-
Ξαναέβαλαν την κόρνα στον μοχλό των φλας ...
-
η laguna μας (πρωτο μοντελο facelift) εχει τετοιο μοχλo με κορνα, δηλαδη μιλαμε για 1998 μοντελο...το καντραν θυμιζει clio2 το 3ο facelift που ειχανε κανει και το τιμονι παλι το ιδιο...Αραγε τους ειχανε μεινει τοσα πολλα σε αποθεμα η συνεχιζουν και τα παραγουν ακομα;
Παντως δεν ειναι τοσο κακο αυτο αν σκεφτει κανεις οτι ακομα και στο πολο που μολις κυκλοφορησε οι διακοπτες του a/c ειναι ιδιοι με του απερχομενου μοντελου.
-
Το ταμπλω είναι από Logan, η δε κορνα νομιζω ειναι στο τιμονι οπως ήταν και στα Clio II fl απο τα οποια δανειζεται και το τιμονι
-
κοιταξε να δεις στο διακοπτη των φλας φαινεται το σχηματακι της κορνας...ετσι ειναι και στη λαγκουνα 1, εχει κορνα και στο διακοπτη και στο τιμονι.
-
Δεν το ειχα προσεξει...Ακομα ενας λόγος για να το προτιμήσουμε
-
Περα απ τη πλακα και μενα που φαινεται αρκετα βολικο εκει περα...
-
Δεν κανω πλάκα, Xsara με την κορνα στο σωστό σημειο έχω κι εγώ και ναι είναι πιο πρακτικο εκεί
-
Και εγώ νομίζω ότι είναι ποιο πρακτικό και ευκολόχρηστο στον πολυδιακόπτη...
Έχω ακούσει όμως ότι οι κατασκευαστές βάζουν την κόρνα πάνω στο τιμόνι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος αν ο οδηγός πέσει ή εγκλωβιστεί στο τιμόνι, να μπορεί να ενεργοποιηθεί η κόρνα...
-
Μπορεί, αλλά βασικά πιστεύω ότι ισχύει ότι και για τους διακόπτες των ηλ. παραθύρων...
Οι δημοσιογράφοι 'πείστηκαν' ότι εκεί που τα βάζουν οι Γερμανοί είναι καλύτερα, γιατί όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα έχουν 'Γερμανική εργονομία'...
-
Εσένα όλα σου βρωμάνε στα αυτοκίνητα.... είσαι και λίγο περίεργος
-
η αληθεια ειναι οτι αγοραζεις ενα αυτοκινητο κ τα συνιθιζεις ολα του τα κουμπακια οπουδηποτε και αν ειναι...αντε να δυσκολευτεις τη πρωτη βδομαδα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εσένα όλα σου βρωμάνε στα αυτοκίνητα.... είσαι και λίγο περίεργοςΌχι, απλά ειλικρινής...
Αυτή τη λέξη σας την μάθανε στη νομική;;;;
η αληθεια ειναι οτι αγοραζεις ενα αυτοκινητο κ τα συνιθιζεις ολα του τα κουμπακια οπουδηποτε και αν ειναι...αντε να δυσκολευτεις τη πρωτη βδομαδα...
Δεν ισχύει πάντα αυτό...
-
Αν έχει γραφτεί κάτι σχετικό συγνώμη.
Το Duster που οδηγεί ο Αλεν Προστ στους αγώνε ράλι στον πάγο μαζι με Ολιβιέ Πανίς κλπ (Γιάρις) με τετρακίνηση βασιζεται στο συγκεκριμένο μοντέλο? -
-
To βασίζεται βέβαια είναι πολύ σχετικό...
Μάλλον εννοούμε ότι θα έχει αμάξωμα που να μοιάζει με το duster...
Άσχετο, μόνο εμένα το όνομα duster μου θυμίζει λίγο Duffy / Donald Duck;;;
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κανω πλάκα, Xsara με την κορνα στο σωστό σημειο έχω κι εγώ και ναι είναι πιο πρακτικο εκείΔΙΑΦΩΝΩ διοτι οταν στριβεις δεν μπορεις να κορναρεις ευκολα...ενω στην ευθεια οντως ειναι πανευκολο διοτι με το ενα δακτυλο και μιση κινηση κορναρεις
-
ΔΙΑΦΩΝΑ, και στριβωντας μια χαρα κορναρεις
-
στριβεις με το ενα. κορναρεις με το αλλο και με το αλλο ριχνεις και μια μουντζα...τι πολιτισμος...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
στριβεις με το ενα. κορναρεις με το αλλο και με το αλλο ριχνεις και μια μουντζα...τι πολιτισμος...Ξέχασες το κινητό στον ώμο, το τσιγάρο στο στόμα και τον φραπέ στην έξτρα (γιατί οι παπάρες δεν βάλανε στάνταρ) after-market ποτηροθήκη!
Dacia Duster