-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????
+έκρηξη εν κινήσει.
Είσαι καινούριος στο χώρο εσύ και δεν έμαθες τα νέα. Τώρα πια σκάνε και παρκαρισμένα
ας μη μιλησουμε για το λαδι, εχω 50 λιτρα σπιτι μου καλου κακου..
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
3 γνωστους εχω κ θα μεινω σε αυτο γιατι εχω ακουσει κ για αλλα πολλα περιστατικα . κομπρεσσορες διαλυμενοι, καπακια μηχανης, αφθονη καταναλωση λαδιου, αντλιες νερου.ειναι αρκετα????
+έκρηξη εν κινήσει.
Είσαι καινούριος στο χώρο εσύ και δεν έμαθες τα νέα. Τώρα πια σκάνε και παρκαρισμένα
Αν μου σκάσει το ρόκο όταν θα ναι παρκαρισμένο θα τους πάρει ο διάολος στην VW με τις απάτες που πάνε και μας πουλάνε.
-
γιατι μειωσε την ιπποδυναμη? κ γιατι αλλαξε το υλικο του μπλοκ ?
ξερεις κατι καποτε ειχα ενα g40!!!! σου λεει κατι? -
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ξερεις κατι καποτε ειχα ενα g40!!!! σου λεει κατι?Στο Cupra βγάζει 180 άλογα, δεν την μειώσανε.
-
συζητηση κανουμε ετσι,απλα οτι λεω ειναι αληθες κ με αποδειξεις .
φιλικα παντα -
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ξερεις κατι καποτε ειχα ενα g40!!!! σου λεει κατι?Ποιος μείωσε την ιπποδύναμη; Το ibiza cupra γιατί βγαίνει με 180φεύγα άλογα; Και το Polo συντόμως.
Στο Golf κατάργησαν το 170 και το 140 και έβαλαν 160 για να μην έχουν την ασύμφορη αναπηρία του ευνουχισμένου μοτέρ 140 (ίδιο κόστος κατασκευής με το 170, αλλά χαμηλότερη τιμή πώλησης αφού αλλάζει μόνο το πρόγραμμα)Το G40 σου μου λέει ό,τι σου λέει εσένα το ότι έχω Nissan Sunny 20ετίας άρα μπορώ να εκφέρω γνώμη για την αξιοπισία του Skyline
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
+έκρηξη εν κινήσει.
Τι να σου κάνουν 50 λίτρα λάδι; Τα καίει σε μισή μέρα
Και έλεγα άχρηστες τις ελιές του παππού μου... αν δεν είχα αυτές τώρα θα είχα μπει μέσα οικονομικά με τόσο λάδι που καίει το TSσκάει
-
με την ιδια λογικη λοιπον φιλε δεν μπορω να καταλαβω πως η ρετσινια περι ιταλικου δεν φευγει?
εξηγησε το μου σε παρακαλω?
μηπως δεν ξερουν να φτιαξουν αμαξια?
παλι καλα που υπαρχουν κ σωστα περιοδικα σαν αυτο εδω κ μαθαινουμε 2 πραγματα. -
Ο χρήστης tzak έγραψε:
συζητηση κανουμε ετσι,απλα οτι λεω ειναι αληθες κ με αποδειξεις .
φιλικα πανταναι απλα και με δικες μου αποδειξεις το μοτερ του μπραβο εχει θεμα στραβωματος των πτερυγιων της τουρμπινας, επειδη στο ιδιο μοτερ αυτο επαθε ο φιλος μου με τη mito..
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
+έκρηξη εν κινήσει.
Τι να σου κάνουν 50 λίτρα λάδι; Τα καίει σε μισή μέρα
Και έλεγα άχρηστες τις ελιές του παππού μου... αν δεν είχα αυτές τώρα θα είχα μπει μέσα οικονομικά με τόσο λάδι που καίει το TSσκάει
εμεις με 10 στρεμματα μολις τι να πρωτοπρολαβουμε...
