-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,
ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΡΙΤΩΝ!!!) NA ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 54,000 ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ NA ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ 10,000 (ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2,500 ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ 1,020 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ (102 ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΝΤΙ 84 ΧΛΜ ΤΟΥ ΔΕΘ),
ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΑΑΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σε κάθε περίπτωση εμένα με κάλυψες πλήρως. Εμένα τώρα το όλο σκηνικό γιατί μου θυμίζει το ΕΛΠΑ δεν ξέρω....Δεν πιστεύω να το θύμισε και σε άλλους....
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Βέβαια με εκκίνηση-τερματισμό στην Γραβιά μην περιμένουμε να πάρει κανείς χαμπάρι (εκτός τον καφετζή της πλατείας) ότι γίνεται 'πρωταθληματικός' αγώνας.Πάλι καλά που δεν γίνονται στην στροφή της Παύλιανης.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης tsakirn έγραψε:
Όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σε κάθε περίπτωση εμένα με κάλυψες πλήρως. Εμένα τώρα το όλο σκηνικό γιατί μου θυμίζει το ΕΛΠΑ δεν ξέρω....Δεν πιστεύω να το θύμισε και σε άλλους....
το φετινο η του 07 ?
-
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ,
ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΡΙΤΩΝ!!!) NA ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 54,000 ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ NA ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ 10,000 (ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ 25ΡΙΚΟ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2,500 ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ 1,020 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPRESS SERVICE) ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ (102 ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΝΤΙ 84 ΧΛΜ ΤΟΥ ΔΕΘ),
ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΑΑΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν εχω καλυφθει προσωπικα φιλε μου Λου Μου , κι αυτο ωφειλεται σε ενα μεγαλο μου μειονεκτημα ....δεν μου αρεσε ποτε το ποδοσφαιρο , και πολυ περισσοτερο να ανηκω σε ...ομαδα !
Τωρα οπως αναφερεις ο συγκεκριμενος διοργανωτης ????? ξεπερναει τον , και βρησκει τα ψιλοευρω για την μαγια του αγωνα ........(το τι αγωνα θα δουμε....ειναι αλλο καπελο ),κι εσεις βεβαια οι κολλητοι του (κυριως απ'το χωμα ) του εχετε εμπιστοσυνη (εγω καμια , παροτι καποτε εκανε εναν ,απ'τους ωραιοτερους αγωνες της ζωης μου το 94 ) και οπως εχω καταλαβει συσσωμο το συνδικατο των παλαιοντολογων και με τις ευχες της οικουμενικης μεσογειων , τον πατε για οσκαρ .Απ'την αλλη εχουμε να καταδικασουμε μια λεσχη που εχει πολλα οσκαρ στο παρελθον της , και μαζι της να αυτον που καποτε δεν μπορουσαμε ουτε να τον σαν νοτιοι αρχονταραδες , και μονον πισοπλατα μπινελικια του ριχναμε , οταν καθαριζε ολη την μπουγαδα για την Βορεια Ελλαδα με τον τσαμπουκα του ,..... μαλλον .
Φιλε μου Λου Μου , δεν πιστευω κανεναν που ορκιζεται στον χωρο της διοργανωσης οτι ειναι αθωος για οικονομικες διαπλοκες -ατασταλειες (ειτε κι απ'τον χωρο των μπακετ αν προερχεται ), αλλα βαζω και το χερι μου στην φωτια , οτι αμα θελει το συνδικατο να δειξει **μαγεια **, για τα κατεστρωμενα μεγαλεπιβολα του ....εχει τον τροπο του ..........
Μερσι μπο κου
φιλακια σε ολους , χρονια πολλα , κι η Παναγια μαζι μας .Χ.Α.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[color=#4000FF][με εκτιμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΟΘ (ΠΑΛΙΟ Η ΝΕΟ) ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010!!!
