-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μολυβο -Λεσβου ,εχει παει κανεις να μας δωσει καμια πληροφορια .Για φαγητο κ παραλιες εχω ακουσει τα καλυτερα ,αλλα θελω να μαθω απο αερηδες τι γινεται ,αφου η περιοχη ειναι στο ματι του βορια .
Το ξενοδοχειο λεγεται AEOLIS ,ξερει κανεις αν αξιζει, γιατι στις φωτογραφιες δεν μου γεμιζει το ματι .είχα πάει πριν 8 χρόνια είχαμε περάσει καταπληκτικά, φαί απίστευτο, δυστυχώς όμως δεν έχω τεφτέρι
θα προσπαθήσω όμως να θυμηθώ βλέποντας το χάρτη καποια must, στα σίγουρα πρέπει να πας σε μια παραλία στα δυτικά, με ηφαιστειογενή άμμο, σε ένα κολπίσκο, μοναδική.
Αν και απο λευκάδα, έχω να πω τα καλύτερα για τις παραλίες της
να είσαι ετοιμασμένος για αρκετά χιλιόμετρα, σε 7 μέρες κάναμε γύρω στα 700
Ειμαι σιγουρος οτι η παραλια που σου διαφευγει το ονομα, ειναι, η Σκαλα Ερεσου ,εκει που συγκεντρωνονται οι 'πιστες' της Σαπφους
Στα χιλιομετρα ελπιζω να σε ξεπερασω, γιατι τρεχω σαν παλαβος κ ειμαι κ πιο γρηγορος -
Καμία πρόταση κοντά στην Αθήνα μέχρι 200 χλμ με καλή παραλία, χωρίς πολλή φασαρία για 2-3 μέρες ? Στην χείριστη των περιπτώσεων σκέφτομαι Ν. Μαγνησίας αλλά και κάπου πιο κοντά θα είναι ευπρόσδεκτα!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καμία πρόταση κοντά στην Αθήνα μέχρι 200 χλμ με καλή παραλία, χωρίς πολλή φασαρία για 2-3 μέρες ? Στην χείριστη των περιπτώσεων σκέφτομαι Ν. Μαγνησίας αλλά και κάπου πιο κοντά θα είναι ευπρόσδεκτα!Παραλιο Αστρος Αρκαδιας. 150 χλμ απο εδω 1,5-2 ωρες ταξιδι αναλογα την ταχυτητα σου Ακολουθεις τον δρομο προς Αργος και μετα το Αργος ειναι περιπου 20 λεπτα δρομος.
Διοδια Ελευσινας 2,80€
Διοδια Σπαθοβουνιου 1,40€
αν χρησιμοποιεις και ΑΟ 2,70**€Αγια Αννα* Β.Ευβοια πολυ ωραια θαλασσα, πολυ ωραια διαδρομη
*Αν θυμαμαι καλα ειναι 145 χλμ
**εκτος και αν εχεις e-pass οποτε παει στο 2,35 -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καμία πρόταση κοντά στην Αθήνα μέχρι 200 χλμ με καλή παραλία, χωρίς πολλή φασαρία για 2-3 μέρες ? Στην χείριστη των περιπτώσεων σκέφτομαι Ν. Μαγνησίας αλλά και κάπου πιο κοντά θα είναι ευπρόσδεκτα!
Παραλιο Αστρος Αρκαδιας. 150 χλμ απο εδω 1,5-2 ωρες ταξιδι αναλογα την ταχυτητα σου Ακολουθεις τον δρομο προς Αργος και μετα το Αργος ειναι περιπου 20 λεπτα δρομος.
