-
Απο Μεγαλη Παρασκευη μεχρι και την δευτερη μερα του Πασχα θα ειμαι στην Συρο
Οποιος εχει να προτεινει κατι καλο ας γραψει παρακαλω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Απο Μεγαλη Παρασκευη μεχρι και την δευτερη μερα του Πασχα θα ειμαι στην Συρο
Οποιος εχει να προτεινει κατι καλο ας γραψει παρακαλωΚαθημερινά από τις 14:00 έως τις 06:00 λειτουργούν τα 185 ηλεκτρονικά slot machines, ενώ από τις 20:00 έως τις 06:00 τα 27 τραπέζια Ρουλέτας, Black-Jack, Stud Poker, Caribbean Poker και Mini Baccarat σας προσκαλούν να δοκιμάσετε την τύχη και… τις ικανότητές σας.
Στους χώρους του καζίνο προσφέρονται δωρεάν ροφήματα και αναψυκτικά, ενώ σε όσους πελάτες παίζουν στα τραπέζια ή στα slots προσφέρονται δωρεάν ποτά και αναψυκτικά. Η είσοδος στο καζίνο κοστίζει 9
-
9 τι;
-
18αρια bold
-
λουκουμια!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
18αρια boldΠηγαινε στο 'Πεναλτυ ' να πιεις καμια μπυρα Αλσατιας
-
Διπλα απο το ευαγες ιδρυμα που λεγαμε πιο πανω υπαρχουν γραφεια ταξιδιων.Ενα απο αυτα οργανωνει (το καλοκαιρι σιγουρα) ημερησια ξεναγηση στην Ερμουπολη το πρωι και μετα σε ολο το νησι.
Αν παλι δεν θελεις οργανωμενα η βολτα στο νησι ,τουλαχιστον στο κατω μερος,ειναι ευκολη.Δεν εχω κανει Πασχα στο νησι ,οποτε δεν ξερω αν υπαρχει καποιο τοπικο εθιμο.
Δεν ξερω που εχεις βρει καταλυμμα αλλα αν εισαι με το σπλαχνο το ηλιοβασιλεμα στο Κινι ειναι must.(Ειναι ενα απο τα τουριστικα αξιοθεατα της Συρου).
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Προσωπικά θέλω Τοσκάνη (εκτός αουτοστράντα, ακριβώς, και διανυκτέρευση σε καμιά πανσιόν απ' αυτές που βλέπουμε στις ταινίες)
s222
+222
Τον οδήγησα για πρώτη φορά το 2004 με παρέα και νοικιασμένο αυτοκίνητο και τον επανέλαβα την επόμενη χρονιά με Seat Leon επειδή το δικό μου -ας πούμε- 'πιτσιρίκι' ερωτεύτηκε τη Siena και διάλεξε να πάει εκεί για να τελειοποιήσει τη γλώσσα.
Γνώμη μου είναι ότι η Τοσκάνη έχει απίστευτης ομορφιάς πόλεις και χωριά, η εποχή που πάτε είναι ιδανική και μικροί-μεγάλοι θα έχετε πολλά να θυμόσαστε.
Το φαγητό είναι φανταστικό και σε πολύ λογικές τιμές, αρκεί να αποφύγετε τις τουριστικές πλατείες και να μπείτε σε σοκάκια.
Σημείωσε ακόμα Lucca, San Gimignano.
Στη Ρώμη έχω επίσης οδηγήσει μερικές φορές, δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε το κυκλοφοριακό της, για τόσες λίγες μέρες θα πρότεινα να οδηγήσεις χαλαρά και να ευχαριστηθείς τους γραφικούς δρόμους αποφεύγοντας τις autostrade, όπου είναι δυνατόν.
Καλά να περάσετε! -
Κυπρο ταξιδευουμε με ταυτοτητα και οδηγουμε με το ελληνικο διπλωμα, ε;
(ξερω οτι το τιμονι ειναι δεξια, νταξει; ) -
ναι
Tο δύσκολο δεν είναι να συνηθίσεις τις πλευρες στο δρόμο (αν οδηγας δεξιοτίμονο). Το δύσκολο είναι οτι πρέπει να παλέψεις με μια άθλια θέση οδήγησης. Τουλάχιστον στο φιεστα που οδηγούσα εγώ είχε χώρο για footrest δίπλα στο γκάζι και το συμπλέκτης ήταν απελπιστικά κοντά στην κονσόλα. Επίσης να ξέρεις ότι με την εξωφρενική ταχύτητα των 120-130 σε αυτοκινητόδρομο περνάς το 90% των αυτοκινήτων.
Προσοχή όμως γιατί γράψουν (όριο 100), ειδικά στο κομμάτι Λάρνακα-Λευκωσία.Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε.
-
thanx.
Και κατι ακομα. Πριζες εχουν ιδιες με τις δικες μας; -
Ίδια volt, αλλά διαφορετικού σχήματος. Πάρε αντάπτορα. Με λίγο ζόρι/ταρζανιές ίσως να χωρέσεις μια μη σούκο πριζα στη δικιά τους (του φορτιστή πχ), αλλά δεν θες να το ρισκάρεις.
Για τα χαλούμια και τις λούντζες, τίποτα;
Που θα πας; Ετοιμάσου για επώδυνη ζέστη και υγρασία.
-
kantoniou να προσεχεις πολυ κατω...
οι κυπριοι ειναι απο τους χειροτερους οδηγους που θα δεις ποτε σου και δεν υπολογιζουν τπτ...στα λεω απο προσωπικες εμπειριες...
τρελη προσοχη στους επαρχιακους και στα roundabouts...
-
Μηδενική αντίληψη του δρόμου και του περιβάλλοντος, θα λεγα. Τουλάχιστον δεν τρέχουν, γενικά.
Τα roundabouts τους είναι όπως του υπόλοιπου φυσιολογικού κόσμου (πλην Ελλάδας) : προτεραιότητα έχει αυτός που κινείται μέσα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ίδια volt, αλλά διαφορετικού σχήματος. Πάρε αντάπτορα. Με λίγο ζόρι/ταρζανιές ίσως να χωρέσεις μια μη σούκο πριζα στη δικιά τους (του φορτιστή πχ), αλλά δεν θες να το ρισκάρεις.Για τα χαλούμια και τις λούντζες, τίποτα;
Που θα πας; Ετοιμάσου για επώδυνη ζέστη και υγρασία.
Καλαμάκι στην κάτω τρύπα της πρίζας, για να κλείσει ο διακόπτης, και είναι ΟΚ! Αλλά στα ξενοδοχεία έχουν αντάπτορα. Ζητησέ το στην ρεσεψιόν.
Πήγαινε για φαγητό στο πεζόδρομο στην Λευκωσία (Χαγιάτι). Εξαιρετικό φαγητό!
-
Επηρεασμένος από το αθηνόραμα (Συκιά - Φωκίδα την γράφε) φεύγω αύριο οικογενειακώς για Συκέα για το Ασέληνος.
Έχω βρει διάφορα στο internet και σκέφτομαι να ανέβω στα καταφύγια στα Βαρδούσια, να δω τους καταρράκτες στη Στρώμη. Καμιά πρόταση επιπλέον;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Επηρεασμένος από το αθηνόραμα (Συκιά - Φωκίδα την γράφει) φεύγω αύριο οικογενειακώς για Συκέα για το Ασέληνος.Έχω βρει διάφορα στο internet και σκέφτομαι να ανέβω στα καταφύγια στα Βαρδούσια, να δω τους καταρράκτες στη Στρώμη. Καμιά πρόταση επιπλέον;
Ευχαριστώ.
-
Aύριο αν όλα πάνε καλά και καταφέρω να βρω άκρη με τα άλλα 2 ζευγάρια, την κάνω για Ζαγοροχώρια... Να δούμε πώς θα φορτώσω την δικιά μου στα άλλα αμάξια όταν έρθει η ώρα για το φουρκετολόι.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Επηρεασμένος από το αθηνόραμα (Συκιά - Φωκίδα την γράφε) φεύγω αύριο οικογενειακώς για Συκέα για το Ασέληνος.Έχω βρει διάφορα στο internet και σκέφτομαι να ανέβω στα καταφύγια στα Βαρδούσια, να δω τους καταρράκτες στη Στρώμη. Καμιά πρόταση επιπλέον;
Ευχαριστώ.
Συκια ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Το χωριο λεγοταν Σκια οχι απο την συκια το δεντρο, αλλα απο το βραχο που θα σου κοψει την ανασα οταν φτασεις (θα καταλαβεις).
ΟΠΩΣ+ΔΗΠΟΤΕ θα πας στον Αθανασιο Διακο στον Ραβανη να φας παϊδακια και μετα παγωτο. Θα με θυμηθεις.
Ενδιαφερουσα διαδρομη ειναι και η διαδρομη προς Πενταγιου - Αρτοτινα μεχρι το μοναστηρι του Διακου.
Αν βρεθεις και στο δρομο προς Ναυπακτο υπαρχει για φαϊ και το χανι της Ρερεσης. Πολυ καλο.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