-
Ο χρήστης pgezerlis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να σας ρωτήσω τις εμπειρίες που έχετε στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα πολύ δυσαρεστημένων από την SIXT, όταν ενοικίασα αυτοκίνητο πριν από 2-3 βδομάδες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Κόντεψα να σκοτωθώ από αμέλειά τους, που είχαν αφήσει αυτό το χαρτόνι στο σκίαστρο.
Περιέγραψα αυτή την εμπειρία μου σε αυτό το blog post: www.suit.gr/5-fails-from-sixt και διαπίστωσα από πολλούς γνωστούς που έμαθαν για το πάθημά μου ότι και αυτοί ήταν δυσαρεστημένοι από την εν λόγω εταιρία.
Έχετε σχετικές εμπειρίες;
πως φαίνεται οτι δεν έχεις νοικιάσει αυτοκίνητο σε νησί...
μου έμεινε πάνω στην πιο κλειστή στροφή του νησιού...το γ@μοσαυρίδι που έφαγα δεν λέγετε... γιατί όπως είπες ο ιδικ του σαραβαλιασμένου ατος ''έτσι είναι αυτά , καμία φορά χαλάνε...'
-
Οκ δε λέω θα μπορούσε να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Ο οποιοσδήποτε θα τρόμαζε. Ήταν όμως ένα ανθρώπινο λάθος δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Στο κάτω κάτω με 120 χλμ αν σου πεταχτεί στα 5 μέτρα ζώο, άνθρωπος δεν προλαβαίνεις να κλάσεις που λέει ο λόγος!!!
-
Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να σας ρωτήσω τις εμπειρίες που έχετε στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα πολύ δυσαρεστημένων από την SIXT, όταν ενοικίασα αυτοκίνητο πριν από 2-3 βδομάδες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Κόντεψα να σκοτωθώ από αμέλειά τους, που είχαν αφήσει αυτό το χαρτόνι στο σκίαστρο.
Περιέγραψα αυτή την εμπειρία μου σε αυτό το blog post: www.suit.gr/5-fails-from-sixt και διαπίστωσα από πολλούς γνωστούς που έμαθαν για το πάθημά μου ότι και αυτοί ήταν δυσαρεστημένοι από την εν λόγω εταιρία.
Έχετε σχετικές εμπειρίες;
Την επομένη, και ενώ επέστρεφα από Κομοτηνή προς αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, με δύσκολες καιρικές συνθήκες (ομίχλη και σποραδικά ήλιος) και με την τσίμπλα στο μάτι καθότι ήταν 7 το πρωί, σκέφτηκα να χαμηλώσω το σκίαστρο του οδηγού. Και ενώ είχα ταχύτητα 110-140km/h στην άδεια Εγνατία, μόλις κάνω τη κίνηση να χαμηλώσω το σκίαστρο, ένα τεράστιο διαφημιστικό χαρτόνι που είχαν αποθηκεύσει μεταξύ σκιάστρου και οροφής γλυστράει πάνω στα μάτια μου και κολλάει στα γυαλιά ηλίου μου.
110χλμ/ωρα με δυσκολες καιρικες συνθηκες ;Με ομιχλη;
Τεραστιο χαρτονι;Τοσο μεγαλο ειναι το σκιαδο του 206; -
Εγώ παίδες έπαθα το άλλο. Είχα νοικιάσει αυτοκίνητο και μου το παρέδωσαν με το ηχοσύστημα στο τέρμα δυνατό. Μόλις άναψα το αυτοκίνητο κόντεψα να μείνω στον τόπο, ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και βρήκα το χειριστήριο που μειώνει την ένταση. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ!