Διοδια Ελευσινας 2,80€
αν χρησιμοποιεις και ΑΟ 2,70**€Αγια Αννα* Β.Ευβοια πολυ ωραια θαλασσα, πολυ ωραια διαδρομη
**εκτος και αν εχεις e-pass οποτε παει στο 2,35Συμφωνω κ οι δυο προτασεις ειναι καλες .
Πριν το Αστρος υπαρχουν σημεια γραφικα που αυτη την εποχη μπορεις να βρεις ευκολα δωματια κ σε καλες τιμες .Επισης ,δεν χρειαζεται να πληρωσεις διοδια .Η διαδρομη ,απο ,διοδια Σπαθοβουνιου -Αργος -Αστρος (παλαια εθνικη ) ειναι 1,50 ωρα ,χαλαρα . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παραλιο Αστρος Αρκαδιας. 150 χλμ απο εδω 1,5-2 ωρες ταξιδι αναλογα την ταχυτητα σου Ακολουθεις τον δρομο προς Αργος και μετα το Αργος ειναι περιπου 20 λεπτα δρομος.
Διοδια Ελευσινας 2,80€
**εκτος και αν εχεις e-pass οποτε παει στο 2,35Συμφωνω κ οι δυο προτασεις ειναι καλες .
Πριν το Αστρος υπαρχουν σημεια γραφικα που αυτη την εποχη μπορεις να βρεις ευκολα δωματια κ σε καλες τιμες .Επισης ,δεν χρειαζεται να πληρωσεις διοδια .Η διαδρομη ,απο ,διοδια Σπαθοβουνιου -Αργος -Αστρος (παλαια εθνικη ) ειναι 1,50 ωρα ,χαλαρα .κατσε εγω που κατεβαινω στο Π.Αστρος πληρωνω τζαμπα? Δωσε ινφοοους
-
Διοδια Ελευσινας 2,80€
Πριν το Αστρος υπαρχουν σημεια γραφικα που αυτη την εποχη μπορεις να βρεις ευκολα δωματια κ σε καλες τιμες .Επισης ,δεν χρειαζεται να πληρωσεις διοδια .Η διαδρομη ,απο ,διοδια Σπαθοβουνιου -Αργος -Αστρος (παλαια εθνικη ) ειναι 1,50 ωρα ,χαλαρα .κατσε εγω που κατεβαινω στο Π.Αστρος πληρωνω τζαμπα? Δωσε ινφοοους
Θα στις δωσω με πμ .
-
Αυτο λετε viewtopic.php?f=5&t=43384#p1859462 ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο λετε viewtopic.php?f=5&t=43384#p1859462 ;Εχεις κ δευτερη επιλογη .Σπαθοβουνι -αρχ.Κλεωνες(κοντοσταυλο) ,συνεχιζεις για Νεμεα ,στην πρωτη διασταυρωση ,αριστερα ,στην δευτερη αριστερα κ στα 100μ η ΕΟ Κορινθου -Τριπολεως .
Στο σπαθοβουνι ,αμεσως μετα την εκκλησια στριβεις αριστερα κ στην γεφυρα που θα συναντησεις ,αριστερα ,στην πρωτη διασταυρωση δεξια .Ο δρομος ειναι πολυ καλος .
Θα διαπιστωσεις κ μονος σου οτι το πολυ αριστερα δεν ειναι τοσο κακο οσο θελουν να το παρουσιασουν μερικοι -
Εγω παντως αν ηθελα να παω Αργος και να μην πληρωσω διοδια θα πηγαινα απο τον παλιο δρομο all the way.Σολωμος,Δερβενακια ,Φιχτια κλπ.Επισης δεν ξερω αν εχει ανοιξει η εξοδος για Στερνα,κατι εφτιαχναν εκει και ηταν κλειστη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω παντως αν ηθελα να παω Αργος και να μην πληρωσω διοδια θα πηγαινα απο τον παλιο δρομο all the way.Σολωμος,Δερβενακια ,Φιχτια κλπ.Επισης δεν ξερω αν εχει ανοιξει η εξοδος για Στερνα,κατι εφτιαχναν εκει και ηταν κλειστη.Αν θελεις να πας Τριπολη
Αλλαζει το συστημα διοδιων συντομα ,θα πληρωνεις στην εξοδο κ ετσι δεν θα γλυτωνει κανενας η θα επιλεγεις την παλαια Ε.Ο με λιγοτερα καυσιμα λογω ταχυτητας αλλα ,χασιμο χρονου κ αυξημενο κινδυνο ατυχηματος -
Εγω παντως αν ηθελα να παω Αργος και να μην πληρωσω διοδια θα πηγαινα απο τον παλιο δρομο all the way.Σολωμος,Δερβενακια ,Φιχτια κλπ.Επισης δεν ξερω αν εχει ανοιξει η εξοδος για Στερνα,κατι εφτιαχναν εκει και ηταν κλειστη.
