-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Είναι μαγκιά να μην φοράς κράνος. Όποιος δεν φοράει είναι μεγάλο αλάνι.
Τί να βάλουν μυαλό? Ναι βέβαια ...πάραυτα.
Όπως φοράνε ζώνη, όπως παρκάρουν στις ράμπες αναπήρων όπως περνάνε με κόκκινο...είπαμε μεγάλα αλάνια...Εγω φιλε Κωστα ειμαι υπερ του κρανους.Αμα ειχα θα φοραγα.Βεβαια δε βαραω τις τρελες αποστασεις το ταφ το εχω εδω γυρω.Και φυσικα φοβαμαι που βγαινω ετσι.Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που ουτε το κρανος δε σωζει.Βεβαια αυτος αν φοραγε ΣΙΓΟΥΡΑ 100% θα ειχε σωθει.Αλλα....
Να φορά πάντα κράνος. Ακόμα και για 100 μέτρα. Από το πουθενά μπορεί να σωριαστούμε ανά πάσα στιγμή όταν ήμαστε πάνω σε 2 ρόδες. Μην θέτεις το ευατό σου σε κίνδυνο Γιώργο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είναι μαγκιά να μην φοράς κράνος. Όποιος δεν φοράει είναι μεγάλο αλάνι.
Τί να βάλουν μυαλό? Ναι βέβαια ...πάραυτα.
Όπως φοράνε ζώνη, όπως παρκάρουν στις ράμπες αναπήρων όπως περνάνε με κόκκινο...είπαμε μεγάλα αλάνια...Εγω φιλε Κωστα ειμαι υπερ του κρανους.Αμα ειχα θα φοραγα.Βεβαια δε βαραω τις τρελες αποστασεις το ταφ το εχω εδω γυρω.Και φυσικα φοβαμαι που βγαινω ετσι.Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που ουτε το κρανος δε σωζει.Βεβαια αυτος αν φοραγε ΣΙΓΟΥΡΑ 100% θα ειχε σωθει.Αλλα....
Να φορά πάντα κράνος. Ακόμα και για 100 μέτρα. Από το πουθενά μπορεί να σωριαστούμε ανά πάσα στιγμή όταν ήμαστε πάνω σε 2 ρόδες. Μην θέτεις το ευατό σου σε κίνδυνο Γιώργο.
Σωστος εισαι αλλα νταξει δεν εχω και τι να πω τωρα!Εχεις απολυτο δικιο!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω φιλε Κωστα ειμαι υπερ του κρανους.Αμα ειχα θα φοραγα.Βεβαια δε βαραω τις τρελες αποστασεις το ταφ το εχω εδω γυρω.Σωστος εισαι αλλα νταξει δεν εχω και τι να πω τωρα!Εχεις απολυτο δικιο!
Μη λες τίποτα, απλά πάρε ένα και φόρα το!
-
Λάθος ποστάρισμα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
http://www.skai.gr/articles/news/greece/Σοβαρήαλλάελεγχόμενηηυγείατωνδύομαθητριών/
Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η υγεία των δύο μαθητριώνΣοβαρή αλλά ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση της υγείας των δύο αδελφών μαθητριών γυμνασίου που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Αγία Σοφία και Γεώργιος Γεννηματάς, οι οποίες παρασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Κηφισίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Αθήνα, **παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και παρέσυρε τα δύο κορίτσια την ώρα που διέσχιζαν το δρόμο.
**
Ο οδηγός παραμένει στο σημείο του ατυχήματος και δίνει κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας Κηφισιάς.Η μητέρα των κοριτσιών, που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, εργάζεται στην πρεσβεία της Ρωσίας, όπου παρακολουθούν μαθήματα τα παιδιά της.
