-
Θα διακόψω τη ροη γυφτιάς του topic και θα βάλω ένα ενδιαφέρον πείραμα
Ωραίο εξώφυλλο πάντως.
-
Bασικά δεν ακούω(με, και οι γείτονες δλδ ) το remaster όπως στο βίντεο, αλλά το original.
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Bασικά δεν ακούω(με, και οι γείτονες δλδ ) το remaster όπως στο βίντεο, αλλά το original.Έχω τα 4 πρώτα των Blind Guardian σε βινύλιο.
Δεν ήξερα ότι βγήκαν και remaster. Δεν μου αρέσουν καθόλου.
-
Eπανεκτελέσεις και remaster έχει ο τελευταίος τους, όντως σε σχέση με τα πρωτότυπα δεν είναι τόσο καλά. Βινύλιο από Blind Guardian είναι εύκολο να βρω;
-
Ζήση, αν περάσεις από τα μέρη μου, στείλε πμ. Τους δίσκους που έχω δεν τους ακούω πλέον (για διάφορους λόγους), οπότε ευχαρίστως να τους δωρίσω όλους.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θα διακόψω τη ροη γυφτιάς του topic και θα βάλω ένα ενδιαφέρον πείραμαΩραίο εξώφυλλο πάντως.
Και να πας να ψηφίσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) ΧΑ στις επόμενες εκλογές. Να ξεβρωμίσει το φόρουμ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θα διακόψω τη ροη γυφτιάς του topic και θα βάλω ένα ενδιαφέρον πείραμαΩραίο εξώφυλλο πάντως.
+10000000
Επειδή το κακό παράγινε στα τελευταία posts θα βάλω και γω ενα jmarr approved βιντεακι για να ξεβρωμισει ο τοπος :
-
Neoclassical από τα 80's.
Και για τους φασίστες που χρησιμοποίησαν το όνομα του στην υπογραφή τους:
Έχει και 'μαύρους' ΡΕ.
-
-
-
Μετά βέβαια διάβασα αυτό:
*
''Τον δικό του σταυρό, σηκώνει 2 χρόνια τώρα ο Αντώνης Τουρκογιώργης. Ένας μαρτυρικός αγώνας για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η περιπέτεια του γερόλυκου της ελληνικής ροκ σκηνής δεν λέει να τελειώσει από τον Απρίλιο του 2010.Τότε ήταν που εισήχθη στον Ευαγγελισμό με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και από εκεί στο 401, όπου υπεβλήθη σε λεπτότατη εγχείρηση σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού έμεινε για μεγάλο διάστημα σε καταστολή.
Εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.''*
-
όλη η σκηνή του Μάντσεστερ σε ένα σόλο κιθάραw ( στο 3:00 ) είκοσι περίπου χρόνια πριν τους Charlatans , τους Happy Mondays και τους Stone Roses ...
-
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα οτι ποτέ ελληνικό συγκρότημα δεν θα κάνει διεθνή καριέρα
Δώσε βάση εσυ:
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα οτι ποτέ ελληνικό συγκρότημα δεν θα κάνει διεθνή καριέρατης Βισση**ς **δεν μετράει ?
υγ ... φανταστικό. Περιμένω για DL
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα οτι ποτέ ελληνικό συγκρότημα δεν θα κάνει διεθνή καριέρα
της Βισση**ς **δεν μετράει ?
υγ ... downloading
Ειναι Κυπρια!
-
... παντα μου ξεφευγει αυτό.
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]