-
Ο χρήστης thess-hjke έγραψε:
Έχει πολλά χρόνια να δει τέτοιες κυκλοφορίες. Νομίζω αυτά είναι τα νούμερα αναγνωσιμότητας γιατί τα νούμερα κυκλοφορίας είναι ακόμα πιο κάτω....(και πιο έγκυρα βεβαίως..)Ναι, αναγνωσιμότητα είναι...
Τώρα πως από 20.000 τεύχη, βγαίνουν 100.000 αναγνώστες, ένας θεός ξέρει...
-
E με την επιστημονική μέθοδο του gallop ή τη δημιουργική μπακαλική. 3-4 μέλη η κάθε οικογένεια , βάλε και κανά φίλο κτλ κτλ.
Πάντως στην δική μου παρέα ισχύει το εξής: Πριν από την έλευση του dsl 6 άτομα αγοράζαμε κάθε μήνα το περιοδικό. Σήμερα ο ένας και αν...( και δεν κάνει καν το γύρο της παρέας από χέρι σε χέρι για να διαβαστεί)
-
Τα περιοδικά πληρώνουν τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος.
Για το Drive πάντως να αναφέρω ότι -από πρόσφατα τεύχη που έχω ξεφυλλίσει- κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Καλή αν και άχρωμη σε σχέση με τα καλά χρόνια του Drive (πριν το 2000) ενώ είναι κάπως ενοχλητική/άστοχη η προσπάθεια κάποιου κύριου Αναστασόπουλου να μιμηθεί τον Πολίτη. Δεν του βγαίνει και καταντά λίγο κακή αντιγραφή.
Σε γενικές γραμμές φαίνεται μια τάση αλλαγής. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης είναι άτομο που αγαπά αυτό που κάνει χωρίς φανφάρες και παπαρισμούς και νομίζω ότι θα φανεί η δουλειά του τώρα που 'ξεβρώμισε' κάπως το μαγαζί. Δεν ξέρω βέβαια αν θα αντέξουν. -
Αγαπητοί φίλοι,
σας ενημερώνω ότι από 24 Δεκεμβρίου 2009 θα μπορείτε να βρείτε το περιοδικό μας 'CLASSIC CENTURY' σε όλα τα κεντρικά περίπτερα του Λεκανοπεδίου Αττικής. (Αθήνα - Πειραιάς - Προάστια)
Παρακαλώ πολύ όπως μου στείλετε στο email :edit τα σχόλια σας προκειμένου το επόμενο τεύχος (Νο3 - Φεβρουάριος 2010) να γίνει ακόμα πιο άρτιο.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές με Υγεία και Χαρά.Φιλικά
Μιχάλης Ρασιδάκης
edit -
Παιδιά μήπως βγαίνει ακόμα το περιοδικό αυτοκινήτων,Special Stage;
-
Χαιρετίζω την επανακυκλοφορία του περιοδικού που κυκλοφορούσε τη περίοδο 2003-04. Περιέχει περιγραφές των εκδηλώσεων που συμμετέχουμε με πολύ ωραίες φωτογραφίες σε ακριβό illustration χαρτί. Παραδόξως δεν είναι ακριβό σαν περιοδικό.
Είναι κάτι που πραγματικά έλειπε απο το χώρο.
Θα πρότεινα να το στηρίξουμε γιατι είναι κάτι που συμφέρει όλους μας.
Καλή συνέχεια κ. Παπανδρέου. -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ AUTO CLASSIC.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΥΧΗ (συλλεκτικά πλέον) ΤΟΥ 2003.
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΡΑΣΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CLASSIC CENTURY
http://www.classiccentury.gr
ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ PAGEWORKS
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. -
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΑΚΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ?
-
Xτες το βρηκα σε πρατηριο της Shell.
-
-
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει φέτος το ετήσιο Auto Katalog του AMS (έκδοση 2010); Η γερμανική έκδοση (ή οποιαδήποτε άλλη) καθώς η ελληνική το ξέρω ότι σταμάτησε.
Επίσης υπάρχει μαγαζί (όχι περίπτερο!) που να έχει τα πάντα από ξένο τύπο στην Αθήνα όπως υπήρχε παλιότερα στη Σόλωνος και πιο παλιά στην Αμερικής;
-
Υπάρχει το κατάστημα 'No Limits' Καλλιρρόης 47, Αθήνα.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει φέτος το ετήσιο Auto Katalog του AMS (έκδοση 2010); Η γερμανική έκδοση (ή οποιαδήποτε άλλη) καθώς η ελληνική το ξέρω ότι σταμάτησε.Επίσης υπάρχει μαγαζί (όχι περίπτερο!) που να έχει τα πάντα από ξένο τύπο στην Αθήνα όπως υπήρχε παλιότερα στη Σόλωνος και πιο παλιά στην Αμερικής;
Ειναι ενα και στην Πανεπιστημιου μεταξυ Αιολου και Ομονοιας,απεναντι απο την Εθνικη Τραπεζα.
-
Ευχαριστώ!
-
Ερώτησις: Είναι επαρκής η αφορμή της μείωσης της τιμής ενός περιοδικού για να το δει κανείς 'πιο ζεστά'; Το Top Gear από τα 5 ευρώ, έριξε την τιμή του στα 3,5 χωρίς να αλλάξει κάτι στη δομή του και διατηρώντας τις καλές 'πένες', όπως του Πολίτη και του Τσακίρογλου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και άλλα περιοδικά θα ακολουθήσουν την τακτική αυτή συμπιέζοντας το κόστος για τον αναγνώστη- αγοραστή. Εσείς τι λέτε;
-
Μιά χαρά θα ήτανε να ριχνανε λίγο τις τιμές όλοι αυτοί οι μεγάλοι(4TΡΟΧΟΙ,DRIVE κτλ).Να δεις που σε λίγο που ο κόσμος θα ψάχνει την τσέπη και θα'ναι τρύπια θα πάθουνε το μεγάλο σοκ...
-
Την αλήθεια για ενα καινούργιο αυτοκίνητο την έμαθα απο εναν κάτοχο και απο το ιταλικό quattroruote!μιλάω για το golf gti
Ολοι μα ολοι οι υπόλοιποι το παρουσίαζαν τέλειο ή σχεδόν τέλειο παντού..
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε -
Η οποία είναι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η οποία είναι;ντενεκες με ροδες.....
-
Έχεις κάτι με τους ντενεκέδες;
Συμφωνώ πάντως, μπροστά σε μια Veyron είναι άνοστο ντολμαδάκι.
Περιοδικά Αυτοκινήτου