-
Κάθοδος Κηφισίας πρωινοί για δουλεια είναι/είμαστε όλοι αυτοί που
-τρέχουν υπερβολικα
-είναι με την κόρνα στο χέρι
-τσαμπουκαλεύονται με την μία για το πιο μικρό λάθος του άλλου
-δεν χαρίζουν προτεραιότητα με τίποτα
-κάνουν την διαδρομή με ακρίβεια λεπτού και κάθε αναπάντεχη καθυστέρηση τους οδηγεί σε παράβααση (κόκκκινα φανάρια, απαγορευτικά , παραβίαση stop, κλπ)
-η δυναμη της συνήθειας της διαδρομής οδηγεί καποιο στιγμή σε έγκλημα -
http://www.patris.gr/articles/166294
Δε νομίζω να έχουν συμβεί τόσο φρικιαστικά ατυχήματα σε κατοικημένη περιοχή. Είναι γεγονός ότι το 'Ράδιο Αρβύλα' κάνει το 'τόσο', ...'τόσο' αλλά άκουσα για αίματα και σάρκες σκορπισμένα σε μεγάλη απόσταση.
Καλά ρε γμτ μου όλες οι παραβάσεις το Κ.Ο.Κ. έπρεπε να παραβιασθούν? Τόσο μεγάλη ανευθυνότητα? Και καλά αυτές έφτεγαν και ας πρόσεχαν, φανταστείτε να έπαιρναν κάποιον άλλο μαζί τους?http://www.patris.gr/articles/166301
edit
Κι άλλοι 3 νεκροί, σύνολο 5 σε 2 μέρες μέσα στο νησί. -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τροχαίο πριν λίγο στην επαρχία του νόμου Σερρών (κοντά στο Σιδηρόκαστρο) αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε πήγε να αποφύγει κάτι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κ τρακαρε με ταξί από το χωριό μου που πηγενε μια γυναίκα για αιμοκάθαρση Σέρρες. Πέθανε η γυναίκα τραυματίας ο οδηγός ταξί κ ελαφρά τραυματίας ο άλλος οδηγός. (για τα ακριβή αιτία του ατυχήματος πάντως δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αν δεν μου πούνε κάτι επίσημα από κάποιο τοπικό κανάλι των Σερρών)πεθανε τελικα κ ο οδηγός ταξι μετα απο αρκετό καιρω στο νοσοκομείο, σχετικά νεαρος σε ηλικία!
- φωτογραφια στο Motionteam απο το τροχαιο με 5 νεκρους στο δρομο Σερρων θεσ/νικης:
(για σιτροεν σαξο με κανει το πρασινο)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τροχαίο πριν λίγο στην επαρχία του νόμου Σερρών (κοντά στο Σιδηρόκαστρο) αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε πήγε να αποφύγει κάτι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κ τρακαρε με ταξί από το χωριό μου που πηγενε μια γυναίκα για αιμοκάθαρση Σέρρες. Πέθανε η γυναίκα τραυματίας ο οδηγός ταξί κ ελαφρά τραυματίας ο άλλος οδηγός. (για τα ακριβή αιτία του ατυχήματος πάντως δεν βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αν δεν μου πούνε κάτι επίσημα από κάποιο τοπικό κανάλι των Σερρών)
πεθανε τελικα κ ο οδηγός ταξι μετα απο αρκετό καιρω στο νοσοκομείο, σχετικά νεαρος σε ηλικία!
- φωτογραφια στο Motionteam απο το τροχαιο με 5 νεκρους στο δρομο Σερρων θεσ/νικης:
(για σιτροεν σαξο με κανει το πρασινο)
Πω, Πω! Τρελά g
-
-
γΚάμπριο, suicide doors και φανάρια rolls royce
http://www.worldcarfans.com/10602147757 ... owphotos#9
Ακόμα δε τη πήρε, την έστειλε; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Προφανώς είναι η Rolls που έχουμε δει πολλοί στο Λουτράκι με πινακίδες Dubai.....
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_959.htmlH sygkekrimenh sthn Photo einai hdh se edafos meshs anatolhs (fainetai apo to backround) kai oi pinakides an mporw na diakrino kala einai mono me arabika noymera.... Oi pinakides dubai einai agglika (to mono poy grafetai sta arabika einai h leksh dubai sto kentro ths kai ayto einai mikro) oi ypoloipes apo ta emirata an akai tis allazoyn kai aytes twra se agglika einai mises mises.
