-
ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ freeline, ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ
'ΝΑΙ ΜΕΝ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΘ'.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
α καλα
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα περυσι στο ΕΛΠΑ ηταν συνδιοργανωτης ηταν ο ΑΟΘ.Αποτελεσμα το ΕΛΠΑ δεν εγινε.Φετος οργανωτης ΔΕΘ ο ΑΟΘ.Αποτελεσμα ο αγωνας δεν........Σημαινει κατι αυτο?Μπορει ναι μπορει και οχι.Απλη σκεψη εκανα -
- Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
- Απάντηση με παράθεση
Re: RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9
Νέα δημοσίευσηαπό el-em » 08/08/09 18:04
ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ freeline, ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ
'ΝΑΙ ΜΕΝ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΘ'.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM
ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΑΟΘ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....
- Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
-
Οπως κατεθεσα την αποψη μου και σε αλλο τοπικ...Με ολα αυτα ου γινονται (δεν με ενδιαφερει ο λογος προσωπικα) καλυτερα να παρουν την διοργανωση στα χερια τους λεσχες-επιχειρησεις, που θελοντας να αποκομίσουν κερδη, θα πρεπει να παρουσιασουν καλο 'προιον', δηλ οργάνωση...
Αφου καταντήσαμε να παρακαλάμε για κάτι τετοιο είμαστε πιστευω αξιοι της μοιρας μας.
Σκεφτομουν να ασχοληθω ενεργά με το σπορ,αλλα απότι βλέπω καλύτερα να συνεχίσω ναμαι θεατης.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
'EL-EM'
Αυτό τώρα τι είναι ? Απειλή ??
Γιατί να μην τα πείς δηλαδή................ ????
Τι σε κρατάει ? Έτσι απλά..... για να μάθουμε και υπόλοιποι τι 'παίζει'. -
Ο χρήστης velos έγραψε:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
'EL-EM'
Αυτό τώρα τι είναι ? Απειλή ??
Γιατί να μην τα πείς δηλαδή................ ????
Τι σε κρατάει ? Έτσι απλά..... για να μάθουμε και υπόλοιποι τι 'παίζει'.NAI AΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ.
Η ΣΙΩΠΗ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ,ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 'ΛΟΥΦΑΞΕΙ' ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.'EL-EM'
-
Εαν εχεις πραγματα να πεις τα οποια θα ξεστραβοσουν κοσμο γιατι δεν το κανης!
Με το να απειλης μονο συμβαλης στη αμαθεια.
Οσο κακο και να κανουν η αληθεια και τα πραγματικα γεγονετα,στο τελος καλο κανουν.
Πραγματοπειησε τις απειλες. -
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Εαν εχεις πραγματα να πεις τα οποια θα ξεστραβοσουν κοσμο γιατι δεν το κανης!
Με το να απειλης μονο συμβαλης στη αμαθεια.
Οσο κακο και να κανουν η αληθεια και τα πραγματικα γεγονετα,στο τελος καλο κανουν.
Πραγματοπειησε τις απειλες.ΑΓΑΠΗΤΕ ΚOUKK,
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ 'ΑΠΕΙΛΗΣ' (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ) ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΣΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΟΘ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kane έγραψε:
Σκεφτομουν να ασχοληθω ενεργά με το σπορ,αλλα απότι βλέπω καλύτερα να συνεχίσω ναμαι θεατης.Όχι, φίλε μου. Μέσα στα πλαίσια των πραγματικών οικονομικών σου δυνατοτήτων, ασχολήσου. Οι αγώνες δίνουν αξέχαστες εμπειρίες και δε συγκρίνονται παρά μόνο με ελάχιστα πράγματα απ' όσα μπορείς να κάνεις (εκτός και αν πετάς F16). Επιπλέον, εδώ μέσα βλέπεις κυρίως κριτική για στραβά και παράθεση προβλημάτων. Οι αγώνες δεν είναι μόνο αυτά. Κάθε άλλο. Και να θυμάσαι ότι όλοι όσοι τα γράφουν, το κάνουν από την 'τρέλλα' και το πάθος που κουβαλάνε, θέλοντας απλώς καλύτερους αγώνες.
