-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Έχω μια μικρή αναστολή μέχρι να ακούσω τα νέα μέτρα τη κυβέρνησης από την Δευτέρα για να δω τι μας περιμένει..
Πέραν της πλάκας έχω βάλει και ένα γνωστό για να κανουμε κάτι καλυτερο στην τιμή και περιμένω...Είναι θέμα χρόνου...Μπορείς να μου πεις με δυο λόγια υι ακριβώς περιμένεις απο την νέα νομοθεσία? Αυτή τη Δευτέρα 2/5?
-
Ο χρήστης gto234 έγραψε:
Δεν ειναι πολυ μεγαλος ο οριζοντας των 7-8 χρονων ;
Είναι, αλλά δεν είμαι και απο αυτούς που αλλάζουν συχνά αυτοκίνητο.
Απλά σκέφτομαι και το άλλο,τι μεταπώληση θα έχει ένα Terios 10ετίας με ένα Duster 7-8 χρονων...
Μάλλον που το duster θα πουλιέται για ένα κομμάτι ψωμι ε;Μπορει να απογορευτει η εισαγωγη ολων των αμαξιων ,οπως Κουβα, και να ανεβει η αξια τους.Δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο και εσυ λες για 7-8 χρονια;Παρε τωρα οτι σε καλυπτει καλυτερα και μην σκεφτεσαι τοσο μακρυα.Γνωμη μου.
-
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Μπορείς να μου πεις με δυο λόγια τι ακριβώς περιμένεις από την νέα νομοθεσία? Αυτή τη Δευτέρα 2/5?Καλησπέρα και καλοτάξιδο το καινούργιο σου αμάξι..
Σχετικά με την απορία σου..Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες.Τόσο καιρό ας πούμε λένε για αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας,μειώσεις μισθών κτλ.Το να δανειστείς ένα ποσό 15-20.000 € ίσως να είναι το εύκολο μέρος στην αγορά του αυτοκινήτου.από εκεί και πέρα θα πρέπει και να το ξεπληρώσεις..Τέλος πάντων αυτά δεν είναι του παρόντος.Τελευταία στιγμή θα καταλήξω ανάμεσα σε 4χ4 και 4χ2.Από ότι βλέπω η αναμονή είναι μεγάλη οπότε ίσως και την άλλη εβδομάδα να πάω να το κλείσω.Όσο περισσότερο το ψειρίζουμε τόσο περισσότερο χάνουμε στην ουσία..Στο μόνο που έχω καταλήξει είναι στο χρώμα Blue Mineral αν και δεν το έχω δει από κοντά,αλλά από φωτογραφίες που έχω δει μου αρέσει..
Τελικά εσύ έκλεισες το diesel σωστά?είσαι Αθήνα ή επαρχία? -
Γεια και χαρα σε όλους,Τελικά ο έρωτας με τη dustero είχε αίσιο τέλος. Χθές τα μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε. Ο γάμος θα γίνει τέλος του Αυγούστου. Το μόνο που με κόλησε προσωρινά ήταν ότι αντί να πάρω προίκα πήρα δάνειο ύψους 21400€. Ας είναι όμως... μάτια και καμπύλες σαν της dusteros δεν βρήσκεις εύκολα. Εξάλλου έαν δεν παντρευτώ τώρα μάλλον με βλέπω να μένω στο ράφι μέχρι τα 140!
Η dastero μου είναι πεσμένη στα τέσσερα φορά κοστούμι Basalte και για να είναι σίγουρη φορά ASR @ ESP
Άντε καλορίζικο εύχομαι και με το καλό η παραλαβή
-
Σας ευχαριστώ παιδία,
@ Duster: Βλέπω ότι θα κάνεις το όνειρο του Orestisren πραγματικότητα. Άντε με το καλό να έλθει και η δικία σου παραγγελεία. Τώρα για το δανείο καλά τα λες αλλά έχω περάσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από το ΔΝΤ. To Dusteraki πές ότι είναι ένα μεγάλο δώρο για ένα μεγάλο παιδί. Πιθανά και το τελευταίο. Καλά κατάλαβες τυχάνει να μένω επαρχεία. Κατεβένω Αθήνα όμως συχνά.
-
Σας ευχαριστώ παιδία,@ Duster: Βλέπω ότι θα κάνεις το όνειρο του Orestisren πραγματικότητα. Άντε με το καλό να έλθει και η δικία σου παραγγελεία. Τώρα για το δανείο καλά τα λες αλλά έχω περάσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από το ΔΝΤ. To Dusteraki πές ότι είναι ένα μεγάλο δώρο για ένα μεγάλο παιδί. Πιθανά και το τελευταίο. Καλά κατάλαβες τυχάνει να μένω επαρχεία. Κατεβένω Αθήνα όμως συχνά.
Πιο όνειρο
Το έχω δει το μπλε mineral σε δικήνητο και είναι αν θέλετε τη γνώμη μου το ομορφότερο χρώμα γι αυτό το αυτοκίνητο -
Σας ευχαριστώ παιδία,@ Duster: Βλέπω ότι θα κάνεις το όνειρο του Orestisren πραγματικότητα. Άντε με το καλό να έλθει και η δικία σου παραγγελεία. Τώρα για το δανείο καλά τα λες αλλά έχω περάσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από το ΔΝΤ. To Dusteraki πές ότι είναι ένα μεγάλο δώρο για ένα μεγάλο παιδί. Πιθανά και το τελευταίο. Καλά κατάλαβες τυχάνει να μένω επαρχεία. Κατεβένω Αθήνα όμως συχνά.
