-
Πρώτα κυκλοφόρησε ως Dacia. Στη συνέχεια λανσαρίστηκε στη Λατινική Αμερική και στη Ρωσία ως Renault, με αναβαθμισμένο εσωτερικό. Προσωπικά δεν αποκλείω να δούμε το εσωτερικό αυτό σε μελλοντικό facelift του Dacia.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πρώτα κυκλοφόρησε ως Dacia. Στη συνέχεια λανσαρίστηκε στη Λατινική Αμερική και στη Ρωσία ως Renault, με αναβαθμισμένο εσωτερικό. Προσωπικά δεν αποκλείω να δούμε το εσωτερικό αυτό σε μελλοντικό facelift του Dacia.πριν κανα οκταμηνο ειχα μπει σε εκθεση στο duster και ομολογω πως με χαλασε αρκετα το εσωτερικο. πιστευω πως με περιπου 20 χιλιαρικα θα μπορουσε και καλυτερα. και πιο θα μπορουσε να ειναι αυτο το καλυτερα? μα φυσικα το εσωτερικο των renault!! μου φανηκε εξαιρετικο -παντα για το υφος του αυτοκινητου και τηρουμενων των αναλογιων.
-
20 εννοείς το diesel, γιατί το βενζινοκίνητο ξεκινάει στη 2κίνητη από τα 13-14.000.
Πάντως κι εγώ πιστέυω ότι ένα φρέσκο εσωτερικό θα ήταν ένα ακόμη ατού του Duster. -
Ριξτε μια ματια στο εσωτερικο του Βραζιλιανικου Duster.
http://www.renault.com.br/downloads/meu ... duster.pdf
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Ριξτε μια ματια στο εσωτερικο του Βραζιλιανικου Duster.http://www.renault.com.br/downloads/meu ... duster.pdf
Πολύ ωραίο το έκαναν!
20 εννοείς το diesel, γιατί το βενζινοκίνητο ξεκινάει στη 2κίνητη από τα 13-14.000.
Στην τιμολογιση που του έχουν κάνει δεν με προβληματίζει καθόλου η εμφάνιση τους εσωτερικού του. Μου αρκεί που μου θυμίζει Renault εποχής που το χαιρόμουν.
-
Ελπίζω να δούμε και στο Dacia αυτή την αλλαγή μέσα!
-
γεια και χαρα σε ολους σας! Ειμαι και εγω ενας κατοχος του Dacia Duster1,5 dci Laurate. Αργησα να βρω το φορουμ αλλα καλιο αργα παρα ποτε. Οι εντυπωσεις απο το αυτοκινητο θετικοτατες. Ας παρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχη, εγω δεν ταλεπωρηθηκα ιδιαιτερα με την παραγγελια. Το παρειγγειλα 30/05 και το πηρα 21/06, υπηρχαν ετοιμοπαραδοτα. Δωρα στο αυτοκινητο μετα απο πολλες συζητησεις με τον αντιπροσωπο καταφερα και πηρα : Το συστημα παρκαρισματος, τα πατακια Νο13 στο φυλλαδιο,πισω ηλεκτρικα παραθυρα, ενα navigation και (σκαλοπατια, τελικο εξατμισης, υποβραχιονιο και το προστινο προστατευτικο pull bar 500ε απο 1100 που εβγαιναν.) Απο προβλήματα ειχα και εγω το γνωστο με την λανθασμενη ενδειξη καυσιμου. Μου αλλαξε φλοτερ και κατραν στα 2000χλμ αλλα και το καινουριο τα ιδια εκανε. Τελικα δεν υπηρχε προβλημα και αδικα αλλαξαμε κατραν και φλοτερ, εβαγλε ο μηχανικος απο το συνεργειο το φλοτερ εξω και το δουλεψε λιγο χειροκινητα, ξεκολλησε η βελονα και ολα μια χαρα. Οποτε αν εξαρχης τα δουλευαν λιγο χειροκινητα τα φλοτερ να ξεκολλησει η βελόνα δεν θα μπαιναμε ολοι στην διαδικασια αλλαγης τους. Επισης ειχα και προβληματικο ραδιο cd. Περασμενα ξεχασμενα ομως. Το αυτοκινητο γενικα ειναι all the money, εχω γραψει εως τωρα 11500χλμ και σε ασφαλτο και σε χωμα και παει παραπανω απο καλα. Για σερβις πηγα για λαδια μονο στις 10000χλμ και καθε 20000χλμ μου ειπε θε γινετε το σερβις. Ευχομαι σε ολους μας καλα και ασφαλη χιλιομετρα.