-
EL-EM εχω μια απορια ειναι η αληθεια. Γιατι τοση προθυμια να μεταφερεις το παρασκηνιο μιας ιστοριας που τελικα εκλεισε με τροπο που εσυ εμμεσως χαρακτηρισες 'ουτε γατα ουτε ζημια' αρα ειναι πρακτικα αχρηστο και δεν υπαρχει τοσο καιρο η παραμικρη προθυμια για να μεταφερεις ή να σχολιασεις το παρασκηνιο στις ζυμωσεις για τη δημιουργια της ομοσπονδιας κατι το οποιο θα ειχε μια αλφα χρησιμοτητα. Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι γνωριζεις το ενα και δεν γνωριζεις το αλλο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
EL-EM εχω μια απορια ειναι η αληθεια. Γιατι τοση προθυμια να μεταφερεις το παρασκηνιο μιας ιστοριας που τελικα εκλεισε με τροπο που εσυ εμμεσως χαρακτηρισες 'ουτε γατα ουτε ζημια' αρα ειναι πρακτικα αχρηστο και δεν υπαρχει τοσο καιρο η παραμικρη προθυμια για να μεταφερεις ή να σχολιασεις το παρασκηνιο στις ζυμωσεις για τη δημιουργια της ομοσπονδιας κατι το οποιο θα ειχε μια αλφα χρησιμοτητα. Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι γνωριζεις το ενα και δεν γνωριζεις το αλλο.ΓΙΑΤΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ GoFor Pole, ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. OΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ Η ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωραιο το ....... ....
Με την ευκαιρια δεν μας λες πως γινεται ολοκληρος ΑΟΘ να μην μπορει οικονομικα να κανει τον αγωνα ..... και μια υποτιθεμενη λεσχη (one man show) να βρισκει μπατζετ των 50.000 ευρω για να τον πραγματοποιησει με ασφαλεια εναν τετοιον αγωνα ?
Ετσι , για να βελτιωνοντε κι οι αλλες λεσχες ....... μηπως εχεις τιποτα υποψιν σου ?
Το λεω γιατι απ'οτι δειχνουν τα γραπτα σου ....γνωριζεις τα παντα σχετικα με τις των λεσχων , και των προσφιλων σου και των εχθρικων σου , η δεν ειναι ετσι Λου Μου μου ?........
-
Πριν 20 λεπτα μου εφεραν μια αθλητικη εφημεριδα της κυριακης 5/8.
Εχει συνεντευξεις για το θεμα του ΔΕΘ απο τους προεδρους της ΕΛΠΑ του ΑΟΘ του ΣΟΑΑΒΕ και του ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ.Ολοι ειναι αθωοι και φταινε οι αλλοι.
Σε καποιο σημειο ο προεδρος του ΑΟΘ δηλωνει επι λεξη.
Εν τω μεταξυ τα περιπου 2000-2500 μηνιαια εξοδα της λειτουργιας των γραφειων του ΑΟΘ τα κατεβαλα προσωπικα απο την τσεπη μου.
Επειδη τον Δημο Μπαλντουμα τον γνωριζω πολλα χρονια,ξερω οτι δεν ειναι κοροιδο,φιλοτιμος και πολυ καλο παιδι ειναι.Δημο μου επρεπε να τα βροντηξεις κατω πολυ νωριτερα.
Ενας υγειης ομιλος εφτασε σε αυτα τα χαλια απο την αδιαφορια ορισμενων,απο τη κοντρα με τον ΣΟΑΑΒΕ (η οποια ειναι προσωπικη),απο το οτι ο ομιλος λειτουργουσε σαν πριβε κλαπ εχοντας κλειστες τις πορτες του στους αγωνιζομενους,απο το κοντραρισμα της ΕΘΕΑ και αλλα πολλα.
Αναφορα στο μελλον κανεις, μονο ευχες.
Ο Κοκκαλης γκρεμισε το σταδιο Καραισκακη και σε 6 μηνες το εκτισε κανοντας ενα κοσμημα.
Εαν μπορει το ιδιο να γινει με τον ΑΟΘ θα ειναι το καλυτερο
Χρειαζονται νεοι ανθρωποι,νεα μυαλα.Θα δουμε. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιο το ....... ....Με την ευκαιρια δεν μας λες πως γινεται ολοκληρος ΑΟΘ να μην μπορει οικονομικα να κανει τον αγωνα ..... και μια υποτιθεμενη λεσχη (one man show) να βρισκει μπατζετ των 50.000 ευρω για να τον πραγματοποιησει με ασφαλεια εναν τετοιον αγωνα ?
Ετσι , για να βελτιωνοντε κι οι αλλες λεσχες ....... μηπως εχεις τιποτα υποψιν σου ?
Το λεω γιατι απ'οτι δειχνουν τα γραπτα σου ....γνωριζεις τα παντα σχετικα με τις των λεσχων , και των προσφιλων σου και των εχθρικων σου , η δεν ειναι ετσι Λου Μου μου ?........