-
Κοψοχολιαστηκες ε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οκ δε λέω θα μπορούσε να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Ο οποιοσδήποτε θα τρόμαζε. Ήταν όμως ένα ανθρώπινο λάθος δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Στο κάτω κάτω με 120 χλμ αν σου πεταχτεί στα 5 μέτρα ζώο, άνθρωπος δεν προλαβαίνεις να κλάσεις που λέει ο λόγος!!!Βρε φίλε μου, ανθρώπινο λάθος είναι δεν λέω... Απλά η όλη εμπειρία μετά από την εξυπηρέτηση πελατών που είχα από την SIXT με χάλασε... Νομίζω πιο πολύ κι από το ανθρώπινο λάθος.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:lol:
Κοψοχολιαστηκες ε;Το σκατό πήγε στην κάλτσα λέμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τεραστιο χαρτονι;Τοσο μεγαλο ειναι το σκιαδο του 206;Γεια σου φίλε BILL33. Οι δύσκολες συνθήκες σημαίνει ότι είχε περιοδικά ομίχλη. Και με αυτό θέλω να πω ότι ενώ είχα το μυαλό μου 100% συγκεντρωμένο στο δρόμο, το να σκάσει ένα χαρτόνι (πίστεψε με ότι δεν ήταν χαρτί - έχω σπουδάσει printing & packaging και ξέρω να ξεχωρίζω πάχη) μήκους 35εκ (ΟΚ όχι μισό μέτρο - υπερβολή, όμως το σκιάδιο του 206 είναι 40 εκατοστά αν το ψάξεις στο google) και να καρφωθεί στα γυαλιά σου δεν είναι ευχάριστο. Ούτε κάτι για το οποίο μπορείς να είσαι προετοιμασμένος.
Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνεις το ανθρώπινο λάθος. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, είναι να μην σου λένε συγγνώμη από κανένα μέσο (social media, υπάλληλος, κτλ) αλλά να σε αγνοούν). Αυτό με πείραξε περισσότερο, όπως αναφερώ όλη την ιστορία επικοινωνίας με την SIXT εδώ: http://www.suit.gr/5-fails-from-sixt/.
Και για αυτό απορώ αν οι υπόλοιποι που έχετε ενοικιάσει αυτοκίνητο από την SIXT είστε ευχαριστημένοι και σε μένα απλώς έτυχε ένα συμβάν της κακιάς στιγμής.
-
Τεραστιο χαρτονι;Τοσο μεγαλο ειναι το σκιαδο του 206;Γεια σου φίλε BILL33. Οι δύσκολες συνθήκες σημαίνει ότι είχε περιοδικά ομίχλη. Και με αυτό θέλω να πω ότι ενώ είχα το μυαλό μου 100% συγκεντρωμένο στο δρόμο, το να σκάσει ένα χαρτόνι (πίστεψε με ότι δεν ήταν χαρτί - έχω σπουδάσει printing & packaging και ξέρω να ξεχωρίζω πάχη) μήκους 35εκ (ΟΚ όχι μισό μέτρο - υπερβολή, όμως το σκιάδιο του 206 είναι 40 εκατοστά αν το ψάξεις στο google) και να καρφωθεί στα γυαλιά σου δεν είναι ευχάριστο. Ούτε κάτι για το οποίο μπορείς να είσαι προετοιμασμένος.
Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνεις το ανθρώπινο λάθος. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, είναι να μην σου λένε συγγνώμη από κανένα μέσο (social media, υπάλληλος, κτλ) αλλά να σε αγνοούν). Αυτό με πείραξε περισσότερο, όπως αναφερώ όλη την ιστορία επικοινωνίας με την SIXT εδώ: http://www.suit.gr/5-fails-from-sixt/.
Και για αυτό απορώ αν οι υπόλοιποι που έχετε ενοικιάσει αυτοκίνητο από την SIXT είστε ευχαριστημένοι και σε μένα απλώς έτυχε ένα συμβάν της κακιάς στιγμής.
Να πω οτι θεωρω υπερβολικο τον ολο ντορο;Θα το πω.Δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο οποτε ισως να ειμαι και εγω υπερβολικος .
Επισης για το θεμα με την βενζινη δεν καταλαβα:αφου σου ειπε ο πρωτος υπαλληλος να το παραδωσεις και εσυ αδειο,οπως το παρελαβες,γιατι πηγες και το φουλαρες;
-
pgezerlis αφού δε σε διαλόστειλαν να λες και ευχαριστώ. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση τους και ας σε έχανα από πελάτη.
Μετά θα σου έκανα και μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για να στρώσεις. -
Πρέπει να έχει πέσει πολλή πείνα στα γραφεία ενοικιάσεως. Κολλητός μου που ήρθε από Κύπρο ενοικίασε σε γνωστή εταιρεία στο αεροδρόμιο ένα Getz 1100 με 75 ευρώ τις 4 μέρες!
