-
74η Δ.Ε.Θ.
5-13, Σεπτεμβρίου 2009
** ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ**
Ενημέρωση μέχρι 24 Ιουνίου 2009
Τιμώμενη χώρα : ΙΝΔΙΑhttp://www.helexpo.gr/default.aspx?lang ... &page=1357
...TΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ.....
Σάββατο 12/9 “Nίκος Κουρκούλης”
Kυριακή 13/9 “Πέγκυ Ζήνα”.....ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ ???
ΜΗΠΩΣ Η ΙΤΕΑ, Η Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ????ΜΗΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...????
-
74η Δ.Ε.Θ.
5-13, Σεπτεμβρίου 2009
** ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ**
ΜΗΠΩΣ Η ΙΤΕΑ, Η Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ????ΜΗΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...????
-
...
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
74η Δ.Ε.Θ.
5-13, Σεπτεμβρίου 2009
** ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ**
Καλημερα,δε βαρεθηκες Τακη μου αφου βλεπεις δε (μας) δινει κανεις σημασια,εδω ρωτουν ποτε και αν εγινε το Ρ.Α.για το Δ Ε Θ θα ενδιαφερθουν.
Χρ.Κουτρας -
Ξέρει κανείς αν θα μπει αυτοκινητάμαξα από Αθήνα;
(Το ερώτημα απευθύνεται κυρίως στη λέσχη αλλά και στον APR που συνήθως οργανώνει τέτοιες κινήσεις) -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Ξέρει κανείς αν θα μπει αυτοκινητάμαξα από Αθήνα;
(Το ερώτημα απευθύνεται κυρίως στη λέσχη αλλά και στον APR που συνήθως οργανώνει τέτοιες κινήσεις)Kατσε να δουμε αν θα γινουν ραλλυ απ'τον τον Σεπτεμβριο φιλε μου yugo , και βλεπουμε για νταλικες .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kατσε να δουμε αν θα γινουν ραλλυ απ'τον τον Σεπτεμβριο φιλε μου yugo , και βλεπουμε για νταλικες .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kατσε να δουμε αν θα γινουν ραλλυ απ'τον τον Σεπτεμβριο φιλε μου yugo , και βλεπουμε για νταλικες .......
Αγαπητέ APR, ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Προφανώς ξέρεις κάτι που δεν ξέρω. Οπότε, αντί να με/μας αφήνεις να ετοιμάζουμε αγωνιστικά και να αγοράζουμε λάστιχα, μήπως θα μπορούσες να το διευκρινίσεις;
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
+1000
και μήπως αν γίνει,κατηφορίσει νότια; -
Τι βόρεια, τι νότια η γρίπη παντού ίδια θα είναι....
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
και μήπως αν γίνει,κατηφορίσει νότια;Τι βόρεια, τι νότια η γρίπη παντού ίδια θα είναι....
Αν έχετε την καλοσύνη, μήπως μπορείτε να διευκρινίσετε τι εννοείτε; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μιλάτε για τη γρίπη που αναφέρουν τα κανάλια, αφού το να μη γίνουν αγώνες γι' αυτό το λόγο είναι εντελώς ηλίθιο.
-
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ -
Ο χρήστης stelios ormas έγραψε:
:whatever:
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟΑπο τον πολυ συνωστισμο στο βουνο, που θα ειναι ο ενας διπλα στον αλλο ε
-
Καλά όλα αυτά, εγώ για πλάκα το είπα, αλλά δεν είναι και για γελιοποίηση το θέμα, και αν επαληθευτούν οι απαισιόδοξες προβλέψεις να δω ποιός από εμάς θα παρατήσει άρρωστη οικογένεια να πάει για πουρνάρια στην κωμωδία που λέγεται ελληνικοί αγώνες....
Σε όλα χρειάζεται ισορροπία παιδάκια......
