-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
αυτά δεν ειναι τα μόνα!
εχω δει και σκισμένα mercedes E200 , kαι c 180 .κλπ
ΤΑ ΒΜW παραδειγμα, σειρα 3 τι σου λένε?Σκισμένα μπορείς να βρεις σε όλες τις μάρκες.
Αλλά στην Ελλάδα τα πραγματικά σκισμένα είναι λίγα. Οι περισσότεροι πουλάνε τα αυτοκίνητά τους επειδή είμαστε στην Ελλάδα. Όταν γύρευα αυτοκίνητο και είχα πάει σε κάποιους εμπόρους είχαν τόσα πολλά μεταχειρισμένα ηλικίας 3 και 4 ετών που αδυνατώ να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι σκισμένα. Απλά υπάρχει μία τάση στην 3ετία/4ετία μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων να αλλάζει αυτοκίνητο.
Και οι περισσότεροι τα σουτάρουν σε εμπόρους.Αν κάποιος θέλει, μπορεί να βρει πολλά, πάρα πολλά καλομεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Όρεξη χρειάζεται και διάθεση για αναζήτηση...και κυρίως να μην έχει κόλλημα με μάρκες.
Τώρα από εκεί και πέρα για BMW 3 δεν το έχω ψάξει. Έψαχνα όμως για BMW116. Και βρήκα πολλές/πάρα πολλές σχεδόν αχρησιμοποίητες ... Με ένα καλό έλεγχο τότε δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην πάρει κάποιος μία 116 μοντέλο 2007 ή 2008 και να κερδίσει 10 με 15 χιλιάρικα...αφού συνήθως τις δίνουν φορτωμένες από εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
για μεταχειρισμενο, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ!
καλλίτερα είναι σε αντιπροσωπείες, όπου κάνουν ανταλλαγές, και έτσι θα βρέις μεταχειρισμενο, θα έχεις εγγύηση-πολλές αντιπροσωπειες δινουν στα μεταχ/να-,και όσο νάναι δεν κλείνει ΤΟΣΟ ευκολα όπως οι μάντρες.
Θέλεις να σου πω για αντιπροσωπεία που μου πούλησε μτχ με αρκετά λιγότερα χλμ?
(μην ρωτήσεις γιατί το πήρα)αν πρόκειται για αντιπροσωπεία της ΟΠΕΛ, θέλω να το κουβεντιάσουμε,το θέμα . Εκεί κατά καλλιθέα , και γύρω?
γιατι είχα μια αμφιβολία...για μένα.
Κάτι σε ford έχω, αλλά δε νομίζω να είναι οι μόνοι...
-
Ξέρουμε περισσότερα για αυτή την θυγατρική ?
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