-
Τωρα γινεσαι λιγο κακουλης Λεον
Ενταξει το ηξερα οτι θα επαιρνα το αμαξι με τα δερματινα και το ταμπλο απο πευκο με 12.000 αλλα δεν περιμενα με το καλημερα σας να εχει προβλημα... Εξαλλου ειχα διαβασει καλα πραγματα γενικα και συν οτι ο πεθερος μου και η κουνιαδα μου εχουν Hyundai (Elantra & Coupe αντιστοιχα) και πριν παλι Hyundai ειχαν χωρις ιδιαιτερα προβληματα.
Γιατι τρολλαρω ομως? Δεν νομιζω οτι ποσταρα κατι προκλητικο, απλα αναφερω οτι το καινουριο αμαξι που πηρα παρουσιαζει καποια ψιλο-προβληματα και με ψιλο-απογοητευουν (πιο πολυ γιατι δυσκολα μαζεψαμε την προκαταβολη και θα το πληρωνουμε για τα επομενα 5 χρονια). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πως γίνεται ένα Μάτριξ με ποιότητα κατασκευής που συγκρίνεται με χειροποίητη Ρολς, να εμφανίζει προβλήματα;leon κανεις λάθος, μην ξεχνάς ότι η phantom έχει φτιαχτεί από την bmw οποτε σίγουρα θα σε αφήσει σε καμια ανηφόρα
Για αυτό άσε την rolls και πάρε ένα matrix να έχεις το κεφάλι σου ήσυχo
-
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
Τωρα γινεσαι λιγο κακουλης Λεον
Ενταξει το ηξερα οτι θα επαιρνα το αμαξι με τα δερματινα και το ταμπλο απο πευκο με 12.000 αλλα δεν περιμενα με το καλημερα σας να εχει προβλημα... Εξαλλου ειχα διαβασει καλα πραγματα γενικα και συν οτι ο πεθερος μου και η κουνιαδα μου εχουν Hyundai (Elantra & Coupe αντιστοιχα) και πριν παλι Hyundai ειχαν χωρις ιδιαιτερα προβληματα.
Γιατι τρολλαρω ομως? Δεν νομιζω οτι ποσταρα κατι προκλητικο, απλα αναφερω οτι το καινουριο αμαξι που πηρα παρουσιαζει καποια ψιλο-προβληματα και με ψιλο-απογοητευουν (πιο πολυ γιατι δυσκολα μαζεψαμε την προκαταβολη και θα το πληρωνουμε για τα επομενα 5 χρονια).Αυτό με το συναγερμο και το ράδιο φταίει η αντιπροσωπία που το πήρες ...μπαίνουν εδώ.για το εάν τραβάει κάνε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα να ανοίξει ... τα αυτοκίνητα των 90'ς ήταν πούπουλα και 8βάλβιδα και χωρίς A/C και τραβάγαν από χαμηλά 'πουσαι starletaki μου?' έχεις 1400 κιλά βάρος .Αυτό με το να μην πέρνει καμιά φορά αμέσως μπρος το'κανε και σε μένα όταν ήταν καινούργιο αλλά μετά έστρωσε.... είναι πολύ σφιχτό το μοτέρ .....το πλαστικό που σου μυρίζει κατά μεγάλο ποσοστό είναι τα πλαστικά τάσια που θερμενονται από τα φρένα σου και δεν αερίζονται καλά( εγώ άλλαξα ζάντες γι'αυτο το λόγο και έβαλα αλουμινίου )
Αγορα Hyundai Matrix καινουριου μοντελου - Προβληματα!!