Αν θελεις να πας Τριπολη
Αλλαζει το συστημα διοδιων συντομα ,θα πληρωνεις στην εξοδο κ ετσι δεν θα γλυτωνει κανενας η θα επιλεγεις την παλαια Ε.Ο με λιγοτερα καυσιμα λογω ταχυτητας αλλα ,χασιμο χρονου κ αυξημενο κινδυνο ατυχηματοςΗδη πληρωνεις και στην Νεστανη και στα Σπαθοβουνια για μια διαδρομη.
http://www.moreas.com.gr/summary.asp?catid=16038 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν θελεις να πας Τριπολη
Αλλαζει το συστημα διοδιων συντομα ,θα πληρωνεις στην εξοδο κ ετσι δεν θα γλυτωνει κανενας η θα επιλεγεις την παλαια Ε.Ο με λιγοτερα καυσιμα λογω ταχυτητας αλλα ,χασιμο χρονου κ αυξημενο κινδυνο ατυχηματοςΗδη πληρωνεις και στην Νεστανη και στα Σπαθοβουνια για μια διαδρομη.
Δεν θα μπορεσουμε να συνενοηθουμε μου φαινεται Θα αλλαξει αυτο θα πληρωνεις στην εξοδο πχ δεν θα πληρωνεις στο σπαθοβουνι για τριπολη αλλα θα πληρωνουν στο σπαθοβουνι αυτοι που βγαινουν
-
Σύμφωνα με τις διατάξεις της προαναφερθείσας Σύμβασης Παραχώρησης, από τις 15 Μαρτίου του 2010, η χρέωση στους σταθμούς διοδίων Νεστάνης και Σπαθοβουνίου γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου.
http://www.moreas.com.gr/summary.asp?catid=16038
Θα αλλαξει ξανα;Θα βαλουν διοδια και στη Νεμεα και στην Στερνα πχ;
Στο http://www.moreas.com.gr/summary.asp?catid=16039 λεειΣτην παρούσα φάση λειτουργούν δύο σταθμοί διπλής κατεύθυνσης, στο Σπαθοβούνι και στη Νεστάνη.
Σταδιακά, και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, θα λειτουργήσουν 6 συνολικά μετωπικοί σταθμοί διπλής κατεύθυνσης στις εξής τοποθεσίες:
- Σπαθοβούνι (υπάρχουσα θέση)
- Νεστάνη (υπάρχουσα θέση)
- Ασέα
- Λεύκτρο
- Καλαμάτα
- Πετρίνα
-
Μολις πληρωσω τα διοδια στο Σπαθοβουνι βγαινω στην εξοδο που λεει:ΑΡΓΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ και κατι αλλα. Αν δεν με απατα η μνημη μου ειναι ακριβως 3 χλμ μετα τα διοδια τζαμπα πληρωνω ο μακακας και βγαινω στο παλιο δρομο που περναει απο Φιχτια και καποια αλλα χωρια εκει περα. Μολις προχθες μου ειπαν οτι συνεχιζω στον αυτοκινητοδρομο μιας και υπαρχει κιαλλη εξοδος και βγαινω ακριβως τη πολη του Αργους. Ισχυει να το δοκιμασω την ερχομενη βδομαδα ή θα φτασω πουθενα αλλου? Θα το ψαξω εκτενεστερα .
ΓΩΡΓΟΣ123 ειναι πιο καλα αρστερα οντως -
Σε καθε εξοδο θα υπαρχει σταθμος κ θα πληρωνεις στην εξοδο .Ξεκινας απο Αθηνα για Τριπολη πχ .Θα πληρωσεις στην εξοδο για Τριπολη ολο το ποσον, σε ενδιαμεσο ομως σταθμο θα πληρωσεις λιγοτερα, αναλογα με την αποσταση που διηνυσες .
Φαινεται πιο δικαιο αλλα ο στοχος ειναι να πιασει ολλους τους κοπανατζηδες
-
Μολις πληρωσω τα διοδια στο Σπαθοβουνι βγαινω στην εξοδο που λεει:ΑΡΓΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ και κατι αλλα. Αν δεν με απατα η μνημη μου ειναι ακριβως 3 χλμ μετα τα διοδια τζαμπα πληρωνω ο μακακας και βγαινω στο παλιο δρομο που περναει απο Φιχτια και καποια αλλα χωρια εκει περα. Μολις προχθες μου ειπαν οτι συνεχιζω στον αυτοκινητοδρομο μιας και υπαρχει κιαλλη εξοδος και βγαινω ακριβως τη πολη του Αργους. Ισχυει να το δοκιμασω την ερχομενη βδομαδα ή θα φτασω πουθενα αλλου? Θα το ψαξω εκτενεστερα .
ΓΩΡΓΟΣ123 ειναι πιο καλα αρστερα οντωςΜηπως ειναι αυτη που βγαινει στα Δερβενακια;Περνας γραμμες τρενου;Δεν ειναι στα 3 χλμ παντως.
Δηλαδη και πληρωνεις και τρως ολες τις στροφες;Γιατι δεν συνεχιζεις μεχρι την Στερνα και να βγεις απο εκει για Αργος κλπ;Εκτος αν ειναι κλειστη η εξοδος αλλα θα στο πουνε στα διοδια .
-
ΓΩΡΓΟΣ123 ειναι πιο καλα αρστερα οντωςΕισαι καλα ??????????????50μετρα πριν τα ταμεια βγαινεις δεξια ,στα 100μδεξια περνας κατω απο την γεφυρα κ αμεσως μετα την γεφυρα δεξια (πολυ δεξια εχει ) συνεχιζεις κ στα 2χλμ συναντας την παλαια ΕΟ κορινθου-Αργους ,παλι δεξια στα Δερβενακια αριστερα ,την συνεχεια την ξερεις ,δεν μπαινεις ΜΕΣΑ ΣΤΟ Αργος .
-
Δεν πληρωνεις ρε Βασιλη στο σπαθοβουνι ,θα αλλαξει εγραψα ,με το νεο συστημα δεν θα μπορεις να βγεις χωρις να πληρωσεις ,προς το παρον μπορεις
Ναι στα Δερβενακια περνας γραμμες τρενου κ ειναι 10χλμ απο τα διοδια σπαθοβουνιου
-
Διοδια Ελευσινας 2,80€
Πριν το Αστρος υπαρχουν σημεια γραφικα που αυτη την εποχη μπορεις να βρεις ευκολα δωματια κ σε καλες τιμες .Επισης ,δεν χρειαζεται να πληρωσεις διοδια .Η διαδρομη ,απο ,διοδια Σπαθοβουνιου -Αργος -Αστρος (παλαια εθνικη ) ειναι 1,50 ωρα ,χαλαρα .Ευχαριστώ και τους δύο διακοποσυνιστές! Τόσο κοντινά μέρη και δεν έχω περάσει ποτέ από αυτά. Χρειάζεται αυτοψία!
-
Κόσμο και κοσμάκη για Άστρος βλέπω... Εγώ δηλαδή που πληρώνω Σπαθοβούνι και πάω Στέρνα και Άργος κάνω μαμακία; Δύο ωρίτσες το κάνω από Αθήνα.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