-
Ούτε κι εμένα μου άρεσε απ' την αρχή αν και το ανέβασα.. Το έσβησα.
-
Με την εννοια οτι ο ανθρωπος ειναι σε μια περιεργη κατασταση στο νοσοκομειο και δεν ξερουμε τι εχει γινει και πως θα εξελιχθει, για κανεναν αλλο λογο...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ούτε κι εμένα μου άρεσε απ' την αρχή αν και το ανέβασα.. Το έσβησα.εμ αφου στα είπα και στο msn...
-
Ken Block with Subaru WRC at Pikes Pike Climb Dance
Έβαλα αληθινούς ήχους από το βίντεο του Fiesta με τον Marcus Gronholm στο Pikes Pike!
-
Να ενημερώσω την... εικονική αγωνιστική ομήγυρη πως η gvrteam.gr μετατρέπεται σε portal αγωνιστικής προσομοίωσης στα ελληνικά. Μπορείτε πια όχι μόνο να ενημερώνεστε σφαιρικά αλλά και να να συμμετέχετε σφαιρικά (και ελληνικά ) σε οτιδήποτε αφορά την αγωνιστική προσομοίωση και τα παρελκόμενά της.
Όσοι έχετε φύγει ήδη για διακοπές καλά να περνάτε, όσοι θα φύγετε καλά να περάσετε κι όσοι επιστρέψατε... καλή δύναμη!
-
New wheel, 'Logitech G27'.
Περισσότερα κουμπάκια στο τιμόνι, LEDs στο τιμόνι για revs indicator / shift light, καλύτερο H-shifter, τα πεντάλ ταιριάζουν περισσότερο για heel-&-toe.
Και το sequential mode στον shifter για κάποιο λόγο πήρε δρόμο.
-
-
-
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/8/9757.html
F1 2009, the official video game of the 2009 FIA Formula One World Championship, is set to deliver an even more authentic experience for gamers after developers Codemasters announced that a limited edition Race Wheel accessory, styled after an F1 steering wheel, will ship with the Wii edition in selected territories.
The F1 2009 bundle box will feature the exclusive white Race Wheel, which the Wii remote slots into, enabling players to steer the Formula One cars in the game, due for release this autumn, like their heroes.
The news comes ahead of this weekend’s European Grand Prix and the Valencia circuit, complete with its unique swing bridge, is playable for the first time in F1 2009. A gameplay video packed with race action from the Spanish track is now available at www.formula1-game.com.
F1 2009 will offer a fully authentic Formula One experience, with all the teams, drivers, cars and tracks from the enthralling 2009 season. The Wii version will set new standards for racing immersion and authenticity, while remaining accessible for the entire family, and the PSP version will allow fans the opportunity to enjoy the world’s most thrilling and glamorous sport on the move.
-
-
Αξιολόγηση της G27 (μεταφρασμένη στα ελληνικά)
-
Μόλις εγκατέστησα το Rfactor και το GTR2. Πρέπει να βάλω τπτ modακια η patchακιαγια να έχουμε το ίδιο παιχνίδι?
-
Tι εννοεις να εχεις το ιδιο παιχνιδι???
Εδω παντως θα βρεις καποια απο τα καλυτρα mods για το rfactor. -
Εννοώ να μην έχω διαφορετική έκδοση παιχνιδιού. Ευχαριστώ για το λινκ.
-
H τελευταία έκδοση του rfactor είναι η 1.255F
Του GTR2 νομίζω είναι η 1.1.0 (ή 1.0.1, δεν θυμάμαι ακριβώς). Πρόσφατα όμως βγήκε κι ένα patch για την επαναφορά του online. Λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ.
-
ΟΙ 'μπασμένοι στα των σιμς' θα το ξέρουν ήδη, λέγεται RTR (Real-Time Racing) από την iOpener και (θα) επιτρέπει στους εικονικούς οδηγούς να ανταγωνίζονται ζωντανά τους κανονικούς!
Ήδη η SimBin έχει ανακοινώσει πως το επόμενο σιμ της θα υποστηρίζει RTR, αλλά το πραγματικά εντυπωσιακό νέο είναι πως ο Μόσλευ ενθουσιάστηκε και προσφέρθηκε να δίνει η ΦΙΑ έπαθλο και στον εικονικό πρωταθλητή του WRC ταυτόχρονα με τον κανονικό στο Μόντε Κάρλο, σε ειδικό σιμ που σχεδιάζεται για το 2011 και μάλιστα για όλες τις πλατφόρμες (PC και κονσόλες).
Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ (3η είδηση από την κορυφή)
-
Παιδιά, μετά την πρόσφατη μετατροπή μας σε ελληνική πύλη αγωνιστικής προσομοίωσης & αγωνιστικών τίτλων τόσο για PC όσο και για κονσόλες, αρχίσαμε σήμερα και λειτουργία διαδικτυακής τηλεόρασης, 24/7!
Αρχικά με μαγνητοσκοπημένο υλικό, αλλά σκοπεύουμε στο επερχόμενο UMD Demo 2009 με την demo έκδοση του LFS (με έπαθλο μια S2 άδεια) να μεταδώσουμε ζωντανά όλους τους αγώνες.
Ελπίζω όλοι οι φίλοι των αγωνιστικών τίτλων (υπάρχοντες και μελλοντικοί) να βρουν ενδιαφέρουσες και τις 2 πληροφορίες
-
-
-
F1 Games/Simulators [#2]