-
καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σου ευχομαι ειναι πολυ τιμιο αυτοκινητο το duster,και με την υποστηριξη της renault,ολα καλα....
-
Αλλο ένα άρθρο για το Duster:
http://www.skai.gr/news/auto/article/18 ... elkustiko/
-
http://www.youtube.com/watch?v=ty2HrFu-R5U&feature=related
Κανει θαυματα το εργαλειο μας... -
καλά χιλιόμετρα φίλε panpat να έχεις. Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου, το αμάξι με ικανοποιεί απόλυτα. Πάνω κάτω έχουν γραφεί όλα στο φόρουμ και το άρθρο του σκάι είναι αντικειμενικό. Η μόνη παρατήρηση που θα έκανα είναι πως τα πλαστικά είναι μεν σκληρά αλλά η συναρμολόγησή τους δεν παρουσιάζει ατέλειες. Όμως φαίνεται πως σημαδεύονται εύκολα. Π.χ. στο κλειδί είχα αφήσει τις πρώτες μέρες το μπρελόκ που μου έδωσε η αντιπροσωπεία κι αμέσως σχηματίστηκε μια γραμμή στο πλαστικό που ακουμπούσε σαν εκκρεμές...
ΟΚ, γενικά κανείς δε θα έλεγε όχι σε ένα λίγο πιο σύγχρονο εσωτερικό αλλά για τα χρήματα αγοράς του και για τις δυνατότητές του, αυτός είναι ένας συμβιβασμός που μπορείς εύκολα να αποδεχτείς. Εμένα μέχρι στιγμής (σε 1 μήνα) δε μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως το παρέλαβες σε λιγότερο από ένα μήνα. Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο αμάξι με εσένα, το είχα παραγγείλει από αρχές Μαΐου και το πήρα στα χέρια μου τέλος Σεπτεμβρίου. Μήπως έπεσες πάνω σε καμία ακύρωση; το πήρες π.χ. το χρώμα που ήθελες ή όχι; -
Φίλε Hlias_GR καλά χιλιόμετρα και σε σένα. Το πήρα στο χρώμα γκρι Basalte, αυτό ήθελα. Βασικά το πήρα χωρίς το όφελος απόσυρσης, ήταν ήδη εκτελωνισμένο και υπήρχε διαθεσιμότητα σε ετοιμοπαράδοτα εκεινο τον καιρό σε γκρι Βasalte(1), μαύρο (2) και άσπρο (2). Εσυ το πήρες με όφελος απόσυρσης? Δώρα τι σου έκανε?έβαλες έξτρα τίποτα? Αν δεν έχεις βάλει πάντως το υποβραχιόνιο είναι super να το βάλεις οπωσδήποτε.
-
Καλημερα παιδια.Φιλε panpat το υποβραχιονιο εχει καθολου αποθηκευτικο χωρο??Εμενα μου εκαναν δωρο το park sensor και τον κοτσαδορο αλλα απο τις 5/9 ακομα περιμενω τον κοτσαδορο!!!Βεβαια θελω να βαλω καποια στιγμη και το υποβραχιονιο αλλα και τα 125 ευρω που ζητανε δεν ειναι λιγα!!Του εβαλα τους 4 λασπωτηρες αλλα και εκει τα πραγματα κινουνται στο ιδιο περιπου επιπεδο.Μακαρι να μπορουσαμε να τα παραγγειλουμε καπου λιγο φθηνοτερα!!!
-
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Φίλε Hlias_GR καλά χιλιόμετρα και σε σένα. Το πήρα στο χρώμα γκρι Basalte, αυτό ήθελα. Βασικά το πήρα χωρίς το όφελος απόσυρσης, ήταν ήδη εκτελωνισμένο και υπήρχε διαθεσιμότητα σε ετοιμοπαράδοτα εκεινο τον καιρό σε γκρι Βasalte(1), μαύρο (2) και άσπρο (2). Εσυ το πήρες με όφελος απόσυρσης? Δώρα τι σου έκανε?έβαλες έξτρα τίποτα? Αν δεν έχεις βάλει πάντως το υποβραχιόνιο είναι super να το βάλεις οπωσδήποτε.έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα αυτό. Όντως εγώ το πήρα με απόσυρση. Δώρα πήρα το συναγερμό και τους αισθητήρες παρκαρίσματος.