Έχεις δίκιο αν κλειστούμε και στα σπίτια μας τότε δεν κάνουμε τίποτα και όσο το σκέφτομαι τόσο χειρότερα...Μια απόφαση είναι.
-
Έτσι και αλλιώς αν περιμένουμε να αποκτήσουμε λεφτά για να πάρουμε αμάξι τότε σφύρα μου...
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως πρέπει να επεκτείνουν το ESP και στα υπόλοιπα μοντέλα.. -
Ο χρήστης duster έγραψε:
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως πρέπει να επεκτείνουν το ESP και στα υπόλοιπα μοντέλα..Απο τον Νοέμβριο του 2011 θα είναι υποχρεωτικό με την απόφαση της ΕΕ και αναγκαστικά θα μπει στον βασικό εξοπλισμό.
-
Ώπα δεν το ήξερα αυτό....Αξίζει η αναμονή?
Ιδού το ερώτημα... -
Είναι απόφαση που έχει ληφθεί αρκετά παλιά ... το 2009.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=10034Μην το δέσεις και κόμπο πάντως διότι ότι δεν γίνεται γρήγορα ... μπορεί και να μην γίνει ποτέ!
Πάντως η Dacia -κάπου είχα δει άρθρο γι' αυτό- έχει σκοπό εντός του 2011 (την άνοιξη έλεγαν) να παρέχει σε όλα τα Duster πλέον το Esp! -
Θα το κοιτάξω.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία? -
βρήκα σε αγγελία με 9.500ευρώ to duster diesel.αξίζει?σαν να είναι πολύ χαμηλη η τιμή του και μου βρωμάει.
-
Πρόσεξε μην είναι κομμένο ραμμένο ...
-
Παραλογα φτηνό και θέλει ψάξιμο! Ούτε κακοποιημένο πρώην testdrive τέτοια τιμή.
-
Μιας και το έφερε η κουβέντα αξίζει η αγορά ενός Test Drive??
-
Εγώ θα έλεγα όχι. Δεν αξίζει! Και δεν ξέρω κατα πόσο κακοποιημένα είναι από τους υποψήφιους αγοραστες όσο από τους ίδιους τους πωλητές οι οποίοι σίγουρα -ξέροντας ότι δεν είναι δικά τους και είναι προσωρινά διαθεσιμα- 'δοκιμάζουν' τα όρια τους.
Φυσικά εξαρτάται και από τις εταιρίες. Η Toyota πχ μου έδωσε κάποτε για 24 ώρες ένα 1000άρι Yaris ... και κατεληξα να 'βλέπω' και τις αναρριχητικές του ικανότητες σε βουνό! Ή η Jeep προσέφερε σε έναν διαμορφωμένο off road χώρο τα αυτοκινητα της για test drive! Φευγοντας ήμουν σίγουρος ότι αυτά ... κολυμπάνε, σκαρφαλώνουν, βυθίζονται, αναδύονται, γέρνουν, κατρακυλούν κλπ! -
Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το θέμα μπορούμε κάπου να ''τεστάρουμε'' το duster?? Υπάρχει κάποια πίστα??
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Έτσι και αλλιώς αν περιμένουμε να αποκτήσουμε λεφτά για να πάρουμε αμάξι τότε σφύρα μου...
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως πρέπει να επεκτείνουν το ESP και στα υπόλοιπα μοντέλα..Απο όσο έχο διαβάσει ο γενικός export or marketing manager είπε ότι απο την παράγωγή του Μαίου και μετά όλες οι σειρές θα εξοπλίζονται με ESP στον βασικό εξοπλισμό. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι παραγγελεία διατείθετε η PGA να κάνει?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως πρέπει να επεκτείνουν το ESP και στα υπόλοιπα μοντέλα..
Απο τον Νοέμβριο του 2011 θα είναι υποχρεωτικό με την απόφαση της ΕΕ και αναγκαστικά θα μπει στον βασικό εξοπλισμό.
Αυτό που λες περί Νοεμβρίου ισχεί αλλά για αυτοκίνητα που θα κάνουν την εμφάνιση τους πρώτη φορά από Νοέμβριο και μετά. Κάτι τέτοιο δεν ισχεί για το Duster που έχει ήδη ένα χρόνο στην παραγωγή.
Όσο για τα μεταχειρισμένα test drive κλπ. Γουρούνι στο σακί λέγαν οι παλαιοί και κάτι θα ξέρουν. Η γνώμη μου είναι πως αν θέλει κάποιος μεταχειρισμένο πρέπει να περιμένει 3 χρόνια ακόμα ώστε να βγούν αρκετά στην αγορά από ιδιώτες όπως εμείς, και αφού έχεις την δυνατότητα των επιλογών και μετά από πολλές συγκρίσεις συνεκτιμώντας και το παρουσιαστικό του ιδιοκτήτη μπορείς να καταλήξεις κάπου με μεγαλήτερη ασφάλεια. Μέχρι τότε όμως όπως λέει και το άσμα...
Καλημέρα σας
Dacia Duster