-
Ο πωλητης ειπε αυτην την εκτιμηση: 'γυρω στα 18.000 η τιμη πριν απο εκπτωση και αποσυρση', γι αυτο εβαλα τα +500 εγω για να ειμαι πιο κοντα στην πιθανη αληθεια.
Θελω να ελπιζω οτι σε μπλε θα ειναι ωραιο. Αυτο το πισω μερος απο κοντα στο γκρι ηταν σχεδον αχωνευτο.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
16.500-17.000 με τα 150 και σε μπλε μεταλικό ?
+1 , ισως και σε γκρι ανοιχτο που καφετιζει λιγο, ή και μαυρο...
Kριμα που μεχρι στιγμης, τουλαχιστον απο τις φωτο, δεν φαινεται να υπαρχουν φωτιστικα σωματα (τυπου projector) για να δεχονται εστω και ως εξτρα, xenon φωτισμο. Σε συγχρονο-γρηγορο hatch ειναι ενα must ΙΜΗΟ... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο πωλητης ειπε αυτην την εκτιμηση: 'γυρω στα 18.000 η τιμη πριν απο εκπτωση και αποσυρση', γι αυτο εβαλα τα +500 εγω για να ειμαι πιο κοντα στην πιθανη αληθεια.Θελω να ελπιζω οτι σε μπλε θα ειναι ωραιο. Αυτο το πισω μερος απο κοντα στο γκρι ηταν σχεδον αχωνευτο.
θα το συνηθίσουμε το πίσω μέρος κ τις gayκες λεπτομέρειες.
κ αν το 16αρι ισχύει για τον thp (που θα ισχύει) + τα καλά λόγια που ήδη ακουγονται στα διάφορα τεστ...θα είναι
αλήθεια, ποσο ύψος έχεις κ δεν είχες πρόβλημα με το καντραν? -
Για το καντραν μιας και μιλαμε: καποιος ανω του 1.80 βλεπει ανετοτατα με το τιμονι στην πιο ψηλη του ρυθμιση. Εκει στο 1.75 λογικα θα ειναι οριακα. Τωρα για πιο χαμηλα υψη, υποθετω οτι η ρυθμιση του τιμονιου δεν θα ειναι στο ψηλοτερο σημειο αρα τελικως η ορατοτητα των οργανων λογικα ειναι οκ.
Το αλλο ερωτημα ειναι αν τα οργανα θα καλυπτουν το πεδιο του οδηγου προς τα εμπρος, αλλα δεν το νομιζω, καθως φαινονται καμποσο κατω απο την γραμμη του παρμπριζ.
Για την τιμη, αν ειναι ετσι οπως τα λεμε θα ειναι
-
16Κ για το 155 χλωμο το κοβω, αλλα μακαρι!
-
16000euro για το THP?
Καλά. Ναι. Πως. Σίγουρα.Εδώ ακόμη το 207Rallye έχει 18780euro και το GT 21760euro και θα έχει το 208THP 16000euro?
Εγώ το υπολογίζω να ξεκινά στην καλύτερη από 18000euro.Στο Peugeot Configurator έβαλαν ένα 208/1000cc/68ps με 12340e...
-
Ειπαμε, ο πωλητης ειπε γυρω στα 18.000κατι η τιμη του και υπολογισα 1.500€ απο αποσυρση και 500€ την εκπτωση της Peugeot.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειπαμε, ο πωλητης ειπε γυρω στα 18.000κατι η τιμη του και υπολογισα 1.500€ απο αποσυρση και 500€ την εκπτωση της Peugeot.Όταν λες απόσυρση τι εννοείς;
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα καθόλου. Δεν απαιτείται να υπάρχει αυτοκίνητο για απόσυρση; -
η πεζώ είχε πει στην παρουσιαση του 208 πως θα είναι κανά 1000 πιο φθηνό από το 207. αυτό φαίνεται να επαληθεύεται. 14500 εκανε η σπορ έκδοση του 207 1.4 όταν πρωτοβγήκε αν θυμάμαι καλά.
προφανώς έχουν αποφασίσει να αλλάξουν την τακτική να τιμολογουν ακριβά στην αρχή κ να αρχίζουν τις προσφορές στο χρόνο πάνω.
