-
http://i940.photobucket.com/albums/ad243/bab2112/1.jpg
http://i940.photobucket.com/albums/ad243/bab2112/2.jpg
εκανες seat κ ειπα να κανω κατι σε κουπεπεριεργο just for the fun of it
-
Σαν να βλέπω το R8 από την Seat!
... Μετά από αρκετά χρόνια βλέπω η Audi να μεταφέρει την γραμμή παραγωγής του R8 στην Ισπανία όπως έγινε με το προηγούμενο Α4 για να φτιαχτεί το Exeo!!!http://i940.photobucket.com/albums/ad243/bab2112/1.jpg
http://i940.photobucket.com/albums/ad243/bab2112/2.jpg
εκανες seat κ ειπα να κανω κατι σε κουπεπεριεργο just for the fun of it
Alfa Romeo? Δεν είναι κακό! Δεν ξέρω αν θα δούμε πλέον όμως τέτοια πρόσοψη!
Mito, Milano ... άλλο στυλ πλέον πλασάρουν! -
-
cosneo, είναι αλήθεια ότι με το exeo η seat το παράκανε, έπρεπε να το αλλάξουν σε πολλά περισσότερα σημεία και όχι να έχει ακριβώς το ίδιο προφίλ με το A4! Τώρα για το δικό μου σκιτσάκι είναι λίγο απλό και συντηρητικό και ίσως θυμίζει R8 στο μπροστά μέρος αλλά ακολουθέι αρκετά την σχεδιαστική φιλοσοφία της seat - εκτός από πίσω που ξεφεύγει.
Bihlas87, το R8 και το GT40 τα έχεις κάνει πολύ ωράια! Πολύ καλό και το GT90! Είχα πολύ καιρό να το δω αυτό το αυτοκίνητο! Έπαιζα με μανία NFS2 και πραγματικά το είχα αγαπήσει. Το καλό είναι ότι άλλος ένας προστέθηκε στην παρέα που ποστάρει σχέδια! Σκέφτομαι να διοργανώσουμε κανένα διαγωνισμό με κοινό θέμα - αν κανείς έχει πρόταση ας την πει. Θα ήταν ωράιο να δούμε την οπτική γωνία του καθενός πάνω στο ίδιο concept. The best idea wins! Ποιοί ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος;
Απαγορευονται τα greeklish,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]΄- Συγγνώμη ξεχάστηκα πριν! Τα διόρθωσα.
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
cosneo, einai alitheia oti me to exeo i seat to parakane, eprepe na to allaksoun se polla perissotera simeia kai oxi na exei akrivos to idio profil me to A4! Tora gia to diko mou skitsaki einai ligo aplo kai syntiritiko kai isos thymizei ligo R8 sto mprosta meros alla akolouthei arketa ton design tis seat - ektos apo piso ligo pou ksefeygei.Φυσικά το σχόλιο μου είναι αποκλειστικά και μόνο ... με χιούμορ και με τίποτα κριτική στη προσωπική σου έμπνευση.
Χαρά δική μου και φαντάζομαι όλων είναι ότι δίπλα σ' αυτά τα σχέδια υπάρχει ένα ελληνικό όνομα από έναν νεαρό άνθρωπο που έχει όνειρα και ταλέντο. -
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Skeftomai sovara na diorganosoume kanena diagonismo me koino thema - an kaneis exei protasi as tin pei. Tha itan oraio na doume tin optiki gonia tou kathenos pano sto idio concept. The best idea wins! Poioi endiaferontai na paroun meros;Kαλη φαση ακουγεται, αν και δεν θα εχουμε καμια τυχη μπροστα στα δικα σου σχεδια.
Κατι σε 'αναβιωση' ενος κλασικου μοντελου ή επομενη γενια καποιου σπορ μοντελου
που σταματησε να παραγεται θα ειχε ενδιαφερον και φανταζομαι πως θα ψηνοταν
αρκετοι να δοκιμασουν. -
Νομίζω χρειαζόμαστε την βοήθεια του j.marr για θέμα . Κάτι σαν μια νέα πρόταση για κουπέ της Lancia με αναδρομές στο παρελθόν της φυσικα θα ήταν ενδιαφέρον. Αλλά καλύτερα να πει κάποιος άλλος το θέμα. Ένα μείγμα ιδεών 106_4_ever και mirage θα ήταν εκρηκτικό επίσης! Παρεπιπτόντως χρειαζόμαστε παραπάνω απο 2 άτομα για συμμετοχή!
cosneo, μου άρεσε πολύ η κριτική σου για την alfa και το seat!
-
Αν θες να γίνεις καλός (ή μάλλον ο καλύτερος ) τοτε να προσπαθείς να φέρνεις καινούριες και προπάντων λειτουργικές ιδέες στην αυτοκίνηση. Αυτό που σχεδιάζεις δεν έχει σκοπό να μπει σε κάποιο μουσείο ή τοίχο αλλα να οδηγείται κάθε μέρα. Ιδανικά ο κάθε σχεδιαστής θα έπρεπε να είναι μηχανικός (και το αντίστροφο) αλλά έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο απαιτήσεων που ο Homo Universalis είναι αδύνατον να υπάρξει. Βεβαια αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να ξέρεις τι γίνεται εξω απο τον τομέα σου έστω και σε επιφανειακό επίπεδο. Εστω και αυτό το επιφανειακό επίπεδο θα σε βοηθήσει να εισάγεις καινούριες ιδέες. Το να τις προσαρμόσεις σε καθε μάρκα είναι το μόνο εύκολο.
και μετά απο αυτή την εισαγωγή ας προτείνω και θέμα μια και το ζήτησες.
