-
Ένας ψυχολόγος, πάντως, μπορεί να σε βοηθήσει.
-
ΩΡΙΜΟΣ
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνΤαπεινώνει; Πόλεμος;
-
Herass, πόση ΩΣΗ έχει το σκάφος σου?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνΤαπεινώνει; Πόλεμος;
ναι ρε, δεν σου εχει τυχει να περασεις καποιον που πηγαινε αργοτερα,και μολις τον προσπερασεις σε προσπερνα και καθετε μπροστα σου?
επειδη εσυ γουσταρεις να ταπεινωνεις τον κοσμο,νομιζεις οτι θα σε αφησουν ετσι? -
εγω τουλαχιστον που εχω σχιζοφρενεια με την γρηγορη και οριακη οδηγηση ετσι το βλεπω. και στον πολεμο πας εξοπλισμενος
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
εγω τουλαχιστον που εχω σχιζοφρενεια με την γρηγορη και οριακη οδηγηση ετσι το βλεπω. και στον πολεμο πας εξοπλισμενοςμε τι εχεις εξοπλιστει στον πολεμο βρε χερα?
-
δυνατό όπλο η σε ελ κει, πυρηνικό
-
Πρόσεχε μη φύγει καμιά πορδή απ' το σφίξιμο και βρομίσει η ες ελ κα.
-
τη δουλεια της τη βγαζει παντως...τη βρωμικη και υποχθονια...εν καιρω το rx8 και βλεπουμε μετα
δεν θελει κοπο θελει τροπο...και κυριως δολοφονικο ενστικτο...δεν το χουν ολοι ομως ουτε στο μαθαινει κανεις, μπορεις ομως να ακονισεις τα ''οπλα''σου -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
δυνατό όπλο η σε ελ κει, πυρηνικόπυρηνικος πετροπολεμος στο μυαλο του.Γαμησε τα....
-
Εγώ έχω ΚΑΜΑΖ, σε νικάω
-
Τι έπη είναι αυτά
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
τη δουλεια της τη βγαζει παντως...τη βρωμικη και υποχθονια...εν καιρω το rx8 και βλεπουμε μετα
δεν θελει κοπο θελει τροπο...και κυριως δολοφονικο ενστικτο...δεν το χουν ολοι ομως ουτε στο μαθαινει κανεις, μπορεις ομως να ακονισεις τα ''οπλα''σουεσυ πως τα εχεις ακονισει τα οπλα σου?
οταν λες δολοφονικο ενστικτο πως το εννοεις? -
ΜΠΟΜΠΑ
-
Εδώ την πάτησε ο χεράς
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εσυ πως τα εχεις ακονισει τα οπλα σου?
οταν λες δολοφονικο ενστικτο πως το εννοεις?street racing, πιστα, ατελειωτες ωρες οδηγησης ....και κυριως να μη φοβασαι, να μην τα χανεις, κοτσια, ψυχη, να πιεζεις τον αλλον μεχρι το μεδουλι
ολα αυτα ερχονται οταν το μονο που σκεφτεσαι μερα νυχτα καθε μερα ειναι οδηγηση, οδηγηση, οδηγηση...να ζεις και ν αναπνεεις μονο για να οδηγειςδεν θα κατσω ομως να κανω αλλα κηρυγματα, ο καθενας ας βρει τον τροπο του. τα βενζιναδικα εκει ειναι, φουλαρετε και βρειτε ορεξη
-
Και 'δω μέσα τι θες;
-
γηρασκω αει διδασκομενος
μηπως να παρω την αδεια σου? -
δε χρειαζεται να παω για κουρεμα σημερα.
Επικες στιγμες.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#