-
Στο νησι σου εχει Nissan? αν ναι... και θες... κανε εκει ερωτηση για τα λαδια!
-
Νομιζω οτι εχει ξαναγραφτει στο παρελθον.Αν τα παραγγειλεις στο e-bay ερχωνται στη πορτα σου σε 5λιτρες συσκευασιες με κοστος λιγο πανω απο 7ε το λιτρο.
-
και δεν παιζει ρολο σε ποσο χρονο θα κανω τα χλμ? πιαλα ειχα ενα opel astra 99', μουλεγαν στην στο συνεργειο στα τοσα χλμ ή στον ενα χρόνο θα κανουμε αυτο. αποσα διαβασα παραπανω μπορω να περιμενω μεχρι τον δεκεμβρη (που θα παω στον τοπο καταγωγης μου) για αλλαγη κι ας το εχω εως τοτε 1 χρονο και 10 μηνες.
-
Αν δεν φτανεις τα χιλιομετρα τοτε πρεπει να κανεις την αλλαγη στον χρονο επανω!
-
Τυπικά όπως σου προανέφερα λέει στον 1 χρόνο λάδια και στα 2 χρόνια service. Αλλά με το ρυθμό χιλιομέτρων που κάνεις αν αφήσεις την αλλαγή λαδιών μέχρι πχ τα Χριστούγεννα που λες δεν νομίζω ότι θα επηρρεάσει σε οτιδήποτε αρνητικά το αυτοκίνητο σου.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Παίδες προσοχή στα dusterakia σας, αύριο μπαίνω συνεργείο και το νωρίτερο που θα ξαναδώ
το αυτοκίνητο είναι σε 3 εβδομάδες. Το πήγα την Παρασκευή να το κοιτάξουν γιατί άκουγα έναν ήχο
στο σβήσιμο του κινητήρα κάτι σαν ροχαλητό έδω και ένα μήνα, τελικά --->ΑΝΤΛΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ -
Και γιατι 3 εβδομαδες?
-
Δεν καταλαβα
Τι αντλια ειναι αυτη.Του υδρυαλικου τιμονιού ή κατι αλλο? -
Ναι η αντλία τιμονιού είναι.
2 βδομάδες θέλει να έρθει η αντλία απο Γαλλία και 3-4 μέρες να έρθει Αγρίνιο
και να την τοποθετήσουν... επομένως καλό 15Αύγουστο! -
Renault εγγύηση.-
-
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Ναι η αντλία τιμονιού είναι.
2 βδομάδες θέλει να έρθει η αντλία απο Γαλλία και 3-4 μέρες να έρθει Αγρίνιο
και να την τοποθετήσουν... επομένως καλό 15Αύγουστο!Νταξ δεν ειναι και ανταλλακτικό που χρειάζεται συνέχεια αρα λογικο να μην υπάρχει σε στοκ και να αργησει λίγο
Τεσπα ας ειναι το τελευταίο που θα ασχοληθείς με βλαβες- καλυτερα που χαλασε τώρα που εισαι εντος εγγύησης γιατι αν μαθεις την τιμη του δε θα σ' αρέσει καθόλου
-
Δεν το συζητώ καν, περίπου 1500 μου είπε αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Renault εγγύηση.-Αν το έγραφα εγώ θα γινόταν πανικός τώρα...
-
Μπα δεν.
Έχουμε παραιτηθεί πλέον.
Είναι ανίατη η ασθένεια σου Ταρίφωνα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα δεν.
Έχουμε παραιτηθεί πλέον.
Είναι ανίατη η ασθένεια σου Ταρίφωνα -
@panpat,καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και να ειναι το τελευταιο.
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Νταξ δεν ειναι και ανταλλακτικό που χρειάζεται συνέχεια αρα λογικο να μην υπάρχει σε στοκ και να αργησει λίγοΟρεστη,συγνωμη,αλλα διαφωνω.
Δεν επρεπε να εχουν αντλιες σε στοκ?
Το λιγο-δυο εβδομαδες-ειναι λιγο?Μακαρι,τωρα με τον Θεοχαρακη,να φτιαξουν τα πραγματα.
-
Ένα ανταλακτικό που κοστίζει ένα κάρο λεφτά και μπορεί να το χρειαστεί μια αντιπροσωπία ή μια εμπορία για ένα μοντέλο μια φορά το χρόνο άντε δύο δεν νομιζω να υπάρχει λόγος να το στοκάρει + τα οικονομικά στη χώρα μας δεν είναι και τέτοια που να επιτρέπουν στους εισαγωγείς να στοκάρουν αβέρτα ακριβα ανταλακτικα
Με τον Θεοχαράκη δεν ξέρω τι θα γίνει αλλα προς το χειρότερο αποκλείεται να πανε τα πραγματα.
Με την υπαρχουσα αντιπροσωπία ήταν καπως τραγικη η κατασταση απο ένα σημείο και μετα
Επίσης 2 βδομάδες δεν ειναι λιγο αλλα σίγουρα δεν παιρνει τόσο χρόνο να έρθει.Είναι και το γραφειοκρατικό του θέματος + η μεταφορά που κάνει κατι να καθυστερεί.
Τέσπα ποτέ και του ξαναχρειαστεί του ανθρώπου -
ετοιμαζομουν να το γραψω στο τοπικο της ρενο, αλλα και εδω μια χαρα... χαλια μου φαινεται
δεν μου φαινεται και πολυ λογικο να μην υπαρχει ανταλλακτικο τετοιου...βελληνεκους!!
ποσο χωρο θα επιαναν καμια 10αρια τετοια κομματια στις -υποθετω- μεγαλες αποθηκες της εισαγωγικης?
με τι ψυχολογια αντιμετωπιζουν δηλαδη τον πελατη που του ακινητοποιειται το οχημα, επειδη ετσι απλα δεν θελουν να στοκαρουν ενα ανταλλακτικο?παντως η καραμελα οτι και καλα αλλαζει χερια η αντιπροσωπεια δεν θα επρεπε να υπηρχε σε -υποτιθεται- σοβαρες εταιριες.
παρατηρουνται προβληματα απο παραγγελιες ανταλλακτικων μεχρι παραδοσεις αυτοκινητων ενω -οπως ευαγγελιζονταν- δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα και ολα θα πηγαιναν ομαλα.
μη σοβαρα πραγματα δηλαδη.και μιλαμε για ογκο πωλησεων και γενικοτερου κυκλου εργασιων και παροχης υπηρεσιων, στο 1/5 σε σχεση με μολις 4-5 χρονια πριν!
-
Μηπως γνωριζετε πώς μπορω να βγαλω το σοκολατι πλαστικο διακοσμητικο της κονσολας χωρις να κανω ζημια?
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Μηπως γνωριζετε πώς μπορω να βγαλω το σοκολατι πλαστικο διακοσμητικο της κονσολας χωρις να κανω ζημια?Αν εννοεις την προσοψη,κοιτα στο 2:50 περιπου.
Youtube Video
Dacia Duster