-
Μαπα μεγαλη τα 'Ρομποτακια 2'.
Αυτιστικα γραμμικο σεναριο,καφροαμερικανικο χυδαιο χιουμορ του ειδους που δε πιανει ουτε σε 8χρονα πια,μετριοι ηθοποιοι που ποζαρουν παρα ερμηνευουν και γενικα καμωνονται τους μεγαλους ντιβο-σταρουμπες('παιζω σε blockbuster,ΡΕ!'),πλουραλισμος νεων χαρακτηρων με screentime δευτερολεπτων και μοναδικο σκοπο να πουλησουμε κανα παιχνιδακι στα προαναφερθεντα,αδιαφορο soundtrack,και δεν ειχε και καραμελωμενο ποπκορν ο πολυσινεμας.
Γενικα απογοητευση που εχει να κανει περισσοτερο με την χαοτικη διαφορα απο την πρωτη ταινια(η οποια δεν ειναι και ο,τι καλυτερο).Το χειροτερο δε,που σου κανουν τετοιες ταινιες,ειναι που σου φουσκωνουν τα μυαλα,οτι και καλα ξερεις απο καλο σινεμα,και τις μυριζεσαι τις φολες,και εισαι μεγας σινεφιλ και τετοια.
-
**V for Vendetta
**Δεν μου δοθηκε ευκαιρια μεχρι σημερα, να την δω.
Εξαιρετικη. Ευστοχα διδαγματα. 9/10 -
Watchmen (2009)
Είχε περάσει καιρός από τότε που μία ταινία -τέτοιου είδους- κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον μου...
Όσον αφορά το κόμικ ίσως να το είχα διαβάσει ίσως όχι, οι χαρακτήρες μου φάνηκαν οικείοι με μια ματιά που έριξα στο internet... Ωστόσο δεν είχα καμία ιδέα περί του τι πρόκειται να δω...Καθημερινοί υπερήρωες με περιορισμένες (εκτός του Dr. Manhattan / Jon Osterman), υπερδυνάμεις, και όχι πάντα σύμφωνοι με τα ηθικά πρότυπα που συνήθως έχουν οι 'καλοί' υπερήρωες...
Τελικά, η ταινία κατάφερε να με βάλει στον κόσμο που περιγράφει και να με κάνει να σταθώ στον απερίγραπτο Rorschach / Walter Kovacs αλλά και τον αινιγματικό Dr. Manhattan / Jon Osterman...
Δεν ήταν συνηθισμένη ταινία για το είδος αλλά είχε αρκετά στοιχεία για να μπει στην ομάδα με τις καλύτερες -του είδους- που έχω δει...
Καταπληκτική ατάκα του Rorschach / Walter Kovacs στη φυλακή:
'*None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with me. *'
X-Men Origins: Wolverine (2009)
Τα πάντα στο σωστό κλίμα...
Απολαυστική..._
-
kubiak, +1 για τον Rorschach. Πολυ καλος ο ρολος και ο ηθοποιος.
-
Kubiak, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου...!! Αν και τελείως διαφορετική απο τις ταινίες υπερηρώων, είχε κάτι το ιδιαίτερο που μου άρεσε...!! Στα + για μένα και το τέλος της ταινίας και ειδικά το κομμάτι που αφορούσε στον Rorschach..!!
-
Dead Snow
1.Νεανικη τρελοπαρεα.
2.Καμπινα στη χιονισμενη ερημια.
3.Δεκαδες Ναζι ζομπι.
4.Πριονια,σφυρια,δρεπανια
5.Σπλατερια.
6.Δεκαδες Ναζι ζομπι.
trailer
-
το ειδα πριν κανα 2 μηνες νομιζω..πολυ γελιο!
-
Όποιος δεν έχει πρόβλημα να κλειστεί σε cinema καλοκαιριάτικα, να ΤΡΕΞΕΙ να δει το Inglourious Basterds!
Χωρίς δεύτερη σκέψη.http://mftm.blogspot.com/2009/08/inglou ... -2009.html
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όποιος δεν έχει πρόβλημα να κλειστεί σε cinema καλοκαιριάτικα, να ΤΡΕΞΕΙ να δει το Inglourious Basterds!
Σε οτι με αφορα θεωρω οτι με το Reservoir Dogs ο Ταραντινο αναγκαστικα τελειωσε...η ταινια αυτη ηταν απλως εκπληκτικη και απο εκει περα παρόλλο που εχει ωριμασει ως σκηνοθετης,ο πηχυς αυτος δεν ξεπερνιεται με τιποτα.Το Kill Bill ηταν μακραν η χειροτερη ταινια του...και απο σεναριο και απο ηθοποιους επασχε..μια ταινια που θα επρεπε να γυρισει ο Τσακι Τσαν αλλα την γυρισε ο Ταραντινο.
Πολυ καλο παντως το Inglourious Basterds...ιδιαιτερη μνεια στον Christoph Waltz
Καλη ερμηνεια και απο τον Brad Pitt,ειδικα εκει που επαιζε τον Ιταλο σε εκανε να γελας χωρις να κουναει ουτε βλεφαρο.Εχει βγαλει κανεις ακρη με τον τιτλο της ταινιας,και πολυ περισσοτερο με την μεταφραση που καναμε εδω;;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχει βγαλει κανεις ακρη με τον τιτλο της ταινιας,και πολυ περισσοτερο με την μεταφραση που καναμε εδω;;
'Inglourious Basterds' is the 'Tarantino way of spelling it
http://en.wikipedia.org/wiki/Inglouriou ... s#Spelling -
Είδα το Bruno, βλακεία ήταν.
