-
Me το καλό να ξαναπάς Χρηστο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπράβο hrdoukas, το κάνατε τελικά το ταξίδιΗ Τοσκάνη είναι πανέμορφη και αξίζει να πάει κανείς άνοιξη, όπως είχαμε πάει εμείς, ο παράδεισος και του οδηγού και του εκδρομέα.
Στο Uffizi πως πήγατε από ουρά ?
H Τοσκάνη πρέπει να έχει ενδιαφέρον και τις 4 εποχές του χρόνου (ίσως όχι τόσο τον χειμώνα) Είχαμε πετύχει κάτι καρτ ποστάλ που έδειχναν το ίδιο τοπίο σε 4 διαφορετικές εκδοχές και ήταν όλες μέσα στο χρώμα (καλά μπορεί να βοήθησε και λίγο το photoshop ;))
Στο Uffizi παραδόξως δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ ουρά. Να σκεφτείς οτι είχαμε κλείσει από το τηλέφωνο 2 εισιτήρια (για τις 8:30 το πρωί) και όταν πήγαμε εκεί δεν χρησιμοποιήσαμε καν τις κρατήσεις γιατί δεν υπηρχε λόγος. Αργότερα βέβαια το μουσείο έγεινε Pearl Harbour. Μιλιούνια Γιαπωνέζοι από 19 έως 119 ετών (είδες αξιοπιστία; )
-
Για τις Ιταλίδες δεν μας είπες...
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, τουλάχιστον στη Ρώμη που πήγα πρόσφατα, διαπίστωσα πως κυκλοφορούσαν ΑΠΕΙΡΑ Smart (και όχι Seicento-Panta όπως φανταζόμουν), καθώς μερικά Ligier με πάνινες πόρτες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τις Ιταλίδες δεν μας είπες...Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, τουλάχιστον στη Ρώμη που πήγα πρόσφατα, διαπίστωσα πως κυκλοφορούσαν ΑΠΕΙΡΑ Smart (και όχι Seicento-Panta όπως φανταζόμουν), καθώς μερικά Ligier με πάνινες πόρτες.
Σχετικά με τις Ιταλίδες... Σχημάτισα την εντύπωση οτι οι Ιταλίδες από άποψη... 'γονιδιακή' δεν έχουν διαφορά με τις Ελληνίδες (ίσων να είναι λίγο ψηλότερες μόνο). Η διαφορά βρίσκεται στο πόσο περιποιημένες είναι οι μεν και οι δε. Και δε μιλάω για 20χρονες κοπέλες, αλλά γυναίκες από 30 και πάνω. Εδώ οι γυναίκες μετά τα τριάντα (ειδικά αν έχουν παντρευτεί κιόλας) ψιλο-εγκαταλείπουν τον εαυτό τους. Εκεί πάλι όχι.
Οσο για τα Ligier (και τα συναφή αμαξίδια), έχω την εντύπωση οτι τα χτυπάνε στ'άυτιά τα smart (που είναι όντως πολλά)
-
Μπραβο Χρηστο, πολυ ωραιο ποστ εντυπωσεων. Να εισαστε καλα να ξαναπατε!!
Παντως απο αποψη ανθρωπων, εγω οταν ειχα παει Ιταλια ειχα νιωσει το una fatsa una ratsa! Μοιαζουμε πολυ! Τωρα τετοιες λεπτομερειες για γυναικες οver 30 δεν ειχα προσεξει ομολογω!
Αχ, θελω κι εγω να παω εκδρομηηηηηηηηη!!
(λες να το πω στο Santa μηπως κανει τιποτα )
-
Ax Funis μου και εγω το ιδιο ζητησα !:D
Αλλα τον βλεπω να αργει....Λες να βαζει εξατμιση στο ελκηθρο?????
-
Μου φαινεται zambia οτι δεν πρεπει να το ζηταμε απο τον Σαντα αλλα απο άλλον, αυτον που θα ερθει μαζι στην εκδρομη!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μου φαινεται zambia οτι δεν πρεπει να το ζηταμε απο τον Σαντα αλλα απο άλλον, αυτον που θα ερθει μαζι στην εκδρομη!!Ωχ....Ξεκινάει το γδάρσιμο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ωχ....Ξεκινάει το γδάρσιμο.Τωρα τωρα, τον παιρνω τηλεφωνο να ζητησω το δωρο Χριστουγεννων!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μου φαινεται zambia οτι δεν πρεπει να το ζηταμε απο τον Σαντα αλλα απο άλλον, αυτον που θα ερθει μαζι στην εκδρομη!! -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Μου φαινεται zambia οτι δεν πρεπει να το ζηταμε απο τον Σαντα αλλα απο άλλον, αυτον που θα ερθει μαζι στην εκδρομη!!
Σου είπα, πάρε μου το XBOX και φτιάχτα μαζί μου δεν ηθελες:P... Σε ναυτιλιακή δουλέυω θα μπαίναμε σε ενα βαπόρι και βουρ για σκανδιναβία...
-
-
zambia αστον αυτον, θα σε τρεχει με τα ποδηλατα στα βουνα!!
Καλυτερα να πας εκδρομη μονη σου παρα να σου βγει η γλωσσα!
-
Εσύ είσαι εγκάθετη...
Zambia είδες τι κάνει η ζήλια;
-
-
Μπράβο Χρήστο ... ωραία εκδρομή κάνατε !!
Μου θύμισες μέρη απο τα ωραιότερα που έχω πάει .... θεωρώ την Φλωρεντία σαν μια απο τις ομορφότερες πόλεις.
-
κορίτσια εγώ φεύγω την κυριακή...προλαβαίνετε να έρθετε μαζί...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κορίτσια εγώ φεύγω την κυριακή...προλαβαίνετε να έρθετε μαζί...Γιατί ρε φιλενάδα,μόνο κορίτσια;
Εμείς τα μικρά,φτωχά καί αβοήθητα αγοράκια.....δέν;Καλά να περάσεις βρέ.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κορίτσια εγώ φεύγω την κυριακή...προλαβαίνετε να έρθετε μαζί...Για που το βαλες?????
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κορίτσια εγώ φεύγω την κυριακή...προλαβαίνετε να έρθετε μαζί...
Γιατί ρε φιλενάδα,μόνο κορίτσια;
Εμείς τα μικρά,φτωχά καί αβοήθητα αγοράκια.....δέν;Καλά να περάσεις βρέ.
ε όχι και αβοήθητος χρυσό μου...
είσαι ευπρόσδεκτος όπως πάντα!!!
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