Καλημερα παιδια.Φιλε panpat το υποβραχιονιο εχει καθολου αποθηκευτικο χωρο??Εμενα μου εκαναν δωρο το park sensor και τον κοτσαδορο αλλα απο τις 5/9 ακομα περιμενω τον κοτσαδορο!!!Βεβαια θελω να βαλω καποια στιγμη και το υποβραχιονιο αλλα και τα 125 ευρω που ζητανε δεν ειναι λιγα!!Του εβαλα τους 4 λασπωτηρες αλλα και εκει τα πραγματα κινουνται στο ιδιο περιπου επιπεδο.Μακαρι να μπορουσαμε να τα παραγγειλουμε καπου λιγο φθηνοτερα!!!
http://www.ebay.com/itm/ARMREST-DACIA-D ... 3cba3f3db6
βγαίνει γύρο στα 100€ με τα μεταφορικά, άρα λίγο φθηνότερο, δεν ξέρω αν αξίζει. Αν αρχίσουν όμως να βάζουν και Ρουμάνοι στο ebay τότε φαντάζομαι θα αξίζει... -
καλημερα σε ολους. σκεφτομαι κι εγω να παρω το dacia αλλα ηθελα να ρωτησω καποιον αν ξερει, πηγαινει στην αμμο? βασικα πηγαινω στην επανωμη στην μυτη, εκια που πανε μονο 4χ4 αλλα με το rav4 και το tiguan που ειχαμε παρα λιγο να καψουμε συμπλεκτη. αυτη η αργη πρωτη κανει δουλεια? με αργη οπισθεν τι γινεται? το δοκιμασε κανεις? απο θορυβο στον δρομο συγκριτικα με το rav4? πετρελαιο η βενζινη? ευχαριστω
-
Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω χωρίς επιφύλαξη είναι αν μπορείς να πάρεις το diesel (αν μένεις επαρχία και αν αντέχεις οικονομικά) χτύπα αυτό! Εϊναι πιο σύγχρονος κινητήρας με πολύ καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με τον 1.6 βενζίνη, πιο οικονομικός και χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας. Στα υπόλοιπα ας σου απαντήσουν καλύτερα οι κάτοχοι που τα ξέρουν καλύτερα.
-
ευχαριστω samatistas. μενω θεσ/νικη αλλα θα το επιχειρησω. ουτως η αλλως δεν θα αργησει πιστευω η απελευθερωση. περιμενω απαντησεις για τα αλλα!!
-
Απελευθερώθηκε το diesel σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13678
Νέα έκδοση LPG για το duster:
http://www.gocar.gr/news/new-models/628 ... r_LPG.html
Αγνωστο προς το παρόν αν θα εισαχθεί στην Ελλάδα.
-
Φίλε theohunter το υποβραχιόνιο έχει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών για τα καθημερινά μας μικροπράγματα. Δένει όμορφα μεταξύ των καθισμάτων, είναι στο χρώμα του σαλονιού του αυτοκινήτου οπότε δεν φαίνεται σαν να έχεις τσοντάρει κάτι. Φθηνή λύση είναι να πάρεις απο κανένα πράκτικερ υποβραχιώνιο με 40ε περίπου αλλά θα είναι εντελώς άσχετο μέσα στο αυτοκίνητο πιστεύω. Δείχνει πάντως ωραίο με το μαμήσιο υποβραχιώνιο, αξίζει να το βάλεις, αρνητικό του σημείο όμως είναι ότι θα δυσκολεύεσαι λιγάκι να κλείσεις τα πίσω παράθυρα.
-
Καλημερα φιλοι μου.Χθες ψηφιστηκε η απελευθερωση της πετρελαιοκινησης σε αθηνα θεσ/νικη για αυτοκινητα euro 5 και ανω!!!!!!
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112575281
Dacia Duster