Και όχι, δεν είμαι απο αυτούς που τους ενοχλεί τέτοιου είδους χιούμορ, και μου άρεσε το Borat.
Δεν ήξερε τι ταινία να γυρίσει, mockumentary/reality ή κανονική ταινία με σενάριο και ιστορία.. -
Δεν περιμενες απο τετοια τετοια ταινια συνοχη, πλοκη και σεναριο , didn't you?
-
Iron Man 2 Teaser
5λεπτο(!) teaser του IM2 απο το Comic Con,στο οποιο εμφανιζονται,μεταξυ αλλων,οι Mickey Rourke,Samuel Jackson(αυτος εμφανιζεται σχεδον σε ολες τις ταινιες),και Scarlett Johansson
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε οτι με αφορα θεωρω οτι με το Reservoir Dogs ο Ταραντινο αναγκαστικα τελειωσε...η ταινια αυτη ηταν απλως εκπληκτικη και απο εκει περα παρόλλο που εχει ωριμασει ως σκηνοθετης,ο πηχυς αυτος δεν ξεπερνιεται με τιποτα.Το Kill Bill ηταν μακραν η χειροτερη ταινια του...και απο σεναριο και απο ηθοποιους επασχε..μια ταινια που θα επρεπε να γυρισει ο Τσακι Τσαν αλλα την γυρισε ο Ταραντινο.
Πολυ καλο παντως το Inglourious Basterds...ιδιαιτερη μνεια στον Christoph Waltz
Καλη ερμηνεια και απο τον Brad Pitt,ειδικα εκει που επαιζε τον Ιταλο σε εκανε να γελας χωρις να κουναει ουτε βλεφαρο.Εμένα προσωπικά με τσάντισε...
Καταρχήν ήταν φλύαρο, αδικαιολόγητα μεγάλης διάρκειας. Πχ. η σκηνή στο υπόγειο θα μπορούσε άνετα να ήταν η μισή.
Παραδέχομαι ότι τεχνικά ήταν άψογο (μοντάζ πχ. και φωτογραφία) και ο Tarantino 'μάγος' της σκηνοθεσίας (σε επίπεδο στησίματος σκηνών αλλά συνολικά δεν μπορεί να είσαι 'μάγος' και να φτιάχνεις φλύαρες ταινίες, το άκρον άωτον το Kill Bill που δεν του έφτασε μία ταινία και έφτιαξε δύο ) αλλά με εκνευρίζει το ό,τι μας κάνει πλάκα (+ επίδειξη τεχνικής, ναρκισισμού, γνώσεων κτλ.) στα μούτρα μας και πληρώνουμε και από πάνω
Συμφωνώντας με τον Tiger, πιστεύω το Reservoir Dogs έπαιρνε άνετα 10 και το Pulp Fiction ας πούμε 9.5 αλλά από εκεί και πέρα Μα είναι δυνατόν το Inglourious Basterds να είναι στο #35 του IMDB top 250 και το Reservoir Dogs στο #71 ?
Εχοντας πει τα στραβά, να πω πως ο Christoph Waltz καταπληκτικός. Και ο Brad Pitt επίσης πολύ καλός! Και πως αν έχει πάρει κανείς απόφαση πως θα πάει να δει Tarantino, δηλ. 'ασόβαρη' ταινία (και με πολλή βία σε στυλ Tarantino δηλ. σχεδόν γκροτέσκ), και αν παραβλέψει τη μεγάλη διάρκεια, ήταν διασκεδαστικό. Αλλά οι καλές ταινίες είναι αυτές που θέλεις να ξαναδείς και σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δεν μου έκανε το 'κλικ' αυτό.
-
Στην ταινια El Greco, γιατι ο παπας αυτος φευγει θυμωμενος οταν βλεπει το πορτραιτο του ;
Ηταν κατι προφανες στην εμφανιση του πινακα; -
-
Ειδα το hangover,συμπαθητικο και τιποτε αλλο,κανει και μια μεγαλη κοιλια στην μεση οπου μας βολεψε γιατι ηρθε ο ντελιβερας εκεινη την ωρα Γενικα αξιζει να το δειτε για χαβαλε,δεν προκειται για ταινια του απολυτου συρμου και ο ελληνας ηθοποιος (ο χοντρος) παιζει ωραια τον τελειωμενο...
-
Μόλις είδα το W.
Τραγικά θλιβερό ή θλιβερά τραγικό; Δεν θα ήθελα να είμαι βετεράνος του Ιράκ ή συγγενής βετεράνου (πολύ περισσότερο τραυματισμένου ή νεκρού) και να δω αυτή την ταινία... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόλις είδα το W.
Τραγικά θλιβερό ή θλιβερά τραγικό; Δεν θα ήθελα να είμαι βετεράνος του Ιράκ ή συγγενής βετεράνου (πολύ περισσότερο τραυματισμένου ή νεκρού) και να δω αυτή την ταινία...Ειναι τραγικα θλιβερο το οτι πηγες να δεις ταινια που περιγραφει την ζωη του Μπους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μόλις είδα το W.
Τραγικά θλιβερό ή θλιβερά τραγικό; Δεν θα ήθελα να είμαι βετεράνος του Ιράκ ή συγγενής βετεράνου (πολύ περισσότερο τραυματισμένου ή νεκρού) και να δω αυτή την ταινία...Ειναι τραγικα θλιβερο το οτι πηγες να δεις ταινια που περιγραφει την ζωη του Μπους
Μπορεί να μην 'πήγε'...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]