-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για πειτε για handling; Αληθοφανες;Πολύ καλό. Στην αρχή δεν το μπορούσα αλλά σε 3-4 λεπτά οδηγούσα καλά (θέση 303 στο leaderboard). Θέλει πολύ προσοχή στην επιτάχυνση και στο φρενάρισμα. Βεβαία μη φάνταστείς, εγώ εξευρευνώ ακόμα
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Φοβερό το Racing Room Experience!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
Τίποτα
-
ειδικα η z4 ονειρο (να την σταματησεις late σε στροφη..)ευτηχως που υπαρχουν και τα events και περναει η ωρα και πεφτει ο ιδρωτας πανω στην g25
-
Kάνουμε 4TF αγώνες?
-
Να παρω τιμονιερα πρωτα
-
καλα πιο γρηγορα θα λυσουμε τα μνημονια παρα να παρεις εσυ τιμονιερα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα πιο γρηγορα θα λυσουμε τα μνημονια παρα να παρεις εσυ τιμονιεραΙσχυει
-
βεβαια υπαρχει ενα θεμα
πως διαολο κανεις αγωνες στο rre ? δεν εχω δει πουθενα επιλογη για server hosting η οτιδηποτε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βεβαια υπαρχει ενα θεμαπως διαολο κανεις αγωνες στο rre ? δεν εχω δει πουθενα επιλογη για server hosting η οτιδηποτε
Θα εξευρευνήσω αργότερα.
Να παρω τιμονιερα πρωτα
Pad
-
Εδω που τα λεμε, γι (α μια νεα) αρχη καλο ειναι κι αυτο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εδω που τα λεμε, γι (α μια νεα) αρχη καλο ειναι κι αυτοEγώ δεν έχω τιμονιέρα και τα βολεύω μια χαρά! Οπότε, δεν είναι μόνο για αρχές τα pad
-
Δε μ' αφήνει να κάνω multiplayer
-
ε οταν θες να γραψεις χρονο δεν το κανεις με pad..δεν μπορεις καν
-
και τελικα πηρες τιμονιερα?
-
RaceRoom Racing Experience updates
Παίζει κανένας (εκτός από τον cabala) ή τσάμπα το πόσταρα;Για όποιον δε το ξέρει http://store.steampowered.com/app/211500/. Πιστεύω πως αξίζει και είναι και τσάμπα (έκπληξη με βάση την ποιότητά του για εμένα).
-
Το κατεβάζω και γω .
-
Εβαλα το Race 07 πριν λιγο κι επαιξα, δεν το ειχα δοκιμασει ποτε.
Δεν μου πολυαρεσε βασικα, ουτε τα γραφικα λενε κατι τρελο, ουτε τα physics.EDIT: Μαλλον θα το κατεβασω κι εγω το απο πανω, να δω τι λεει.
-
Θα το κατεβάσω και εγώ.
-
επισης
ααα το update το παιχνιδιου οχι του steam σας αργει?...σε εσας ποσο ειναι? μενα λεει την μια 5,2gb μετα 24,5....το διεκοψα γιατι κατεβαζα και ταινια...αυριο παλι!!!
ωραιος sigman
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
RaceRoom Racing Experience updates
Παίζει κανένας (εκτός από τον cabala) ή τσάμπα το πόσταρα;Για όποιον δε το ξέρει http://store.steampowered.com/app/211500/. Πιστεύω πως αξίζει και είναι και τσάμπα (έκπληξη με βάση την ποιότητά του για εμένα).
Παίζω καιρό τώρα το GTR2,οπότε έχω εμπειρία από Simbin.Θα το βάλω σε κάποια φάση και θα πω εντυπώσεις.
F1 Games/Simulators [#2]