-
Σαρωτικο facelift βλεπω
-
http://www.dacia.gr/files/DUSTER/DUSTER_Prices.pdf
Πλέον βλέπω έκδοση exclusive με Esp και στο 4κίνητο.
-
Μονο 3 χρονια άργησαν να τη φέρουν παντως
Εμένα μ' αρε το εσωτερικο (σε χρωματισμους) της έκδοσης sportive το δικινητου -
-
Παιδιά δεν το έχω παρει ακόμη το dusteraki. Μου είχε πει ο αντιπρόσωπος για παραλαβή τέλη της προηγούμενης εβδομάδας μετά μου είπε για σημερα τρίτη και τελικά σημερα μου είπε τέλος της βδομάδας με τη δικαιολογία οτι δεν εχει συμπληρώσει τα απαραίτητα οχήματα, έστω και μεταχειρισμένα για δρομολόγιο αυτός που τα φέρνει από αθηνα. Αλλα μου είπε μέχρι τέλος βδομάδας θα το εχει φέρει και το παίρνω αμέσως. Να ανησυχώ?
Γιατι έχω δόσει και μια προκαταβολή
. -
Ρώτα στην Αθήνα στα κεντρικά αν ο συγκεκριμένος έμπορος έχει κλείσει αμάξι στο όνομα σου.
-
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. Μπορείς πάντως να πάρεις στην PGA να επιβεβαιώσεις ότι το αυτοκίνητο σου είναι σε διαδικασία φορτώματος.
-
Παρελήφθη σημερα και πραγματοποιήθηκε το πρώτο ταξιδάκι 250 χιλιομέτρων στην Εγνατία. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Κατανάλωση στον υπολογιστή του αυτοκινήτου 6.7 λίτρα/100χμ, λιγο αιρκοντισιον, με ταχύτητα έως 105 χμ δηλαδή 2500 στροφές λόγω στρωσιματος κινητήρα σύμφωνα με το βιβλιαράκι. Μου άρεσε πολύ η ροπή του κινητήρα και μάλιστα τωρα που δεν το ζοριζω
ακόμη. Κατι που δεν περιμενΑ οτι εχει Bluetooth για το κινητό στο Ραδιόφωνο. Ειναι η καινούρια έκδοση exclusive με extra από τη laureate πίσω ηλ παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι, esp, χρωμιωμενη απόληξη εξάτμισης, κόκκινο περίγραμμα σε πατακια και καθίσματα. Αρνητικά που τα ήξερα η μη ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας και χαμηλή ποιότητα πλαστικών που ψιλοκουνιουνται ελαφρώς! Αυτα προς το παρον. Και από εμφάνιση τούμπανο! -
Καλοτάξιδο!
-
Να σαι καλα!
-
Απο το Dacia shop πηρα σετ λασπωτηρες μπρος πισω γιατι οπως ειναι φουσκωμενα τα φτερα,στα παραμικρα νερα που παταγα γινωταν χαλια.Ακομα πηρα και ενα υποβραχιονιο,πολυ βολικο,χωραει καμποσα ψιλοπραγματακια,αλλα μας εβγαλε τη ψυχη για να το τοποθετισουμε.Μεχρι τα κεφαλια απο τις βιδες χρειαστηκε να τροχισουμε γιατι δεν αφηναν τα καθισματα να πανε πισω.
Και για λαδια Elf Solaris FE 5-30,βρεθηκε ακρη απο Γερμανια,(αυτο δεν μου αρεσε και πολυ),με κοστος λιγοτερο απο7,5ε το λιτρο μαζι με τα μεταφορικα. -
Το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το Duster facelift:
http://www.zougla.gr/automoto/article/m ... cia-duster
Θα φέρει και τον 1.2 TCE με τα 115.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το Duster facelift:http://www.zougla.gr/automoto/article/m ... cia-duster
Θα φέρει και τον 1.2 TCE με τα 115.
ιδεα μου ειναι ή ακομα δεν εχει παρει το ματι μου φωτο απο το facelift?
καποιος να με διαφωτισει please? -
Επίσημα όχι κάτι. Μόνο κάποια φωτοσοπ που συγκλίνουν στο ότι θα υιοθετήσει τη νέα μάσκα της Dacia. Κατα τ'άλλα μικροαλλαγές μάλλον.
-
Περί facelift του Duster:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2013/0 ... -2015.html
-
καλημερα στην παρεα. ειμαι κατοχος και γω ενος duster 1.5 4χ4. το εχω 1 και κατι με 6500χλμ. μενω σε νησι που δεν εχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο. ποτε κανω το 1ο σερβις και ποσο θα μου κοστισει? σκεφτομαι να το παω στην καβαλα.
-
Στα 15.000 ή 1 φορά το χρόνο λάδια! Στα 30.000 ή μια φόρα στα 2 χρόνια service.
Βασικά με το ρυθμό χιλιομέτρων που κάνεις θα σου πρότεινα λάδια στα 10 και στα 20.000 και service στα 30.000.
Σε διψήφιο ποσό θα περιοριστείς για αλλαγή λαδιών-φίλτρου. -
δλδ φιλε μου λες να μη το κανω τωρα αλλαγη λαδιων?
-
Προσωπική μου άποψη αφού δεν του έκανες προληπτικά κάποια αλλαγή που κάνουν κάποιοι στα πρώτα χιλιόμετρα είναι ότι μπορείς να το αφήσεις για τα 10.000 πολύ εύκολα. Απλά αν συνεχίσεις με το ίδιο μικρό ρυθμό χιλιομέτρων σου πρότεινα ένα τρόπο συντήρησης. Βέβαια μπορείς αν θέλεις να του αλλάξεις τώρα τα πρώτα, μετά άλλη μια φορά λίγο πριν τα 20.000 και service στα 30. Γενικά τα καινούρια λάδια μόνο υγεία είναι στο αυτοκίνητο και δεν είναι και κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος συντήρησης. Πάντως για κανένα λόγο δεν επείγει μια αλλαγή λαδιών για τα δεδομένα του αυτοκινήτου σου.
-
Εγω στο δικο μου τα αλλαξα στα πρωτα 10000χλμ και μετα καθε 15000χλμ.Το service manual λεει αλλαγη λαδιων καθε 30000χλμ η 30000\2 αν το δουλευεις σε πολη off road ρυμουλκηση.Προσωπικα πιστευω οτι καλο ειναι να τα αλλαζεις καθε 15000χλμ και λαδι κατα την renault το elf solaris fe 5w-30 και μονο.Τωρα που θα το βρεις στο νησι ειναι αλλο θεμα και φθηνο δεν το λες αλλα ειναι εξειδικευμενο για τον κινητηρα μας και τα φιλτρα μας!!!!
Dacia Duster