-
500 days of summer.
Συμπαθητική ταινία γύρω απ τις σχέσεις αντρών-γυναικών και του 'ιδανικού' που έχουμε στο μυαλό μας.Havana Blues στην τελευταία προβολή του θερινού για φέτος
Τπτ ιδιαίτερο αλλά είχε ωραία μουσικούλα και φωτογραφία -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
500 days of summer.
Συμπαθητική ταινία γύρω απ τις σχέσεις αντρών-γυναικών και του 'ιδανικού' που έχουμε στο μυαλό μας.ομορφη ταινιουλα.
ιδανικα γλυκια η zooey (αγαπη απ' τις λιγες), πειθει ευκολα για το πραγματικο του χαρακτηρα που χρειαζοταν η ταινια.
μου θυμισε το Yes Man απο την στιγμη που γνωριζονται με τον Carrey.
και και - επιτελους δεν ακουστηκε η ιδια αηδια περι μοιρας και γραπτου και χημειας.δειτε την
-
είναι η γυναίκα που δεν την λές κουκλάρα, αλλά έχει αυτό το κάτι ρε παιδί μου που σε μαγνητίζει...
χημεία
-
γραφτό
-
το χει η μοίρα μας φαίνεται
καμμιά καλή κωμωδία ρε παιδιά έχουμε να προτείνουμε?
-
Eιδα πριν λιγες μερες το PAUL,δεν ειναι ακριβως κωμωδια,αλλα ειχε την πλακα του κ ας ηταν λιγο αμερικανια τελικα με ευχαριστησε και μου αρεσε σε σημειο που θα την ξαναεβλεπα πολυ ανετα.Παρουσιαζει το roadtrip δυο φλωρων απο την αγγλια στην αμερικη με σκοπο την εξερευνηση ολων των ufo-related περιοχων της δευτερης(area 51,roswell κλπ) που στην πορεια τους βρισκουν εναν εξωγηινο να τους κανει οτοστοπ και η συνεχεια εχει αρκετη πλακιτσα
Την προτεινω
-
καμμιά καλή κωμωδία ρε παιδιά έχουμε να προτείνουμε?
παρε ρε χημεια
http://www.imdb.com/title/tt1753968/είναι η γυναίκα που δεν την λές κουκλάρα, αλλά έχει αυτό το κάτι ρε παιδί μου που σε μαγνητίζει...
ειναι, ειναι κοπελαρα
βγαζει και τρυφερη μουσικη
ετσι μου ρχεται να -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
παρε ρε χημεια
http://www.imdb.com/title/tt1753968/ligotero kafrila apo ta proigoumena pantws..
sorry gia ta greeklish -
The Cove
ντοκυμαντερικο μιας ομαδας ανθρωπων που αποκαλυπτουν την σφαγη δελφινιων που γινεται καθε χρονο στο taijiπολυ καλη δουλεια και γι' αυτο
9/10δειτε την
-
Πήγα είδα σήμερα το 'the guard'. Κλασικό βρετανικό μαύρο χιούμορ, από αυτό που μ' αρέσει.
Στο μεταξύ είδα και το τρέιλερ για την ταινία-ντοκυμαντέρ-μαστ για κάθε βενζινοαίματο που σέβεται τον εαυτό του.
ENNOEITAI οτι θα πάω να τη δω.
-
-
Γιατί δεν σταμάτησε ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί δεν σταμάτησε ρε παιδιά?Στα σχολια λενε οτι ηταν αγωνας.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί δεν σταμάτησε ρε παιδιά?Είναι αγώνας αδερφέ. Δεν τρέχουν αλα Ghost rider.
-
Με μια 300άρα παρά κάτι χιλιόμετρα, σιγά μην προλάβαινε να σταματήσει ρε συ...
Πάντως κάτι μου λέει οτι η ταινιούλα θα τα σπάει.
-
είδα το Due Date.
μα τί μαλακία εντελώς άνευρο, ατάκες μηδέν, καταστάσεις γελοίες κι όχι για γέλιο και γενικά κόντεψα να σπάσω το λάπτοπ. Πλέον έχω ξενερώσει τόσο με τον Zach που ούτε στο πισι δεν τον ξαναβλέπω Είχα την εντύπωση ότι είναι απ τους ανερχόμενους κωμικούς, αλλά 2 ταινίες που ει΄δα είναι για τα πανηγύριαegobrain θα μου το πληρώσεις ακριβά
-
Έλα ρε, είχε μερικές σκηνές πολύ αστείες. Σαν αυτή που πάνε από τις ανωμαλίες με το αγροτικό και ο άλλος χοροπηδάει στην καρότσα.
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα ρε, είχε μερικές σκηνές πολύ αστείες. Σαν αυτή που πάνε από τις ανωμαλίες με το αγροτικό και ο άλλος χοροπηδάει στην καρότσα.K μενα μ αρεσε αρκετα.Ρηχο σεναριο αλλα οκ γελασα.ισως φταιει το ειδος του χιουμορ μου
-
είδα το Due Date.
μα τί μαλακία εντελώς άνευρο, ατάκες μηδέν, καταστάσεις γελοίες κι όχι για γέλιο και γενικά κόντεψα να σπάσω το λάπτοπ. Πλέον έχω ξενερώσει τόσο με τον Zach που ούτε στο πισι δεν τον ξαναβλέπω Είχα την εντύπωση ότι είναι απ τους ανερχόμενους κωμικούς, αλλά 2 ταινίες που ει΄δα είναι για τα πανηγύριαegobrain θα μου το πληρώσεις ακριβά
ε τι να σου πω οπως ειπε και ο ταυρος εχει σκηνες με πολυ γελιο. Εκει που παει να κανει εμετο εγω εσκισα μια φωνητικη χορδη
εισαι το λιγοτερο ξινος και θυμιζεις τον
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]