Dhladh arabika apo deksia kai agglika apo aristera h toympalin.... (den 8ymamai akribws twra).
Ara to troktiko pali moyfa picture evale.... :wink -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Προφανώς είναι η Rolls που έχουμε δει πολλοί στο Λουτράκι με πινακίδες Dubai.....
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_959.htmlH sygkekrimenh sthn Photo einai hdh se edafos meshs anatolhs (fainetai apo to backround) kai oi pinakides an mporw na diakrino kala einai mono me arabika noymera.... Oi pinakides dubai einai agglika (to mono poy grafetai sta arabika einai h leksh dubai sto kentro ths kai ayto einai mikro) oi ypoloipes apo ta emirata an akai tis allazoyn kai aytes twra se agglika einai mises mises.
Dhladh arabika apo deksia kai agglika apo aristera h toympalin.... (den 8ymamai akribws twra).
Ara to troktiko pali moyfa picture evale.... :wink- οτι δεν δειχνει να εχει καει.
-
Mετα απο χαλαρη βολτιτσα στο φλοισβο, χαζευοντας κατι μικρα βαρκακια αναψυχης, γυρναω σπιτι, ειμαι στο φαναρι της μαυρης και βλεπω πολλα καρουμπαλα να αναβουν σε αποσταση 600-700 μετρων περιπου, μπλε κιτρινα κλπ....την ψιλιαζομαι, στην αριστερη λωριδα 3 κολαδικα ριχνανε ροκανιδια, 20 μετρα πιο κατω στην αριστερη γερανος, που σηκωνε με το παπαγαλακι μια μηχανη ss απο την νησιδα σμπαραλιασμενη, δεξια λιγα μετρα πιο κατω αλλη μια ιδια μηχανη σμπαραλιασμενη, κοσμος πολυς στον παραδρομο, ελαχιστα μετρα πιο κατω 3-4 τυποι σπρωχνανε στην ακρη μια bmw3 3ρα χτυπημανη απο πισω.
Δεν ειμαι ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας, αλλα μιας και εχω φαει την Λ.Βουλιαγμενης πανω κατω με το κουταλι, και εχω δει τετοιες ωρες πως κινουνται οι μηχανες, πιθανολογο, οτι πηγαιναν τα παιδια με οσα, ο τυπος/τυπισα στην 3ρα μαλλον πηγε να αλλαξει λωριδα να τον περασουν, τα παιδια ειχαν αρχισει ηδη να αλλαζουν πορεια να τον περασουν σουβλακι απο αριστερα και δεξια......και εγινε το μπαμ!
Κριμα για μια μαλακια να γινονται τετοια πραγματα. Ελπιζω να εγινε ενα θαυμα και να μην επαθε κανεις γρατζουνια. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- οτι δεν δειχνει να εχει καει.
+ότι το βρίσκω ιδιαίτερα δύσκολο ο Σμηνίας από τη Πρέβεζα να έχει RR...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mετα απο χαλαρη βολτιτσα στο φλοισβο, χαζευοντας κατι μικρα βαρκακια αναψυχης, γυρναω σπιτι, ειμαι στο φαναρι της μαυρης και βλεπω πολλα καρουμπαλα να αναβουν σε αποσταση 600-700 μετρων περιπου, μπλε κιτρινα κλπ....την ψιλιαζομαι, στην αριστερη λωριδα 3 κολαδικα ριχνανε ροκανιδια, 20 μετρα πιο κατω στην αριστερη γερανος, που σηκωνε με το παπαγαλακι μια μηχανη ss απο την νησιδα σμπαραλιασμενη, δεξια λιγα μετρα πιο κατω αλλη μια ιδια μηχανη σμπαραλιασμενη, κοσμος πολυς στον παραδρομο, ελαχιστα μετρα πιο κατω 3-4 τυποι σπρωχνανε στην ακρη μια bmw3 3ρα χτυπημανη απο πισω.Δεν ειμαι ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας, αλλα μιας και εχω φαει την Λ.Βουλιαγμενης πανω κατω με το κουταλι, και εχω δει τετοιες ωρες πως κινουνται οι μηχανες, πιθανολογο, οτι πηγαιναν τα παιδια με οσα, ο τυπος/τυπισα στην 3ρα μαλλον πηγε να αλλαξει λωριδα να τον περασουν, τα παιδια ειχαν αρχισει ηδη να αλλαζουν πορεια να τον περασουν σουβλακι απο αριστερα και δεξια......και εγινε το μπαμ!
