-
Ψάχνομαι να αγοράσω καινουριο αμάξι με τα παραπάνω λεφτά και θα ήθελα καποιο feedback για το τι προτείνετε.....τα βασικά που θέλω ειναι να είναι αξιόπιστο,1.4 με 1.6...3θυρο,να 'χει τα αλογάκια του....απο 120 με 160.Μέχρι στιγμής έχω πρώτο στη λιστα το Μi.To με τα 155.Ακολουθούν τα Grande Punto Abarath και το Bravo.Θα ήθελα και την γνώμη όσων εχουν καποιο απο τα παραπάνω.
ευχαριστώ
-
Ψάχνομαι να αγοράσω καινουριο αμάξι με τα παραπάνω λεφτά και θα ήθελα καποιο feedback για το τι προτείνετε.....τα βασικά που θέλω ειναι να είναι αξιόπιστο,1.4 με 1.6...3θυρο,να 'χει τα αλογάκια του....απο 120 με 160.Μέχρι στιγμής έχω πρώτο στη λιστα το Μi.To με τα 155.Ακολουθούν τα Grande Punto Abarath και το Bravo.Θα ήθελα και την γνώμη όσων εχουν καποιο απο τα παραπάνω.
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα συμφορουμίτη. Δεν αντέχω... θα το πω (και ας βρει την δύναμη να με συγχωρέσει ο μεγαλοδύναμος Πρόεδρος di Montizemelo και ο μακαριότατος CEO Marchionne)... το VW Scirocco 160 ( ) πρέπει να βγαίνει τώρα κάπου εκεί με τις μειώσεις (γύρω στα 22). Είναι γρήγορο, στριφτερό, κουπεδίζει και είναι πολύ ποιοτικό.
-
Την MiTo δεν την έχω οδηγήσει για να ξέρω πως συγκρίνεται η οπίσθιά της ορατότητα με αυτή του Scirocco. Το τελευταίο πάντως έχει σχετικά ικανοποιητική ορατότητα από τον εσωτερικό καθρέπτη και μεγάλους πλευρικούς. Γενικά θα την χαρακτήριζα τυπική για κουπέ την ορατότητα προς τα πίσω (μέτρια δηλαδή), ενώ πολύ καλή είναι η εμπρόσθια και η πλευρική. Βέβαια ένα test drive θα σου λύσει κάθε απορία.
Την Mito είτε την λατρεύεις, είτε την μισείς. Εγώ την λατρευώ αλλά είναι μικρή και με τόσα λεφτά παίρνεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται σε μεταξόνιο-μετατρόχια (πάτημα στον δρόμο δηλαδή) και εσωτερικούς χώρους.
QSis: Τι να κάνω που δεν έχει αντίστοιση ιταλική πρόταση; Αν βγάλει το Gruppo προσιτό κουπέ (κατά προτίμηση σε Fiat kai oxi Alfa για συγκράτιση του κόστους) με σπορτίβικη συμπεριφορά και δυνατoύτσικο μοτέρ θα το προτείνω.
Αγορά καινούριου με 20.000 ευρώ +/- 1500