-
Eκλογικεύτηκαν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eκλογικεύτηκαν;+1
το είχαν ξεφτυλίσει κάπου...Micra 1.2 το 2009 35€ την ημέρα κλεισμένο για 1 εβδομάδα.
-
2 χρονών Scudo το καινούργιο μοντέλο. Μόλις ανοίξεις τη τάπα του ρεζερβουάρ γράφει με μεγάλα γράματα** 'DIESEL'**
Μέσα σε 1 μήνα του έχουν βάλει 2 φορές βενζίνη γ@μώ τη τρέλα μου. Αιτίες? Ο τουρίστας το είπε του βενζινά κι αυτός δεν ήξερε Αγγλικά. Λάθος υπαλλήλου. Αποτέλσμα είναι ότι ο ένας τα ρίχνει στον άλλο και στο μεταξύ το αμάξι χάνει μέρες ενοικίασης στο συνεργείο και δεν ξέρουμε στο μέλλον τί μπορεί να παρουσιάσει. Δε γίνεται αλλιώς θα του βάλουμε αυτοκόλητο στα Ελληνικά να γράφει 'ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ'
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι εντάξει, ο τουρίστας ας πούμε ότι είναι λαλάκας. Ο υπάλληλος του βενζινάδικου που είναι η δουλειά του είναι δυνατόν να μην ξέρει τί πρέπει να βάλει στο κάθε αμάξι? -
ξέρει τι να βάλει .... ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ καύσιμο που διαθέτει.
~1.75 η 95αρα
~1.45 το dieselτο λογικό είναι να κινηθείτε κατά του τουρίστα.
-
Tι ισχυει με το οριο ηλικιας για ενοικιαση αυτοκινητου?Για γουρουνα τι χρειαζεται?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ξέρει τι να βάλει .... ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ καύσιμο που διαθέτει.~1.75 η 95αρα
~1.45 το dieselτο λογικό είναι να κινηθείτε κατά του τουρίστα.
Το κερδος ειναι το ιδιο ανα λιτρο.
Μαλακια του υπαλληλου ειναι οταν γραφει ντιζελ και βαζει βενζινη.Εκτος απο την ταπα στα φιατ ειναι και κοκκινο το εσωτερικο του στομιου που βιδωνει η ταπα,στις βενζινες ειναι πρασινο,και ειναι και πιο μεγαλο το στομιο για να χωραει το πιστολι του ντιζελ.
Ευτυχως δεν εχω κανει τετοια μαλακια ,ακομα .
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Tι ισχυει με το οριο ηλικιας για ενοικιαση αυτοκινητου?Για γουρουνα τι χρειαζεται?Δίπλωμα αυτοκινήτου για γουρούνα. Λογικά να το έχεις 1-2 χρόνια.
-
Τη πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου - προς τιμή του - παραδέχτηκε το λάθος. Όχι μόνο αυτό αλλά με δικά του έξοδα επινοικιάστηκε άλλο 9θεσιο απο άλλη εταιρία - γιατί εμείς δεν είχαμε - το οποίο φούλαρε χωρίς να ζητήσει στο τουρίστα να το επιστρέψει πάλι γεμάτο.
Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε. Ακόμα ο τουρίστας κατηγορεί το βενζινά και το αντίθετο. Μαντέψτε ποιός θα πάει το βράδυ να τσακωθεί και με τους 2? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πρέπει να έχει πέσει πολλή πείνα στα γραφεία ενοικιάσεως. Κολλητός μου που ήρθε από Κύπρο ενοικίασε σε γνωστή εταιρεία στο αεροδρόμιο ένα Getz 1100 με 75 ευρώ τις 4 μέρες!Νοικιάζονται ακόμα και με 11 ευρώ!!!
Η τιμή βέβαια λέει πολλά αλλά δεν λέει και τίποτα παιδιά. Πάντα ελέγχουμε τί περιλαμβάνει η τιμή - απο άποψη ασφάλειας - και πόσο παλιό ή καινούργιο αμάξι θα πάρουμε!!!
RENT A CAR