-
-
συνηθισμενο...κριμα..... δεν το ακουσα ολο το αλμπουμ βεβαια
Youtube Video -
το χιλιοτριακοσιοστο
Youtube Video -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φοβερές μουσικές, να βάλω κι εγώ κάτι για την fog
Herman Brood Saturday NightΕυχαριστώ
Δεν το ήξερα αλλά μου άρεσε ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ!!! -
-
Πραγματικα αυτο το τραγουδι μπορει να το εψαχνα πανω απο χρονο!Αν μπορει καποιος να μου βρει το κανονικο κερδιζει βολτα με πλυμενο focus στα γκομενακια...
-
γιωργαρε θα σου δωσω μια συμβουλη.
να μαθεις να ακους ελληνικη μουσικη και οχι ξενη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιωργαρε θα σου δωσω μια συμβουλη.να μαθεις να ακους ελληνικη μουσικη και οχι ξενη.
Ρε συ Ιταλακια απο ολα ακουω αλλα μου αρεσουν πολυ και τα ξενα.Μην με παρεξηγεις!!!Αλλα η melanie c ειναι πραγματικα μια απο τις αγαπημενες μου τραγουδιστριες!
-
βαλε στο search τον τιτλο και θα σου ερθει....
αντε...
-
δεν σε παρεξηγω ρε διολε αλλα εχουμε τοσο ωραια μουσικη,γιατι να ακουμε τις χαζομουσικες των ξενων;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βαλε στο search τον τιτλο και θα σου ερθει....αντε...
Σκατα ρε συ βαζω και μου βγαινουν κατι ρεμιξ γαμω!
-
δεν σε παρεξηγω ρε διολε αλλα εχουμε τοσο ωραια μουσικη,γιατι να ακουμε τις χαζομουσικες των ξενων;Κοιταξε οντως ειναι βλακια αυτο αλλα να ξερεις κατι η πλειοψηφια των παιδιων στην ηλικια μου ακουνε π!πΕς!!!Αλλοι ακουνε καψουροτραγουδα.Ενταξει ρε παιδια καλα αλλα σε τετοια ηλικια πιστευω δεν ειναι καταλληλα!!Τι στο καλο καθονται πισω φουμαρουνε βαζουν στα κινιτα τη καψουρα και τους λειπει μονο το johny και το τραπεζι!Ελεος δηλαδη!Εγω ακουω απο ολα που στην ηλικια μου ειναι σπανιο καποιος να ακουει Ροκ Ποπ Ελληνικα Ραπ γενικα απο ολα!!Παλια και εγω την υποβαθμιζα πολυ την Ελληνικη μουσικη αλλα οταν μεγαλωσα αρχισε να μου αρεσει παραπανω.Ας πουμε οταν παμε Αθηνα παιζει μονο Ντερτι στο ραδιο τιποτα αλλο!!!
-
μα δεν σου ειπα να ακους καψουροτραγουδα.
αλλο το τραγουδι που μιλαει για την γυναικα και αλλο το καψουροτραγουδο.ακουσε αυτο προςτο παρον που ειναι εξυπνο και με πονηρους στιχους
Youtube Videoπρεπει να ξερεις μηχανη ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
-
Εμενα αυτο μου αρεσει παντος.
Youtube Video -
ρε μαλακα με δουλευεις ;
αυτο το εχω στην υπογραφη μου. -
ρε μαλακα με δουλευεις ;
αυτο το εχω στην υπογραφη μου.Δε σε δουλευω ρε εισαι σοβαρος??Αφου αυτο μου αρεσει τι να καμνω δηλαδη??
-
ενταξει ρε φιλε ,μην αγχωνεσαι
-
ενταξει ρε φιλε ,μην αγχωνεσαιΕνταξει ρε ησυχασα!!
Ακου και λιγο low bap.
Youtube Video -
παντως αυτο που εβαλες ειναι ανεκδοτο τραγουδι του μαρκου καπου στο 1970 λιγο πριν πεθανει δλδ δεν εχει κυκλοφορησει στο εμποριο.
-
παντως αυτο που εβαλες ειναι ανεκδοτο τραγουδι του μαρκου καπου στο 1970 λιγο πριν πεθανει δλδ δεν εχει κυκλοφορησει στο εμποριο.Eιναι παντος πολυ ωραιο τραγουδι!
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]