-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
@ StormΚαλοτάξιδο! Χεχεχε!
Μόλις έρθει θα πάω να το δω από κοντά... ...
-
Και οι 4 Τροχοί:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11213
Kαι Autocar:
http://www.autocar.gr/index.php?option= ... &Itemid=43
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δε σου ειπα βρε οτι θα παει ολος ο κοσμος να αλλαξει το επιβατικο του με duster!!! Αυτος ομως που χρειαζεται τετρακινητο, αυτη τη στιγμη εχει τις εξης επιλογες: Lada Niva, Suzuki Jimny και Daihatsu Terios, τα πιο οικονομικα. Αν θελει ενα αξιοπρεπες αυτοκινητο μενουν τα δυο τελευταια. Αν παλι θελει ΚΑΙ χωρους, μενει μονο το τεριος στα 19K βασικη, ενω αν αφου στην ελλαδα μενουμε παμε στα 20Κ για εκδοση με κλιματισμο. Ε, νομιζω πως 3Κ λιγοτερα για αυτοκινητο με περισσοτερους χωρους και τετρακινηση Xtrail ειναι μια χαρα, κι ας εχει εσωτερικο απο κλιο 10ετιας. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρεις ξεπεσμο να παρεις ντατσια.Οσο για τα κινεζικα δεν εχω δει κανενα απο κοντα και υπαρχει γενικα μεγαλη επιφυλακτικοτητα απεναντι τους, οπως και για τα κορεατικα μερικα χρονια πριν (το εγραψα κ στο προηγουμενο ποστ αλλα δεν το καταλαβες). Πλεον ναι στεκονται ισαξια απεναντι στον ανταγωνισμο σε ολους τους τομεις αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα μας.
μεταξυ μας τωρα......ο πατερας μου ειχε για 17 ολοκληρα χρονια το 1210 εκει εμαθα να οδηγω μεγαλο σχολειο δεν λεω αλλα και τραυματικες εμπειριες στη μεση του πουθενα απο πλατινες κτλ
-
1210 ??? υπηρχε τετοι μοντελο ? ηξερα το 1310
-
χα χα σιγα μην επαιρνε τοτε το 1310 για 5ιππους παραπανω και 100κυβικα
1210=45ιπποι απο 1,2cc και διπλα στο γρυλο η μανιβελα για τα κρυα πρωινα του χειμωνα!!!ΜΑΜΑΤΑ
παντως σαν κατασκευη χτυπαγε στα ισια μπετονιερες,τριαξονικα κτλ.......στο χαλαζι στην αθηνα το 2001 ηταν το μοναδικο στη γειτονια που δεν πηρε πρεφα οταν ολα τα αλλα......... -
Σε αυτές τις τιμές πάντως θα κάνει θραύση και θα κόψει πολύ από το Nissan Qashqai σε πωλήσεις. Κατι Terios + Jimny ξεχάστε τα. Ειδικά σε ΔΝΤ εποχές.
Εγώ το βλέπω άνετα πρώτο...και όπως δείχνει είναι πολύ καλή πρόταση. Η Dacia θα είναι η νέα Skoda. Αλλάζει ριζικά. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
1210=45ιπποι απο 1,2cc και διπλα στο γρυλο η μανιβελα για τα κρυα πρωινα του χειμωνα!!!ΜΑΜΑΤΑ
παντως σαν κατασκευη χτυπαγε στα ισια μπετονιερες,τριαξονικα κτλ.......στο χαλαζι στην αθηνα το 2001 ηταν το μοναδικο στη γειτονια που δεν πηρε πρεφα οταν ολα τα αλλα.........Πες τα χρυσοστομε. . .
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
παντως σαν κατασκευη χτυπαγε στα ισια μπετονιερες,τριαξονικα κτλ.......στο χαλαζι στην αθηνα το 2001 ηταν το μοναδικο στη γειτονια που δεν πηρε πρεφα οταν ολα τα αλλα.........Όταν χτυπαγε τα τριαξονικά ήσουν μέσα; Αν ναι, εξηγούνται πολλά μάλλον.
-
δεν μπορω να γελασω........
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
παντως σαν κατασκευη χτυπαγε στα ισια μπετονιερες,τριαξονικα κτλ.......στο χαλαζι στην αθηνα το 2001 ηταν το μοναδικο στη γειτονια που δεν πηρε πρεφα οταν ολα τα αλλα.........Όταν χτυπαγε τα τριαξονικά ήσουν μέσα; Αν ναι, εξηγούνται πολλά μάλλον.
