-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να σας πω..εχιει παει κανεις για rafting στο Λουσιο?Λεμε να παμε στην ευκολη διαδρομη(βαθμος δυσκολιας ΙΙΙ λεει) που δεν χρειαζεται εμπειρια και τετοια..λετε να τσακιστουμε πουθενα?
Πρωτη φορα παμε μια παρεα 8 ατομων..Η συγκεκριμενη διαδρομη ειναι νορμαλ ή θα χεστουμε πανω μας?
Eίναι εύκολος ο Λούσιος και φανταστική η διαδρομή μέχρι τη συμβολή του με τον Αλφειό.
Δεν υπάρχει περίπτωση να τσακιστείτε!!!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το Σ/Κ της καθαρας δευτερας λεω να παω Σαλονικα.Σαββατο πρωι και να ξεκινησω τον γυρισμο Τριτη μεσημερι.
Μαλλον θα παω με αμαξι....εκτος αν δεν το χρειαζομαι πραγματικα οποτε παιζει και το αεροπλανο ή τρενο.
Ακουω προτασεις, για ξενοδοχεια (αν παω με αμαξι θα προτιμουσα μεσα στην πολη και με παρκινκ)...α και μην με στειλετε σε κανα βαρδαρη
Πειτε και τπτ για φαι αν και μου εχουν πει ηδη 1-2 μαγαζια.
Ανέβα με intercity http://www.ose.gr/ εύκολα πηγαίνεις στο σταθμό (που είναι μέσα στη πόλη) με ΜΜΜ και ο συνολικός χρόνος δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από το αεροπλάνο.
Μη παραλείψεις να φας και να πιεις στο ΖΥΘΟ - ΝΤΟΡΕ απέναντι από το Λευκό Πύργο. Ο ντιριντίνος προσφέρεται για τις πιο μεγάλες μετακινήσεις σου και εγώ μπορεί να είμαι στη πόλη κάποια μέρα (αν δεν έχει καλό καιρό).
-
Σαλόνικα:
Αν θέλεις budget κάτω από 100euro το Holiday Inn δεν είναι κακο!!!!!
Θα μου πεις ότι είναι στον Βαρδάρη και στην πέφτουν να πας να δεις τσόντα ή να μπεις στο στριπτιζάδικο.........Αλλά, περπατας εύκολα στα Λαδάδικα, έχεις υπόγειο parking στο ξενοδοχείο (με προσυνενόηση), καλό σχετικά δωμάτιο και γενικότερα είναι value for money
Από την άλλη διπλασιάζεις το budget όπου πλέον πέραν από τις κλασικές επιλογές πέρα από το Makedonia Palace και το Hyatt (ωραίο SPA για χαλάρωμα) υπάρχουν και νέα hotelςΕγώ πλέον έχω κόψει το Hyatt και μένω Holiday Inn (σχέση τιμής 3 προς 1) και όπου δεν θέλω αμάξι το ταξάκι με βόλεψε αφάνταστα!!!!
Αν πήγαινες Χριστούγενα θα σου έλεγα Hyatt που έχει πιο γιορτινή ατμόσφαιρα
Λούσιος
Καλά να περάσετε προσοχή και όχι εκπτώσεις στην ασφάλεια!!!!
Λογικά λιώνουν και τα χιόνια θα έχει νερό αρκετό!!!!
Αν βρέχει στα ψηλά και είναι μουντός ο καιρός προσοχή μην σκάσει καμμια κατεβασιά!!!!Εκεί έχουμε θρηνήσει 8 άτομα απά κατεβασιά καθώς υπάρχουν 'ειδικοί του χώρου' που κάνουν εκπτώσεις και δεν υπάρχει νομικό καθεστώς
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εκεί έχουμε θρηνήσει **8 άτομα **απά κατεβασιά καθώς υπάρχουν 'ειδικοί του χώρου' που κάνουν εκπτώσεις και δεν υπάρχει νομικό καθεστώς
Όχι σε rafting όμως!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εκεί έχουμε θρηνήσει **8 άτομα **απά κατεβασιά καθώς υπάρχουν 'ειδικοί του χώρου' που κάνουν εκπτώσεις και δεν υπάρχει νομικό καθεστώς
Όχι σε rafting όμως!
Άμα σε πιάσει η κατεβασιά δεν έχει σημασία αν είσαι πεζός ή σε βάρκα
-
Υπάρχει κάποιο ποσοστό το οποίο είναι 'λογικό' να ζητάνε ως προκαταβολή για κράτηση δωματίου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιο ποσοστό το οποίο είναι 'λογικό' να ζητάνε ως προκαταβολή για κράτηση δωματίου;Aνάλογα με τη χρονική απόσταση κράτηση/άφιξη.
Συνήθως 10-15 μέρες σου ζητούν να το εξοφλήσεις όλο το ποσό και εάν ακυρώσεις δεν παίρνεις τίποτα πίσω.
Τώρα εάν η άφιξή σου είναι 1-2 μήνες από τη στιγμή της κράτησης , πληρώνεις ένα 10% περίπου και εάν ακυρώσεις έγκαιρα το παίρνεις και αυτό πίσω.
Όλα αυτά με βάση τις δικές μου εμπειρίες, δεν ξέρω εάν ισχύουν γενικά.
-
Σε έναν μήνα από τώρα, για 4 μέρες, και ζήτησαν 50%. Ως τώρα συνήθως μου ζητούσαν μια βραδιά.
-
Νομίζω ότι είναι μάλλον μεγάλο το ποσό. Με επιφύλαξη το λέω βέβαια.
Σε μια περίπτωση είναι normal: Εάν πρόκειται για πολύ καλό κατάλυμα , από **** και πάνω.
-
Όχι, δεν μιλάμε για 4ψήφιο... Ένα 'αρχοντικό' στην λίμνη πλαστήρα είναι. Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το 50%.
-
Έχουνε ξεφύγει οι τύποι έτσι?
Άκου 50%!!
Εδώ έκλεισα παλιότερα Παρίσι και τώρα Βαρκελώνη και δεν πληρώνεις καθόλου προκαταβολή.
Και τα λεφτά τα δίνεις όταν φύγεις. -
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια.
Βασικα σκεφτομαι το τρενακι, και εκει απλα ταξι (λεωφορειο που να παρω ρε παιδια αφου δεν ξερω τπτ απο την πολη) ραδιοταξι βρισκεις ευκολα? Η τον πουλο και θα το κοβω με τα ποδια συνεχεια?
εχει κανεις ιδεα ποσο κανει με το γρηγορο τρενο πηγαινε ελα?
-
Λεωφορεία σου λέμε τις βασικές διαδρομές και είσαι τζετ. Ραδιοταξί βρίσκεις γενικά, αλλά τώρα τις συγκεκριμένες μέρες μια δυσκολία θα την έχεις.
-
To El Greco στην Εγνατια το ξερει κανεις? βγαινει στα 90 € με παρκινκ και φαινεται καλο. Απο πλευρας τοποθεσιας ειναι οκ? Κοντα στην πολη? Λογικα πρεπει να ειναι καρακεντρο αλλα ρωταω μιας και δεν ξερω.
-
Κοίταξε το metropolitan (από την άλλη πλευρά) δεν είναι στο εμπορικό τμήμα της πόλης. Αν έρθεις με τρένο, από το Σ.Σταθμό παίρνεις το λεωφορείο Νο.3 και κατεβαίνεις αρκετά κοντά.
εντιτ
Το Astoria είναι φτηνό. -
Το αστορια το ειχα δει στο νετ...δεν θυμαμαι γιατι ομως (εχω δει πολλα ξενοδοχεια σε λιγες ωρες) το απεριψα. 99% θα ερθω με αμαξι, δεν μπορω την ταλαιπωρια....και με προχειρους υπολογισμους πρεπει να κατεβασω μεχρι στιγμης καμια 10ρια τσουρεκια τερκινλη κατω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κοίταξε το metropolitan (από την άλλη πλευρά) δεν είναι στο εμπορικό τμήμα της πόλης. Αν έρθεις με τρένο, από το Σ.Σταθμό παίρνεις το λεωφορείο Νο.3 και κατεβαίνεις αρκετά κοντά.εντιτ
Το Astoria είναι φτηνό.Στο Metropolitan έμεινα τον Οκτώβρη. Πολύ καλό σε value for money. Πάρκινγκ δεν ξέρω αν έχει επειδή δεν είχα αυτοκίνητο . Έχει όμως καλή μπουγάτσα στο πρωινό
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...και με προχειρους υπολογισμους πρεπει να κατεβασω μεχρι στιγμης καμια 10ρια τσουρεκια τερκινλη κατωΠουλανε και στο ΕΛ.ΒΕΝ. τσουρεκια
-
Γνωρίζει κανείς το 'Αρχοντικό Ζακόνι' στην Λίμνη Πλαστήρα;
-
Θυμάμαι ότι παλιότερα κάποιο μέλος του forum είχε κάνει το γύρο της Ευρώπης με τρένο κ είχε γράψει πληροφορίες κ εντυπώσεις σε ένα topic.
Προσπάθησα να το βρω,αλλά μιας κ οι ικανότητες μου στην αναζήτηση δν είναι οι καλύτερες,δν τα κατάφερα.
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρω για να πάρω μία ιδέα για το όλο εγχείρημα,θα ήμουν ευγνώμων
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