-
αλλάξτε τον τίτλο τότε και κάντε το 'Ριτσώνα άκυρο για φέτος' να καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι για τι συζητάμε
-
Ο χρήστης stelios ormas έγραψε:
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟΑν πράγματι υπάρχει αυτή η λογική, τότε δε θα πρέπει να γίνει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου. Επίσης, θα πρέπει να μην πάω σε κανέναν πελάτη μου, να μην να υπογράψω καμία νέα σύμβαση, να μην πάω στην Εφορία για να πληρώσω τη δόση του φόρου (χμμ, αυτό είναι βολικό) και να διώξω από το σπίτι τη γυναίκα μου επειδή είναι νομικός και είναι αναγκασμένη να παρίσταται σε δικαστήρια.
Οπότε, αφού δεν πρέπει να κάνω τίποτα από τα παραπάνω, μια καλή λύση θα ήταν να πάρω το αντίσκηνο, το αγωνιστικό και καμιά δεκαριά λάστιχα, και να ανεβοκατεβαίνω μόνος μου την Καλοσκοπή (έχει ολοκαίνουργια άσφαλτο) για τους επόμενους Χ μήνες, μέχρι να περάσει αυτή η φρικτή πανδημία... Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν με κολλήσει ο βενζινάς ή ο ταβερνιάρης, θα πάω με το χαμόγελο στο στόμα.'TV screen makes you feel small, no life at all'.
Iggy Pop -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
[Οπότε, αφού δεν πρέπει να κάνω τίποτα από τα παραπάνω, μια καλή λύση θα ήταν να πάρω το αντίσκηνο, το αγωνιστικό και καμιά δεκαριά λάστιχα, και να ανεβοκατεβαίνω μόνος μου την Καλοσκοπή (έχει ολοκαίνουργια άσφαλτο) για τους επόμενους Χ μήνες, μέχρι να περάσει αυτή η φρικτή πανδημία... Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν με κολλήσει ο βενζινάς ή ο ταβερνιάρης, θα πάω με το χαμόγελο στο στόμα.'TV screen makes you feel small, no life at all'.
Iggy PopYugo , εσκισες .......... !
Ασε που σε περιπτωση που γινουν αγωνες , θα εισαι ετοιμος τουλαχιστον απ'την μια ειδικη (μονον εξετασε την περιπτωση με χιονι πως θα ειναι ο νεος ταπητας )για τον αγωνα .......Νοεμβρης βλεπεις ... .
-
ολο θεωρια......
κατι σε στανταρ , εχουμε ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Οπότε, αφού δεν πρέπει να κάνω τίποτα από τα παραπάνω, μια καλή λύση θα ήταν να πάρω το αντίσκηνο, το αγωνιστικό και καμιά δεκαριά λάστιχα, και να ανεβοκατεβαίνω μόνος μου την Καλοσκοπή (έχει ολοκαίνουργια άσφαλτο) για τους επόμενους Χ μήνες, μέχρι να περάσει αυτή η φρικτή πανδημία... Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν με κολλήσει ο βενζινάς ή ο ταβερνιάρης, θα πάω με το χαμόγελο στο στόμα.
'TV screen makes you feel small, no life at all'.
Iggy PopYugo , εσκισες .......... !
Ασε που σε περιπτωση που γινουν αγωνες , θα εισαι ετοιμος τουλαχιστον απ'την μια ειδικη (μονον εξετασε την περιπτωση με χιονι πως θα ειναι ο νεος ταπητας )για τον αγωνα .......Νοεμβρης βλεπεις ... .
και τελος Νοεμβρη θα ελεγα,αντε και θα δουμε τι θα γινει και που
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
ολο θεωρια......
κατι σε στανταρ , εχουμε ?Δεν σου λεω εσενα ........για τον φοβερο Νοεμβρη
Μπορεις να πας ομως στον Χολομωντα και στις αλλες δυο πασιγνωστες για διακοπες με τον mougofonix , και οτι σας κατσει
Δεν θα εχει και κινηση , εχουν τελειωσει οι τοπικοι τις δοκιμες ...... μονον λιγους νοτιους θα βρεις
RALLY Δ.Ε.Θ. 2009 12/9 - 13/9