Αυτοκίνητο πόλης. Όπως ξέρεις το παρκάρισμα είναι πρόβλημα, η κινηση επίσης και χίλια δυο αλλά.
οπότε θέλουμε κάτι μικρό (~2.5μ), στενό, ελαφρύ, οικονομικό, να μπορεί να μεταφέρει 2 τουλαχιστον ατομα και το βασικότερο να μην μοιάζει με αυγό (Βλ. Smart, T25, iQ κλπ)
αμα θες και σ' αρέσει το θέμα προχωράς (αν πάλι οχι το προσπερνάς)
-
χρησιμες συμβουλες για μελλοντικούς σχεδιαστές
δειτε τι εγραψε ο χρηστης idesigncars, που ειναι και επαγγελματιας σχεδιαστης, στο λινκ
http://www.local-motors.com/forumDet.php?c=3237thano οι διαγωνισμοί της Local Motors ειναι ωραίοι και συχνοί, το photoshop ειναι καλό εργαλείο, αλλά με τη χρήση γραφικής ταμπλέτας...θα παω να παρω μια αυτες τις μέρες γιατί δε τη παλευω
-
πηρα γραφική ταμπλέτα
αλλά δε τη συνήθισα ακόμη
επίσης θα πρεπει να δουλέψω πολύ τις σκιάσεις
τωρα που θα τελειώσει η εξεταστική θα ασχοληθώ λίγο και με το sketchbook pro
http://www.designertechniques.com/tutor ... -page1.htmεκανα ενα στα γρήγορα
-
Ποια ταμπλέτα πήρες;
-
TRUST TB-7300 WIDE SCREEN
αλλά δεν τη χρησιμοποίησα και πολύ στο σχέδιο πάνω
τσιγκουνευτηκα να παρω καμια wacom -
Καλοριζικη η ταμπλέτα, περιμένουμε και άλλα σχέδιά σου με αυτή! Το πρώτο δείγμα είναι πολύ καλό! Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο μια Wacom σε μέγεθος Α3 αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της, την έχουμε στο πανεπιστήμιο και την χρησιμοποιούμε με το photoshop.
Όσο για τον διαγωνισμό θα κάνω ένα post που θα βάζουμε τις συμμετοχές, κάθε φορά που δηλώνει κάποιος θα το κάνω επεξεργασία προσθέτοντας το όνομά του. Περιμένω ΠΜ από όσους θέλουν να πάρουν μέρος! Το θέμα του j.marr μου άρεσε πολύ, κυρίως γιατί έβαλε την προυπόθεση να μην μοιάζει με αυγό το αυτοκίνητο πόλης.
-
Θέμα: Αυτοκίνητο πόλης. Όπως ξέρεις το παρκάρισμα είναι πρόβλημα, η κινηση επίσης και χίλια δυο αλλά. Οπότε θέλουμε κάτι μικρό (~2.5μ), στενό, ελαφρύ, οικονομικό, να μπορεί να μεταφέρει 2 τουλαχιστον ατομα και το βασικότερο να μην μοιάζει με αυγό (Βλ. Smart, T25, iQ κλπ)
Συμμετοχές στον διαγωνισμό σχεδιασμού του 4tforum.gr :
- Thanas_4
-
η ταμπλετα βοηθά να κανει κανείς τις σκιάσεις και τα λαμπερά σημεία βαθμωτά γιατί διαβάζει το πόσο πατα κανείς το στυλό...
καλά για να κάνει κανεις καλά renderings θα πρέπει να φαει πολλές ωρες στο photoshop, να δοκιμασει πολλά πράγματα. Αυτοί που πανε σε σχολές design κάνουν πολλά σχεδια και φτάνουν σε ένα σημείο να κάνουν εντυπωσιακά renderings
εγώ εχω κανει μονο 5-6 σχεδια στο photoshop, θα προσπαθησω να βελτιωθώ στο renderingστο διαγωνισμό της Local motors ενα πολύ καλό rendering ήταν αυτό
http://www.local-motors.com/user_images/co40856.jpg
για να βαλει κανεις τις σωστες σκιασεις θα πρεπει να παρατηρησει και πολλες φωτογραφίες -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
TRUST TB-7300 WIDE SCREEN
αλλά δεν τη χρησιμοποίησα και πολύ στο σχέδιο πάνω
τσιγκουνευτηκα να παρω καμια wacomΓια την τιμή της έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Οι αντίστοιχες Wacom ξεφεύγουν πάρα πολύ. Περιμένω εντυπώσεις μιας και είμαι στη διαδικασία αναζήτησης ταμπλέτας και ήθελα να πειραματιστώ πρώτα να δω αν βολεύομαι αγοράζοντας μια μικρή φτηνή της Wacom.
-
Θέμα: Αυτοκίνητο πόλης. Όπως ξέρεις το παρκάρισμα είναι πρόβλημα, η κινηση επίσης και χίλια δυο αλλά. Οπότε θέλουμε κάτι μικρό (~2.5μ), στενό, ελαφρύ, οικονομικό, να μπορεί να μεταφέρει 2 τουλαχιστον ατομα και το βασικότερο να μην μοιάζει με αυγό (Βλ. Smart, T25, iQ κλπ)
- Thanas_4
- kotetsi
-
Πολύ ωραία kotetsi ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου σύντομα. Μόλις μαζευτούμε αρκετοί θα βάλουμε ένα deadline και θα ξεκινήσουμε να δουλέυουμε πάνω στο concept.
-
- Thanas_4
- kotetsi
-vengas
να μη μοιαζει με αυγό?και 2,5 μετρα πρόκληση
-
καουντ μι ιν
- Thanas_4
- kotetsi
-vengas - bab2112
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου