-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν σ'αρεσει η οδηγηση και η οικογενεια ακολουθει ,μπορεις να πας ,εκτος απο τα Μετεωρα, για μια μερα μια βολτα Μουζακι -Πυλη-Ελατη -Περτουλι.
Πιο δυσκολη ( στριφτερη) διαδρομη ειναι να γυρισεις απο Μαραθο -Κεδρα -Ραπτοπουλο-Γρανιτσα-Φραγκιστα -Καρπενησι-Λαμια.Ρωτα μονο αν τον εχουν κανει επιτελους ολο ασφαλτο και γεμισε βενζινη απο το ξεκινημα.Τσεκαρα Μουζακι, Πυλη, Ελατη, Περτουλι. Φανταστικα μερη. Η Θεσσαλια τελικα εχει τρομερες ομορφιες
Πηγαινε τωρα εκει που εχεις σχεδιασει και να το ευχαριστηθεις και του χρονου ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
Αμαν τι μου εκανες τωρα.... Επεσα σε διλλημα
Δεν εχει οριστικοποιηθει τιποτα ακομα ,αφου δεν εχουμε κλεισει δωματια!
Αστο,ειπαμε του χρονου για να παμε μαζι μιας και γω δεν εχω παει.
αχαχα οκ
-
Βάλια Κάλντα δεν είναι απλή υπόθεση, θέλει αρκετό σχεδιασμό και όρεξη για περπάτημα.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Eιμαι 26 ετων και ρε φουστη μου ολο Πελοποννησο και Κρητη παω. Επεισα επιτελους την οικογενεια να παμε και πιο βορεια και συγκεκριμενα στην λιμνη Πλαστηρα. Δεν εχω παει ποτε ,αλλα απο τις φωτογραφιες που ειδα επαθα πλακα. Μπηκα εδω http://www.plastiras-lake.gr/sites.html και απ'οτι ειδα μπορεις να κανεις και ιππασια, κανο, πεζοπορια κ.τ.λ.Το θεμα ειναι τα λεφτα. Απ'οτι βλεπω οι τιμες κυμαινονται απο 750 εως 1000 ευρω για 7 διανυκτερευσεις σε οικογενειακο δωματιο. Λογικα με ιππασιες και φαγητο να υπολογιζω κανα 1500αρι?
Επισης διαλεξα λιμνη Πλαστηρα για να επισκεφτω και τα Μετεορα που ειναι εκει κοντα.
όταν λες την οικογένειά σου εννοείς τους γονείς σου ή έχεις παιδιά;
-
Υπάρχει και η Κερκίνη, μακριά αλλά πανέμορφα.
-
Ο Αστακος Αιτωλ/νιας τι λεει σαν μερος?? Επισης Γαλαξιδι για μονοημερη??? Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο Αστακος Αιτωλ/νιας τι λεει σαν μερος?? Επισης Γαλαξιδι για μονοημερη??? Ευχαριστω εκ των προτερωνΑγρινιώτης εσύ και δεν γνωρίζεις τον Αστακό
Προσωπικά δεν μου άρεσε.Το Γαλαξίδι όμως λέει
(θα πας το πρόσωπο?) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ο Αστακος Αιτωλ/νιας τι λεει σαν μερος?? Επισης Γαλαξιδι για μονοημερη??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Αγρινιώτης εσύ και δεν γνωρίζεις τον Αστακό
(θα πας το πρόσωπο?)Θα σου φανει περιεργο αλλα δεν εχω γυρισει τα παράλια του νομου. Γαλαξιδι θελει να παμε μια φιλη για μονοημερο και επειδη απο χθες ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες το σκεφτομαι
-
(θα πας το πρόσωπο?)Θα σου φανει περιεργο αλλα δεν εχω γυρισει τα παράλια του νομου. Γαλαξιδι θελει να παμε μια φιλη για μονοημερο και επειδη απο χθες ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες το σκεφτομαι
Για Γαλαξίδι ρίξε μια ματιά στο Google , θα βρεις πολλά στοιχεία.
Αντε , καλά να περάσετε! -
Για Γαλαξίδι ρίξε μια ματιά στο Google , θα βρεις πολλά στοιχεία.
Αντε , καλά να περάσετε!Ολες Γαλαξιδι θελουν να πανε???
-
Αστακός μάπα, ωστόσο η παραλιακή διαδρομή από Βόνιτσα πολύ ωραία. Επίσης το νησί Κάλαμος απέναντι είναι ωραίο (ιδίως με σκάφος).
Γαλαξίδι γνωστή ποιότητα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αστακός μάπα, ωστόσο** η παραλιακή διαδρομή από Βόνιτσα πολύ ωραία**. Επίσης το νησί Κάλαμος απέναντι είναι ωραίο (ιδίως με σκάφος).Γαλαξίδι γνωστή ποιότητα
-
Οποτε αφου δεν αρεσε ο Αστακος μαλλο θα βαλω ενα ωραιο Χ και θα επιμεινω στις ορεινες διαδρομες . Οσο για το Γαλαξιδι τοτε πρεπει να ετοιμασω το σκαφος για καταδρομικη επισκεψη
Εντιτ: Η Λευκαδα τι λεει?? -
Οποτε αφου δεν αρεσε ο Αστακος μαλλο θα βαλω ενα ωραιο Χ και θα επιμεινω στις ορεινες διαδρομες . Οσο για το Γαλαξιδι τοτε πρεπει να ετοιμασω το σκαφος για καταδρομικη επισκεψη
Εντιτ: Η Λευκαδα τι λεει??Καλά , μην αγχώνεσαι , έχει οργανωμένο λιμάνι το Γαλαξίδι
-
Εντιτ: Η Λευκαδα τι λεει??Καλά , μην αγχώνεσαι , έχει οργανωμένο λιμάνι το Γαλαξίδι
Δεν πιστευω να εχει ακριβα τελη το λιμανι
-
Δεν πιστευω να εχει ακριβα τελη το λιμανι
Εσείς οι 'σκαφάτοι' δεν έχετε πρόβλημα!
Όρτσα τα πανιά! -
Κριση αγαπητε
-
Κριση αγαπητεhttp://www.ktel-fokidas.gr/?module=default&pages_id=2&lang=el
-
Κριση αγαπητε
http://www.ktel-fokidas.gr/?module=default&pages_id=2&lang=el
Αυτοι εχουν κατι ρημαδια μονο ενα Τουρκικο Temasa Safari πρεπει να ειναι καινουργιο
-
καλά, είσαι αγρινιώτης και δεν έχεις πάει λευκάδα
-
Άμα η ¨φίλη' αξίζει , να την πας στο Μεγανήσι (απομόνωση)
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