-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρκετά ψεύτικοι οι διακόπτες.
Αυτή την απόμιμηση ξύλου τι την ήθελαν τρομάρα τους...Για να καλύψουν το απλό γκρίζο πλαστικό της βασικής έκδοσης που είναι η τρομάρα του πελάτη!
ας το βάψουν piano-black...
-
Το μέτριο ή κακό φινίρισμα συνήθως συνοδεύεται και από μια άκρως δελεαστική ή συμφέρουσα τιμή κτήσης.
Υπ αυτή την έννοια δεν είναι κάτι μεμπτό.Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και απο χαμηλό κόστος συντήρησης και επισκευών. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το μέτριο ή κακό φινίρισμα συνήθως συνοδεύεται και από μια άκρως δελεαστική ή συμφέρουσα τιμή κτήσης.
Υπ αυτή την έννοια δεν είναι κάτι μεμπτό.Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και απο χαμηλό κόστος συντήρησης και επισκευών.Σαν κανόνας ίσως ναι, αλλά η αγορά έχει δείξει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Όλοι μας έχουμε δει 'υπερτιμημένα' που τα πλαστικά σε εμφάνιση, φινίρισμα, ποιότητα, κατασκευή θα τα προσπερνούσαμε ... 10 χρόνια πριν.Τωρα πλέον μόνο σε κάποιο σαν το Dacia θα προσπερνούσα το φινίρισμα να είναι ακόμα και χειρότερο απο τα μαλακά και όμορφα πλαστικά του Megane που είχα 10 χρόνια πριν.
Πλέον και η ίδια η Renault δείχνει ακόμα και στο ίδιο μοντέλο 2 διαφορετικές ποιοτικές εικόνες. Στο Clio που τα πλαστικά στα φτηνά 1,2 75ΗΡ σε σχέση με τα λίγο ακριβότερα TCe διαφέρουν. -
Στο Dacia forum το είχα τονίσει καιρό πριν για το σκατουλί εσωτερικό:
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ πάρεις το πιο 'πλούσιο' Laureate ...
1000-1300 € επιπλέον για τόσο φθηνό αυτοκίνητο και με τέτοια χαρακτηριστικά, είναι και πάλι ευκαιρία !Και όμως για κάποιον που δεν θέλει 'σκατουλί' (καφέ) γυαλιστερές πλαστικές επενδύσεις στο εσωτερικό του είναι ένα καλός λόγος για να μην θέλει την πλούσια έκδοση.
Εκτός αν κάνω λάθος...
Το Duster μου αρέσει πολύ και το έχω βάλει στα υπόψη. Θα ήθελα όμως το εσωτερικό να είναι μαύρο ή σκούρο γκρι ή να έχει διακοσμητικά αλουμινίου. Όλα τα υπόλοιπα π.χ. ξύλα ή βαμμένα τα πλαστικά με περίεργα χρώματα δεν μου αρέσουν καθόλου.
-
Δε νομίζω ότι είναι απομίμηση ξύλου. Νομίζω ότι είναι το εξωτερικό χρώμα που συνεχίζει στο εσωτερικό.
-
Την ίδια κονσόλα με το Sandero έχει. Πιθανόν να υπάρχει ως έξτρα το 'ασημί' κάλλυμα της κονσόλας, αεραγωγών και εσωτερικών χειρολαβών.
-
Αρκετά κακόγουστη η εξωτερική του σχεδίαση για τα δεδομένα μου... Το είχα την προηγούμενη βδομάδα σε έκθεση Ρενώ στο Ρέθυμνο.
Κρίμα και σα φιλοσοφία, ιδέα αυτοκινήτου είναι πολύ καλή σκέψη.
-
Το ειδα πριν λιγο παρκαρισμενο σε μια αντιπροσωπεια σε καφε και σε ασημι χρωμα . Το καφε το αναδυκνείει και το κολακευει αρκετα ,σε ασημι δεν μου αρεσε.
Οι θολοι ειχαν την πλαστικη προστατευτικη επενδυση , αρα οντως τοποθετούνται εδω στην Ελλαδα.
Ο ογκος του αυτοκινητου ειναι σεβαστος και σε γενικες γραμμες μου αρεσει , παρολο που στην αρχη ημουν αρνητικος . -
Το είδα στο δρόμο σε μαύρο χρώμα χωρίς γκρίζα πλαινά . Δεν ξέρω αν ήταν βαμμένο .
Δεν είναι άσχημο , είναι γιαπωνεζοκορεάτικη η εμφάνιση του , αλλά γιά τα λεφτά του είναι μιά χαρά . Είναι και πιό όμορφο από τα παλιά τουσόν . -
Πάντως από διαφήμιση πάει καλά! Και στο ράδιο πέτυχα σήμερα και σε διάφορες ιστοσελίδες! Μάλλον η ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστή η εταιρία στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την ίδια κονσόλα με το Sandero έχει. Πιθανόν να υπάρχει ως έξτρα το 'ασημί' κάλλυμα της κονσόλας, αεραγωγών και εσωτερικών χειρολαβών.
Αυτό το εσωτερικό είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλό θα ήταν να το προσφέρουν και στην πλούσια έκδοση.