στο τελος θα σταματησουμε να το τρωμε και αυτο το λιγο που μενει
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
με την ιδια λογικη λοιπον φιλε δεν μπορω να καταλαβω πως η ρετσινια περι ιταλικου δεν φευγει?
παλι καλα που υπαρχουν κ σωστα περιοδικα σαν αυτο εδω κ μαθαινουμε 2 πραγματα.Και επειδή δε φεύγει η ρετσινιά του ιταλικού πρέπει να βγάλουμε μια ρετσινιά με το ζόρι και για τα γερμανικά;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ιταλικά. Και 159 TBi θα έπαιρνα και Bravo αν αγόραζα αμάξι σήμερα με τα ίδια λεφτά που είχα τότε.
στο τελος θα σταματησουμε να το τρωμε και αυτο το λιγο που μενει
Εγώ δεν βάζω πια λάδι στη σαλάτα, το πίνει όλο το γκολφ*. Βάζω βάζω και λέω δε θα σταματήσει να παίρνει να περισσέψει και λίγο να τηγανίσουμε καμιά πατατούλα... αλλά τπτ δε με λυπάται καθόλου
*Το οποίο έκαψε 200ml στα πρώτα 3000χλμ και έκτοτε τίποτα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
παλι καλα που υπαρχουν κ σωστα περιοδικα σαν αυτο εδω κ μαθαινουμε 2 πραγματα.Και επειδή δε φεύγει η ρετσινιά του ιταλικού πρέπει να βγάλουμε μια ρετσινιά με το ζόρι και για τα γερμανικά;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ιταλικά. Και 159 TBi θα έπαιρνα και Bravo αν αγόραζα αμάξι σήμερα με τα ίδια λεφτά που είχα τότε.
ουτε εγω εχω προβλημα..
some say that every night I dream of becoming an alfista
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ουτε εγω εχω προβλημα..
some say that every night I dream of becoming an alfista
Πολύ φοβάμαι ότι έχουμε γονίδια alfista
Κάθε φορά που κάποιος γράφει τις γνωστές φιλολογίες περί σκασίματος, σπασμένων κυλινδροκεφαλών, εκτοξευμένων πιστονιών, τουρμπίνων σε τροχιά γύρω απ τη γη και πυρηνικών εκρήξεων από TSσκάει βγαίνω να υποστηρίξω αυτούς που με πληρών... εεε δλδ τα αυτονόηταΓινόμαστε αλφίστες στη θέση των άλφιστι
-
αγαπητε την αποψη μου εκφραζω κ της εμπειριες μου οπως κ εσυ,μου ζητηθηκε να πω 2 λογια σε αυτα που ανεφερα περι tsi κ πιο συγκεκριμενα το 140 που καταργηθηκε { τυχαια} κ τα ειπα , τους παθοντες τους ζω καθε μερα σχεδον κ εκεινη ξερουν αλλα τοσα περιστατικα δυστηχως αλλα αυτο δεν λεει κατι, ουτε θα κατσουμε να το αναλυσουμε. εξαλλου το θεμα λεει wv golf vs fiat bravo.
εγω απλα ειπα οτι το fiat ειναι πιο best value for money κ οτι με αυτα που ακουσα περι tsi 140 ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
thats all -
@νεος
ναι, η αληθεια ειναι οτι στο τελος θα βγουμε κι απο κατω...και να πεις οτι τα αυτοκινητα μας εχουν το ιδιο παθος και ψυχη..
αλλα τα χουν καταφερει κι αυτοι κι εχουν βγαλει ωραιες βρωμες για τα γερμανικα...
-
ριξτε κ μια ματια στον πινακα ζημιων του ακρως γερμανοφιλου περιοδικου auto triti
κ δειτε σε τι θεση φιγουραρει το golf κ σε τι to bravo.