Κριμα για μια μαλακια να γινονται τετοια πραγματα. Ελπιζω να εγινε ενα θαυμα και να μην επαθε κανεις γρατζουνια.Mia apo ta idia eida sthn E8nikh sto ypsos ths BP.
To moter apo ena mhxanaki sthn LEA ths ka8odoy pros A8hna.... To mprostino systhma ths mhxanhs panw sthn nhsida, to ypoloipo swma ths mhxanhs agnwsto to poy. Kai o anabaths sto reyma ths anodoy pros Ag. Stefano. -
Τα ξημερώματα σήμερα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος από τη Μεσσήνη και κινείτο με κατεύθυνση από Μεσσήνη προς Ασπρόχωμα στο 1ο...χιλιόμετρο του δρόμου
- συγκρούστηκε με αδέσποτο άλογο που είχε βγει στο δρόμο,
- εξετράπη της πορείας του και
- αφού προσέκρουσε στις σιδηροδρομικές γραμμές, σε γέφυρα του ΟΣΕ
- πήρε φωτιά,
- έπεσε από τη γέφυρα στην κοίτη του ποταμού με αποτέλεσμα ο 39χρονος να βρει τραγικό θάνατο.
Αναζητείται από τις Αρχές ο ιδιοκτήτης του αλόγου και προανάκριση ενεργεί η Τροχαία Καλαμάτας.
Jack Pot
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν ειμαι ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας, αλλα μιας και εχω φαει την Λ.Βουλιαγμενης πανω κατω με το κουταλι, και εχω δει τετοιες ωρες πως κινουνται οι μηχανες, πιθανολογο, οτι πηγαιναν τα παιδια με οσα, ο τυπος/τυπισα στην 3ρα μαλλον πηγε να αλλαξει λωριδα να τον περασουν, τα παιδια ειχαν αρχισει ηδη να αλλαζουν πορεια να τον περασουν σουβλακι απο αριστερα και δεξια......και εγινε το μπαμ!
Κριμα για μια μαλακια να γινονται τετοια πραγματα. Ελπιζω να εγινε ενα θαυμα και να μην επαθε κανεις γρατζουνια.Εδώ περισσότερα για αυτό το ατύχημα. Νομίζω είναι αυτό που είδες.
http://www.moto.gr/forums/showthread.ph ... adid=89002(στην αρχή γράφουν κάτι βλακείες,δεν είχε νεκρούς τελικά το συγκεκριμένο συμβάν...)
Προφανώς φταίνε και οι μοτοσυκλετιστές σε μεγάλο βαθμό.
-
Aυτο εγινε στην μαυρη .....περασα την ωρα που τους μαζευε το ασθενοφωρο γυρω στις 12.30 την νυχτα
οι μηχανες απλα δεν υπηρχαν η μια ειχε χτυπησει στην αριστερη πλευρα της bmw και η αλλη στην δεξια απιστευτω πως εγινε αυτο -
η πλάκα (που τελικώς θα γίνει και δική τους...) είναι,ότι υπάρχουν κάποιοι εκεί μέσα (και όχι μόνο, αλλά ευτυχώς και όχι όλοι) που θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να ανεβαίνουν 4 μηχανές παρέα και κολλητά με 200+ την Βουλιαγμένης
οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!
στην πλάκα τπυς θα γράψουν 'άτιμε κουτάκια'...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#