Οι αποχρώσεις γκρι,ασημί,μαύρο νομίζω ότι τονίζουν τον χαρακτήρα του Duster... -
Πήγα και το είδα στην έκθεση, εξωτερικά μου άρεσε πολύ(στην έκδοση Laureate). Εσωτερικά το περίμενα χειρότερο από θέμα ποιότητας, αλλά τελικά δεν είναι κακό. Γενικό συμπέρασμα είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, αν κάνουν και κανένα καλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως από διαφήμιση πάει καλά! Και στο ράδιο πέτυχα σήμερα και σε διάφορες ιστοσελίδες! Μάλλον η ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστή η εταιρία στην Ελλάδα!και γιατί πρέπει να μας νοιάζει αυτό ; Αντιπρόσωποι είμαστε ή μέτοχοι ;
-
To αναφέρω απλά γιατί μεχρί τώρα διαφημιστικά ήταν άφαντη. Σπάνια πετύχαινες καταχώρηση! Οσο για το ότι θα γίνει γνωστή εννοώ ότι τώρα ρεφάρει η εισαγωγική μήπως και διαδοθεί η μάρκα! Δεν μας καίει! Κουβέντα να γίνεται!
-
Στη Γαλλία και τη Γερμανία η αναμονή για το Duster φτάνει τους ...6 μήνες !
Σ' αυτές τις χώρες, ως γνωστόν, δεν παράγονται αυτοκίνητα, ο 'κόσμος' δεν ξέρει να 'ψωνίζει αμάξι' και οι πάντες έχουν 'κλείσει από τον Απρίλη διακοπές'. Όχι όπως εδώ ... -
Το βρηκα στο site που παρεθεσε ο Govus
Εδω μπορειτε να δειτε το εσωτερικο του Duster πανοραμικα ! κοιτατε οπου θελετε με το ποντικι και με την ροδελα ζουμαρειhttp://www.autoevolution.com/testdrive/dacia-duster-16-4x4-16v-2010/panorama.html
και εδω ειναι ενα αναλυτικοτατο αρθρο με παρα πολλεσ φωτογραφιες
http://www.autoevolution.com/testdrive/dacia-duster-16-4x4-16v-2010.html
-
Ωραίο σε μαύρο , νομίζω ότι του πάει περισσότερο από όλα.
-
Nαι ειναι καλο σε σκουρο χρωμα , δειτε και εδω διαφορα τιμης στην Ρουμανια ξεκιναει απο 10.941 € η πιο φθηνη εκδοση και εδω απο 13.990 €
Βεβαια δεν ξερω εαν η Ρουμανικη κυβερνηση εχει τελη ταξινομισης και αλλους τετοιους ληστρικους φορους και γιάυτο ισως η τιμη να ειναι μικροτερη παντως η διαφορα στις εκδοσεις ειναι 3.000 € οχι μονο στην βασικη αλλα και στις υπολοιπες
**Εδω ο Ρουμανικος τιμοκαταλογος **
Duster 1.6 16V 105 CP 4x2 10941 EUR
Duster 1.6 16V 105 CP 4x4 12817 EUR
Ambiance 1.6 16V 105 CP 4x2 11462 EUR
Ambiance 1.5 dCi 85 CP 4x2 12661 EUR
Ambiance 1.6 16V 105 CP 4x4 13338 EUR
Ambiance 1.5 dCi 110 CP 4x2 13442 EUR
Ambiance 1.5 dCi 110 CP 4x4 15318 EUR
Laureate 1.6 16V 105 CP 4x2 12400 EUR
Laureate 1.5 dCi 85 CP 4x2 13598 EUR
Laureate 1.6 16V 105 CP 4x4 14276 EUR
Laureate 1.5 dCi 110 CP 4x2 14380 EUR
Laureate 1.5 dCi 110 CP 4x4 16255 EUR**και εδω ο Ελληνικος **
Ambiance 1.6 105 hp 4X2 13.990 €
Laureate 1.6 105hp 4X2 15.550 €
Ambiance 1.6 105 hp 4X4 16.550 €
Laureate 1.6 105hp 4X4 17.550 €
Ambiance 1.5 dCi 110 hp 4X4 19.050 €
Laureate 1.5 dCi 110hp 4X4 20.050 € -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
**Εδω ο Ρουμανικος τιμοκαταλογος **Duster 1.6 16V 105 CP 4x2 10941 EUR
Duster 1.6 16V 105 CP 4x4 12817 EURΑυτή η βασική ρουμάνικη έκδοση περιέχει μόνο ΑBS, υδραυλικό τιμόνι και 2 αερόσακους. Βασική έλλειψη το a/c μεταξύ άλλων που δεν υπάρχει ούτε ως έξτρα ενώ μπαινει έξτρα στην επόμενη έκδοση!
-
Μαλιστα , ξερεισ τι αλλο της λειπει ? γιατι 3000 ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ! αλλα και την βασικη να αφησουμε στην ακρη και οι αλλεσ εκδοσεις τετοια διαφορα τιμης εχουν .
π.χ
Laureate 1.6 16V 105 CP 4x4 14276 EUR ΡουμανιαLaureate 1.6 105hp 4X4 17.550 € Ελλαδα
Dacia Duster