ΜΗΝ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ,'ΒΑΛΑΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ' ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ !!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ) ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΟΘ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.'EL-EM'
Αγαπητέ κύριε el-em αφού εσείς λέτε πως μπορεί να πάρει στα σοβαρά κάποιος τον ΑΟΘ. Σας ερωτώ με πιο τρόπο μπορεί να πάρει η FIA στα σοβαρά την ΕΛΠΑ, όταν το 2008 ακύρωνε το rally Χαλκιδικής από τον Ευρωπαϊκό Θεσμό!!!
VUDAFIERI
-
Ο ΑΟΘ ζήτησε αναβολή και όχι ακύρωση του rally ΔΕΘ. Το rally πάρθηκε με το αποφασίζουμε και διατάσομε. Επομένως νομικά η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ είναι έκθετη. Εάν ο ΑΟΘ προσφύγει σε δικαστήριο της FIA μπορεί να ακυρωθεί το πρώτο rally Φωκίδος. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο ΣΟΟΑΒΕ! Επομένως κάντε αποχή από τον αγώνα, μην ενισχύετε την ομήγυρη που λέγεται ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ.
Στηρίξτε το ΑΟΘ που διοργάνωνε τόσα χρόνια ασφαλείς αγώνες υπό όλες, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χιόνι, βροχή, ομίχλη. Μη δίνετε το παράβολο συμμετοχής εκεί που δεν πρέπει. Μην εμπιστεύεσαι Έλληνα αγωνιζόμενε την ασφάλεια σου σε «Λεσχούλες» που προτείνει η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ. Δείξτε ότι έχετε δύναμη και αντίδραση δεν μπορεί να κλέβουν το rally Χαλκιδικής και τώρα το rally ΔΕΘ. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις με κύπελλα και βαθμούς στους θεατές ότι είσαι ο πιο γρήγορος, οι θεατές το γνωρίζουν. Δώσε συμμετοχή στο rally Δημόκριτος δείξε τους ότι έχουμε δύναμη στην Βόρειο Ελλάδα, εκτός και αν είμαστε υπαλληλίσκοι του κυρίου Δεσποτόπουλου και δεν το ξέρουμε.VOUDAFIERI
-
Ο χρήστης Aristofanis έγραψε:
Ο ΑΟΘ ζήτησε αναβολή και όχι ακύρωση του rally ΔΕΘ. Το rally πάρθηκε με το αποφασίζουμε και διατάσομε. Επομένως νομικά η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ είναι έκθετη. Εάν ο ΑΟΘ προσφύγει σε δικαστήριο της FIA μπορεί να ακυρωθεί το πρώτο rally Φωκίδος. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο ΣΟΟΑΒΕ! Επομένως κάντε αποχή από τον αγώνα, μην ενισχύετε την ομήγυρη που λέγεται ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ.
Στηρίξτε το ΑΟΘ που διοργάνωνε τόσα χρόνια ασφαλείς αγώνες υπό όλες, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χιόνι, βροχή, ομίχλη. Μη δίνετε το παράβολο συμμετοχής εκεί που δεν πρέπει. Μην εμπιστεύεσαι Έλληνα αγωνιζόμενε την ασφάλεια σου σε «Λεσχούλες» που προτείνει η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ. Δείξτε ότι έχετε δύναμη και αντίδραση δεν μπορεί να κλέβουν το rally Χαλκιδικής και τώρα το rally ΔΕΘ. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις με κύπελλα και βαθμούς στους θεατές ότι είσαι ο πιο γρήγορος, οι θεατές το γνωρίζουν. Δώσε συμμετοχή στο rally Δημόκριτος δείξε τους ότι έχουμε δύναμη στην Βόρειο Ελλάδα, εκτός και αν είμαστε υπαλληλίσκοι του κυρίου Δεσποτόπουλου και δεν το ξέρουμε.VOUDAFIERI
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΦΙΛΕ Aristofanis, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Η FIA ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ AΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.
ΤΡΙΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΟΘ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΕΤΑΡΟΝ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ (ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Κ.Α.) ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
'EL-EM'
Θα κάνω την (αφελέστατη προφανώς) ερώτηση : Δεν θα μπορούσε η ΕΛΠΑ να διερευνήσει κάποια περίπτωση συνδρομής και αρωγής προς τον ΑΟΘ, όταν φάνηκε το οικονομικό πρόβλημα διοργάνωσης του ΔΕΘ? (μια και της είναι πολύ απλό να είναι 'ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ' πίσω από τον αντικαταστάτη αγώνα του ΔΕΘ).
Γενικότερα κύριε Λώρη, είναι εύκολο να χαίρεσαι με το κακό του 'εχθρού' σου, όμως η απώλεια ενός ιστορικού αγώνα όπως το ΔΕΘ, είναι πλήγμα για το άθλημα.
Κανείς αληθινός άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα χαιρόταν αν για παράδειγμα 'χανόταν' μια Ριτσώνα, όσο και εάν είχε προσωπικές αντιπάθειες με τους ανθρώπους που εμπλέκονται. -
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
'EL-EM'
Θα κάνω την (αφελέστατη προφανώς) ερώτηση : Δεν θα μπορούσε η ΕΛΠΑ να διερευνήσει κάποια περίπτωση συνδρομής και αρωγής προς τον ΑΟΘ, όταν φάνηκε το οικονομικό πρόβλημα διοργάνωσης του ΔΕΘ? (μια και της είναι πολύ απλό να είναι 'ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ' πίσω από τον αντικαταστάτη αγώνα του ΔΕΘ).
Γενικότερα κύριε Λώρη, είναι εύκολο να χαίρεσαι με το κακό του 'εχθρού' σου, όμως η απώλεια ενός ιστορικού αγώνα όπως το ΔΕΘ, είναι πλήγμα για το άθλημα.
Κανείς αληθινός άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα χαιρόταν αν για παράδειγμα 'χανόταν' μια Ριτσώνα, όσο και εάν είχε προσωπικές αντιπάθειες με τους ανθρώπους που εμπλέκονται.ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ?
ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.'EL-EM'
-
Aυτη Λωρη μου ειναι μια σοβαροτατη και σεμνοτατη ερωτηση απ'τον Κωστακη μας , και δεν δινεις απαντηση ............
Γιατι το παιδι το αφησες να πιστευει , οτι αυτοι εκει στην Μασογειων μαζι με ολους τους διαπλεκομενους τους , θελουν να φτιαξουν το αθλημα ......... και δεν του ειπες οτι βασικα θελουν να ξεριζοσουν οσους τους ενοχλουν πλεον , για να καταλαβει .............
Στα δυσκολα σε θελω να εξηγεις στα παιδια .......
Η απαξιωση δεν εφερε ποτε την αναγνωριση , Μπιθικωτσης
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτη Λωρη μου ειναι μια σοβαροτατη και σεμνοτατη ερωτηση απ'τον Κωστακη μας , και δεν δινεις απαντηση ............
Γιατι το παιδι το αφησες να πιστευει , οτι αυτοι εκει στην Μασογειων μαζι με ολους τους διαπλεκομενους τους , θελουν να φτιαξουν το αθλημα ......... και δεν του ειπες οτι βασικα θελουν να ξεριζοσουν οσους τους ενοχλουν πλεον , για να καταλαβει .............
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 'να ξεριζοσουν οσους τους ενοχλουν' MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΟΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΥ Η FIA ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ Ρ.ΕΛΠΑ ΟΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?'EL-EM'
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΑΣ !!!
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ !!!!'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΑΣ !!!
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ !!!!'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ.
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ.
ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
....
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι σόι εξετάσεις.. αφού το λες και παρακάτω, από πίσω θα είναι η ΕΛΠΑ που θα κάνει τον αγώνα.
Εγώ σοβαρά όμως, όταν βγήκε η ανακοίνωση, έψαχνα να βρω ποια λέσχη είναι η ΠΑΛΜΑ και δεν μπορούσα να βρώ κάτι σχετικό. Ούτε καν στον κατάλογο λεσχών στο κίτρινο βιβλίο δεν το είδα.
Τι αγώνες έχει κάνει στο παρελθόν ? Σε ράλλυ δε θυμάμαι κάποια αναφορά πάντως, τόσους αγώνες περνάω στοιχεία κτλ... και δε θυμάμαι κάτι σχετικό.Πολύ απλά το ρωτάω, χωρίς το παραμικρό ύφος από μέρους μου. θυμάμαι ότι έψαχνα να βρω λέσχη και λέσχη δεν έβρισκα!
Τώρα αν η περίπτωση είναι να κάνει τον αγώνα η.. ΕΛΠΑ, τότε η ερώτηση του hyperion είναι... λογικότατη. Όπως θα μεταφερθεί ο μηχανισμός της ΕΛΠΑ στη Λαμία να κάνει εκεί τον αγώνα, ας μεταφερόταν στη.. Θεσσαλονίκη να έκανε το ΔΕΘ.
Φυσικά στην εξίσωση μπαίνουν τυχόν χορηγίες από Δήμους Νομαρχίες κτλ, οπότε από την άλλη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ πως βρέθηκαν κεφάλαια από Δήμους Νομαρχίες ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (να μην πω την.. επόμενη μέρα της αναβολής από τον ΑΟΘ) και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι που ξέρουμε ότι το Δημόσιο κατεβάζει γενικό. Πότε έγινε η.. κλήση, πότε πάρθηκε η απόφαση (να συνεδριάσει και κανένα Συμβούλιο στο Δήμο/Νομαρχία) πότε έκλεισε το deal................... -
Αγωνας παρωδια οπως ολα τα πραγματα στην Ελλαδα,ακου εκει να μην διαταραχθη το πρωταθλημα.Για ποιο πρωταθλημα μιλαμε.
-
H ΠΑΛΜΑ ενα ατομο ειναι ο Τασος Αθανασιου και ειναι αυτος που πριν λιγα χρονια προσπαθησε να διαλυσει την λεσχη της λαμιας και εφτιαξε την ΠΑΛΜΑ.....Ο Τασος Αθανασιου ειναι ο πρωτος οργανωτης που με τσαμπουκα προσπαθησε να βαλει εισιτηριο σε αγωνες πχ ωτοκρος στην λυγαρια λαμιας και στο ραλλυ στερεας στην ιτεα σε εναν αγωνα με 100 περιπου συμμετοχες........
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
....
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι σόι εξετάσεις.. αφού το λες και παρακάτω, από πίσω θα είναι η ΕΛΠΑ που θα κάνει τον αγώνα.
Εγώ σοβαρά όμως, όταν βγήκε η ανακοίνωση, έψαχνα να βρω ποια λέσχη είναι η ΠΑΛΜΑ και δεν μπορούσα να βρώ κάτι σχετικό. Ούτε καν στον κατάλογο λεσχών στο κίτρινο βιβλίο δεν το είδα.
Τι αγώνες έχει κάνει στο παρελθόν ? Σε ράλλυ δε θυμάμαι κάποια αναφορά πάντως, τόσους αγώνες περνάω στοιχεία κτλ... και δε θυμάμαι κάτι σχετικό.Πολύ απλά το ρωτάω, χωρίς το παραμικρό ύφος από μέρους μου. θυμάμαι ότι έψαχνα να βρω λέσχη και λέσχη δεν έβρισκα!
Τώρα αν η περίπτωση είναι να κάνει τον αγώνα η.. ΕΛΠΑ, τότε η ερώτηση του hyperion είναι... λογικότατη. Όπως θα μεταφερθεί ο μηχανισμός της ΕΛΠΑ στη Λαμία να κάνει εκεί τον αγώνα, ας μεταφερόταν στη.. Θεσσαλονίκη να έκανε το ΔΕΘ.
Φυσικά στην εξίσωση μπαίνουν τυχόν χορηγίες από Δήμους Νομαρχίες κτλ, οπότε από την άλλη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ πως βρέθηκαν κεφάλαια από Δήμους Νομαρχίες ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (να μην πω την.. επόμενη μέρα της αναβολής από τον ΑΟΘ) και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι που ξέρουμε ότι το Δημόσιο κατεβάζει γενικό. Πότε έγινε η.. κλήση, πότε πάρθηκε η απόφαση (να συνεδριάσει και κανένα Συμβούλιο στο Δήμο/Νομαρχία) πότε έκλεισε το deal...................ΣΩΣΤΟΣ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΦΙΛΕ Aristofanis, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ?
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Η FIA ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ AΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.
ΤΡΙΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΚΛΑΠΗ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΟΘ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΕΤΑΡΟΝ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ (ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Κ.Α.) ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΛΕΣΧΟΥΛΑ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΛΗΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλύτερα μαύρα μεσάνυχτα με ξάστερο ουρανό παρά καταμεσήμερο με καταιγίδα πάνω από το κεφάλι μας. Η FIA προφανώς σίγουρα δεν ασχολείται με τοπικά πρωταθλήματα γι’ αυτό η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ κάνει ότι γουστάρει όλα γίνονται όπως τους αρέσει και σε όποιον αρέσει. Εσείς που έχετε τα χρήματα και την αγάπη των τοπικών αρχόντων για τα rally χάσατε – χάσαμε το rally acropolis από το καλεντάρι του 2010. Εκτός και αν ελπίζουν μερικοί ότι θα το ξαναπάρουμε, οι οποίοι όπως μάθαμε πανηγύριζαν για τον τραγικό χαμό του Ιταλού συνοδηγού στο rally Βουλγαρίας, γιατί έτσι λέει θα προτιμήσουν το rally acropolis για το WRC του 2010. Αντί να το έχουμε παλικαρίσια στο ημερολόγια ως έναν από τους κύριους αγώνες του WRC.
Εξηγήστε μας εσείς που δεν έχετε μαύρα μεσάνυχτα γιατί η ΕΛΠΑ εμμένει να συμπίπτει η ημερομηνία του rally ΕΛΠΑ με αυτήν του rally San Remo. Ο Basso που διεκδικεί και τα δύο πρωταθλήματα θα έρθει στον δικό μας αγώνα; Δεν θέλουμε δυνατές συμμετοχές; ή μήπως θέλετε να δουν οι θεατές τον αέναο ανταγωνισμό σας με τον κύριο Παπαδημητρίου; «Εντάξει ο Άρης παραμένει 4 -5 sec πιο γρήγορος σε κάθε ειδική αλλά ο Γιάννης έχει πλησιάσει όσο ποτέ άλλοτε». Μήπως τελικά η ΕΛΠΑ έχει καταντήσει ο φτωχός συγγενής της FIA και δεν την παίρνουν στα σοβαρά; Αν νομίζεται ότι όλοι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, θεατές, χορηγοί είναι ευχαριστημένοι με όσα συμβαίνουν, από την λέσχη των λεσχών ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ τότε όντος ήμαστε βαθιά νυχτωμένοι.
Απορώ με την μεταστροφή σας γιατί ήξερα ότι σας άρεσαν οι αγώνες τις Βορείου Ελλάδος. Τώρα αν κατόρθωσαν μερικοί να σας πείσουν να σκύψετε το κεφάλι και να φιλήσετε το χέρι του κυρίου Δεσποτόπουλου και της παρέας του τότε λυπούμαστε.Υ.Γ. ορισμένοι ακούν Βόρειο Ελλάδα και τους πιάνει κρίση!!! Αν δεν επιθυμείτε να αγωνίζεστε στην Βόρειο Ελλάδα κλείστε 10 φορές τους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και διοργανώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκεί με μηδενικά έξοδα!!!
Με εκτίμηση οι βαθιά νυχτωμένοι
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9