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,
ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΡΙΤΩΝ!!!) NA ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 54,000 ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ NA ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ 10,000 (ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2,500 ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ 1,020 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ (102 ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΝΤΙ 84 ΧΛΜ ΤΟΥ ΔΕΘ),
ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΑΑΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Σκεφτομουν να ασχοληθω ενεργά με το σπορ,αλλα απότι βλέπω καλύτερα να συνεχίσω ναμαι θεατης.
Όχι, φίλε μου. Μέσα στα πλαίσια των πραγματικών οικονομικών σου δυνατοτήτων, ασχολήσου. Οι αγώνες δίνουν αξέχαστες εμπειρίες και δε συγκρίνονται παρά μόνο με ελάχιστα πράγματα απ' όσα μπορείς να κάνεις (εκτός και αν πετάς F16). Επιπλέον, εδώ μέσα βλέπεις κυρίως κριτική για στραβά και παράθεση προβλημάτων. Οι αγώνες δεν είναι μόνο αυτά. Κάθε άλλο. Και να θυμάσαι ότι όλοι όσοι τα γράφουν, το κάνουν από την 'τρέλλα' και το πάθος που κουβαλάνε, θέλοντας απλώς καλύτερους αγώνες.
Φιλε yugo θα συμφωνησω μαζι σου ως ενα σημειο...
Γνωριζω τα 'θετικα' ας πουμε,μιας και ειμαι καιρο κοντα σε μια αγωνιστικη ας πουμε ομάδα και σε αγωνιζομενους και τα βλεπω εκ των έσω.
Ναι μεν μπαινεις στο αθλημα για τους προσωπικους σου λογους,για την κ***λα σου (δν μου ρχεται σωστοτερη λεξη αυτη τη στιγμη) αλλα συναντας καταστασεις,ανθρωπους που σε κανουν να απομακρυνθεις,στην περιπτωση που δν εισαι το ιδιο με αυτους.
Οπως καταλαβαινεις δν στεκομαι στο οικονομικό κομματι,μιας και με λιγα χρηματα μπορεις να μπεις στο χωρο,οπως ειπα απλα για τον 'χαβαλε' σου,μιας και για να πρωταγωνιστησεις απαιτουνται παμπολλα χρηματα κια χερια, φυσικα... -
Ο χρήστης kane έγραψε:
συναντας καταστασεις,ανθρωπους που σε κανουν να απομακρυνθεις,στην περιπτωση που δν εισαι το ιδιο με αυτους.Αυτό συμβαίνει σε **όλους ανεξαιρέτως **τους τομείς της νεοελληνικής κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος να το αποφύγεις είναι να φτιάξεις μια καλύβα σε ένα βουνό και να γίνεις ερημίτης. Στους αγώνες, αν αποφύγεις το μεγαλύτερο κίνδυνο για έναν αγωνιζόμενο, που είναι η απώλεια ελέγχου των οικονομικών, τα θετικά είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά. Και ας λένε το αντίθετο οι μαυροφορεμένοι απαισιόδοξοι.
Υ.Γ. Αν θες κάνε μια έρευνα. Ρώτα τους παλιούς αγωνιζόμενους, ακόμα και τον APR που 'τα χώνει' χοντρά εδώ μέσα, αν έχουν μετανιώσει έστω και μία στιγμή που κάποτε κατέβηκαν Μερκούρηδες, Κινέτες, Καρούτες και Φτέρες. Βάζω στοίχημα ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα σου πει όχι.
-
με ποσα λεφτα διοργανωνεται ο αγωνας?.....
Για αυτο εχουμε τετοιες διοργανωσεις.
Οσον αφορα τον Κανε,το ολο 'κοστος' τελικα εχει να κανει-καταληγει στα χρηματα.
Αυτη ειναι η αληθεια.Τα εισαγωγικα τα εβαλα για να εννοησω οτι μεσα στο κοστος περιλαμβανεται ο χρονος που χρειαζονται οι αγωνες, η ψυχολογια,η απομακρυνση απο αλλο φιλικο περιβαλλον για οσο ασχολησαι με τα των αγωνων-αγωνα,κλπ,κλπ......
-
[quote='Amaxopoulos']με ποσα λεφτα διοργανωνεται ο αγωνας?.....
Για αυτο εχουμε τετοιες διοργανωσεις.
ΜΕ 35,000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΝΑΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βέβαια με εκκίνηση-τερματισμό στην Γραβιά μην περιμένουμε να πάρει κανείς χαμπάρι (εκτός τον καφετζή της πλατείας) ότι γίνεται 'πρωταθληματικός' αγώνας.
Πάλι καλά που δεν γίνονται στην στροφή της Παύλιανης.
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9