287 -
Καλό ταξίδι στον μεγάλο δημιουργό....
-
Γεια σας παίδες, μετά από αποχή από το forum αποφάσισα να ανεβάσω κάτι:
By thanas_4_design at 2012-07-14Με έχει φάει η δουλειά του ερευνητή τώρα τελευταία και είχα αφήσει για λίγο καιρό τα σκίτσα. Ευτυχώς στη δουλειά τελειώνει το κομμάτι της έρευνας και ξεκινάμε δυναμικά τον εξωτερικό σχεδιασμό!
Μιας και ανέβασα σχέδιο ας ποστάρω και ένα off topic video όπως μας δίδαξε ο vengas (το τελευταίο βίντεο κλιπ του συγκροτήματός μου)
Youtube Video -
-
-
Μπράβο vengas
Θα μπορούσες να βελτιώσεις τη γραμμή των ώμων να δείξει λίγο περισσότερο το σχέδιο.Ενα γρήγορο σκίτσο
-
Γεια σε όλους και συγχαρητήρια στον vengas για τα renderings! Λυπάμαι που δεν μπορώ να ποστάρω (ακόμα) τα σχέδιά μου για το project που δουλεύουμε με τον Κωνσταντίνο, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το επάγγελμα! Ελπίζω να μπορέσω να την παρουσιάσω στο τεύχος νοεμβριου των 4τροχών στο made in greece και γιατί όχι και στο carbodydesign!
Μέχρι τότε, τσεκάρετε το καινούριο μου blog στο tumblr στο οποίο θα ανεβάσω σιγά σιγά τα καλύτερα από τη συλλογή μου από επίσημα σκίτσα σχεδιαστών αυτοκινήτου. Πιστεύω πως όλοι όσοι ασχολούμαστε με το θέμα πρέπει να τα θεωρούμε σχολείο αυτά τα σκίτσα! Έχουν τόσα πολλά να μας μάθουν και ταυτόχρονα κάνουν φοβερή δουλειά στο να κρατάνε τα πόδια μας στο έδαφος
-
By thanas_4_design at 2012-09-12Peugeot 208 Alternative Design Proposal
-
Θάνο , καλά που ανεβάζεις και μου θυμίζεις το τόπικ
-
Renault for Russia , ένας διαγωνισμός με έξυπνο θέμα και ωραία εκτέλεση αυτού.
http://www.cardesign.ru/articles/projects/2012/10/12/5452/
-
-
Καλησπέρα Παιδιά είμαι καινούριος στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και είπα να ανέβασω 3 απο τα πρώτα μου σχεδια http://db.tt/tDPMSWdJ
-
Καλησπέρα Παιδιά είμαι καινούριος στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και είπα να ανeβaσω 3 απο τα πρώτα μου σχεδια
-
@Kon019 , καλώς ήρθες
-
Καλό Σαββατοκύριακο! Που χαθήκαμε όλοι σε αυτό το τοπικ; Άντε να αρχίσουμε να βάζουμε κανένα σχεδιάκι. Από εμένα μια πρόταση για ένα coupe από την Lancia που όπως πάνε θα την καταστρέψουν οι Ιταλοί manager. Δεν είναι κατάσταση αυτή να βλέπουμε rebadged crysler σε αυτή την εταιρία που έβγαζε αυτοκινητάρες! Αναβίωση λοιπόν της Lancia 037:
Με τον Kon019 τα λέμε από κοντά (είναι στη σχολή μου το παιδί, για αυτό και δεν κάνω σχόλια - προτάσεις βελτίωσης για τα σκίτσα του από εδώ). Μακάρι να συνεχίσει να κάνει σχέδια και να βελτιώνεται όπως όλοι μας.
-
Ο vengas πρέπει να είναι φαντάρος πλέον!
Και αφού πρέπει να σώσουμε το Γκρούπο , ορίστε μια ιδέα για μια μεγάλη AR
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ο vengas πρέπει να είναι φαντάρος πλέον!
Και αφού πρέπει να σώσουμε το Γκρούπο , ορίστε μια ιδέα για μια μεγάλη AR
Δούλευες στου Zagato ;;
Πολύ καλή!
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου