-
Ο χρήστης kane έγραψε:
μια χαρα νοημα βγαινει...αν δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις δεν πειραζει...Τι αλλο να προσθεσω? αν δεν μπορεις να κανεις συνειρμους τοτε,στο καφενειο για μπιριμπα.
Εγω ενας απλός θεατης ειμαι που τυγχανει να ακουω και 5-10 πραματα που συμβαινουν στο χωρο και να καταθετω την αποψη μου απ'οσο γνωριζω φυσικα μιας και δεν ειμαι κανενας 'διαπλεκομενος'.
Nα σου απαντησω λοιπον , μια και εξαιρεσεις κανω μονον σε καποιους πολυ ανοητους (τοσο που μπορει να τους διακρινω κι εγω !) .........αλλωστε δεν σε γνωριζω και ο kane απ'την Θεσσαλονικη , μου λεει οτι κι ο akanes απ'τις Σερρες .
Μας λες οτι εισαι απλος θεατης και καταθετεις απ'οτι ακους 5-10 πραγματα , και εχεις αποψη ........
Κατι σαν τηλεκριτικος δηλαδη
Μαλιστα , οποτε να σου ζητησω συγνωμη , παω να μαθω και μπιριμπα και κατσε εδω εσυ να καταθετεις τις ...αποψεις σου .
Φιλικα ετσι ?
Υ.Γ. αυτο που εριξες παντως .... [color=#BF00BF] [/color] ποτε δεν μας το ανελυσες , φιλε αθληματοκριτικε .....
Μηπως γιατι ειναι κοντα οι ανθρωποι του ΑΟΘ και σε μπουζουριασουνε καμια ωρα ? -
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ (ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ-ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Π.Π.Ρ.
ΜΙΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΥΔΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ !!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο APR, ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ,Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ,O ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ (Η ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ) ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ).
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΟΝΤΑ,ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΟΝΤΑ,ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν προκειται για τσακωμους Λωρη μου , για το κυριως θεμα ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ !
Αλλα για τα αιτια για το μεγαλο κριμα οπως εγραψες που εφτασε να γινει μια τετοια ανακοινωση απο αυτην την ιστορικη λεσχη .....
Δεν μας απαληνεις ομως την αγανακτηση αυτη την στιγμη , λεγοντας μας οτι θα μπορεσει να συνεχιστει το πρωταθλημα 09 , απο καποια αλλη λεσχη ....αρα το σπορ στην Ελλαδα σωθηκε !
ΦΙΛΑΚΙΑ
Χ.Α.
υ.γ. αυριο που μπορει θα ακουσουμε οτι ο ΑΟΠ δεν μπορει να κανει τον Αχαιο ,μπορει να μας πεις οτι ενταξει παιδια μην ανησυχειτε θα γινει ο αγωνας απο αλλη λεσχη ....στη Λαμια .
Aλλα ποιος θα μας εγγηθει οτι στην Λαμια που ο τσοπανης εχει προγραμματισει να περασει το κοπαδι του απ'την ειδικη(με αδεια) .... δικαιωματικα δεν θα τις ακυρωσουν , βλεπε βαπτισια και ακυρωση ειδικης , βλεπε γιαουρτα για πρωινες παραγγελιες κ.α. φοβερα ανεκδοτα .......
Το κυριοτερο πραγμα στο σπορ ειναι ο προγραμματισμος , η **αβεβαιοτητα ** ακομα κι η αμφιβολια για την τελεση των αγωνων , τουλαχιστον οπως την γνωριζαν οι οδηγοι τοσα χρονια απο μερικες λεσχες ειναι καταστροφικη , αλλα το κυριοτερο , που στο διαολο θα φτασει αυτη η καταντια του αθληματος με τα παντα σκορπια , να μπαλωνοντε κατα περιπτωση .Η το αλλο που συμβαινει ..........
Αγωνες που γινονταν σε καποιες περιοχες χρονια ..... , να μην μπορουν να παρουν αδεια τελεσης απο τις τοπικες αρχες , γιατι αυτην την στιγμη το ιδιο το κρατος αυτην την Αρχη του σπορ .... την εχει χεσμενη και απ'την μερια της δεν μπορει να επιβληθει σε καμια κρατικη αρχη δικαιοματικα ...γιαυτο μπορει θα δειτε Παλλαδιο στην Λαμια , και αναβαση Ριτσωνας ..... στον Ολυμπο σε λιγο ..... -
Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση και τη θλίψη μου για όλα αυτά.
Μετά από 7 συνεχείς συμμετοχές μου στο ΔΕΘ, και αρκετές ακόμα ως θεατής, είναι αλήθεια ότι ο Σεπτέμβριος φέτος θα έχει ένα μεγάλο κενό, καθώς ήταν συνυφασμένος με τον ιστορικό αγώνα.Στην υπόλοιπη κουβέντα περί αιτίων, υπευθυνων-ανευθύνων κλπ δεν πρόκειται να μπω, γιατί για άλλη μια φορά θεωρώ ότι το θέμα ξέφυγε. . .
Ίσως οι πραγματικές αιτίες για όσα συνέβησαν φέτος να άπτονται της πολυπλοκότητας ανθρωπίνων σχέσεων - φιλοσοφίας και γενικότερα σε όλα όσα μπορεί να παράγονται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.Απλά θέλω να υπενθυμίσω ότι και ο άλλος ιστορικός αγώνας, το Ράλλυ Θερμαϊκού, εκφυλίστηκε σε σπριντάκι φέτος (όσο καλό και οργανωμένο να έγινε).
Περαστικά μας . .
Υ.Γ. Ευτυχώς η Βουλγαρία είναι κοντά μας, εδώ στη Θεσ/νίκη τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Nα σου απαντησω λοιπον , μια και εξαιρεσεις κανω μονον σε καποιους πολυ ανοητους (τοσο που μπορει να τους διακρινω κι εγω !) .........αλλωστε δεν σε γνωριζω και ο kane απ'την Θεσσαλονικη , μου λεει οτι κι ο akanes απ'τις Σερρες .Μας λες οτι εισαι απλος θεατης και καταθετεις απ'οτι ακους 5-10 πραγματα , και εχεις αποψη ........
Κατι σαν τηλεκριτικος δηλαδη
Μαλιστα , οποτε να σου ζητησω συγνωμη , παω να μαθω και μπιριμπα και κατσε εδω εσυ να καταθετεις τις ...αποψεις σου .
Φιλικα ετσι ?
Υ.Γ. αυτο που εριξες παντως .... [color=#BF00BF] [/color] ποτε δεν μας το ανελυσες , φιλε αθληματοκριτικε .....
Μηπως γιατι ειναι κοντα οι ανθρωποι του ΑΟΘ και σε μπουζουριασουνε καμια ωρα ?Τι να αρχισω να σου απαντω τωρα...Τα προσπερναω ολα γιατι πραγματικα δν θα εχουμε τελειωμο.
Για να σου εξηγησω ΑΛΛΗ μια φορα, αυτο πυο εγραψα,με οσο πιο απλά ελληνικα μπορω.
Ειπες εμεις οι 5-6 να χασουμε αλλες τοσες ωρες απτην ζωη μας κτλ κτλ και σου λέω πως δεν το κανουν ολοι επειδη το γουσταραν μονο,αλλα επειδη τρωγανε ψωμακι απο αυτο?
Δηλ ΜΠΟΡΕΙ εσυ προσωπικα,να...προαγεις το αθλημα,αλλα ειχες και αμεση οικονομική σχεση με το χωρο, δηλ συντηρηση,προετοιμασια αγωνιστικων.
Οχι φυσικα οτι τα εκλεψες,προς θεου...Ελπίζω να εγινα κατανοητος...Δεν ειπα κατι το αρνητικο παντως,αν το εξελαβες ετσι.Οσο για τους υπολοιπους 4-5 δν ειμαι σε θεση να τους γνωριζω....
Φιλικα επισης.
Υ.Γ. αναφερθηκα καπου στον ΑΟΘ και δεν το γνωριζω???
Απο μενα τελος στο 'οφ τοπικ',και συγνωμη κιολας αν κουρασα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
....
Δεν τσακωνόμαστε, απλά συζητάμε λιγο έντονα με τον φίλτατο APR.
Απλά αυτό μου 'πέφτει' λίγο βαρύ όποτε το γράφει :
Απλο ειναι φιλε μου ........... η αδιαφορια και η των αγωνιζομενων για τα κοινα του αθληματος , δεν παιζοντε .........
υπογεγραμμενο και με την βουλα !
Χ.Α.
Και για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έπρεπε να κάνουν οι αγωνιζόμενοι σε αυτή την περίπτωση και φταίνε ? Να βοηθήσουν οικονομικά για την τέλεση του αγώνα ή κάτι άλλο ?
Τώρα με την αντικατάσταση του αγώνα μπορουν να κάνουν πιθανόν κάποιες ενέργειες, αλλά στο ΔΕΘ είχαν περιθώριο αντίδρασης ?
-
Μετά τα αποτελέσματα εξέλιξης του Ράλλυ ΔΕΘ, ενός θεσμού για τους αγώνες Ράλλυ της Ελλάδος, και την παντελή αδιαφορία από το μεγαλύτερο μέρος των αγωνιζομένων της Β.Ελλάδος συνεπικουρούμενοι και από τον Σύνδεσμο τους με την συνεχή πολεμική που μας αντιμετωπίζουν, αποφασίσαμε ότι:
Ποιος ειναι αυτος ο συνδεσμος Ο ΣΟΑΒΒΕ
-
ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ?
ΔΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ (ΣΧΕΔΟΝ) ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ...... ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ.ΜΕ 30 ΚΑΙ 40 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ APR, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ.....ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡ. ΧΡΗΣΤΟ , ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΖΩ ΤΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΑ.......... -
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ......
Τωρα θα περιμενουν και τα βραβεια OSCAR.Kατσε να βγαλω ενα δελτιου τυπου
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Και για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έπρεπε να κάνουν οι αγωνιζόμενοι σε αυτή την περίπτωση και φταίνε ? Να βοηθήσουν οικονομικά για την τέλεση του αγώνα ή κάτι άλλο ?Αγαπητέ GF,
απ' ό,τι καταλαβαίνω ο APR δεν εννοεί αυτό. Μάλλον εννοεί πράγματα όπως- να λέμε και να στηρίζουμε απόψεις και προτάσεις που έχουν στόχο το γενικό καλό και όχι το πώς θα γίνει πιο εύκολη η δική μας ζωή για να πάρουμε ένα κωλοκυπέλλο στην κλάση μας
- να κρατάμε κάποια στοιχειώδη, έστω, επαφή με τον ΣΟΑΑ
- να μην αδιαφορούμε επιδεικτικά όταν γίνεται μια κίνηση για ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα όπως η αποχή για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (βλέπε όσα λέει ο stelios ormas ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο. Προσωπικά, η στάση που κράτησαν αργότερα αρκετοί οδηγοί και κυρίως από τη Β. Ελλάδα με έκανε να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου ηλίθιο επειδή όταν ενημερώθηκα το Σεπτέμβρη του '06 για αποχή είχα ήδη πληρώσει τη συμμετοχή για έναν αγώνα, ήμουν ήδη στο βουνό για δοκιμές και παρόλα αυτά προτίμησα να χάσω τα χρήματα και να μη συμμετέχω.)
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο APR.
Κάτι άλλο:
Αγαπητέ ΕΛ-ΕΜ, από την πληροφόρησή σας, ο αγώνας αντικατάστασης θα διεξαχθεί σίγουρα στην ίδια ημερομηνία; -
Kαλη σας εβδομαδα φιλοι μου ....
Ειναι γεγονος οτι παροτι σ'αυτο το αθλημα τιποτα δεν παει καλα και ελαχιστα πραγματα μας ικανοποιουν ...... εγω παλι μπορει να βριζω χοντρα πολλες φορες , τους οδηγους γενικως ...... αλλα ειναι σιγουρο οτι μεσα σ'αυτον τον χωρο εχουμε (και ειχαμε ) ανθρωπους με εξαιρετικη ποιοτητα και IQ .
Ο φιλος μας yugo εχει απαντησει ηδη στον αγαπητο GF σωστοτατα κατα την αποψη μου , και το μονο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι .... οχι μονον απο τυπικη υποχρεωση θα επρεπε να κραταμε απλη επαφη με τον συνδεσμο μας , αλλα και με το ενδιαφερον μας το σωστο να περναμε απο κοσκινο τα παντα που αφορουν το αθλημα .
Οι μεγαλυτερς μαλακιες που εχουν κατοχυρωθει με την συμπαρασταση των συνδεσμων στην αρχη του σπορ .... ειναι απορια του μη ελεγχου των Δ.Σ. και των αποφασεων τους , που καλουπομενοι σε ρουτινιαρικες τακτικες τους , γινοντε συμετοχοι σε καταστροφικες για το αθλημα αποφασεις και κανονισμους .........Τουλαχιστον μεχρι τωρα , που δεν υπηρχε-υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στις ικανοτητες της Αρχης , θα επρεπε οι οδηγοι να εχουν το πανω χερι και τον ελεγχο , και οχι να επαφιοντε ολοι στους ελαχιστους ανθρωπους που και λαθη μπορουν να κανουν οσο δεν εχουν σοβαρο ελεγχο απ'την μαζα των οδηγων , και διαφορες υποχωρησεις μη εχοντας την μεγαλη συμπαρασταση των αμεσα ενδιαφερομενων για το σπορ ...των οδηγων .
Αν το ενδιαφερον και η κινητικοτητα απο μερους των οδηγων ηταν η αναλογη ...... τουλαχιστον , δεν θα μπορουσαν να περνανε με την ευκολια που γινοντε τωρα , ολα τα κατα του αθληματος .
Τα ξαναλεμε ....
υ.γ. τελικα και το χιουμορ του kaker και η τσαντιλα του Orma , παιζουν τον ρολο τους και καλο ειναι που ....θυμομαστε ! γιατι ξεχναμε ευκολα σαν λαος , και πρεπει να αρχισουμε μεσα απ'τα λαθη να διορθονομαστε ...καποτε
-
η μονη προσωπικη αποψη που εχω(και ειχα δλδ εδω και καιρο) πλεον για τους ελληνικους αγωνες(οι οποιοι δεν πιστευω οτι σωζονται) ειναι οτι χρειαζονται χρηματα για να διορθωθουν,τα οποια προφανως δεν υπαρχουν,δεν βρισκονται η δεν διατιθονται.
Η λεξη φιλοτιμο ειναι ελληνικη,πουθενα στον κοσμο δεν πηγε μπροστα το σπορ απο αυτο(δεν κριτικαρουμε δυστυχως η ευτυχως).Με τα χρηματα και με δουλεια πηγε και παει ,οπου παει!
-
- Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
- Απάντηση με παράθεση
Re: RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9
Νέα δημοσίευσηαπό Amaxopoulos » 03/08/09 13:07
η μονη προσωπικη αποψη που εχω(και ειχα δλδ εδω και καιρο) πλεον για τους ελληνικους αγωνες(οι οποιοι δεν πιστευω οτι σωζονται) ειναι οτι χρειαζονται χρηματα για να διορθωθουν,τα οποια προφανως δεν υπαρχουν,δεν βρισκονται η δεν διατιθονται.Η λεξη φιλοτιμο ειναι ελληνικη,πουθενα στον κοσμο δεν πηγε μπροστα το σπορ απο αυτο(δεν κριτικαρουμε δυστυχως η ευτυχως).Με τα χρηματα και με δουλεια πηγε και παει ,οπου παει!
http://rallies.arecool.netAmaxopoulos
4TF N3 DriverΔημοσιεύσεις: 2116 Εγγραφή: 13/12/02 23:54 Τοποθεσία: Αθήνα * Προσωπικό μήνυμα * Ιστοσελίδα
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ.......ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΚΡΑΝ..... ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΕΙ? ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ?
- Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
-
αν και φουλ εκτος θεματος,η Ιταλια δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα για μας, γιατι ειναι αιωνες μπροστα.
Θα μπορουσαμε να δουμε χωρες οπως Βουλγαρια και τις αλλες βαλκανικες.
Σιγουρα υπαρχει προωθηση του προιοντος(παντα με χρηματα....) και παρα πολλες κινησεις ,οι οποιες στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτες(δεν ψαχνουμε ,δεν αναφερουμε τους λογους,δεν εχει αλλωστε νοημα εδω)Ενδεχομενως ενα απο τα βασικοτερα προβληματα ειναι η ελληνικη νοοτροπια,η οποια απο δυσκολα εως απιθανα αλλαζει,οποτε ουσιαστικα ειμαστε 'σχεδον καταδικασμενοι' να εχουμε αυτη την πορεια....οχι μονο στους αγωνες αυτοκινητου φυσικα.
-
ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ....ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 5-6 ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ.....ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΣΙΓΟΟΥΡΑ OFF TOPIC ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ?
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Κάτι άλλο:
Αγαπητέ ΕΛ-ΕΜ, από την πληροφόρησή σας, ο αγώνας αντικατάστασης θα διεξαχθεί σίγουρα στην ίδια ημερομηνία;ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.Ευχαριστώ.
**Αθήνα 3 Αυγούστου 2009 **
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΘΕΑ, μετά την ανακοίνωση του ΑΟΘ ότι αδυνατεί να διοργανώσει το Ράλλυ ΔΕΘ στη προγραμματισμένη ημερομηνία 12,13 Σεπτεμβρίου, γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα ανακοινώσει νέο οργανωτή και τον τόπο διεξαγωγής του νέου ασφάλτινου αγώνα ράλλυ, την ίδια ημερομηνία, σε αντικατάσταση του Ράλλυ ΔΕΘ, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.
από http://ethea.elpa.gr/?cat_id=20&page_id=1345....ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΙΣ 10/07/2009,.... Η ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ?????
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9
από ALPINESTARS » 10/07/09 10:1774η Δ.Ε.Θ.
5-13, Σεπτεμβρίου 2009
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ενημέρωση μέχρι 24 Ιουνίου 2009
Τιμώμενη χώρα : ΙΝΔΙΑhttp://www.helexpo.gr/default.aspx?lang ... &page=1357
...TΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ.....
Σάββατο 12/9 “Nίκος Κουρκούλης”
Kυριακή 13/9 “Πέγκυ Ζήνα”.....ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ ???
ΜΗΠΩΣ Η ΙΤΕΑ, Η Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ????ΜΗΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...???
viewtopic.php?f=3&t=36800#p1563390
....Ε ΡΕ ΒΟΙΔΟΠΟ%ΤΣ@ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.......
...TO KAΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ,... ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!!!
-
και μήπως αν γίνει,κατηφορίσει νότια; [/quote]
κάτω από το αυλάκι μήπως;
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9