Και φυσικα μπορουμε να εχουμε διαφορετικη αποψη.Ας μην ειμαστε ομως προσβλητικοι με τους συνφορουμιστες μας.Μαλλον κακη αισθηση του χιουμορ εχεις.
-
μπορω να δεχθω οποιαδηποτε προσβολη οσον αφορα τις αποψεις μου για καποιο μοντελο η' καποιο θεμα δεν μπορω ομως να δεχθω την προσβολη της προσωπικοτητας μου απο καποιον δηθεν κρυμμενο καλα πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη
μηπως drdino νιωθεις οτι εχεις στα χερια σου εξουσια;;;;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μπορω να δεχθω οποιαδηποτε προσβολη οσον αφορα τις αποψεις μου για καποιο μοντελο η' καποιο θεμα δεν μπορω ομως να δεχθω την προσβολη της προσωπικοτητας μου απο καποιον δηθεν κρυμμενο καλα πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη
μηπως drdino νιωθεις οτι εχεις στα χερια σου εξουσια;;;;;;;;Δυστηχως για σενα, δεν νοιωθει... αλλα ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα χερια του... και βασικα θαυμαζω την ανεκτικοτητα του και το γεγονος οτι δεν σε εχει σβησει...
ΕΣΥ και ΜΕΡΙΚΟΙ ακομα που ανηκουν στην κατηγορια TROLL σε αλλα φορα θα ειχατε παρει ΔΡΟΜΟ. Θα πρεπει να λες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σε αφηνουν ακομα να μπαινεις. Γιατι εσυ και οι ομοιοι σου εχετε κανει ΜΠΑΧΑΛΟ το φορουμ κανωντας hijacking θεματα, trollαρωντας και ουσιαστικα δεν επιτρεπεται καμια επικοδομητικη συζητηση. Απλα βρισκεστε εδω και εξαντλειτε μια συζητηση μεχρι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας η δεν ξερω και γω τι... κρυβομενοι πισω απο την 'ελευθερια του λογου' της 'ευγενειας' και ουσιαστικα αποφευγοντας το ban...
Τεσπα... ΞΥΔΙ...
-
Εγώ κρυμμένος είμαι; Για ρώτα λίγο τριγύρω πόσοι με ξέρουν, εδώ τις προάλλες έτρωγα ένα γύρο σε γυράδικο και με αναγνώρισε παιδί από το διπλανό τραπέζι που ούτε καν τον ήξερα.
Από κει και πέρα, όταν γράφεις αρλούμπες ότι σαν κατασκευή χτυπάει τριαξονικά και μπετονιέρες τι θέλεις να συζητήσουμε επί αυτού; Για να μην αναφέρω το τρολλάρισμά σου σε άλλα θέματα με άσχετα πράγματα εντελώς.
Θεώρησα πως το είπες για πλάκα, άρα απάντησα και στο ανάλογο ύφος. Αν τώρα το είπες σοβαρά, άρα πήρες και την δική μου απάντηση σοβαρά, τότε -
η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη και σαφης σε χαρακτηρα οπως σαφεστατο ηταν και το υφακι σου κατι που εγινε αντιληπτο και απο αλλους
-
Καλά ρε σεις, ένα θέμα δεν μπορείτε να αφήσετε παρθένο;
-
Πάντως βλέποντας το αρθρο http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/95693.asp και 'Σημειώνουμε την διαφορά στην ανάρτηση μεταξύ των τετρακίνητων και δικίνητων εκδόσεων. Στην πρώτη περίπτωση το πίσω τμήμα αυτής αποτελείται από πολλαπλούς συνδεσμους ενώ στη δεύτερη από ημιάκαμπτο άξονα', ή 'Στο 5άρι κιβώτιο (6άρι στις τετρακίνητες εκδόσεις)' ή 'το χαμηλό του βάρος (1.160 κιλά το δικίνητο και μόλις 1.250 κιλά το τετρακίνητο)'... δεν έκαναν εκπτώσεις σε τεχνικά και μηχανικά!
Εκείνο που ίσως να είναι ... θέμα! 'Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τα θέματα ασφάλειας αφού το Duster, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Dacia, προβλέπεται ότι θα πάρει 3 αστέρια στο EuroNcap' (Από το http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11213) -
Οριστε και πολλαπλους το dacia
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ κρυμμένος είμαι; Για ρώτα λίγο τριγύρω πόσοι με ξέρουν, εδώ τις προάλλες έτρωγα ένα γύρο σε γυράδικο και με αναγνώρισε παιδί από το διπλανό τραπέζι που ούτε καν τον ήξερα.Γυράδικο...γύρος...θεσσαλονίκη...εγώ θα ήμουν!
-
Tσου
Dacia Duster