το 207 ραλύ μετά το FL ειχε 16κάτι -
Ολες οι αντιπροσωπείες -ειδικά εν μέσω κρίσης- σου κολλάνε απόσυρση ακόμη και να μην έχεις. Τις αγοράζουνε σε πολύ χαμηλές τιμές από κόσμο που αποσύρει χωρίς να αγοράζει νέο.
Και στα 1.6 είναι όφελος -1.430 euro. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ολες οι αντιπροσωπείες -ειδικά εν μέσω κρίσης- σου κολλάνε απόσυρση ακόμη και να μην έχεις. Τις αγοράζουνε σε πολύ χαμηλές τιμές από κόσμο που αποσύρει χωρίς να αγοράζει νέο.
Και στα 1.6 είναι όφελος -1.430 euro.Ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα ότι αυτό επιτρέπεται.
Νόμιζα ότι πρέπει ο κάθε πελάτης να έχει δικό του αυτοκίνητο για απόσυρση.Έβλεπα και κάτι αγγελίες χαρτιών απόσυρσης και νόμιζα ότι πουλάνε το αυτοκίνητο που είναι για απόσυρση... δηλ. μεταβίβαση αδείας κλπ...
-
Οχι. Το επέτρεπε ο νόμος ότι μπορεί να μεταβιβαστεί η βεβαίωση απόσυρσης.
Οι αντιπροσωπείες τις αγοράζουν πλέον 200-300 euro. Κάποιοι μπορεί να σου χρεώσουν το ποσό αυτό. Αλλοι κόβουν και αυτό από τη τιμή. -
Ευχαριστώ samatistas!...
Τόσο καιρό εγώ κοιτούσα τις τιμές χωρίς την απόσυρση.
Οπότε παίζει και αυτή η μείωση. Καλή φάση... -
Γι αυτο προσπαθουμε γενικως να λεμε τιμες πριν και μετα απο αποσυρση/εκπτωσεις για να εχουμε καθαρη εικονα και συγκριση.
Ενημερωτικα, απο βδομαδα μου ειπαν οτι θα εχουν 208 1.4 diesel για test drive, για οποιον ενδιαφερεται εδω περα ή εχει περιεργεια να δει πως ειναι. Εγω μαλλον δεν θα παω να το οδηγησω αυτο παρολα αυτα.
-
παρακάτω το αρχείο με αναλυτικούς εξοπλισμούς/τεχνικά χαρακτηριστικά από το ελληνικό site της Peugeot http://www.peugeot.gr/showroom/prospect ... 8_tech.pdf
-
Ενδιαφέρον το αρχείο.
Παρατήρησα ότι έχουν συμπεριλάβει και το THP.
Δεν βλέπω όμως να δίνουν το βάρος στο THP.
Και επίσης το βλέπω μόνο σε 3θυρο.Η κατανάλωση στα 7,9lt/100km (κύκλος πόλης); Καλή τιμή. Ελπίζω η πραγματική κατανάλωση να είναι κάπου εκεί.
Πάντως για κάποιον που έχει ήδη το 207, μάλλον το 208 δεν αντιπαραθέτει κάποιο σοβαρό λόγο, για να κάνει μετάβαση από το 'παλιό' στο νέο.
Ωστόσο θεωρώ ότι πολλοί που έχουν το 206 θα βρουν ευκαιρία να μεταπηδήσουν στο 208... -
Bάρος για τον THP μια χαρά δίνουν, το περίεργο είναι πως είναι ίδιο με τον EP6.
-
Καποια μ@λακια πρεπει να εχει παιξει στην 'μεταφραση'. Θεοβαρο το βγαζουν...
Νομιζω το δελτιο τυπου μιλουσε ξεκαθαρα για κατω απο 1000κιλα στην βασικη εκδοση, και εδω το χιλιαρι το βγαζουν
1110 κιλα? -
Το θέμα είναι -κλασικά- τι βάρη είναι αυτά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bάρος για τον THP μια χαρά δίνουν, το περίεργο είναι πως είναι ίδιο με τον EP6.Έχεις δίκιο...
Κοιτούσα το 5θυρο... που από ότι φαίνεται δεν θα βγει σε THP...
Peugeot 208