βεβαια στην πρωτη θεση φιγουραρει βεβαιως μια alfa ..... τι αλλο οπως παντα -
Ο χρήστης tzak έγραψε:
αγαπητε την αποψη μου εκφραζω κ της εμπειριες μου οπως κ εσυ,μου ζητηθηκε να πω 2 λογια σε αυτα που ανεφερα περι tsi κ πιο συγκεκριμενα το 140 που καταργηθηκε { τυχαια} κ τα ειπα , τους παθοντες τους ζω καθε μερα σχεδον κ εκεινη ξερουν αλλα τοσα περιστατικα δυστηχως αλλα αυτο δεν λεει κατι, ουτε θα κατσουμε να το αναλυσουμε. εξαλλου το θεμα λεει wv golf vs fiat bravo.
εγω απλα ειπα οτι το fiat ειναι πιο best value for money κ οτι με αυτα που ακουσα περι tsi 140 ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
thats allο 140 καταργηθηκε και ηρθε ο 160...
το σωστο ειναι οτι καταργησαν τον 170 (και στην ουσια κρατησαν τον μεσο ορο των 2)
ΟΜΩΣ δεν καταργηθηκε το μοτερ το ιδιο
λες οτι ειναι καλυτεο value 4 money
εξαρταται..
το golf στα λεφτα που κανει σου δινει πιο καλη αναρτηση (και οχι τη φθηνια τον ημιακαμπτο) και ενα εσωτερικο που ειναι κλασεις ανωτερο
και ενα μοτερ που ειναι ανωτερο και πολυ πιο συγχρονο , αλλα τεσπα αυτο ας το βαλουμς στην ακρη και ας πουμε οτι βγαζει και αυτο 150εσυ ΑΝ αυτα τα θεωρεις τα παραπανω ασημαντα τοτε δεν υπαρχει λογος να το αγορασεις..παντα υπαρχει και το λεον που δεν εχει τουρμποκομπρεσσορα αλλα 1800αρη με 160 που δεν εχει ακουστει οτι σκαει
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ριξτε κ μια ματια στον πινακα ζημιων του ακρως γερμανοφιλου περιοδικου auto triti
κ δειτε σε τι θεση φιγουραρει το golf κ σε τι to bravo.
βεβαια στην πρωτη θεση φιγουραρει βεβαιως μια alfa ..... τι αλλο οπως παντααυτο ειναι στατιστικη της πουτσ@ς φιλε μου..
ποιος μου λεει οτι οι φανατικοι ιταλοφιλοι δεν θαβουν τη γκολφω (και μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν τετοιοι) και ποσοι απο αυτους μπορει να παραδεχονται οτι το αυτοκινητο τους εχει προβλημα..
γκολφω παιρνει ολος ο κοσμος , ιταλικα συγκεκριμενος κοσμος
επισης ο αριθμος των κατοχων εχει τεραστια διαφορα, ειναι λογικο στα περισσοτερα αυτοκινητα να εχεις μεγαλυτερο ποσοστο ζημιων απο ενα που το εχουν 3 και ο κουκος
-
και κατι αλλο για το 160..πιστευεις οτι το οτι εριξαν την ιπποδυναμη απο 170 σε 160 μπορει να βελτιωσει τοσο πολυ την αξιοπιστια?
10 αλογα δεν ειναι τιποτα, το μοτερ ειναι το ιδιο και ειναι μια χαρα
-
η αναρτηση φιλε κ η διαφορα στο εσωτερικο που ειναι δικη σου αποψη δεν αντικατοπτριζει την διαφορα τιμης . για εμενα!!
επισης , θα κοιταξω σαν οικογενιαρχης το φθηνο σερβις κ δωρεαν μαλιστα !!! , την 5 ετη εγγυηση, κ τον εξοπλισμο που σε αυτα τα χρηματα εδωσε ρεστα στην εκδοση sport 150.να βαλω δε πανοραμικη οροφη κ δερμα παλι πιο φθηνα θα ερθει.
Γουστα ειναι αυτα απλα να υπαρχουν κ επιχειρηματα σε αυτα που λεμε.
VW GOLF 160 Vs FIAT BRAVO 150