-
Σιγά σιγά πρέπει ν'αρχίσω να καλλιεργώ το θέμα αγοράς μηχανής. Σκέφτομαι γύρω στα 600 με 800 κ.εκ.
Αρχικά είχα στο μυαλό μου μόνο on off μιας και οι δρόμοι είναι γεμάτο κρατήρες. Mέχρι που είδα τη συγκεκριμένη και άκουσα τον ήχο της και ομολογώ ότι έκανα επανεκκίνησηΘα ήθελα τις απόψεις σας και εμπειρία σας από τη συγεκριμένη μηχανή και γενικά από το εργοστάσιο. Τη θέλω για μηχανή σαββατοκύριακου, χαλαρές βόλτες.
Αν δεν κάνω λάθος διάβασα ότι ο κινητήρας είναι αερόψυκτος. Αυτό είναι καλό ή κακό?
Από αξιοπιστία γενικά πώς πάει? -
Σιγά σιγά πρέπει ν'αρχίσω να καλλιεργώ το θέμα αγοράς μηχανής. Σκέφτομαι γύρω στα 600 με 800 κ.εκ.
Αρχικά είχα στο μυαλό μου μόνο on off μιας και οι δρόμοι είναι γεμάτο κρατήρες. Mέχρι που είδα τη συγκεκριμένη και άκουσα τον ήχο της και ομολογώ ότι έκανα επανεκκίνησηΘα ήθελα τις απόψεις σας και εμπειρία σας από τη συγεκριμένη μηχανή και γενικά από το εργοστάσιο. Τη θέλω για μηχανή σαββατοκύριακου, χαλαρές βόλτες.
Αν δεν κάνω λάθος διάβασα ότι ο κινητήρας είναι αερόψυκτος. Αυτό είναι καλό ή κακό?
Από αξιοπιστία γενικά πώς πάει? -
Χθες βραδυ επαιζε συναντηση μαλλον ντουκατιστι στο καρφουρ πυλαιας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χθες βραδυ επαιζε συναντηση μαλλον ντουκατιστι στο καρφουρ πυλαιας...Είχε χυμένα λάδια κάτω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χθες βραδυ επαιζε συναντηση μαλλον ντουκατιστι στο καρφουρ πυλαιας... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χθες βραδυ επαιζε συναντηση μαλλον ντουκατιστι στο καρφουρ πυλαιας...Είδες πολλούς της οδικής βοήθειας να κατευθύνονται προς το ίδιο μέρος;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χθες βραδυ επαιζε συναντηση μαλλον ντουκατιστι στο καρφουρ πυλαιας...
Είχε χυμένα λάδια κάτω;
είχε ιάπωνες μηχανικούς να κάνουν χαρακίρι...
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
παει το εχασα..... )
φιλικα....σπυροςΕσύ το έχασες που την έχεις, εμείς που το χάσαμε ήδη χωρίς να την καβαλήσουμε ακόμα
-
-
Στο γυμναστήριο ένας γυμναστής έχει το vstrom το 1000άρι. Σε συζήτηση που είχα μαζί του για το monster μου είχε πει να το πάρεις.
Χθες φεύγοντας με φωνάζει και μου λέει οδήγησα το monster st4 , άλλο πράγμα. -
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
...αλλα οπως προειπαμε κωνσταντινε εσυ πλεον εισαι τρελαμενος monsterακιας..
δεν υπαρχει γυρισμος.... -
Γεια σου ρε κων5 Ιταλε...
-
-
-
-
Καλωσηρθες στο κλαμπ της Ιταλιας λεμεεεεεεεε... Επιτελους βρηκες το φως σου...
-
-
Ελα τωρα αφου γουσταιρνεις.. Το ξερα οτι εχεις ιταλικα γονιδια μεσα σου.. Ελα ο επομενος λεμε...
Ducati monster 696 ή κάτι άλλο...?